Wpisy 38 864 – 38 963
21 stycznia 2009 07:00 → 21 stycznia 2009 23:58, 100 wpisów
OPA odnośnie twojego wpisu:
38765. Witam,sposób na dziś 7 liczb na chybił,zaczekać kilka minut i znowu 7 liczb na chybił,popróbować,jak ktoś ma czas na troszkę zabawy.pozdr.
czy ma znaczenie co ile minut i czy np. o pełnej godzinie ?
38765. Witam,sposób na dziś 7 liczb na chybił,zaczekać kilka minut i znowu 7 liczb na chybił,popróbować,jak ktoś ma czas na troszkę zabawy.pozdr.
czy ma znaczenie co ile minut i czy np. o pełnej godzinie ?
Edi, o jak porządkowaniu liczb piszesz we wpisie numer 38857?
Odpowiedz proszę, rozwiń temat, interesuje mnie to...
Odpowiedz proszę, rozwiń temat, interesuje mnie to...
Allan - przecież WSZYSTKIE tu prezentowane rozpisy systemów skróconych zawierają w sobie ten porządek , mający służyć spełnieniu oczekiwanej gwarancji - przy zakładanym co do ilości trafień we własnym zbiorze liczb grającego.
Przykładem niech tu będzie oczekiwanie wygrania "trójki" przy trafieniu 3z9 liczb w tym systemie:
System z 9 liczb rozpisany na 7 zakładów po 6 skreśleń , z gwarancją 3 przy trafieniu 3z9 liczb:
1 2 3 4 5 6
1 2 3 4 5 7
1 2 3 4 5 8
1 2 3 4 5 9
1 2 6 7 8 9
3 4 6 7 8 9
1 5 6 7 8 9
Ten w/w rozpis został ułożony z jakąś myślą przewodnią - w tym wypadku mając doprowadzić do gwarantowanego w 100% wygrania 1x"3" przy trafieniu 3z9 wybranych przez grającego swoich własnych liczb , bo każdorazowo rozpisy systemów zawierają nie konkretne liczby a jedynie numery , pod które należy te swoje własne liczby podstawić - z precyzyjnym zachowaniem dokładnej wymienności , tzn. tam gdzie w schemacie rozpisu jest np.1 to wszędzie wstawiamy tę samą swoją wybraną liczbę np.25 i tak samo postępujemy z numerem 2 ze schematu rozpisu i każdym innym.
Inaczej mówiąc: przy wypełnianiu kuponów jednemu numerowi z rozpisu systemu przyporządkowujemy tylko jedną , zawsze tę samą własną liczbę.
P.s: Allan , wpis 38807 świadczy jednak , że są tu totalni idioci , dla których nawet podstawienie własnych liczb do systemu stanowi problem przekraczający ich poziom inteligencji, co ich do systemów zniechęciło...
Przykładem niech tu będzie oczekiwanie wygrania "trójki" przy trafieniu 3z9 liczb w tym systemie:
System z 9 liczb rozpisany na 7 zakładów po 6 skreśleń , z gwarancją 3 przy trafieniu 3z9 liczb:
1 2 3 4 5 6
1 2 3 4 5 7
1 2 3 4 5 8
1 2 3 4 5 9
1 2 6 7 8 9
3 4 6 7 8 9
1 5 6 7 8 9
Ten w/w rozpis został ułożony z jakąś myślą przewodnią - w tym wypadku mając doprowadzić do gwarantowanego w 100% wygrania 1x"3" przy trafieniu 3z9 wybranych przez grającego swoich własnych liczb , bo każdorazowo rozpisy systemów zawierają nie konkretne liczby a jedynie numery , pod które należy te swoje własne liczby podstawić - z precyzyjnym zachowaniem dokładnej wymienności , tzn. tam gdzie w schemacie rozpisu jest np.1 to wszędzie wstawiamy tę samą swoją wybraną liczbę np.25 i tak samo postępujemy z numerem 2 ze schematu rozpisu i każdym innym.
Inaczej mówiąc: przy wypełnianiu kuponów jednemu numerowi z rozpisu systemu przyporządkowujemy tylko jedną , zawsze tę samą własną liczbę.
P.s: Allan , wpis 38807 świadczy jednak , że są tu totalni idioci , dla których nawet podstawienie własnych liczb do systemu stanowi problem przekraczający ich poziom inteligencji, co ich do systemów zniechęciło...
no tak zaraz sie zacznie .....znowu będą sie wyzywać.....OPA jak znajdziesz czas to odpowiedz na moje pytanie
mysia pysia - nazywanie stanu spraw po imieniu , nie jest żadnym "wyzywaniem się"!
Ten , który napisał iż NIGDY nie poradził sobie z podstawieniem liczb do posiadanego schematu rozpisu systemu , i w wyniku tych kilkukrotnych niepowodzeń wyrzucił posiadaną książkę z systemami - dla mnie jest totalnym idiotą...i wolno mi swoje na ten temat zdanie - wobec treści jego wpisu - tu wyrazić.
P.s: oczywiście chodzi mi tu o autora wczorajszego wpisu nr 38807.
Pozdrawiam
edi8
Ten , który napisał iż NIGDY nie poradził sobie z podstawieniem liczb do posiadanego schematu rozpisu systemu , i w wyniku tych kilkukrotnych niepowodzeń wyrzucił posiadaną książkę z systemami - dla mnie jest totalnym idiotą...i wolno mi swoje na ten temat zdanie - wobec treści jego wpisu - tu wyrazić.
P.s: oczywiście chodzi mi tu o autora wczorajszego wpisu nr 38807.
Pozdrawiam
edi8
Jak mnie to cieszy ze jednak o mnie nie zapomniales jak ja o tobie,jaki ty musisz byc nieszczesliwy z tego powodu ze nie dyskutuje z fanatykiem,ograniczonym teoretycznie piszacym,a raczej przepisujacym systemy,dodajac swoj komentarz,i tlumaczac niektorym jak nalezy podstawiac liczby.Tego typu partner z taka wiedza jest godny ciebie mozesz sie wykazac.Czekam z niecierpliwoscia na wpisy ze ktos na dluzsza mete wygral systemami.Mam pytanie co z twoimi pionami poziomami czy juz znalazles obiecywana metode typowania PRZED losowaniem liczb.Bo duzo wody w Wisle uplynelo a wynikow wielkiej obietnicy nie widac.Dalszego ciagu nie bedzie choc bys nie wiem co napisal.Ale wysil sie i postaraj lubie czytac te twoje bzdety ktore swiadcza o twoim ograniczeniu i braku dystansu do rzeczywistosci.Biedny,zakompleksiony,bezrobotny,malutki i o wiele za krotki do mnie czlowieczek.
W pełni zgadzam się z tym twoim autokrytycznym opisem swojej nędznej postaci:
"Biedny,zakompleksiony,bezrobotny,malutki czlowieczek:
kogucik19"
Sam bym lepiej ciebie nie opisał , więc na tym trzeba poprzestać , bo to rzetelny i uczciwy opis!
Pozdrawiam
edi8
"Biedny,zakompleksiony,bezrobotny,malutki czlowieczek:
kogucik19"
Sam bym lepiej ciebie nie opisał , więc na tym trzeba poprzestać , bo to rzetelny i uczciwy opis!
Pozdrawiam
edi8
Jestem razczarowany,gdybym wiedzial ze przepiszesz gotowca co do mojej osoby bym jeszcze wiele innych epitetow dodal bo to co przepisales jest niczyw w porownaniu ze mna.Zawiodles mnie ,myslalem ze stac cie na wiecej.
Edi 8,używanie epitetów w stylu "totalni idioci" jest delikatnie nie na miejscu i mówi o niskiej kulturze osobistej autora. Myślę że każdy wie jak się podstawia liczby w systemie. Nie jest to skomplikowane. Tylko problem tkwi we właściwym doborze liczb - w wycelowaniu tych, które padną przed 22-ą. Ja nie będę zabierał więcej głosu w tej sprawie. Każdy system jest zawodny jeżeli się wytypuje liczby spoza dwudziesty wylosowanych.Ale to też logiczne i nawet "totalni idioci" o tym wiedzą. Pozdrawiam - Allan
PYSIA.Nie wiem czy ma znaczenie,ale możliwe że jeśli się nie wyśle wszystkich na raz,istnieje szansa łatwiejszego trafienia,mówię-pobawić się przecież można...co jakiś czas
Witam.
Pragnę przedstawić długoterminową strategię gry w Dużego Lotka w FORTUNIE , opartą o następujące założenia:
SYSTEM na 12 liczb rozpisanych w 7 zakładach po 8 skreśleń , z gwarancją "piątki" przy trafieniu 6z12 liczb:
a/ 1-2-3-4-7-8-9-10
b/ 1-2-3-5-8-9-10-11
c/ 1-2-3-6-7-8-9-12
d/ 1-2-4-5-6-8-9-12
e/ 1-2-4-6-8-9-11-12
f/ 1-2-5-7-8-9-10-11
g/ 3-4-5-6-7-10-11-12
Każdą z w/w 7 linii rozpisu , traktujemy następnie jako oddzielny zakład , który gramy systemem pełnym 5z8 , za 3zł - wobec konieczności zaokręglenia ceny nadania wg stawki 5gr , z której wynika koszt nadania 1 kuponu systemowego 2,80zł ponieważ 5z8=56x0,05zł=2,80zł a minimalna cena kuponu systemowego w FORTUNIE zaczyna się od 3zł , czyli de facto po tym zaogrągleniu do 3zł , zagramy ze stawką 3:56=0,0535zł.
Koszt nadania 7 kuponów w systemie 5z8 to więc 7x3zł=21zł.
Kurs w FORTUNIE za 5/5 DL to 100.000 a więc trafiając tę "piątkę" , wygrana wyniesie 100000x0,9x0,00535=4815zł.
Po odliczeniu 10% podatku od wygranych ponad 2280zł , będzie to 4335 zł netto.
Zobaczmy zatem , ile mamy kolejnych losowań w zapasie na to aby - wobec znanej już wysokości wygranej netto w kwocie 4335zł i przy jednorazowym koszcie nadania 7 kuponów systemowych w wysokości 21 zł - wyjść z tej długoterminowej gry obronną ręką , czyli "pozostać po stronie wygranych".
4335:21=206
Zatem mamy na to trafienie 6z12 liczb , które da nam na 100% 1x"5" , aż 206 losowań...
Oczywiście tę "piątkę" możemy wygrać też już przy trafieniu 5z12 liczb - ale nie jest to ujęte gwarancją w/w sytemu , która następuje przy trafieniu 6z12 liczb.
P.s: oczywiście w miejsce numerów od 1-12 ze schematu rozpisu , podstawiamy swoje własne wybrane liczby z zakresu 1-49 DL...
Powodzenia!
Pozdrawiam
edi8
Pragnę przedstawić długoterminową strategię gry w Dużego Lotka w FORTUNIE , opartą o następujące założenia:
SYSTEM na 12 liczb rozpisanych w 7 zakładach po 8 skreśleń , z gwarancją "piątki" przy trafieniu 6z12 liczb:
a/ 1-2-3-4-7-8-9-10
b/ 1-2-3-5-8-9-10-11
c/ 1-2-3-6-7-8-9-12
d/ 1-2-4-5-6-8-9-12
e/ 1-2-4-6-8-9-11-12
f/ 1-2-5-7-8-9-10-11
g/ 3-4-5-6-7-10-11-12
Każdą z w/w 7 linii rozpisu , traktujemy następnie jako oddzielny zakład , który gramy systemem pełnym 5z8 , za 3zł - wobec konieczności zaokręglenia ceny nadania wg stawki 5gr , z której wynika koszt nadania 1 kuponu systemowego 2,80zł ponieważ 5z8=56x0,05zł=2,80zł a minimalna cena kuponu systemowego w FORTUNIE zaczyna się od 3zł , czyli de facto po tym zaogrągleniu do 3zł , zagramy ze stawką 3:56=0,0535zł.
Koszt nadania 7 kuponów w systemie 5z8 to więc 7x3zł=21zł.
Kurs w FORTUNIE za 5/5 DL to 100.000 a więc trafiając tę "piątkę" , wygrana wyniesie 100000x0,9x0,00535=4815zł.
Po odliczeniu 10% podatku od wygranych ponad 2280zł , będzie to 4335 zł netto.
Zobaczmy zatem , ile mamy kolejnych losowań w zapasie na to aby - wobec znanej już wysokości wygranej netto w kwocie 4335zł i przy jednorazowym koszcie nadania 7 kuponów systemowych w wysokości 21 zł - wyjść z tej długoterminowej gry obronną ręką , czyli "pozostać po stronie wygranych".
4335:21=206
Zatem mamy na to trafienie 6z12 liczb , które da nam na 100% 1x"5" , aż 206 losowań...
Oczywiście tę "piątkę" możemy wygrać też już przy trafieniu 5z12 liczb - ale nie jest to ujęte gwarancją w/w sytemu , która następuje przy trafieniu 6z12 liczb.
P.s: oczywiście w miejsce numerów od 1-12 ze schematu rozpisu , podstawiamy swoje własne wybrane liczby z zakresu 1-49 DL...
Powodzenia!
Pozdrawiam
edi8
Allan - mój wpis z użyciem przytoczonego przez Ciebie zwrotu , odnosił się tylko i wyłącznie do treści wpisu 38807 , w którym jego autor opisał swoje nieudane a kilkukrotne zmaganie się z podstawieniem liczb do posiadanego schematu rozpisu systemu skróconego , co jest dla mnie dobitną miarą poziomu jego "intelektu"...
Edi8, sam opisujesz że nie chcesz być obrażany a sam wypowiadasz się o czyimś intelekcie. Pisz schematy kombinacji i na tym najlepiej koniec.
pozdro
pozdro
Edi, ja nikogo nie atakuję ani nikogo nie biorę w obronę, ale uważam że pewnego rodzaju słowa nie powinny się tutaj pojawiać. Nie jesteśmy dziećmi w piaskownicy, trzeba szanować innych, a przez to i siebie. Każdy ma prawo do własnych przekonań, ale trzeba dyskutować, a nie wyzywać siebie. To się tyczy wszystkich. To nie jest atak na Ciebie.
do wpisu 38876
Ostrzegam wszystkich grających przed manipulacją.
We wpisie tym znalazło się wiele sformułowań mających na celu wprowadzenie uczestników czatu w błąd.
Sformułowania typu:
„wyjść z tej długoterminowej gry obronną ręką”
„ "pozostać po stronie wygranych" ”
„Zatem mamy na to trafienie 6z12 liczb , które da nam na 100% 1x"5" , aż 206 losowań...”
(AŻ …… śmiechu warte)
sprawiają wrażenie łatwości osiągnięcia celu i wygrania pieniędzy.
Jeszcze raz ostrzegam czytających przed manipulacją.
Prawda jest taka:
Aby osiągnąć sukces musimy trafić 6 liczb z 12 wytypowanych liczb ze zbioru 49 liczb
( szans przy 5 trafionych z 12 nie ujęto w gwarancjach )
Jakie są nasze szanse na sukces, trafienia 6z12? 924 / 13.983.816
Czyli jak 1 / 15.134
Czyli jeden raz na 15.134 typowań, statystycznie, trafi nam się 6na12.
A teraz przeczytajmy jeszcze raz tekst:
„Zatem mamy na to trafienie 6z12 liczb,”…..” aż 206 losowań...”
Jak się ma 15.134 losowań do 206
Tak jak
Prawda do mamienia ludzi
Uczciwość do wciskania kitu
Wiarygodność do oszustwa
Możemy sobie, zgodnie z życzeniem manipulatora zawartym w P.s:
w miejsce numerów od 1-12 ze schematu rozpisu , podstawiać swoje własne wybrane liczby z zakresu 1-49 DL...
i do usranej śmierci skreślać, wpisywać i wysyłać lecz korzyści finansowych z tego nie będzie
bo mało której osobie uda się pokonać statystykę.
a teraz moje
PS Zastanawiałem się kiedyś „O co chodzi z tym manipulatorem?”, „Skąd w nim tyle zawziętości i obłudy?” i na dzień dzisiejszy, po lekturze kilku stron internetowych zaczynam się domyślać. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o …… . Szczegóły za jakiś czas. s.
Ostrzegam wszystkich grających przed manipulacją.
We wpisie tym znalazło się wiele sformułowań mających na celu wprowadzenie uczestników czatu w błąd.
Sformułowania typu:
„wyjść z tej długoterminowej gry obronną ręką”
„ "pozostać po stronie wygranych" ”
„Zatem mamy na to trafienie 6z12 liczb , które da nam na 100% 1x"5" , aż 206 losowań...”
(AŻ …… śmiechu warte)
sprawiają wrażenie łatwości osiągnięcia celu i wygrania pieniędzy.
Jeszcze raz ostrzegam czytających przed manipulacją.
Prawda jest taka:
Aby osiągnąć sukces musimy trafić 6 liczb z 12 wytypowanych liczb ze zbioru 49 liczb
( szans przy 5 trafionych z 12 nie ujęto w gwarancjach )
Jakie są nasze szanse na sukces, trafienia 6z12? 924 / 13.983.816
Czyli jak 1 / 15.134
Czyli jeden raz na 15.134 typowań, statystycznie, trafi nam się 6na12.
A teraz przeczytajmy jeszcze raz tekst:
„Zatem mamy na to trafienie 6z12 liczb,”…..” aż 206 losowań...”
Jak się ma 15.134 losowań do 206
Tak jak
Prawda do mamienia ludzi
Uczciwość do wciskania kitu
Wiarygodność do oszustwa
Możemy sobie, zgodnie z życzeniem manipulatora zawartym w P.s:
w miejsce numerów od 1-12 ze schematu rozpisu , podstawiać swoje własne wybrane liczby z zakresu 1-49 DL...
i do usranej śmierci skreślać, wpisywać i wysyłać lecz korzyści finansowych z tego nie będzie
bo mało której osobie uda się pokonać statystykę.
a teraz moje
PS Zastanawiałem się kiedyś „O co chodzi z tym manipulatorem?”, „Skąd w nim tyle zawziętości i obłudy?” i na dzień dzisiejszy, po lekturze kilku stron internetowych zaczynam się domyślać. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o …… . Szczegóły za jakiś czas. s.
Edi8
A masz moze pobobny system tylko na
14 lub 16 liczb i po 10 skreslen w zakladzie.
Gwarancja 4/6 lub 5/6.
Ten ktory podales na 12 liczb jest dobry.
Mozna go uzyc jednoczesnie do gry
na 4/8 i 5/8.
Koszta niewielkie a 4/8 trzeba trafic raz na 7 losowan.
A moze masz cos oplacalnego w granicach 14-16 liczb na 10 liczb w zakladzie?.
Nie jestem pewien na 100% bo nigdy nie gralem systemem na 10 liczb w Fortunie tylko 9 max ale chyba mozna grac?.
Jaki najwiekszy system mozna uzyc w Fortunie?.
Pozdrawiam.
A masz moze pobobny system tylko na
14 lub 16 liczb i po 10 skreslen w zakladzie.
Gwarancja 4/6 lub 5/6.
Ten ktory podales na 12 liczb jest dobry.
Mozna go uzyc jednoczesnie do gry
na 4/8 i 5/8.
Koszta niewielkie a 4/8 trzeba trafic raz na 7 losowan.
A moze masz cos oplacalnego w granicach 14-16 liczb na 10 liczb w zakladzie?.
Nie jestem pewien na 100% bo nigdy nie gralem systemem na 10 liczb w Fortunie tylko 9 max ale chyba mozna grac?.
Jaki najwiekszy system mozna uzyc w Fortunie?.
Pozdrawiam.
Potrzebowalbym cos takiego bo zastanawiam sie nad gra w 9/49.
Ale tam trzeba juz grac na 5 lub 6 trafien.
Kursy maja na 5 - 9000
na 6-- 100000
Na 4 liczby raczej nie oplaca sie grac bo kurs jest jak na ML 5/5-- 1000
Do takiej gry potrzebne jest cos sensownego na 14 lub 16 liczb na 10 skreslen w zakladzie.
Jak masz cos to bede wdzieczny.
Pzdr.
Ale tam trzeba juz grac na 5 lub 6 trafien.
Kursy maja na 5 - 9000
na 6-- 100000
Na 4 liczby raczej nie oplaca sie grac bo kurs jest jak na ML 5/5-- 1000
Do takiej gry potrzebne jest cos sensownego na 14 lub 16 liczb na 10 skreslen w zakladzie.
Jak masz cos to bede wdzieczny.
Pzdr.
Szczeraprawda.
Masz rację,zgadzam się z Tobą.
Ale co to wszystko daje, jak ludzie dalej brną w tym kierunku obłudy.
Przed chwilą ładmie i dosadnie to opisałeś ,a za chwilę znowu pytają o to samo./
Jak można być tak naiwnym.
Pytam się więc, kto z tych podawanych tu ststemów przez dwa a może więcej tygodni coś wygrał.?
No po takim czasie to już powinny tu być ludzie z jakąś tam fortunką.
Ale jakoś ich nie widać.?
Dlatego, szczeraprawda nie warto myślę tu gadać bo to i tak nic nie da.
Plujesz na Nich , a Oni mówią,że to deszcz pada.
Pozdrawiam Cię.
Masz rację,zgadzam się z Tobą.
Ale co to wszystko daje, jak ludzie dalej brną w tym kierunku obłudy.
Przed chwilą ładmie i dosadnie to opisałeś ,a za chwilę znowu pytają o to samo./
Jak można być tak naiwnym.
Pytam się więc, kto z tych podawanych tu ststemów przez dwa a może więcej tygodni coś wygrał.?
No po takim czasie to już powinny tu być ludzie z jakąś tam fortunką.
Ale jakoś ich nie widać.?
Dlatego, szczeraprawda nie warto myślę tu gadać bo to i tak nic nie da.
Plujesz na Nich , a Oni mówią,że to deszcz pada.
Pozdrawiam Cię.
NIEszczeraprawda : cytując twój zwrot o "usranej śmierci" - to najbardziej odnosi się on do twoich cienkich jak ich autor wypocin , bo ty jesteś tak głupi , że stać cię jedynie na świecenie tu światłem od innych odbitym , z braku posiadania własnego....
Zatem ciesz się , że dzięki mnie i mojej "pro publico bono" skierowanej działalności , możesz tu w ogóle zaistnieć , a o bezsensie twoich wypowiedzi niech świadczy to , że zaproponowana przeze mnie strategia nie zmniejsza in minus niczyich szans na osiągnięcie wygranych - w stosunku do jakiegolwiek grania dotychczasowymi metodami stosowanymi przez ogół grających.
Powiem więcej: jest drogowskazem , ukazującym jak przy wcale nie większych nakładach , niż przeznacza wielu graczy ( bo 21 zł na losowanie ) MOŻNA wyjść z gry w ogólnym bilansie przy trafieniu 6z12 liczb w sposób gwarantowany ( lub z tegoż pewną szansą przy trafieniu 5z12 ) w czasie 68 tygodni grania , czyli 206 losowań obronną ręką i pozostać po stronie wygranych!
A naprawdę mało kto , z dotychczas grających na swoje tu:12 liczb i nadając w sposob matematycznie nieuporządkowany bez systemu , średnio 10-11 kuponów po 2zł , wyjdzie z gry bez straty....
Moja zaś strategia i tak adresowana przecież do grających - przynajmniej kilku z nich przed stratą może pomóc uchronić i nie jest namawianiem na grę , a poddaniem do rozważenia innej opcji inwestowania swoich pieniędzy , wszak i tak wśród czynnych graczy tu w społeczności użytkowników tej strony skupionych.
Więc jak możesz , ty bezczelny głupcze , mi tu cokolwiek zarzucać szermując w dodatku fałszywymi oskarżeniami???
To ty jesteś manipulatorem i oszustem i proponuję zdjąć z głowy ten moherowy berecik , bo ucisk masz zbyt wielki - czego dowód w twym żenująco wręcz głupim wpisie...
P.s: kończąc , życzę serdecznie wszystkim , aby wyszli z gry obronną ręką i pozostawali zawsze po stronie wygranych!
Pozdrawiam
edi8
Zatem ciesz się , że dzięki mnie i mojej "pro publico bono" skierowanej działalności , możesz tu w ogóle zaistnieć , a o bezsensie twoich wypowiedzi niech świadczy to , że zaproponowana przeze mnie strategia nie zmniejsza in minus niczyich szans na osiągnięcie wygranych - w stosunku do jakiegolwiek grania dotychczasowymi metodami stosowanymi przez ogół grających.
Powiem więcej: jest drogowskazem , ukazującym jak przy wcale nie większych nakładach , niż przeznacza wielu graczy ( bo 21 zł na losowanie ) MOŻNA wyjść z gry w ogólnym bilansie przy trafieniu 6z12 liczb w sposób gwarantowany ( lub z tegoż pewną szansą przy trafieniu 5z12 ) w czasie 68 tygodni grania , czyli 206 losowań obronną ręką i pozostać po stronie wygranych!
A naprawdę mało kto , z dotychczas grających na swoje tu:12 liczb i nadając w sposob matematycznie nieuporządkowany bez systemu , średnio 10-11 kuponów po 2zł , wyjdzie z gry bez straty....
Moja zaś strategia i tak adresowana przecież do grających - przynajmniej kilku z nich przed stratą może pomóc uchronić i nie jest namawianiem na grę , a poddaniem do rozważenia innej opcji inwestowania swoich pieniędzy , wszak i tak wśród czynnych graczy tu w społeczności użytkowników tej strony skupionych.
Więc jak możesz , ty bezczelny głupcze , mi tu cokolwiek zarzucać szermując w dodatku fałszywymi oskarżeniami???
To ty jesteś manipulatorem i oszustem i proponuję zdjąć z głowy ten moherowy berecik , bo ucisk masz zbyt wielki - czego dowód w twym żenująco wręcz głupim wpisie...
P.s: kończąc , życzę serdecznie wszystkim , aby wyszli z gry obronną ręką i pozostawali zawsze po stronie wygranych!
Pozdrawiam
edi8
GROM: ponadto jak jest się takim jak ty jesteś synku na obszarze gier losowych analfabetą - to lepiej paszczy nie otwierać i swojej kompromitacji tu nie pogłębiać , chyba że masochistyczne tobą dzieciaku kierują motywacje...
Bo to ty jedynie podajesz liczby i to raczej po ich twoim podawaniu w Polsce milionerow nie przybyło , bo żona nadall ci 500zł na miesiąc musi wydzielać!
Zaś ja podaję sposoby najkorzystniejszego ROZMIESZCZANIA liczb osób grających: ich własnych liczb.
Tylko że ty jesteś zbyt głupi biedny chłopaczku , aby to zrozumieć...
Bo to ty jedynie podajesz liczby i to raczej po ich twoim podawaniu w Polsce milionerow nie przybyło , bo żona nadall ci 500zł na miesiąc musi wydzielać!
Zaś ja podaję sposoby najkorzystniejszego ROZMIESZCZANIA liczb osób grających: ich własnych liczb.
Tylko że ty jesteś zbyt głupi biedny chłopaczku , aby to zrozumieć...
Edi8,
Cieszę się bardzo,że mam żonę.
A ty.?
Mam ostatnie pytanie do Ciebie,bo z takim ciołkiem w rąbek czesanym nie chce mi się gadać.
Czy ty posiadasz lustro w domu, pewnie tak.
To zerknij,takiego właśnie Goryla potrzebują w ZOO.
I nie podawaj tutaj jakiś systemów gry ,zwłaszcza nie twojego autorstwa.
Goń się.
Cieszę się bardzo,że mam żonę.
A ty.?
Mam ostatnie pytanie do Ciebie,bo z takim ciołkiem w rąbek czesanym nie chce mi się gadać.
Czy ty posiadasz lustro w domu, pewnie tak.
To zerknij,takiego właśnie Goryla potrzebują w ZOO.
I nie podawaj tutaj jakiś systemów gry ,zwłaszcza nie twojego autorstwa.
Goń się.
Wiadomosc dla kulkowiczow z Krakowa:Kolektora na ul.Grzegorzeckiej jest na razie nie czynna z powodu zmiany oprogramowania.Inne dzialaja.Z tego co uslyszalem od obslugi punktu to podobno Tipsport rezygnuje z oferty numerka czyli "TUZIN"oraz pojedynczych liczb dotyczacych multi.Nie wydaje mi sie to prawda,a tylko jakas plotka ale tak slyczalem wiec przekazuje.DRUGA sprawa:NALEZY przyjac ze czlowiek podajacy nam systemy jako jedyny na tym czacie posiada patent na wiedze kto sie sprzciwstawi jest totalnym idjota tak jak ja niedawno nazwany przez tego czlowieka o zanizonej swojej wartosci szukajacy tu dowartosciowania,wiec nie obdzierajmy go ze zludzen ludzie tego typu sa sklonni do nieprzewidywalnych dzialan,wobec innych.Nalezy go bez przerwy pytac o rozne systemy a on bedzie pisal i cieszyl sie jak dziecko ze nikt nie wie tylko on.Ten jak sie sam nazwal wykladowca wyzszej uczelni,(prawdopodobnie skonczyl podstawowke,i kurs z zakresu polonistyki)tak naprawde to byc moze byly pracownik kolektor w czasach socjalizmu,nagromadzil biedak systemow,bo wtedy pracownicy tak dorabiali sprzedajac je naiwnym.Teraz ta zgromadzona wiedza jest ogolnie dostepna,ale czyms czeba zaimponowac,wiec pisze ,a raczej przepisuje po kolei gotowce ,a przez tyle lat zdolal je opanowac,i teraz ma sie czym wyrozniac,mamiac wszystkich obietnicami ze jak zagraja to po 120 losowaniach najpierw musza zainwestowac,a potem jak trafia to sie im wroci i beda na zero.Wspaniala prspektywa.Nazywajac wszystkich idjotami dodaje sobie odwagi bo taka to choroba jest zeby byc zawsze na wierzchu jak to co zawsze podobno na wierzchu plywa.Wiec szanujcie to nasze swiatlo bo on wskarze wam droge do "sukcesu".Pozdrawiam wszystkich co zachowali zdrowy rozsadek.
jak sie to wszystko to czyta to wystarczy jeden komentarz PATOLOGIA
Witaj OPA,
Zbawiłem się dziś wysyłając z osobna trzy kupony po 2 zakłady na 7 liczb oczywiście na chybił trafił:
1. 12:07:20
03,07,24,30,63,70,74
13,20,22,34,52,74,78
2. 12:09:26
18,33,37,48,58,59,71
03,33,38,42,50,52,66
3. 12:12:47
11,22,34,51,58,70,73
02,06,20,28,34,37,76
Widzę, że tu też zabawa na całego he! he!
Zbawiłem się dziś wysyłając z osobna trzy kupony po 2 zakłady na 7 liczb oczywiście na chybił trafił:
1. 12:07:20
03,07,24,30,63,70,74
13,20,22,34,52,74,78
2. 12:09:26
18,33,37,48,58,59,71
03,33,38,42,50,52,66
3. 12:12:47
11,22,34,51,58,70,73
02,06,20,28,34,37,76
Widzę, że tu też zabawa na całego he! he!
sindbad - czytam , że niektórym to do ZBAWIENIA wystarczy tylko nadać 3 kupony na chybił trafił... :)
[skasowano]
Witajcie OPA i Sindbad. podaje dla porownania moja 7 z maszyny o 15.00.44 : 15,17,27,37,41,48,69. PozdrawiaM
czytam, analizuję i widzę że kolejne osoby wchodzą w tą "grę słów". Obrzucacie się inwektywami, oskarżacie, ale po co? Przecież każdy może podzielić się systemami, a inni mogą je uznać za wartościowe albo też nie. Ale tutaj się czyta o tym kto ile ma inteligencji, o opluwaniu innych itd. Mnie osobiście to się bardzo nie podoba i dziwię się że właściciel strony nie zajmuje w tej sprawie żadnego zdania. A szkoda...
Tomcio1972 - w firmach bukmacherskich , tak samo jak i w Totalizatorze Sportowym , można nadać systemy z max. 12 liczb.
A oto kilka systemów dla Ciebie:
System na 14 liczb gw.4/6 :
a/ 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
b/ 1-2-3-4-5-6-11-12-13-14
c/ 1-2-3-4-7-8-9-10-11-12
....................................................
System na 15 liczb gw. 4/6 :
a/ 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
b/ 1-2-3-4-5-11-12-13-14-15
c/ 1-2-6-7-8-9-10-11-12-13
.................................................
System na 16 liczb gw. 4/6 :
a/ 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
b/ 1-2-3-4-11-12-13-14-15-16
c/ 5-6-7-8-9-10-11-12-13-14
...............................................
System na 17 liczb gw. 4/6 :
a/ 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
b/ 1-2-3-11-12-13-14-15-16-17
c/ 1-4-5-6-7-8-9-10-14-15
d/ 4-5-6-7-8-9-10-11-12-13
.....................................................
System na 18 liczb gw. 4/6 :
a/ 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
b/ 1-2-7-8-9-10-13-14-15-16
c/ 1-2-11-12-13-14-15-16-17-18
d/ 3-4-5-6-7-8-9-10-11-12
e/ 3-4-5-6-13-14-15-16-17-18
Pozdrawiam
edi8
A oto kilka systemów dla Ciebie:
System na 14 liczb gw.4/6 :
a/ 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
c/ 1-2-3-4-7-8-9-10-11-12
....................................................
System na 15 liczb gw. 4/6 :
a/ 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
b/ 1-2-3-4-5-11-12-13-14-15
c/ 1-2-6-7-8-9-10-11-12-13
.................................................
System na 16 liczb gw. 4/6 :
a/ 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
b/ 1-2-3-4-11-12-13-14-15-16
c/ 5-6-7-8-9-10-11-12-13-14
...............................................
System na 17 liczb gw. 4/6 :
a/ 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
b/ 1-2-3-11-12-13-14-15-16-17
c/ 1-4-5-6-7-8-9-10-14-15
d/ 4-5-6-7-8-9-10-11-12-13
System na 18 liczb gw. 4/6 :
a/ 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
b/ 1-2-7-8-9-10-13-14-15-16
c/ 1-2-11-12-13-14-15-16-17-18
d/ 3-4-5-6-7-8-9-10-11-12
e/ 3-4-5-6-13-14-15-16-17-18
Pozdrawiam
edi8
Tak to naprawde patologia a byl taki fajny spokoj ale dlugo nie wytrzymal zeby nie drugiego nie obrazic.A nie tykalem go nawet ustepowalem miejsca na czacie jako przyspawanemu do komapa. Rzadko tu wchodzilem,ale musial niestety obrazic nie wytrzymal nacisku psychicznego.
Dzieki edi8.
Pzdr.
Pzdr.
U mnie jakieś dziwne wylosowało o 9.20:
3,4,16,31,45,73,80 i o 9.31:
3,16,24,31,36,58,63
3,4,16,31,45,73,80 i o 9.31:
3,16,24,31,36,58,63
Allan.
tak ,zapewne masz rację.
Szczera prawda napisał co o tym myśli.
A jak został brutalnie zaatakowany.?
Tam jest mowa o systemach tu podawanych.
A jaką dostał odpowiedz.?
wię przeczytaj sobie.
A Ja tylko szczerą prawdę poparłem ,nie pisząc,nic,że bto edi 8.
I jaki był odzwiek tego,?
Wię się nie dziw,że tak to wszystko wyszło.
Jednak prawda w oczy kole.
Bo gdyby nie była to prawda, to by takiej ryposty nie dał.
Teraz jeszcze pora na Kogucika,pewnie Mu sie też dostanie.
No cóż , chory człowiek to złośliwy człowiek.
Pozdrawiam,Allan.
tak ,zapewne masz rację.
Szczera prawda napisał co o tym myśli.
A jak został brutalnie zaatakowany.?
Tam jest mowa o systemach tu podawanych.
A jaką dostał odpowiedz.?
wię przeczytaj sobie.
A Ja tylko szczerą prawdę poparłem ,nie pisząc,nic,że bto edi 8.
I jaki był odzwiek tego,?
Wię się nie dziw,że tak to wszystko wyszło.
Jednak prawda w oczy kole.
Bo gdyby nie była to prawda, to by takiej ryposty nie dał.
Teraz jeszcze pora na Kogucika,pewnie Mu sie też dostanie.
No cóż , chory człowiek to złośliwy człowiek.
Pozdrawiam,Allan.
Edi. Przebiegnij się gdzieś po parku może... Pokazałeś, że potrafisz być "normalnie" aktywny i fajne rzeczy piszesz, i teraz chcesz znowu powrócić do dawnego wizerunku.
he he he , dawno mnie tu nie było, ale widzę, że nic nie tracę, ten sam kabaret co przed miesiącem, gratuluję i życzę wysokich wygranych wszystkim :-)
PASKO: będąc teraz jakiś czas poza multipasko.pl , intuicja podpowiadała mi , że zabierzesz głos w sprawie ostatnich "wydarzeń" na stronie - tylko mnie kolejny raz biorąc sobie na cel i obiekt swojej wypowiedzi.
Nie chcę być obsceniczny , ale mówiąc wprost: nie po raz pierwszy swoją analizę wydarzeń opierasz o zastosowaną błędną metodologię o nazwie: czytanie wpisów OD D..Y STRONY!
Z przykrością konstatuję , iż NIGDY nie ma Cię tu, gdy jakieś łajzy pokroju "szczerejprawdy" i mu wtórujących hunweibinów obrzucają mnie inwektywami - zaś wyrastasz jak spod ziemi , gdy pozbawiony NIEOBECNEGO Admina sam biorę sprawy w swoje ręce i różnym tym szmatławym a poszczekującym bezmózgowcom replikuję.
P.s: wnoszę i proszę o dożywotniego bana dla tej kreatury "szczeraprawda" i usunięcie jego wpisów pełnych wobec mnie inwektyw ( vide: np.38895 ).
Za radę co do przebieżki dziekuję , ale jestem już po codziennym , wczesnoporannym 5 km footingu...
Pozdrawiam
edi8
Nie chcę być obsceniczny , ale mówiąc wprost: nie po raz pierwszy swoją analizę wydarzeń opierasz o zastosowaną błędną metodologię o nazwie: czytanie wpisów OD D..Y STRONY!
Z przykrością konstatuję , iż NIGDY nie ma Cię tu, gdy jakieś łajzy pokroju "szczerejprawdy" i mu wtórujących hunweibinów obrzucają mnie inwektywami - zaś wyrastasz jak spod ziemi , gdy pozbawiony NIEOBECNEGO Admina sam biorę sprawy w swoje ręce i różnym tym szmatławym a poszczekującym bezmózgowcom replikuję.
P.s: wnoszę i proszę o dożywotniego bana dla tej kreatury "szczeraprawda" i usunięcie jego wpisów pełnych wobec mnie inwektyw ( vide: np.38895 ).
Za radę co do przebieżki dziekuję , ale jestem już po codziennym , wczesnoporannym 5 km footingu...
Pozdrawiam
edi8
kaz47 - napisz mi , jakich gwarancji oczekujesz od tego systemu i przy ilu trafieniach w tym zbiorze 11 liczb.
No widzisz Szanowny Pasko.
Wszedłeś mu na ambicję,a On jeszcze nie załapał o co chodzi.
Proszę nie banuj bo to nie on tu zawinił.
pozdrawiam.
Wszedłeś mu na ambicję,a On jeszcze nie załapał o co chodzi.
Proszę nie banuj bo to nie on tu zawinił.
pozdrawiam.
Tomcio1972 - a oto kilka następnych , z tych zamówionych przez Ciebie systemów...
System na 14 liczb gw. 5/6:
a/ 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
c/ 1-2-7-8-9-10-11-12-13-14
d/ 1-3-4-5-6-7-8-9-10-13
e/ 3-4-5-6-7-8-9-10-11-12
..........................................................
System na 15 liczb gw. 5/6 :
a/ 1-2-3-4-5-10-11-12-13-15
b/ 1-2-3-4-6-8-9-11-12-13
c/ 1-2-3-6-7-9-10-13-14-15
d/ 1-2-4-5-7-8-10-11-14-15
e/ 1-2-5-6-7-8-9-10-13-15
f/ 1-2-6-7-8-9-10-12-14-15
g/ 2-4-5-6-8-9-10-11-12-15
h/ 3-4-5-6-8-9-10-11-13-14
i/ 3-5-6-7-9-10-12-13-14-15
System na 16 liczb gw. 5/6 :
a/ 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
b/ 1-2-3-4-5-6-7-8-13-14
c/ 1-2-3-4-5-6-12-13-14-15
d/ 1-2-3-4-5-7-8-9-11-16
e/ 1-2-3-4-5-7-9-13-15-16
f/ 1-2-3-4-6-7-8-9-10-11
g/ 1-2-3-4-11-12-13-14-15-16
h/ 1-2-5-6-7-10-11-12-13-16
i/ 1-2-6-9-10-12-14-15-16
j/ 1-2-7-8-9-10-12-13-14-15
k/ 3-4-5-6-7-9-11-12-13-15
l/ 3-4-5-8-9-10-11-14-15-16
ł/ 3-4-6-7-8-10-12-13-14-16
m/ 5-6-7-8-9-11-12-13-14-15
Pozdrawiam
edi8
System na 14 liczb gw. 5/6:
a/ 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
c/ 1-2-7-8-9-10-11-12-13-14
d/ 1-3-4-5-6-7-8-9-10-13
e/ 3-4-5-6-7-8-9-10-11-12
System na 15 liczb gw. 5/6 :
a/ 1-2-3-4-5-10-11-12-13-15
b/ 1-2-3-4-6-8-9-11-12-13
c/ 1-2-3-6-7-9-10-13-14-15
d/ 1-2-4-5-7-8-10-11-14-15
e/ 1-2-5-6-7-8-9-10-13-15
f/ 1-2-6-7-8-9-10-12-14-15
g/ 2-4-5-6-8-9-10-11-12-15
h/ 3-4-5-6-8-9-10-11-13-14
i/ 3-5-6-7-9-10-12-13-14-15
System na 16 liczb gw. 5/6 :
a/ 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
b/ 1-2-3-4-5-6-7-8-13-14
c/ 1-2-3-4-5-6-12-13-14-15
d/ 1-2-3-4-5-7-8-9-11-16
e/ 1-2-3-4-5-7-9-13-15-16
f/ 1-2-3-4-6-7-8-9-10-11
g/ 1-2-3-4-11-12-13-14-15-16
h/ 1-2-5-6-7-10-11-12-13-16
i/ 1-2-6-9-10-12-14-15-16
j/ 1-2-7-8-9-10-12-13-14-15
k/ 3-4-5-6-7-9-11-12-13-15
l/ 3-4-5-8-9-10-11-14-15-16
ł/ 3-4-6-7-8-10-12-13-14-16
m/ 5-6-7-8-9-11-12-13-14-15
Pozdrawiam
edi8
Grom
Czy jest możliwość uzyskania autora
książki i kilku wskazówek odnośnie
Pańskiej metody z góry dziękuje
gg 11361619
Czy jest możliwość uzyskania autora
książki i kilku wskazówek odnośnie
Pańskiej metody z góry dziękuje
gg 11361619
Dzieki edi8 za te rozpiski.
Pzdr.
Pzdr.
TOTO o co ci chodzi?
przeczytałam...i jak twoim zdaniem ma to się do totka
Ten zapis mi się spodobał :"że pokładanie nadziei w systemach jest niczym wiara w spirytyzm, homeopatię albo alternatywną medycynę."
O to, że ten facet wyprawia interesujące rzeczy. Na youtube można zobaczyć filmiki. Taka ciekawostka.
mysia pysia - systemy ( we właściwym tego słowa rozumieniu ) nie generują liczb , a jedynie porządkują własne liczby grającego , ponieważ można zawrzeć tyle samo zakładów i mieć tyle samo trafień co przy grze wg schematu rozpisu systemu , a nie odszukać zakładanej wygranej na żadnym kuponie przy ich chaotycznym , nieuporządkowanym wypełnianiu.
Tak więc systemy wprowadzają określony porządek w liczby wybrane przez grającego - a nie służą do ich wskazywania do gry!
Więc aby być dobrze rozumianym , należy zawsze dointerpretować to co pod tym wielce obszernym pojęciem SYSTEMY się lokuje.
Bo czytm innym są systemy pełne bądź skrócone a czym innym jakieś "systemy"
opate np. o numerologię z zagraniczej książki - które tu w formie zaleceń prezentowane nakazują nadawanie kuponów w ściśle określonych dniach i godzinach.
I tu się zgadzam , ż "że pokładanie nadziei w TAKICH systemach jest niczym wiara w spirytyzm, homeopatię albo alternatywną medycynę."
Tak więc systemy wprowadzają określony porządek w liczby wybrane przez grającego - a nie służą do ich wskazywania do gry!
Więc aby być dobrze rozumianym , należy zawsze dointerpretować to co pod tym wielce obszernym pojęciem SYSTEMY się lokuje.
Bo czytm innym są systemy pełne bądź skrócone a czym innym jakieś "systemy"
opate np. o numerologię z zagraniczej książki - które tu w formie zaleceń prezentowane nakazują nadawanie kuponów w ściśle określonych dniach i godzinach.
I tu się zgadzam , ż "że pokładanie nadziei w TAKICH systemach jest niczym wiara w spirytyzm, homeopatię albo alternatywną medycynę."
witaj Kogucik19 postawiles w czoraj na 23 jak pisalam jak tak to fajnie ja sie ciesze troszke kasy wpadlo .Pozdrawiam
29IWONKA wczoraj obstawilem 23,41,42,43 wiec jeszcze 43,41 nie wyszlo.mialem dodac 15,22 ale jakos sie nie zdecydowalem.Dzis tylko 43,41.Pozdrawiam
Podawanie systemów na czacie jest działaniem całkowicie bezpiecznym.Natomiast systematyczne publikowanie liczb o współczynniku trafień = 0,4 - 0,5 dodałoby skrzydeł wszelakiego rodzaju systemom tworząc mieszankę piorunującą.W krótkim czasie nastąpiłby desant większości graczy w kraju na stronę Multipasko powodując przeciążenie serwera.A poza tym byłby to koniec świata dla lotto.Dla tych przyczyn apeluję o rozwagę wszystkich dobrze typujących.
Kochani kulkowicze.Nie jest problemem podawania systemow nawet najdluzszych na czacie,bo w koncu po to jest ta strona,ten czad.Problem tkwi w hamstwie i wykazywaniu i nasmiewaniu sie z kazdej pomylki innego kulkowicza.Obrazanie i wyzywanie od idjotow,itp.i dlatego napisalem te kilka slow bo moj wpis dokonany wczoraj w ktorym napisalem ze wyzucilem stara prawie nieczytelna ksiazeczke z systemami,spotkalo sie z reakcja wiadomo jaka,a chyba to moja sprawa co wyrzucam,i nie nalezy mnie wyzywac od idjotow.To tyle w kwesti wyjasnienia.Sa tu ludzie madrzy i sami zadecyduja czy grac tymi systemami czy nie i nikomu nic do tego,ale wyzywanie,ponizanie,i taki pogardliwy stosunek do ludzi nie moze byc tolerowany i wydaje mi sie ze czlowiek honoru powinien przeprosic za to zachowanie,jednak na to nie licze,bo podkreslam tak by zrobil czlowiek honoru.
kogucik19 ja tez dzis juz 2 dzien obstawilam 43 ze padnie ale ja to tylko w totomix wiec mam nadzieje ze pdnie ,teraz czekam lutego znow na grobsza kase by wpadla.Jak chcesz to napisz czy sie odezwac i cos ci podac na poczatku lutego .
I następne 2 siódemki na chybił:
8,10,21,52,60,66,67
3,4,9,21,51,54,56
8,10,21,52,60,66,67
3,4,9,21,51,54,56
29IWONKA oczywiscie odezwac sie mozesz jednak ja nie korzystam z podawanych tu typow,choc niektore pokrywaja sie z moimi,sam wybieram liczby nie kierujac sie zadnymi sugestiami tylko statystyka,mapami,i nosem ktory czasem mnie zawodzi ale tak ma byc.Pozdrawiam i zycze wysokich wygranych.
sindbad - tak , ale dopiero po tym , gdy się w nim wykąpałeś :) hi! hi!
OPA a dlaczego akurat siódemki?
Edi w systemie 16 gw 5/6 w i/ nie ma jednej liczby.Chyba ktoś ją porwał.To ta wygrana.
P.o.z
P.o.z
Witam:) Mam pomysl na napisanie programu do typowania meczow.Problem lezy w tym skad zabrac wyniki.Czy zna ktos kogos , kto mialby wyniki z tego i poprzednich sezonow wiekszosci lig europejskich?Albo zna moze stronke z ktorej moglbym zassac troche danych?Problem jest w tym autorzy stron z ktorych dotychczas korzystalem sie wycwanili i pobranie wynikow jest niemozliwe..Moze np. ktos zetknal sie z programem do typowania,ktory przechowywalby wyniki np. w formie plikow txt.Jezeli ktos moze pomoc to bede dozgonnie wdzieczny:)Pozdrawiam:)
to na dzisiejsze losowanie multi 1,4,8,18,19,27,53,62,73,80 podziękujecie póżniej
Czak i tomcio1972 -
w systemie na 16 liczb z gw.5/6 pominąłem przy wpisywaniu liczbę "8" i prawidłowy wygląd linii i/ to:
1-2-6-8-9-10-12-14-15-16
P.s: Czak - to była "8" , czyli bardzo młoda liczba i dlatego została porwana... :)
Pzdr.
edi8
w systemie na 16 liczb z gw.5/6 pominąłem przy wpisywaniu liczbę "8" i prawidłowy wygląd linii i/ to:
1-2-6-8-9-10-12-14-15-16
P.s: Czak - to była "8" , czyli bardzo młoda liczba i dlatego została porwana... :)
Pzdr.
edi8
saltillo@wp.pl jak ktos inny ma jeszcze sugestie to prosze..
dzisiaj bylem se wysłać multilotka na TS 7 liczb, i tak do milej pani w okienku mowie - te liczby to chyba ustawiają , a ona na to " A co Pan myślał, przecież mają główny komputer, po losowaniu wiedzą gdzie padła szóstka, i nie Pan pierwszy to zauważył" .. tak więc lekką nie chęć mam to TS..
wysłałem : 7,20,50,54,57,58,70
wysłałem : 7,20,50,54,57,58,70
...to zapewne byla prywatna opinia tej pani...rece opadaja jaka mamy ciemnote w kraju...
pzdr.nara:)
mysia pysia - OPA wybrał dobrze, bo siódemka to magia i szczęście.
sindbad - zależy w jakiej kulturze , bo w niektórych jest też symbolem nieszczęścia!
A gdzie tam oszukują przecież wiara w to, że nie oszukują trzyma nas w tej kupie.
Mnie nie oszukali po prostu wszedłem do kolektury nie o tym czasie he! he!
sindbad - a może pomyliłeś zalecenia co do godzin dla Twojego znaku zodiaku z zaleceniami dla Baranów...( chyba że i Ty jesteś Baranem ) .
A ja wiem czemu siódemki,po prostu szczęśliwe,a się okaże,od 3 płacą,dziś 2x 2zł,słabiutko,także jutro 2 zakłady myślę że wystarczą-żeby za mocno nie szaleć...
Sinbad aż tyle nie wysyłaj...2 zakłady i to pojedynczo.Po prostu zajdź do kolektury...wyślij 1 zakład i coś tam porób,żeby nie zaczaiła o co ci chodzi,i powiedz to proszę jeszcze 1 zakład na ML,np. 7 skr.
edi8 - zalecenia były dla strzelców i wszelkiego gatunku zwierz pomknął pod buka.
...rany...co dziennie musze to tlumaczyc???...chyba sobie to skopiuje i bede wklejal codziennie na czacie :)
...LOOTO NIE MUSI I NIE ZAMIARU OSZUKIWAC!!! WSZYSTKO LEZY W RACHUNKU PRAWDOPODOBIENSTWA!!! 80% POLAKOW NIE ZNA SIE NA MATEMATYCE(DOWIEDZIONO W SONDARZACH) I DLATEGO UWAZAJA ZE LOTTO OSZUKUJE!!! POMYSLCIE: SKORO DAJA NAM GRE W KTOREJ MATEMATYCY OBLICZYLI RACHUNEK PRWDOPODOBIENSTWA(STAD TABELKA NA ODWROCIE KUPONU ML A W DL WYSOKOSCI WYGRANYCH SA ZMIENNE JAK I W INNYCH GRACH)I W KTOREJ 50% KASY JEST PRZEZNACZONA NA WYGRANE A DRUGIE 50% BIORA DO KIESZENI TO PO JAKA CHOLERE MAJA KOMBINOWAC?! I TAK SA ZAROBIENI 50% BAZ ZNACZENIA CZY KTOS WYGRA CZY NIE... PO CO SIE NARARZAC???
...LOOTO NIE MUSI I NIE ZAMIARU OSZUKIWAC!!! WSZYSTKO LEZY W RACHUNKU PRAWDOPODOBIENSTWA!!! 80% POLAKOW NIE ZNA SIE NA MATEMATYCE(DOWIEDZIONO W SONDARZACH) I DLATEGO UWAZAJA ZE LOTTO OSZUKUJE!!! POMYSLCIE: SKORO DAJA NAM GRE W KTOREJ MATEMATYCY OBLICZYLI RACHUNEK PRWDOPODOBIENSTWA(STAD TABELKA NA ODWROCIE KUPONU ML A W DL WYSOKOSCI WYGRANYCH SA ZMIENNE JAK I W INNYCH GRACH)I W KTOREJ 50% KASY JEST PRZEZNACZONA NA WYGRANE A DRUGIE 50% BIORA DO KIESZENI TO PO JAKA CHOLERE MAJA KOMBINOWAC?! I TAK SA ZAROBIENI 50% BAZ ZNACZENIA CZY KTOS WYGRA CZY NIE... PO CO SIE NARARZAC???
OPA – a ja to załatwiłem oficjalnie bez jakiejkolwiek konspiracji i mówię za 2 minuty następny a później za 4 minuty a ona mi taki numer wykręciła.
Bo taka prawda jak napisał icemario,niestety my wkurzamy się i dajemy przekleństwami że nic nie "wchodzi",że nas oszukują,po prostu trzeba mieć troszkę szczęścia i tyle...nie szaleć,pamiętać...
Ja te co rano puściłem to z nich nic,wieczorem 2 x po 3/7,a jutro dokładam złotówkę i łykam 6 tysia,pozdr.
a mnie próbowali oszukać o 10 za mało wygranej wypłcila ale się domyślilem
ICEMARIO to po cholerę te druciki w kulkach jak jest losowanie dużego widać je jak w puszczą kulki do maszyny sterczą jak psu na .......snę