Wpisy 3 884 688 – 3 884 787
20 czerwca 2020 07:36 → 20 czerwca 2020 09:06, 100 wpisów
czytałem twoją rozmowę z Mulagiem i trochę byłem w szoku , bo ten kolega miał swego czasu bardzo wyraziste poglądy, a teraz coś piszę jakby inaczej
przecież żeby przeciwstawić się systemowi to trzeba nie głosować,głosowałem 30 lat i co to dało?nic,a więc ludzie mają zbojkotować wybory i nie głosować,przynajmniej będziesz miał czyste sumienie,że na żadnego skur...na nie zagłosowałeś
Bo Mulag jest mądrym gościem i oglądał to co wklejałem tu na czacie,a to dużo wnosi w postrzeganie świata
Hejka
Tu są sami mądrzy goście
Nie o to chodzi dotam,wiem że to nic nie da,ale te gnoje przy poparciu np.20% społeczeństwa już nie będą tacy pewni swego i tacy bezczelni,rozumiesz?
Wiecej nie potrzeba , mają wszystko tylko jak dziś jedno ogniwo potrzebne , czego mam nie rozumieć
Jak się rozchorujesz poważnie to trzeba się brać do św.Piotra bo służba zdrowia leży,ważniejsza tuba propagandy w TVP za 2mld niż zdrowie Polaków
Chodzi o poprawienie w społeczeństwie rozumowania,że to oni są suwerenami a nie oni rozumiesz?
Bogdan041,jest u Nas wszystko pozamiatane , władzy potrzebny jest Prezydent do podpisywania ich ustaw i nie wtrącania z kontrą, a społeczeństwo jak to zrozumie to juą za 3 lata następnę wybory.
znaczy,że ludzie w państwie decydują jak ma być,a nie te pacynki,których nikt nie wybierał,jak Szumowski czy Morawiecki
o to,to , tylko ja się codziennie modlę abym jakiego posła na drodze nie spotkał i nie miał z nim kolizji
wszystko sie potraciło , oodczyt z komputera w BMW, monitoring , płyty się uszkodziły i trzech prokuratorów zrezygnowało
może masz rację a może nie i nie wiadomo z jaką prędkością zasuwało BMW
tu nie chodzi o prędkość,tu chodzi o zachowaniu ostrożności i upewnieniu się czy ktoś nie jedzie
Chodzi o to żeby nikt mi nie zarzucał jak mam żyć,jest konstytucja,normy społeczne,kodeks karny,komuny już niema 40lat.
Tak tylko że konstytucja jest nie konstytucyjna i jest bezprawna, nie wiem czy wiesz o tym?
jeżeli zrezygnowało trzech prokuratorów , to były naciski od Pana Ministra
Do końca wina tego Sebastiana nie jest może jakieś 50%brak profesjonalizmu że strony Boru,byli tacy kierowcy co rok temu był kurierem,brak umiejętności ,a kozioł ofiarny mile widziany
Lepiej się napić bo w tym pięknym kraju Polska,zrobili partyjny folwark.
Trzeba pomyśleć o liczbach,czas próby dla Polaków 28czerwca.
W 1997 roku poszło na wybory ponad 40% społeczeństwa,a więc konstytuja jest bezprawna,a powinno według tamtego prawa pójść 50%
a więc o jakiej konstytucji tu mówicie,sąd podłożony przyklepał i mamy taką konstytucję jaką mamy
Była komuna,to zrobili jak chcieli
To trzeba zmienić ustawy i przepisy,ale dokąd takie obowiązywały to mamy bezprawną konstytucję
bogdan041 , powiem tak te wybory też są bezprawne i jak się to skończy to tylko sam Pan Bóg wie
ja ogólnie jestem za tym żeby nie było żadnych procentów,tylko ile osób pójdzie to ma rację i tak powinno być
jeszcze raz powtarzam,media,to podstawa,dopóki nie dotrze się do tych ciemnych głów, to mamy pozamiatane
No , wszystko jest teraz zamrożone , bo wybory ale sytuacja jest bardzo zła , tylko niewielu to rozumie.
Nie wiem co wysłać
Na pewno mini i lotto
Co do Multi ?
Może 2 na 5 liczb
Na pewno mini i lotto
Co do Multi ?
Może 2 na 5 liczb
ja Wam napisze taki newsik ;moja bratowa robi w szpitalu i się modli ile jeszcze miesięcy do emerytury
Śniło mi się ,że mnie napadło czterech chłopaków,a ja żeby się wyswobodzić uderzełam ich po głowie kamieniem.