Wpisy 3 883 916 – 3 884 015
19 czerwca 2020 18:55 → 19 czerwca 2020 19:51, 100 wpisów
Dotam A Ty nie jesteś sraluch ?
Dotam Arczi ma szacunek do kobiet
To jedzonko na talerzu leży już trzy dni.Kup sobie na zapas parę rolek papieru toaletowego.
Dotam Ty lepiej Artura szacunku do kobiet nie ucz sam się naucz różnych rzeczy a dopiero później ucz innych. Znalazł się mądraliński ojca uczy dzieci robić coś podobnego
3 883 903. dotam 2020-06-19 (18:49) follow my dreams
To jest taka rozmowa ,jak w tym żarcie
Spotyka się Łysy z Garbatym przy autobusie.
Łysy pyta:Ty gdzie z tym plecakiem.
Odpowiada Garbaty: Na Łysą Górę. dobre
To jest taka rozmowa ,jak w tym żarcie
Spotyka się Łysy z Garbatym przy autobusie.
Łysy pyta:Ty gdzie z tym plecakiem.
Odpowiada Garbaty: Na Łysą Górę. dobre
arczibalik73
Stajesz się coraz bardziej bezczelny.Pasko powinien dać tobie bana na 72 godziny,
Stajesz się coraz bardziej bezczelny.Pasko powinien dać tobie bana na 72 godziny,
Mulag Ty używasz papieru ściernego to mogę ci kilka rolek podrzucić jak chcesz
Seba , jak ktoś inteligentny , to profilu stoi jak byk - Urszula , a nie klementyna
Takie mam wrażenie,że arczibalik dał hasło Sebastianowi.
Chyba,że tak już nasiąknął.
3 883 916. dotam ja wszydstkie kobiety szanuje zawsze a emerytki imienia niepamietam wiec nazwałem ja klementynka, ale nie po złosci jakies , dotam ja niechodze po czyichś profilach i niezagladam jak kto tam na imie, ale ok, teraz juz wiem ula to teraz zapamietam ula z ula
Seba i zastanów się co piszesz za głupoty również do innych osób.
czyli urszula nie klementynka no
3 883 928. emerytka 46 2020-06-19 (19:00) Chorzów.
jakie hasło o czy m Ty piszesz i co znów wymyślasz,
jakie hasło o czy m Ty piszesz i co znów wymyślasz,
3 883 925. emerytka 46 2020-06-19 (18:59) Chorzów.
arczibalik73
TY tez jestes bzczelna i przestan tu prowokowac ludzi, siejesz tu zameę od kad sie tu pojawiłaś, co róż Ci cos tu nie pasuje, przestań sie mnie czepiac i sebastiana tez cały czas cos tu kogoś sie czepiasz, a jak coś ci ktoś zwroci uwage to sie ciskasz , lec do Psko jak twój kolega i i poproś addmina aby dał mi bananawet na tydzień odrazu, moim zdaniem admin za to twojezachowanie powinien cie całkowicie z tad usunac jak kila nicków kiedyś, myslałem ze jestes inna osoba bardziej milsza
arczibalik73
TY tez jestes bzczelna i przestan tu prowokowac ludzi, siejesz tu zameę od kad sie tu pojawiłaś, co róż Ci cos tu nie pasuje, przestań sie mnie czepiac i sebastiana tez cały czas cos tu kogoś sie czepiasz, a jak coś ci ktoś zwroci uwage to sie ciskasz , lec do Psko jak twój kolega i i poproś addmina aby dał mi bananawet na tydzień odrazu, moim zdaniem admin za to twojezachowanie powinien cie całkowicie z tad usunac jak kila nicków kiedyś, myslałem ze jestes inna osoba bardziej milsza
Dziwny duet---arczibalik73 i Sebastian_M .
Odnoszę wrażenie, że są tu tylko po to by wywołać zamieszanie, obrazić i powygłupiać się .
To chyba nie ta strona, by takie głupoty pisać . Przerabiam teraz tego typu pytania z czterolatką , podobne zadaje Sebastian_M .
Szkoda czasu na czytanie tego czatu.
3 883 937. arczibalik73
masz tupet arczibalik73
Dobranoc
Odnoszę wrażenie, że są tu tylko po to by wywołać zamieszanie, obrazić i powygłupiać się .
To chyba nie ta strona, by takie głupoty pisać . Przerabiam teraz tego typu pytania z czterolatką , podobne zadaje Sebastian_M .
Szkoda czasu na czytanie tego czatu.
3 883 937. arczibalik73
masz tupet arczibalik73
Dobranoc
Oj arczi, pyskówka? Emi na to nie zasługuje. Emi była tu jak ty nie wiedziałeś co to net.
3 883 925. emerytka a Pasko wie co robi i niemusisz nikomu nic mówić co ma robić, jeśli bedzie chciał to mo da bana a jak nie to nie , nie lubie ludzi szczelajacych z ucha i konfidentów,
3 883 941. Janeczka0409 ja tu nikogo nieobrażam, i nierobie tu zadnego zamieszania, wiec zejć ze mnie, miłego wieczoru
3 883 945. Aya witaj witaj tu wszystko w porzadku jest
Szkoda,że nie ma tu starej gwardii,w jednym czasie. Dali byśmy wam popalić odechciało by się wam palić inteligentów.
arczibalik73 Przecież to ty ciągle piszesz ,że Pasko ma dać mi bana.Tylko nie wiem za co ?
3 883 948. Aya dobra zejdż miało byyć
arczibalik73
Zapominasz na końcu dawać
Zapominasz na końcu dawać
Aya
3 883 950. emerytka 46 za całokształt, tylko ze ja w porównaniu do ciebie i jednego kolegi nie pisze u admina na profilku ,
dionicos
arczibalik73
A gdzie ty widzisz jakiś mój wpis u Admina?
A gdzie ty widzisz jakiś mój wpis u Admina?
Niech wstąpi duch i odmieni oblicze tej stronki podajcie sobie znak pokoju w pokoju
. emerytka 46 za całokształt,
3 883 957. emerytka 46 pisałas kiedys pisałas nie mowie ze teraz ostatnio ale kiedys czytałem, to co psałas, a teraz cały czas cos tu cos cierpisza na stronzce zajmiij sie moze lepiej typowaniem liczb niz czynienire komuś uwag , , kiedys pisałem ci jak innym ze chciałbym abuscie z sebastianem sie pogodzili lub niewchodzili sobie w droge czy niemozecie tego zrobic dla innych ,jesli niechcecie tego zrobić dlas siebie, ile mozna sluchac wzajemnego wyzywania sie i obrazania, i przez inych tez dogryzania komukolwiek,
Burza była u mnie widać że na stronce też ale nie trzymajcie nerwów po to jest stronka by to z siebie wypuścić dobra terapia Pasko ratujesz życie ludziom dziękuję taka kumulacja duszona w sobie może mieć złe skutki a tak na stronce się trochę zmniejszy
arczibalik73
Proszę uprzejmie odczep się ode mnie.
Proszę uprzejmie odczep się ode mnie.
Już jestem
A co Wy się caly czas kłócicie ?
Seb... owoce kandyzowane mają cukru baaardzo dużo i środki konserwujące
Arczi nie mozesz sie pogodzić z emerytką i zakopać topory ?
Pogódźcie się w końcu i nie dogadujecie sobie będzie mile na tej stronie
3 883 964. emerytka 46 alez oczywiscie ze sie odczepie, masz to jak w banku, a ja zawsze dotrzymuje słowai nie czynie nikomu jakis aluzji i niebede wiecej z Tba rozmawiał bo niemam o czym
Emerytka Przestań prowokować ludzi tu na stronie Przestań prowokować arcziego bo on też ma swoje nerwy i też w pewnym momencie nie wytrzymuje twojego aroganckiego zachowania
Panoramix
Jak w banku to nie dobrze odsetki zostaną a i listy często przychodzą po latach chyba spokoju mieć nie będzie
Wtrącasz się w nieswoje sprawy i siejesz zamęt.
A teraz Proponuję wybrać kilka liczb dla rozładowania napiętej sytuacji i Pogódźmy się wszyscy będzie dużo przyjemniej
sebastian zajmijmy sie lepiej typowaniem liczb i jakims miłym tematem zostaw juz ta emerytke urszule w spokoju, niech sobie pogada moze jej w końcu ułzy kiedy jej emocje juz opadna
Emerytka ja ci mówię przestań prowokować i siać zamęt a ty wszystko przeinacza aż na swoje kopyto prosiłem żebyście się pogodzili a ty znowu zaczynasz prowokować prosiłem żeby zacząć typować liczby bo ta strona nie jest po to żeby się kłócić a ty dalej prowokujesz i wciskasz ludziom kit po co to robisz kobieto Wyluzuj trochę i zajmij się czymś innym jak nie chcesz z nami tutaj typować to nie przeszkadzaj jak nie chcesz z nami typować to chociaż nam nie przeszkadzaj
Sebastian_M
A jakie to jest"aroganckie zachowanie"
Wytłumacz,przecież lubisz wszystko wszystkim tłumaczyć.
A jakie to jest"aroganckie zachowanie"
Wytłumacz,przecież lubisz wszystko wszystkim tłumaczyć.
Mulag coś ci powiem jeśli nie dasz kwoty powyżej 1000000 zł to nikt z tobą nie będzie rozmawiał o sprzedaży takiej strony Zaproponuj półtora 1000000 na 2000000 albo 3000000 i wtedy będzie rozmowa zupełnie inna
A Ty arczi jak pisałeś z błędami tek piszesz,nic sobie nie robisz z kaleczenia mowy ojczystej.
Jaki kit wciskam i komu?
To ty wciskasz kit.
Kotek znowu ogonem odwrócony ?
To ty wciskasz kit.
Kotek znowu ogonem odwrócony ?
3 883 977. Mulag 2020-06-19 (19:41) ???
Jak w banku to nie dobrze odsetki zostaną a i listy często przychodzą po latach chyba spokoju mieć nie będzie
Emerytka Poczytaj sobie co ty piszesz do arcziego co piszesz do mnie i wtedy zrozumiesz że wyzywanie kogoś od zwierząt albo pisanie takich głupot jak piszesz i prowokowanie to jest aroganckie zachowanie
Jagawisia
Admin..... akcje wyemituje kupimy i każdy będzie właścicielem spotkamy się na walnym
Ta strona nie jest na sprzedaż a przynajmniej nie za tą cenę którą Proponuję Mulag
3 883 985. dionicos pisze jak pisze a co masz do mojego pytpisania co drugi miodek jesteś, przestań sie czepiac bo teraz upodabniasz sie tu do pewnej osoby co we wszystkim widziała błedy a sama chyba jest błedem, jakimś
Dobra spadam wygrajcie tego życzę fajnie by było gdyby była zgoda z drugiej strony komuś może coś nie pasować w pisaniu używaniu słów do drugiego i z czasem robi się nerwowo i to trwa lata i wrogość się powiększa czy jest wyjście zawsze jest ale recepty nie przepisze jestem tylko zwykłym użytkownikiem adminem jest Pasko
Poniżej Miliona nie proponuję bo jak Pasko wystawi ją na licytację to osiągnie cenę minimum 1,5 Miliona
Sebastian_M
Wkleić twoje aroganckie wpisy ?
To by się dopiero ludzie zdziwili.
Wkleić twoje aroganckie wpisy ?
To by się dopiero ludzie zdziwili.