Wpisy 3 887 449 – 3 887 548
22 czerwca 2020 16:07 → 22 czerwca 2020 18:51, 100 wpisów
Szukam domu dla siebie ale Dębica są takie ale 300 tys do 380,ale trzeba jeszcze włożyć 100tys na remont
Był i taki bliźniak pięknie w domu tylko nie całe 300tys są czasem okazję
To i dom stary jest taki dom z 1938 nawet jak by się ktoś nie znał to wygląda jak nowy
Ale tam może straszyć po pradziadkach kupię a pradziadki powiedzą bym stąd spływał nie wygram z nimi
Okey szkoda że funkcja email znikła to bym tam popisał czy dał byś zdjęcia no trudno
5/5 Ile za to ale ostatnio dużo osób z multipasko trafiało 5 z5 dawali skany
Także kilka osób trafiła te 5z5 to fajnie gratuluję również tym wcześniejszym osobom
To mialem ostatnio bo juz nie pamietam czy skan tu dalem w promocjikot 3 dead 17 66
jak juz otworze 3 oko to nie bedzie dla multi ratunku
jak juz otworze 3 oko to nie bedzie dla multi ratunku
jak sie kot nazywal? pierwsze i drugie imie, i moze byc piona
Cześć
Sprzedajcie domy ?
A co do gospodarki to nie będzie źle
Trochę czkawką się odbije ale wytrzymamy
Zrobię
Nie ma sprawy
Muszę przyhechac i wycenić
Chyba że mi wyślesz zdjęcia i napiszesz co tam chcesz żebym zrobił
Spoko
Wszystko Ci zrobię
Walduś idziesz już spać?
Szykuj kasę

Lustrzanka
Dotam coś kulawe to zdjęcie
Dotam ja ciebie w ten sposób promuje nie zauważyłeś podobieństwa?
Ja bardzo rzadko i bardzo mało
Zauważyłem że słabo się na ekonomii A na czym sie znasz to nawet nie mam pojęcia
Znowu zaczynasz swoje popierdółki, dyplom Ci zeskanować łobuzie internetowy
Zabrane 4 55 58
Zagrane

Zbigniew jaką stawkę pusciłeś ...
byłeś dziś w lesie ...są grzyby ?
byłeś dziś w lesie ...są grzyby ?

Korzystajcie wygrywajcie
Dotam dyplom to sobie wsadź między książki i chwal się wnuczkom. Mnie oczu nie zamydlisz
Liczą się czyny i efekty
A że masz przerosniete EGO to już Twój problem
Liczą się czyny i efekty
A że masz przerosniete EGO to już Twój problem
Walduś Zbigniew jest już w lesie i czeka na kwiat paproci
3 887 530. waldus dobre
DLa mnie jesteś zwykłym łobuzem co się czepia ludzi na czacie oczywiście wybranych i sa na to dowody!!!
Ale może to jakaś taka taktyka , a wystarczyło tylko nie pisać do mnie i nnych swoich napastliwych tekstów i byłoby OK. Jakoś nikt inny tak nie robi.
Łobuzem który nie szanuję ludzi i tylko stara się im dopieć swoimi tekścikami , są na to dowody.
Ludzie mają prawo do prywatności, a nie żeby jakiś łobuz gmerał w ich prywatnym życiu i robił im niestosowne uwagi /emerytak , mrówka i ja, pewnie jeszcze ktoś/Zasada jest prosta , nie rób wycieczek w tych kierunka , znajdź sobie kolegę do dyskusji, ale nie wiem czy potrafisz.
Mulag to nie o to chodzi, my wydajemi si sie porouszamy sie tutaj na pewnej płaszczyźnie towarzyskiej