Wpisy 3 890 964 – 3 891 063
26 czerwca 2020 22:01 → 26 czerwca 2020 22:49, 100 wpisów
3 890 949. zgrywus i oby sie to sprawdziło
3 890 964. Mulag dobre
To wiadomo obozy koncentracyjne to było piekło nic gorszego nie da się wymyśleć
Ale i dawniej w czasach historycznych mordowano człowiek zawsze chciał nad wszystkim panować ale to się skończy
3 890 966. Mulag tak tak zobaczysz po wyborach jak bedzie dobrze, wszyscy dostana od zadu po 300tys + do oddania, jesli sprawdzi sie przepowiednia to ten rzad ma dni policzone, ale to zalezy od przepowiedbni i tego kto to przepowiedział
Ten, który chce panować nad człowiekiem i morduje, nie jest człowiekiem.
wypełniaja sie słowa z bibli krok po kroku
Ja to już widzę w pracy jeden drugiego by sprzedał w rodzinach to zmierza do końca
3 890 981. Mulag
Tak jak się człowiek zastanowi jeśli miało by być tylko tu i teraz to bezsensu to życie dalej ciągnąć
Witam!!!
Niech to cholera>o 14-tej 2 pewniaki 59+80-Było by CÓŚ ,ale nie wysłane
O 21->"0"
Szlag by to...
Niech to cholera>o 14-tej 2 pewniaki 59+80-Było by CÓŚ ,ale nie wysłane
O 21->"0"
Szlag by to...
Ale gówno...
Fakt 41,43,49 ale ja się pomyliłem i jeszcze raz 6 dziesiątki dalem
Fakt 41,43,49 ale ja się pomyliłem i jeszcze raz 6 dziesiątki dalem
3 890 984. Mulag dokładnie świat sie pomału kończy, na nic nam nowosci i nowe technologie , w niczym nam nie pomoga, poniewaz wszystko sie koińczy aby nowe sie mogło zaczać,
E... Nie trujcie dupykumpel zmarł.. W poniedziałek pogrzeb... 30 lat
niewarzne w co wierza i trzeba ich tez szanować
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Arczi Ty jesteś fajnym normalnym człowiekiem i dawno już nie młodzieńcem,a pochwalasz takie infantylne wpisy? Czy tak się zachowuje gość na poziomie? To on był głównym prowokatorem tutaj na czacie
Nie znamy dnia ani godziny ale mało kto się tym przejmuje konsumpcja się tylko liczy
dla wygranych
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
3 891 002. Marian303 nie nie pochwalałem nigdy sebastiana nieraz z nim o tym rozmawiałem i prosilem aby zaprzestał tych nieraz i głupich uwag, w czyjas strone ale on mi powiedzial ze jesli onibeda go zaczepiac i prowokowac do czegos to on bedzie toi samo robił , on tu nie przychodzil po to aby sie tu z kims kłocic tylko chcial typować liczby w dobrym gronie ludzi i do tego tez i dazył, ale niestety pare osob to mu tez tu i utrudniało,i sie z nim kłociło i wszystko robilo aby sie go z tad poprostu pozbyć i teraz do tego tez i doszło, brawo dla konfidentów
Każdy rżnie gieroja do czasu
Ale gdy się zorientuje,że nadchodzi pora na cios łopatą w d...-to 95% zmienia poglądy
Ale gdy się zorientuje,że nadchodzi pora na cios łopatą w d...-to 95% zmienia poglądy
3 891 013. Mulag smacznego , ja niewierze ze sebastian tu wróci no chyba ze tylko pod jakims innym nowym nickiem , a jeli chodzi o to co piszesz ze moze po wyborach to niewierze w to tak jak ze jutro wygram głowna wygrana w multika z plusem
Ale to tak nie może być bo naruszone są stopnie dwuinstancyjność na zielonej nie ma gdzie się odwołać
Arczi jak wygram miliony co raczej się nie stanie kupię cię za twoją zgodą będziesz mi opowiadał różne wydarzenia z życia do snu
3 891 026. Mulag wybacz ale niejestem na sprzedarz
3 891 032. Vondeoff niestety nie,niekupisz mnie za zadne skarby ja nniejestem sprzedajny, ktos mi kiedys powiedział ze jestem bezcennyz nakiem tego ze niemozna mnie kupić
mam pytanie,ile na start dostaje osoba na keno świeżo rejestrowana?
Arczi nieraz obserwowałem czat wszedł np. Mewa i Sebastian juz leciał do niego jakimiś chorymi tekstami. Od razu jakieś przysrywanki. były. Nie oszukujmy się panie kolego.
3 891 042. zgrywus 2020-06-26 (22:39)
tysiakaktórego odrazu wypłacaj tak ale tylko wirtualnego nie tak jak w budze fioletowej ze na reke
tysiakaktórego odrazu wypłacaj tak ale tylko wirtualnego nie tak jak w budze fioletowej ze na reke
3 891 044. Marian303 a wiesz dlaczego tak było poniewaz oni sie razem nienawidzili bo kiedys cos miedzy nimi sie tam wydarzyło i nadal byli dla siebie wrogami,i zamiast zatopić miedzy soba topór wojenny i sie pogodzić nadal to drażyli,poprostu
Arczi-chyba się mylisz
Ktoś powiedział,że nie ma takiej bramy,której by nie przekroczył osioł obładowany złotem
Ktoś powiedział,że nie ma takiej bramy,której by nie przekroczył osioł obładowany złotem
erynia , ja tak właśnie zauważyłam, bale chciałam się upewnić, dzięki
Arczi tak ale mewa odciął się od czata a seba tak Napierzał ze juz sam się pogubił