Wpisy 3 887 349 – 3 887 448
22 czerwca 2020 15:03 → 22 czerwca 2020 16:07, 100 wpisów
Mulag lepiej
Byliście na grzybach dzisiaj
Coś podobno jest grzybów ale nic nie zbierałem jeszcze to nie wiem osobiście nic nie zbierałem
multijune177Witaj,ja dzisiaj byłem na grzybach,zmokłem i nic nie znalazłem
Mulag Witaj.Ja mam stare pieniądze i potrzebuję sprzedać,brakuje mi na leki
Adam Małysz na swoim Facebooku poinformował, że zachorował na koronawirusa. - Na szczęście na razie choroba przebiega bezobjawowo
Tak zrobimy
Ja nie byłem na grzybach i nie chodzę na grzyby bo nie mam na to czasu Ja mam tak dużo pracy że nie mogę się obrobić i nie mam czasu chodzić do lasu najczęściej do lasu chodzi Zbigniew
tylko nie wiem co on tam w tym lesie robi podobno chodzi do tego lasu w prochowcu ale czy jest zbiera grzyby to tego nie wie nikt w tym prochowcu to pewnie chodzi dlatego że pada deszcz i nie chcę zmoknąć ale to ja tak myślę a inni myślą może inaczej Nie wiem
Z szacunkowych danych przedstawionych przez Ministerstwo Finansów wynika, że na koniec maja deficyt w budżecie wyniósł 25,88 mld zł.
Magda to ty nie bierzesz tego kota od Waldusia?
Dotam nie martw się Będzie miska ryżu i do tego ryżu nie po krzyżu tylko kawałek mięsa będzie także nie przejmuj się niczym zobaczysz że będzie dobrze
Dotam Ty to zawsze wszystko widzisz w czarnych barwach musisz spojrzeć na wszystko realnie Anię pesymistycznie
Dotam chętnie się z tobą Założę tylko musisz uściślić słowo dramat musisz powiedzieć co uważasz za dramat jaki ten dramat konkretnie będzie
Jeżeli w pobliżu ciebie są kopalnie węgla kamiennego to nie dziw się że zmniejsza się na węgiel zapotrzebowanie
Dotam ale muszę też wiedzieć o jaką recesje ci chodzi bo z tego co wiem to recesja to jest bardzo duży dołek gospodarczy musimy to jakoś uściślić w czasie recesji ludzie nie mają czasami co do garnka włożyć Jeżeli o coś takiego ci chodzi to oczywiście że się założę
Witam wszystkich
Mało się znam na ekonomii tyle co czytam to ostatnio znów banki obniżyły stopy procentowe , dużo mniej kredytów przyznają hipotecznych , piszą że nie warto mieć oszczędności w banku bo procenty prawie żadne , to chyba nie są dobre wiadomości
Ojej jaki mały słodki kotek
Będzie jeszcze gorzej zanosi się że oszczędności będą na minusie bo %, będzie na minusie
Walduś ja lubię takie koty szalone....mam nadzieję,że mój też bedzie rozrabiaką.
W tej chwili oprocentowanie 00,1 coś tak kaski brakuje rząd chce nasze pieniądze
No właśnie A niektórzy piszą że będzie dobrze no chciałabym w to wierzyc ale nie moge
Tylko w skarpecie i wyłącznie dawniej było okey w banku się opłacało pamiętam już nie wiem z 10 lat wstecz 5 10, za trzymanie to było coś
Dla tego ja bojkotuje te wybory nie będę głosował to wszystko jest to samo
Magda nie chcesz się przeprowadzić na wieś mam nieruchomość do remontu do sprzedania
Dwie kondygnacje cza wymienić okna no po prostu cały dom co ci. Ede pisal
Ale poważnie to trzeba by zobaczyć i jaka cena bo oglądam domy na sprzedaż z naszego regionu ktoś sprzedaje za 350 tys i pisze do remontu czy modernizacja a inny dom za 400 tys i nic nie trzeba robić a tu dasz 350 a remont kolejne 100tyd
Moja ciocia na wsi stary dom 3 pokojowy,sprzedała za 50.000 zł i trochę terenu koło domu.
Zależy jaki region Polski to ceny się mogą różnić o 100 tys lub więcej lub mniej
W tej chwili piękny dom można kupić za 400 tys max lub trochę mniej
Im bliżej do miasta tym drożej,jak daleko od miasta to ceny są dużo niższe...
Są że wyskoczy ktoś za 700 tys i za milion ale ten za 400, niczym się od tych nie różni