Wpisy 3 884 716 – 3 884 815
20 czerwca 2020 08:05 → 20 czerwca 2020 09:32, 100 wpisów
może masz rację a może nie i nie wiadomo z jaką prędkością zasuwało BMW
tu nie chodzi o prędkość,tu chodzi o zachowaniu ostrożności i upewnieniu się czy ktoś nie jedzie
Chodzi o to żeby nikt mi nie zarzucał jak mam żyć,jest konstytucja,normy społeczne,kodeks karny,komuny już niema 40lat.
Tak tylko że konstytucja jest nie konstytucyjna i jest bezprawna, nie wiem czy wiesz o tym?
jeżeli zrezygnowało trzech prokuratorów , to były naciski od Pana Ministra
Do końca wina tego Sebastiana nie jest może jakieś 50%brak profesjonalizmu że strony Boru,byli tacy kierowcy co rok temu był kurierem,brak umiejętności ,a kozioł ofiarny mile widziany
Lepiej się napić bo w tym pięknym kraju Polska,zrobili partyjny folwark.
Trzeba pomyśleć o liczbach,czas próby dla Polaków 28czerwca.
W 1997 roku poszło na wybory ponad 40% społeczeństwa,a więc konstytuja jest bezprawna,a powinno według tamtego prawa pójść 50%
a więc o jakiej konstytucji tu mówicie,sąd podłożony przyklepał i mamy taką konstytucję jaką mamy
Była komuna,to zrobili jak chcieli
To trzeba zmienić ustawy i przepisy,ale dokąd takie obowiązywały to mamy bezprawną konstytucję
bogdan041 , powiem tak te wybory też są bezprawne i jak się to skończy to tylko sam Pan Bóg wie
ja ogólnie jestem za tym żeby nie było żadnych procentów,tylko ile osób pójdzie to ma rację i tak powinno być
jeszcze raz powtarzam,media,to podstawa,dopóki nie dotrze się do tych ciemnych głów, to mamy pozamiatane
No , wszystko jest teraz zamrożone , bo wybory ale sytuacja jest bardzo zła , tylko niewielu to rozumie.
Nie wiem co wysłać
Na pewno mini i lotto
Co do Multi ?
Może 2 na 5 liczb
Na pewno mini i lotto
Co do Multi ?
Może 2 na 5 liczb
ja Wam napisze taki newsik ;moja bratowa robi w szpitalu i się modli ile jeszcze miesięcy do emerytury
Śniło mi się ,że mnie napadło czterech chłopaków,a ja żeby się wyswobodzić uderzełam ich po głowie kamieniem.
to znaczy że cztery jest Twoją cyfrą dzisiaj,a co do chłopaków to nie wiem
Może to śmieszne ale Lech przegrywając z Piastem
Daje szansę mu na mistrza
Ale wygrywając daje prezent Legii która już może szykować się do otwierania szampana
Daje szansę mu na mistrza
Ale wygrywając daje prezent Legii która już może szykować się do otwierania szampana
wszędzie ludzie mają rozrywkę na przykład w Paryżu i innych krajach tylko tutaj taka nędza
Mnie jakby zapłacili to może bym tych niedołężniaków oglądał w polskiej lidze,ale na razie to oni biją kasę na waszej naiwności
czy któryś klub polski wspiął się wyżej? nie,a czemu? bo sponsorujecie to badziewie oglądając to
dopóki polskie kluby nie zaczną dobrze grać,to w życiu tego nie będę oglądał,oglądałem w latach 90-tych,ale wtedy Legia ogrywała kluby angielskie,tak samo było w latach 70-tych,gdzie Górnik zaszedł nawet do finału,a co teraz?marazm
Oglądam tylko reprezentację,bo jestem zaangażowany emocjonalnie,gdyż jestem patriotą,żeby oglądać kluby to po prostu muszą dobrze grać,wtedy też będę zaangażowany emocjonalnie
Witam
Walduś masz z Magdą jedną wspólną liczbę ze snu "35"
Walduś:Kradzież 35 samochód 42, 15 000 tysięcy po mojemu 35,23
Magda: bić 21 kamieniem 58 po głowie 35
Fajnego dnia
Walduś masz z Magdą jedną wspólną liczbę ze snu "35"
Walduś:Kradzież 35 samochód 42, 15 000 tysięcy po mojemu 35,23
Magda: bić 21 kamieniem 58 po głowie 35
Fajnego dnia
to był ten sen4 zbirów Ciebie napadło i chcieli odebrać walizkę z kasą