Wpisy 3 880 638 – 3 880 737
17 czerwca 2020 13:56 → 17 czerwca 2020 15:20, 100 wpisów

Arczi aleś się rozpisał
Przeczytam po losowaniu ok ?
Bo teraz muszę się skupić
Gosia wygrywamy
Przed chwilą padło 3 x 450,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły

Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Właśnie leci kabarecik
Seb... co Ty z oknem planujesz jeszcze jest czas na wygrywanie uda się Tobie ..żadnych desperackich kroków
Dopisano wyniki Multi Multi
02, 12, 13, 14, 15, 16, 22, 23, 28, 38, 41, 45, 47, 48, 52, 60, 63, 66, 68, 80
Plusem jest liczba: 68
02, 12, 13, 14, 15, 16, 22, 23, 28, 38, 41, 45, 47, 48, 52, 60, 63, 66, 68, 80
Plusem jest liczba: 68
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 12987 zestawów od 1684 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 12 850 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 25 324 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- tadzik50 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- arturnet - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 214 zł = 42,80 x koszt gry
- Fittney - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 140 zł = 28,00 x koszt gry
- Berserk596913 - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 148 zł = 19,73 x koszt gry
- mw29121986 - koszt gry: 95,00 zł, wygrana: 1 826 zł = 19,22 x koszt gry
Dopisano wyniki Kaskady - 01,06,07,08,09,11,13,16,17,20,22,23
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 1491932
Wylosowany numer to: 1491932
Panoramiks Musisz ćwiczyć szyję
Mnie też boli szyja ale nie powiem od czego bo mnie tu zjedzą żywcem
Panorama ja jestem człowiek znany czyli światowy i nie mogę tak wszystkiego powiedzieć bo zaraz się zlecą wszystkie KRUczęta i Byś zobaczył co się będzie działo
Co bym nie powiedział w tym temacie to by było zaraz takie hejtowanie że nawet nie wyobrażasz sobie
Panoramix o ptakach to tylko tak powiedziałem w przenośni bo to by były i ptaki i gady i płazy i gryzonie i dużo dużo jeszcze innych stworzeń o których nie wspomnę
Panoramix i teraz wyszliśmy z twarzą
chodzi za mną mini może się wybiorę do sklepu rano prosiłem pani mówi za wcześnie ts śpi
Panoramix też bym chciał żeby za mną chodziła jakaś dziewczyna w mini Ty to jesteś jednak szczęściarz
Seb.... jak ktoś ma antypatie to nie zmienisz tego szkoda życia
Gosia to chyba będzie o 21:40
nie dosłownie chodzi ,że chodzi za mną dziewczyna tylko kupon puścić mini
Pano... nie zamierzam nikogo zmieniać każdy niech będzie sobą a będzie i wesele i ciekawiej
Pano... wiedziałem o co chodzi ale chciałem żeby na twojej twarzy zagościł uśmiech
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Gosia
Sebastian tego nie wysłałam wyrzuciłam w kolekturze
13,15,23,25,28,38,40,52,59 ........ 6/9 .......... 63 zł ?
13,15,23,25,28,38,40,52,59 ........ 6/9 .......... 63 zł ?
Tam gdzie szło mi ciężko... Tera i 3/5 i 4/5i pierwsza 50 w piatkach
Dodano losowanie nr 36 000 Szybkie 600
Przed chwilą padło 1 x 31200,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
3 880 629. waldus 2020-06-17 (13:46) lotto 8,16,18,24,25,37
Arczi a posiadasz jakiś zawód bądź jakiś kurs zrobiony?
waldus kursów mam kilka, i zawody tez wyuczone ,mam tez srednie wykształcenie, pracowałem juz w róznych branzach,ale przez to ze zachorowałem i dobiły mnie choroby zostałem zwolniony, byłem kierowany kilka razy na ręe chorobowa, ale jesli o staranie sie o rete chorobowa to jest bitwa z wiatrakami, ja sie nieboje pracowac,ale mam pewne teraz ograniczenia i niemoge wszedzie pracować bo lekarz medycyny pracy tez, nie podpisze mi wszedzie badań,a bez tego pracodawca cie do zakladu nie przyjmie tez, i tu jest pies pogrzebany, mam trudnosci ze znalezieniem sobie pracy odpowiedniej do swojego stanu zdrowia, widzisz kiedys jak pisałem pracowałem po wiele godzin, pracowałem na nockach na zmiany, na 4 brygadówkach, itd itd, za śmieszne pieniadze też wtedy,no takie były zarobki, teraz nie wolno mi pracowac juz na nockach ani w zapyleniu, ani na magazynach, hurtowniach itd,mmój stan zdrowia sie pogorszył i niepozwala mi juz na cieżka prace, a lekkich prac niema, teraz zaklady tez sobie zycza odpowiednich kwalifikacji, i papierków ,a jesli takowych ich niemasz to cie nieprzyjma do pracy nawet nie chca z takim petentem rozmmawiać,o pracy
Arczi a posiadasz jakiś zawód bądź jakiś kurs zrobiony?
waldus kursów mam kilka, i zawody tez wyuczone ,mam tez srednie wykształcenie, pracowałem juz w róznych branzach,ale przez to ze zachorowałem i dobiły mnie choroby zostałem zwolniony, byłem kierowany kilka razy na ręe chorobowa, ale jesli o staranie sie o rete chorobowa to jest bitwa z wiatrakami, ja sie nieboje pracowac,ale mam pewne teraz ograniczenia i niemoge wszedzie pracować bo lekarz medycyny pracy tez, nie podpisze mi wszedzie badań,a bez tego pracodawca cie do zakladu nie przyjmie tez, i tu jest pies pogrzebany, mam trudnosci ze znalezieniem sobie pracy odpowiedniej do swojego stanu zdrowia, widzisz kiedys jak pisałem pracowałem po wiele godzin, pracowałem na nockach na zmiany, na 4 brygadówkach, itd itd, za śmieszne pieniadze też wtedy,no takie były zarobki, teraz nie wolno mi pracowac juz na nockach ani w zapyleniu, ani na magazynach, hurtowniach itd,mmój stan zdrowia sie pogorszył i niepozwala mi juz na cieżka prace, a lekkich prac niema, teraz zaklady tez sobie zycza odpowiednich kwalifikacji, i papierków ,a jesli takowych ich niemasz to cie nieprzyjma do pracy nawet nie chca z takim petentem rozmmawiać,o pracy
O 14tej-poległem w MM,ale zdrapka na otarcie łez,jest za co grać

kiedys poszedłem za praca do jednej hurtowni, tak zapytac czy kogos nie potrzeboja do pracy w miescie obok ,to mi facet wyskocztł z tekstem , ze tak potrzeboja z uprawnieniami na wózki widłowe, sównice, aha i jeszce zadał mi takie pytanie czty czasem niemam dzialalnosci jakiejs gospodarczej w która on by mogł wejsc ze mna w społke,i nia zarzadzać, byłem w szoku, odpowiedziałem mu ze gdybym miał taka dzialalnosc to bym tu uniego pracy nie szukał tylko sam prpowadził jakis swoj biznes, niestety niemam kursu na wozki widlłowe ani sównice, choć niepowiem ze nie robilem takiego kursu jak na wozki widlowe robililem kiedyś ale natym kursie jak ja to robilem to pech chcial ze akurat wykluczono mi z kursu ten wózek ze wzgledu na to ze wozki ze szkoleń poszły w tym czasie do naprawy i akursu niemozna bylo jescze az powtorzyc, za jakiś czas bo wtedy obowiazywal taki przepis ze wdanym roku mozna bylo uczestniczyc w 1tylko kursie z posredniaka w roku, teraz jest tak ze jezeli pójdziesz do jakiegoś pracodawcy a on potrzebóje do pracy takiego pracowniaka ,a ten nie ma kursu takiego a pracodawca chce cie przyjac to taki pracodawca kontaktuje sie z posrednictwem pracy i wystepuje o zorganizpowanie tego kursu i wtedy taki kurs moga zrobic jesli pracodawca sie zgadza przyjac takiego pracownika lub kilku pracowników, ale ztym ze musi go i po tym kursie przyjać, tylko ze pracodawcy niechca tak robic ,bo soie boja ze zrobisz taki kurs a potem troszke uniego popracujesz i odejdziesz gdzie indziej,
atak nieda rady zrobić innego juz kursu, kiedys bedac jeszcze przed pademia w posrednictwie zapytalem o jakies kursy przekwalifikowujace to mi posredniczka powiedzała ze oni nie szkolą juz ludzi jak kieduys a pan ma tyle róznych przekwalilfikowań i kursów, ze juz panu wiecej niepotrzeba a teraz pan musi szukać pracy zgodnego ze swoim stanem zdrowia bo nie wszedzie sie juz pan teraz nadaje, amy takich dla pana ofert niemamy wiec musi sobie sam pan szukać czyli co jawnie umywaja od tego rece tak? a ja odpowiadam czyli co a jak a nie znajde takiej pracy to comam robić? a ona mi ona mowi to niewiem, musi pan dalej szukaći to jest załatwiemnie sprawy biura posrednictwa pracy i petenta, oni nic nierobia tam, trzymaja sie tylko swoich głupich przepisów i nic pozatym, petent jest tylko petentem, inic pozatym,wazne ze oni mają prace a ty szary czlowieku dobrze wypadasz w ich słupkach o spadajacym bezrobociu i najlepiej wychodzi to wich statystykach tylko i nic pozatym
Na 6 losowan...1x4/5
I 3x3/5 profil nawet nie wiem jak wchodzaa zmieniam końce
I 3x3/5 profil nawet nie wiem jak wchodzaa zmieniam końce
ja jeszcze mam taka teraz nadzieje ze teraz po tych wyborach prezydenta pojade do posredniaka i odrazu pani posrednik oznajmi mi ze znalezli mi w koncu prace, jakaś ktora bede mógł wykonywać zgodnie ze swoim stanem zdrowia,ale to jest tak umnie z tym znalezieniem sobie pracy jak z ta wygrana w totolotka,{mruga}} i to tylko graniczy z cudem, bo tak to instytucje ktore sa do ytego powolane zalatwiaj a ludzi , nieby sa od tego anic ztym nierobia wazne ze im kasa co miesiac do portwela wpada aco tam innym , wazne ze statystyki im sie zgadzaja, i moga piprzyć glupoty i dalej mamic naród jak to jest dobrze w kraju, jak gospodarka wzrasta i jak to sie ludziom dobrze tu żyje, a wszczególnosci tam na wiejskiejod i tyle w tym temaciepracyipolityki pracy
ale dobra juz naprawde koniec tematu omojej pracy, prosze onic mnie juz niepytac w tym temacie bo nie bede tu sie zalil i narzekal juz na ten fgłupi system w jakim wszyscy sie znajdujemy , jest niestety tak jak napisałem według mnie tu nie prezydenta trzeba wymienic tylko cały rzad oraz trzeba zmienić przepisy które oni dotad utworzyli i dla pracodawców i wiecej zainteresować sie tymi ludzmi którzy nie maja zadnych środków do zycia,a chca pracować a nie moga z jakis innych przyczymn, i pozmieniac przepisy tam w tych OPSACH i instytucjach które sa do tego powoływane ale ktore coś robia, a nie tylko udaja że cos robia, a tak naprawde to dbaja tylko jedno o 500+ io ludzi ze skrzywieniem alkocholowym, oni dostaja zapomogi na przetrwanie czyli alkohol, o takich ludzi dbaja OPSY, ale w tv wszyscy krzycza ze wszyscy pomagaja, pytam komu pomagaja ? bo ja tej pomocy nigdzie niewidze, i powiem tyle niemam zaufania do rzadu wcale , stracilem juz dawno do nich zaufanie niewierze w ich lepsze zmiany, gdybym nie był chory i mogłbym pracowac tak jak kiedys to powiem wam tu szczerze ze ani mminuty bym w tym kraju nie siedział i napewno juz bym gdzies pracował jak kiedyś
Przychodzi zgrywus do cyrku w sprawie pracy i pokazuje swój gwóźdź programu dyrektorowi. Wycią z małej walizeczki młotek i okłada się nim po głowie. Dyrektor bije i pyta o zawartość dużej walizki a Zgrywus mówi, że ma tam tabletki na ból głowy
Arczi ? Znasz wiersz pt. "Ojczyzna" ? Zaczyna się mniej więcej tak....Oj czy zna, ktoś taką pracę żeby się nie orobić a zarobić ?....
powiem wam szczerze ten ich system niedługo padnie jesli nadal tak beda traktowac w tych instytucjach ludzi ktorzy chca pracować, zobaczcie w posredniakach raz jest wiecej raz mnie ludzi, a wiecie dlaczego ? bo kto ma zdrowie iche pracowac to nie szuka tutaj pracy tylko pakuje walizki i odrazu z tond sie zmywa, kiedys rozmawiałem w kolejce do biura z paroma posobami,trez niby szukajacymi pracy , tu w kraju, i pare z tych osob mi powiedziało ze oni sa tu tylko w statystykach, a tak naprawde jedna z konbiet powiedziała mi prosze pana ja pracuje ale za granica a tu tylko przyjezdzam poto aby sie odnotować ze szukam pracy i aby miec ubezpieczenie a pracuje w niemczech i miesiecznie zzarabiam 10 000 zł ale musze tam pracowac bo mamchore sparalizowane dziecko którym sie maz opiekuje tak to byśmy juz dawno z glodu poumierali na stojaco, i widziciem, matka chorego dziecka musi wyjechac za graniceaby zarobic na chleb i na leki dla chorego dziecka i dla meza, bo im niestarcza na leki tak jest super w polsce,i powiedziała i tez takie słowa ci co tu juz pracuja to beda pracowali ale CI co niemaja pracy to bedzie im ciezko znalezc prace bo juz dochodzi do tego ze pracodawcy przyjmuja nie nas tylko tania siłe z za wschodu,bo im sie lepiej to opłaca aby pracowali za przysłowiowa miske ryzu,a my musimy wyjezdzać na zachód aby zarobić na kawałek chleba i niestety taka jest i prawda
Arczi. Masz preferencje by pracować w pośredniaku. Tak ładnie umiesz wytłumaczyć interesantowi , skalę problemu