Wpisy 3 890 221 – 3 890 320
25 czerwca 2020 22:24 → 25 czerwca 2020 23:36, 100 wpisów
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 3 x 92 898,40 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Kumulacja Lotto: 7 000 000 zł
dlatego niegram na promocje na mniej niz 7 liczm bo nigdy nic na mniej niewychodzi mi, dzisiaj w mini lotka byłem bardzo blisko 4/5 podobnie liczby skreslilem co bogdan41 tez złapałem 20,i 34 w jednym okienku a w drugim 7,14, jakby to razem złozyc do kupy jak to zrobił bogdan 41 tez by byla 4/5 ale niestety nie złozłem i dla bogdana 41 bylo tak blisko
dobranoc wszystkim
Dobrej nocy obowiązki szef dal mi upomnienie z powodu telefonu
Magda do jutra
Dzięki wszystkim za gratulację,zagrałem jednym zakładem na osiem losowań i wpadło chyba za czwartym razem i to od razu czwórka,a nie mogłem do tej pory nawet trójki trafić
ja tylko gram mini od jutra nie wiecej no oze 1 multi puszcze choc jeszcze niewiem, mysle ze jesli poswiece sie w mini wiecej to moze ustrzele w koncu te 5/5 w mini
Bogdan mam 1 kupon na 10 zakładów, na 8 losowań.Do piątego losowania zero a dzisiaj nie wiem bo kupony zostały w domu
Piątka w lotto mało płaci w lotto mam 4 na 1 zakład za 3 zł bez plusa , kupiony przed szpitalem
Fajnie bo nawet nie płaciłem za te zakłady,bo wysłałem za trójkę w Lotto,zakład lotto plus na trzy losowania i zakład mini na osiem losowań
3 890 264. magda ja niegram w lotto bo pewnie bym szybko wygrał m, wole w mini gre
Była trójka w lotto,teraz czwórka w mini to teraz czas na piątkęale gdzie?
kto wygonił ze stronki sebastaian czyja to sprawka?
No dziś widziałem Ja ale nie chciałem by sobie pomyślała co ja mógłbym sobie pomyśleć
3 890 285. tomi77 2020-06-25 (23:04) Z
Męska decyzja kończę z Multi chyba tylko do nastepnego losowania co?
Męska decyzja kończę z Multi chyba tylko do nastepnego losowania co?
tomi według mnie mini jest lepsze jak multik, raz ze mniej kosztuje ui jest mniej liczb do wytypowania, tylko trzeba grac , w jedna gre, ta która przynosi CI wieksze wygrane
Witam wszystkich wreszcie coś, 3/5 mini szkoda, że mało płatna, ale dobre i to
Bogdan, brawo za 4/5
Bogdan, brawo za 4/5
tzn. źle powiedziałem ... najniższa suma wylosowanych liczb i najwyższa suma wylosowanych liczb w historii
dzisiejsza suma Lotto jest jedną z najwyższych - tylko 2-ktotnie było więcej
3 890 291. Kruk8
3 890 300. Angierski
Angierski, to ani nie trance, ani te techno, tylko dance
To jest Hard Trance
To jest Hard Trance
Arczi
Akurat siedzę głównie w muzyce elektronicznej, przede wszystkim w Trance. Ma on wiele odmian, np. uplifting, psytrance, hardtrance, downtempo. Jest z czego wybierać
Przykład:
- Uplifting -
Akurat siedzę głównie w muzyce elektronicznej, przede wszystkim w Trance. Ma on wiele odmian, np. uplifting, psytrance, hardtrance, downtempo. Jest z czego wybierać
Przykład:
- Uplifting -
3 890 313. Angierski tiesto oj tak moje ulubione
arczibalik73: nie no spoko Jak miałem lat 20+ to uwielbiałem chodzić na tego typu imprezy (nazwijmy to po prostu dyskoteki) ... a tutaj klimat wygląda niesamowicie