Wpisy 3 883 816 – 3 883 915
19 czerwca 2020 18:03 → 19 czerwca 2020 18:54, 100 wpisów
Janeczka to tak jak ja też nie umiem typować na kupon zobacz moje typowania puste
Gosia__77 , Ty podajesz liczby, ale 90 % pisze o bzdetach, albo obrażają .
Dziwnie tu.Strach wchodzić na czat.
Dziwnie tu.Strach wchodzić na czat.
kiedys jechałem ulica rowerem i nagle wymijał mnie tir, oczywiscie przejechał z takim pedem kolo mnie ze ja wylądowałem z rowerem w rowie, gdy tir przejechał, wyszedłem z tego rowu wsiadłem na rower i jade dalej nie, nagle nie wiem z skad ale wyskoczył za mna jakiś koles na ścigaczu zapierniczał ile fabryka dała, niewiem czy chciał sie koło mnie popisać czy jak jeszcze cos krzyknoł domnie ale niewiem co to bylo , poleciał jak strzała do prtzodu wiec przezuciłem sobie przezutke i troch e przyspieszyłem tez jazde ggdy ddojechałem do pewnego mijsca widziałem juz oddali ze stoji pogotowie , poluicja grodz droge pomyslał pewnie jakis wypadek samochodowy był dojezdzam do pewnego mejsca a tu podchodzi domnie face t jakis z samochodu i widzial pan durnia jak poszedł na tym motocyklu, odpowiedziałem no widziałem i co z tego a, on mi na to no polecial i juz nigdy rtu nirwróci pytam a co sie stało no poleciał do wiecznosci, mowie jak dopiero mnie minał , a on domnie mowi ta mnie tez ale juz wbil sie w przydrozne drzewo, pomyslałem ale baran, jeszcze cos domnie krzyknol przejezdzajac obok mnie, i pomyslałem no to teraz świety baran już, kiedy wrociłem do domu juz po godzinie czasu gdzies dowiedziałem sie ze mojego kolegi młodszy brat godzine temu zginoł na scigaczu wbijajac sie w drzewo, zapuytałm innego kolegi a jaki on miał motor dowiedziałem sie ze był to zielono jaskrawy ścigacz jakieś suzuki , bylem w szkiu bo on mnnie mijał i cos domnie krzyknol jeszczea kle co niepamietam tez,to tak wygladało jakby sie zemna pozegnal bo chwile pozniej juz odszedł z tego swiata na własne swoje rzadanie, prawdopodobnie pozniej z przekazu od innego kolegi prawdopodobnie kupil motocykl i chciał go przetestowac na pobliskiej drodze i przetestowałł tak ze stracil zycie
emerytka 46
3 883 796. emerytka 46 nie wiem jak tam masz na imie wiec napisałem klementynka, nie chciałem cie urazic wcale wiec spokojnie, nie ma sie na co zaraz obrażać
Gosia__77 , przez @ Podał mi kiedyś na żółtym polu
3 883 826. Gosia__77 2020-06-19 (18:09) Nowy Rok Na Bogato z TS
Janeczka jak się kontaktujesz z MPFK?
gosia chyba alfabetem morsa albo za pomocą dymu ja kiedys indianie
Janeczka jak się kontaktujesz z MPFK?
gosia chyba alfabetem morsa albo za pomocą dymu ja kiedys indianie
Bardzo pomocny i uprzejmy jest MPFK .
Muszę iść do dzieci .
Powodzenia
Muszę iść do dzieci .
Powodzenia
3 883 830. arczibalik73
Śmieszne, ale mało inteligentne .
Śmieszne, ale mało inteligentne .
arczibalik73a.a
Dobrze wiesz jak mam na imię."Nie lej się żurem"Nie będę tego wyrażenia tłumaczyła.
Dobrze wiesz jak mam na imię."Nie lej się żurem"Nie będę tego wyrażenia tłumaczyła.
Cześć
Emerytka Arczi wcale nie leje się żadnym żurem. Zapamietaj to sobie na całe życie
Co za wpis ? Nie lej się żurem . Sama to wymyśliłaś ?
Aniu
Walduś rano pracuje
Walduś to pracowity chłopak
Trochę troluje ale można mu to wybaczyć
Dotam widzisz znowu mam rację
Dotam ale Ty to mnie rozśmieszasz non stop
Tak Waldusia to ze swiecą
Aniu dlugo tam będziesz ?
Dotam ja ludziom podpowiadam A nie pouczam A to jest różnica
Dotam poza tym prosiło mnie o to kilka osób i nie wciskają kilo kto u sufitu
Dotam zaręczam Cię że chcą
Dotam a Ty co ich adwokat ?
Dotam Ty sie na tym nie znasz
Poza tym bawet jak czegoś nie wiesz to się nie spytasz
Ty potrafisz tylko dogadywać
Taki już jesteś i tego nie ukryjesz
Ale niektóre Twohe dogadywanki są tak smieszne że bądź tu z nami
Dotam w Twoim wieku tdzeba wiecej swietego spokoju a Ty się wplątujesz w niepotrzebne dyskusje
Tomi zadzwonie do Ciebie
Dotam nie dziekuj tylko postaw
3 883 836. emerytka 46 2020-06-19 (18:17) Chorzów.
arczibalik73a.a
Dobrze wiesz jak mam na imię."Nie lej się żurem"Nie będę tego wyrażenia tłumaczyła. niewiem dla mnie jestes klementynka lu klementyna jak wolisz a zuru nie pije
arczibalik73a.a
Dobrze wiesz jak mam na imię."Nie lej się żurem"Nie będę tego wyrażenia tłumaczyła. niewiem dla mnie jestes klementynka lu klementyna jak wolisz a zuru nie pije
Arczibalik73 dajcie sobie z emerytką po buziaku na zgodę i nie Nie kłóćcie się się bo to nie chodzi o to żeby się kłócić tylko żeby sobie pomagać i pomagajcie sobie składajcie liczby może coś wygracie razem a tak to szkoda waszego i naszego czasu bo zobacz do tych kłótni pierwszy czy baśni dołącza się zaraz do tam i zaczyna szaleć
3 883 833. Janeczka0409 bez jakis głupich aluzji żąartowałem tylko ,, jeszcze pozostaje komunikowanie sie telepatycznie jak my sie z sebastianem nieraz tez komunikujemy
Arczi o jakiej piszesz Janeczce bo nie widzę tu żadnej Janeczki ?
Arczi ty się lejesz z żurem ?
Mulag Ale ja nie mam dyżuru z kiełbasą to co mam zrobić?
Co mam kupić?
Ja kupnego nie będę jadł Może ty mi ugotujesz?
Ja preferuję domowe jedzenie Jeżeli dobrze gotujesz to możesz mi taki żur ugotować i jak nie masz co robić to możesz przyjechać i mi przywieźć
Mulag 

Mulag ty masz ręce w górze to ci w końcu opadają
Mulag a ty inaczej robisz ?
Angierski smacznego
To jest taka rozmowa ,jak w tym żarcie
Spotyka się Łysy z Garbatym przy autobusie.
Łysy pyta:Ty gdzie z tym plecakiem.
Odpowiada Garbaty: Na Łysą Górę.
Spotyka się Łysy z Garbatym przy autobusie.
Łysy pyta:Ty gdzie z tym plecakiem.
Odpowiada Garbaty: Na Łysą Górę.
Mulag ja nigdy nie robię tak jak większość nie trzymam te też cały czas rąk do górze tak jak większości później nim opadają i robię tak jak ja uważam że jest dobrze nie patrzę na to co robi większość bo czasami jest to owczy pęd
Wina to i ja bym się chętnie napił bo dawno nie piłem
3 883 878. dotam 2020-06-19 (18:33) follow my dreams
Upijesz się i jeszcze hulajnogą wjedziesz do Wisły
Upijesz się i jeszcze hulajnogą wjedziesz do Wisły
Dotam jeździ na hulajnodze po Warszawie ?
Dobra tyle obowiązki wzywają nie mam tyle czasu co niektórzy pracodawcy
Mulag a ja potrafię połączyć pracę dzielenie lub rozmowom to na czacie czyli przyjemne z pożytecznym
3 883 886. Sebastian_M 2020-06-19 (18:41) Atakujemy Mini Lotto !!!
sebastian niewiem klementynka cos tam bredzi chyba sie niewyspała jeszcze i widze ze żur sie marzy
sebastian niewiem klementynka cos tam bredzi chyba sie niewyspała jeszcze i widze ze żur sie marzy