Wpisy 3 890 321 – 3 890 420
25 czerwca 2020 23:37 → 26 czerwca 2020 06:41, 100 wpisów
Tiesto też znam ... a jak ja chodziłem na dyskoteki to takie kawałki rządziły wtedy
3 890 317. Kruk8 wiem o tym bo kocham muzyke elektroniczna co techno tczy trance to wiem ze sa rózne odmiany , i jest w czym wybierać,
Oj tak, Tiesto był świetny, mój idol, szkoda, że odszedł od Trancu
PASKO ja tez kiedyś bywałem na takich imprezach gdzie królowała taka muzyka, teraz tylko lubie posłuchać sobie takich przebojów pamietam jeszcze gdy królowały tzw manieczki w polsce na róznych imprezach
Avicii nigdy mi nie leżał. Za to ATB na propsie Miałem kiedyś wszystkie płyty kupione
Manieczki - gwizdki, trąbki, białe rękawiczki i hasło "nie spać, zwiedzać, zapierd...."
avici gdyby nie poełnił samobójstwa to by pewnie nadal tworzyl muzyke ale cóż odszedł zbyt wcześnie
3 890 335. Kruk8 2020-06-25 (23:43)
Manieczki - gwizdki, trąbki, białe rękawiczki i hasło "nie spać, zwiedzać, zapierd....
dokładnie o to chodzi, mi sie w tym nie podobało to ze leca przekleństwa
3 890 335. Kruk8 2020-06-25 (23:43)
Manieczki - gwizdki, trąbki, białe rękawiczki i hasło "nie spać, zwiedzać, zapierd....
dokładnie o to chodzi, mi sie w tym nie podobało to ze leca przekleństwa
pamietam czasy studenckie to sie w klubach bawilem przy takich klimatach
Arczi no te klimaty byly niezle ja nie raz sie przy takiej muzyce bawilem w klubach
3 890 346. Angierski no tak ja tez to lubie do dzisiaj,ja tez juz niechodze do dyskotek bo tego juz chyba i nawet niema,, tak kiedys to było zycie inne, człowiek był młodszy zabierał cała swoja ekipoe lub paczke znajomych i hulał na dyskotekach lub na jakis koncertach
mozna wymieniac i wymieniac
nie ma co ale muzyka byla lepsza w tamtych czasach
nie ma co ale muzyka byla lepsza w tamtych czasach
a teraz pozostaje tylko posłuchac ltakie j muzyki lub czewgos takiego
tak kiesdys muzyka powalała na kolana nie to co teraz
albo to
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- magda - 124 wpisów
- Gosia__77 - 67 wpisów
- Biedroneczka1977 - 60 wpisów
- dotam - 54 wpisów
- waldus - 52 wpisów
- Forsami - 48 wpisów
- arczibalik73 - 48 wpisów
- tomi77 - 46 wpisów
- Angierski - 43 wpisów
- Pasko - 31 wpisów
- Gienek27 - 30 wpisów
- Wojtt - 27 wpisów
- zgrywus - 19 wpisów
- bogdan041 - 15 wpisów
- Andreas3864 - 12 wpisów
- Aya - 12 wpisów
- Brodacz007 - 11 wpisów
- Kruk8 - 9 wpisów
- panoramix - 8 wpisów
- emerytka 46 - 7 wpisów
- Jacek 74 - 6 wpisów
- Marian303 - 5 wpisów
- zbigniew g - 5 wpisów
- lewy - 4 wpisów
- multilotek - 3 wpisów
- andromeda - 3 wpisów
- Vondeoff - 3 wpisów
- BrandImage - 3 wpisów
- megamocny - 3 wpisów
- GABRIEL - 2 wpisów
angierski no ja niemiecka muzyke tez lubie czesto tez słucham stacji niemieckich i tam techno trance, mam taka aplikacje beatstar, to sa wszystkie stacje radiowe z całego swiata, wybierasz sobie kraj dany , pozniej wszystkie stacje radiowe z całego kraju, i gatunek muzyki jaki chcesz i słuchasz do woli jest tez mozliwosc zapisu kazdego utworu ktury słuchasz w formacie mp3 super sprawa
a gdzie na liscie jest sebastian, czyzby to on ostatnio trafil te 5/5 w mini ze sie tutaj niepokazuje ostatnio
tak gify nie działaja a szkoda
O widzę że ograniczone jest nawet dodawanie filmików na stronie,chyba tylko dla mnie,bo inni mogli dodawać,z resztą dzisiaj tylko jeden filmik jest od Arcziego,to w czym rzecz?to że ktoś dodał to ja nie mogę dodać?to niech zrobi Pasko sprawiedliwie ile kto może dodać,a nie że jeden może 10 a drugi nic,to już wolałem linki w takim razie
3 890 375. Mewa
co tam promocja w multiku , tu sie trafione w mini liczy niewazne ile wazne ze wpadło i jest
Wklej Arczi filmik,zobaczymy czy tylko dla mnie jest ograniczenie
3 890 380. bogdan041 ok ,
przewiń strone i sprubój ponownie
własnie dostałem taki komunikat ze jest zbyt duzo filmikówz youtube na stronie, pewno i to jest przyczyna ze niemozesz nic wysłac , ja tez juz niemoge wysłać
własnie dostałem taki komunikat ze jest zbyt duzo filmikówz youtube na stronie, pewno i to jest przyczyna ze niemozesz nic wysłac , ja tez juz niemoge wysłać
3 890 381. bogdan041 przedewszystkim powiniena byc informacja na ile został zablokowany, czy wogóle bedzie tu jeszcze mógł wrócić kiedykolwiek, jesli nie bedzie mógl tu wejsc na swolim jedynym niku który posiada jako sebastian to tyklko patrzeć kiedy utworzy nowy i znów bedzie z nami,
Arczi tak nie powinno być,że Pasko sugeruje się donosami innych,a jeżeli zawinił w czymś to powinien napisać kiedy i czym zawinił,a tak to jest masło maślane,nikt nic nie wie
wejdz do Pasko na profil i zobacz kto strzela z ucha na bierzaco wtedy sie wszystkiego dowiesz,jest tu duzo ludzi którzy nie lubia sebastiana i uwarzaja ze najlepiej jest jesli go tu niema, mi tam on nieprzeszkadza, wcale, jak innym, fakt faktem wprowadza troche zamieszania na stronce ale nikogo wulgarnie niewyzywa, ja poisałem kiedys ze ten kto zajmuje 1 miejsce na ringu wpisów jest do odstrzału i idzie do lochu, dlatego nigdy niewalcze o 1 miejscew rankingu, zobacz przedostatnio gabriel tez wskoczyl na 1 miejsce i juz wczoraj spadł 30 pozycje
dał tylko 2 wpisy, a tak zawsze wieczorem z sebastianem sie droczyli i razem śmiali, a teraz gabriela tez niema, niebedzie sebastiana to ludzie inni tez beda z tad odchodzić pomału, ale to juz inna kwestia jest,
Arczi nie o to chodzi kto donosi,tylko o to,żeby była przejrzystość,jeżeli ktoś jest blokowany to ma być napisane za co i kiedy zawinił,a tak mamy jak mamy,nic nie wiemy,wczoraj Sebastian był zablokowany dzisiaj ja,a jutro Ty i to bez wytłumaczenia za co,o to tu chodzi
3 890 389. bogdan041 no wcale bym sie niezdziwił gdybym np teraz doastalza coś tam bana, niema sebastiana niema jego trzonów liczbowych, xduzo ludzi z rtego co wiem tez z tego korzystało a teraz niebeda korzystac, tu sie wszystko moze zdazyc nawet cud, własnie wazne jest kto donosi , ja gdybym był np tu adminem na stronce to w 1 kolejnosci takich upierdliwych donosicieli blokował bym , ja rozumiem ,mozna od czasu do czasu cos napisac do admina jak jest jakaś wazna sprawa, ale nie non toper pisac jedno i to samo na kogos a samemu niewidziec swoich popełnianych błedów i ale innych sie widzi ,
Ja lubiłem Sebastiana,mam wrażenie że ta stronka zanika bez niego,choć ja mało piszę,ale to widzę
Bogdan cofnac musialbys czat by się dowiedzieć ludzie mieli dość czara goryczy się przelała
wiem ze zaraz tu uderzy fala wemnie osób które nie cierpia sebastiana i poleca w moja strone strzały pogardy , boi nikomu sie to niebedzie podobało zaraz zrobia mnie tu na czelnym, jakt o jedna osoba cały c\zas tu pisała lub adwokatem sebastiana nieraz mi sie chce śmiać z tych ludzi co mi takie tu tytuły nadaja, ja wiem czy ta stronka zanika nie raczej nie tylko jest za zbyt spokojnie,i smutnawo, ja zawsze tu pisałem ze jest to stronka dla wszystkich ,nie dla wybranych ludzi, tylko dla wszystkich, kazdy tu moze wejsc. pozartowac, popisac o wszystkim i niczym, razem zatypować liczby, itd ale niepowinno byc zadnych docinek, wysmiewania kogos za jego poglady czu status marterialny np, tu ma byc wesoło kulturalnie i zabawnie a nie wciaz tylko kłotnie zaczepki, prowokacja i wyzywanie sie czy tez skarzenie jeden na drugiego według mnie to jest zwykla dziecinada ,jesli komus sie coś tu niepodoba, i niechce tu z nami przebywać moze odejść nikt tu nikogo siła nietrzyma ale też inikt tu nikogo z stąd niepowinien wyganiać czy wyrzucać, tutaj pownniśmy wszyscy być zgrani i tworzyć tzw jeden zespól ludzi, aby na innych stronkach mowili onas o zobaczcie jak jest na stronie multipasko, tam sie wszyscy jednocza razem, czy to przy typowaniu liczb czy słuchaniu danej muzyki itd, a nie jak co niektórzy tylko wprowadzaja tu niepotrzebne nerwowe sytuacje, i stresy dla innych, to jest wcale niepotrzebne nikomu dla tego proponuje wszystkim osobom, które maja cos do sebastiana nie wchodzić mu w droge on zapewne tym samym sie i tez odwdzieczy,
Mam wrażenie,że Pasko zatracił poczucie sprawiedliwości,bo tak ostatnio postępujemam nadzieję że nie dostanę za to bana bez wytłumaczenia za co,Będzie,za co? za krytykę szefa,będzie jak w PIS
Arczibalik73 twoje zdanie z tego co widzę chyba tylko ty tęsknisz dobra nie mam czasu jest sympatycznie normalnie wg mnie i pa
3 890 395. bogdan04 nie mysle za bana niedostaniesz za to przecierz nie widac abys tu obrazał szefa tej stronki, z tego co wiem to admin tej stronki jest wporzadku gość, który chce aby tu było wszystko i ok, przecierz poto tez i utworzył tą stronke dla wszystkich, moze na miektóre sprawy też i troszke patrzy z lekkim przymrózeniem oka jak ja podobnie nieraz na jak sebastian sie tu zachowuje tez,i wygłupia, ale sebastian nie jest tez złym człowiekiem jak go tu co niektórzy postrzegaja, chłopak jest dobryale lubi nieraz sie tez i posmiac pozartowac itd, jak kazdy
mewa ja ci nieraz pisałem abys tu czesciej zachodził normalnie typował liczby, i sebastianem sie wcale nieprzejmował, tylko prosiłbnym abyscie sobie niewchodzili w droge, i zachowali tu spokój, ja wiem ze sebasttian ci tutaj nielezy, zabardzoio, i tez innym osobom, piszesz ze ja zanim tu jedyny tesknie moze i tak ,a moze i nie, ale powiem tak ja sebastiana poznałem tutaj na stronce jak i wielu innych tez osób których tez polubiłemn z którymi mi sie zawsze milo konwersuje, na rózne tematy, nie tylko oliczbach ale o wszystkim iniczym, tu poznałem duzo fajnych ludzi którzy z tego czata odeszli sa gdzie indziej, wtedy jeszcze nieznałem sebastiana, dlaczego s tą odeszli niewiem, ale pamietam ze wtedy sebastiana tu jeszcze nie było ,lub był i gdziezs poprostu tylko cicho siedział w kącie tego niewiem, wiec co jest tego przyczyna i kto?
mewa ja ci nieraz pisałem abys tu czesciej zachodził normalnie typował liczby, i sebastianem sie wcale nieprzejmował, tylko prosiłbnym abyscie sobie niewchodzili w droge, i zachowali tu spokój, ja wiem ze sebasttian ci tutaj nielezy, zabardzoio, i tez innym osobom, piszesz ze ja zanim tu jedyny tesknie moze i tak ,a moze i nie, ale powiem tak ja sebastiana poznałem tutaj na stronce jak i wielu innych tez osób których tez polubiłemn z którymi mi sie zawsze milo konwersuje, na rózne tematy, nie tylko oliczbach ale o wszystkim iniczym, tu poznałem duzo fajnych ludzi którzy z tego czata odeszli sa gdzie indziej, wtedy jeszcze nieznałem sebastiana, dlaczego s tą odeszli niewiem, ale pamietam ze wtedy sebastiana tu jeszcze nie było ,lub był i gdziezs poprostu tylko cicho siedział w kącie tego niewiem, wiec co jest tego przyczyna i kto?
Wszystko zależy od mądrego postępowania admina,a tu tego nie widzę,nie widzę obiektywizmu w tym co robi,wszystko w temacie
dzisiaj moja córka odbiera świadectwo w liceum,zdała,ale to prymuska,miała nawet czerwone paski na świadectwie
Że śmiechem należy obchodzić się ostrożnie jest zaraźliwy jak wirus
napewno tu brakuje sebastiana nie tylko mi , ale innym tez, w pewnym sensie którzy wraz z sebastianem typowali liczby na czacie, , ja sie ostatnio zapytałem na czacie gdzie jest sebastian bo niewidziałem ani jednego wpisu jego w tym dniu co tu wszedłem poniewaz mnie tu niebylo z 2 dni wczesniej , zdziwilo mnie ze go tu niema, mnie niebylo tez tu bo niewidziałem 2 dni na lewe oko i dałemm sobie spokój od komputera, gdy wszedłem i zapytałem czy ktos niewie co sie dzieje z sebastianem to ktos mi tu na czacie napisał zartobliwie akle z taka jakby nutka złosliwosci , tak to odczułem ze sebastian prostuje druty i nic pozatym , pomyslałem no moze i tak jedni opalaja kable inni prostuja druty, moze i tak ale nikt nienapisałmi wprpost ze sebastian dostał banawiec tez i niedrazyłem tematu dalej, choć minie to bardzo zaciekawiło ze go tu niema, jednak wczorajsze j nocy wszedłem na swoja @ a tam az 3 wiadomosci, domnie jedna od pewnej osoby bardzo mi przychylnej ze sebastian stracił jakby glos na czacie itd, zdziwiło mnnie to troche, no ale cóż, nic nato nieporadze, i 2 wiadomosc byla od sebastiana, ale całkiem w innej sprawie niedotyczacej wcale czata tylko liczb w mini lotka, , i tak pomyslałem jesli go tu niebedzie to bardzo szkoda, ja i inne osoby które maja @ do sebastiana beda z nim w kontakcie napewno , niewieze ze nie, i nadal bedziemy typowac liczby ale juz poza tym tu czatem,niebedzie trzonów wspolnych przemyśleń typowań, i tak pomału ta z tej stronki beda odchodzić kolejni gracze
ale to jniejest wazne , duzo bedzie tu takich ludzi , którzy tu beda super zadowoleni xze niema tu sebastiana i jeszcze wielu osób, które według nich tu nie pasowało bo wprowadzali troche milej atmosfery i luzu, zostana tu same sztywniaki, marzyciele o wysokich wygranych i same zgredy, jakich wszedzie jest pełno, oczywiscie prosze bez obrazy, bo nikogo tu nie chcę obrazić, ale tak bedzie,
tak dziasiaj dzieciaki koncza szkołe wreszcie laba bedzie , a niech odpoczywaja jeszcze sie zdaza napracowac kiedys a co do czerwonych pasów to jest głupota jakich mało ja tez mam czerwone paski na koszulce i na butach
tak dziasiaj dzieciaki koncza szkołe wreszcie laba bedzie , a niech odpoczywaja jeszcze sie zdaza napracowac kiedys a co do czerwonych pasów to jest głupota jakich mało ja tez mam czerwone paski na koszulce i na butach
Mam nadzieję,że go szybko odblokuje,bo niektórych tu blokuje już kilka lat,nie chcę pisać kogo
Towarzystwo Wzajemnej Adoracji załatwiło Sebastiana,tak można powiedzieć w tym temacie
3 887 570. multipasko 2020-06-22 (19:40)
Użytkownik Sebastian_M stracił możliwość wypowiedzi.
3 890 416. bogdan041 niewiem tego czy sebastian zostanie odblokowany czy nie, a moze juz niebedzie chciał tutaj wracać tez tego niewiem kiedys z nim rozmawiałem juz mna ten temat i i dowiedziałem sie ze jaki np utworzyłsobie nick, tu nowy to zaraz ktos lecial do admina strzelal z ucha i ten nick był blokowany, i takich mamy tu ludzi , własnie cos komus niepasyjje to zaraz leci i strzela z ucha, zeby tylko pozbyć sie ze stronki kogos , a ja bym tak dla przykladu to blokował tych co czesto donosza na kogos czyli tzw, konfidentów, i wtedy by na stronce był spokoj,i byla by mila atmosfera kiedys przeczytałem na jednej ze stronek ze sebastian przyszedł tam aby rozwalić im stronke, , z tego co wiem nigdy sebastian niemiał zamiaru nigdzie inikomu nic rozwalać rozśmieszyło mnie to bardzo tez:
3 890 418. bogdan041 2020-06-26 (06:38)
no ja napisałem glos wiedziałem że to jakoś tak brzmiało ni a lecz y to nie to samo jest, stracil mozliwosc wypowiedzi a stracił głos na czacie
3 890 418. bogdan041 2020-06-26 (06:38)
no ja napisałem glos wiedziałem że to jakoś tak brzmiało ni a lecz y to nie to samo jest, stracil mozliwosc wypowiedzi a stracił głos na czacie