Wpisy 3 880 538 – 3 880 637
17 czerwca 2020 11:45 → 17 czerwca 2020 13:56, 100 wpisów
W miejscowości Sulęcin padła GŁÓWNA WYGRANA 5000 zł x 240 w grze Ekstra Pensja !
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Kiedy się pojawi taki komunikat że ktoś trafił w Bobrowej w lotto
Waldus tu trzeba grać w Lotto na potęge ładować dużo siana w kolekturze i może coś się trafi jakie 3/6 przy prawie 14 Milionach kombinacji
Waldus pierwsze w życiu słyszę o takiej miejscowości...teraz wszędzie są po wsiach nawet kolektury to i się trafi ślepy kurze ziorko
waldus gra w keno i wygrywa.
witajcie
co robicie?
3 880 554. waldus hejka
Waldus W Zasowie w Czarnej w Radomyślu w Róży w Pustkowie w Brzeźnicy gdzie nie pojedziesz tam kolektura...ludzie grają wszędzie dawniej x lat w stecz kelektury były tylko w mieście a że Totalizator jest pazerny na to narobił punktów ściągania kasy od marzeń i gupoty której sami też ulegamy...tylko stała praca daje realne wypłaty a wygrać to mrożonki mrzonki ale jest też w tym rozrywka i zabawa...nie licznym się udaje
tak teraz widze wygrane wychodza na pikpidówach, ale to nic gra jest dla kazdego i kazdy ma prawo trafiac a nie tylko w wielkich znanych miastach
Waldus tyle z ty kombinacji mamy że pieniądze w kibel..a wygranych jak nie ma tak nie ma i nie będzie jak pracy truskawek i łubianki
te gry to jest haracz od marzeń sciagany przez TS
Arczi zobaczysz na końcu roku taką informację ile to Tesik nie zarobił na graczach
Waldus już tu kiedyś podawali w Tvp ile miliardów zarobił Totalizator Sportowy....zaraz sprawdze w Google...
3 880 563. waldus alez oczywiść że będ\zie taka informacja ile zarobili a ile tez i wypłacili, a i ile dali na koronovirusa z tego, przecierz oni zawsze sie tym tylko chwala, a w polsce to juz wogołe jak cos jest nie tak z kasa to zawsze powołuja sie nnie na swoje błedy, tylko natzw, wymyslone kryzysy jakie wychodza tylko z sejmu na wiejskiej
Wystarczy pograć rok czasu i można się przekonać o ich wygranych
na świecie niema zadnego kryzysu, a w polsce jest wielki kryzys , trzeba wszystko podnieść 5 razy do góry ze by mozna było pompować kase, z biednych szarych ludzi,
mi tu chodzi o gospodarke nie o totka,a w totku jest podobnie, im wiecej gra ludzi tym wieksza kasa wpływa do skarbca a le juz niestety mniej wypływa z tego skarbca iznes to biznes nie?
Użytkownik Rrrooobbbeeerrrttt dodał nowy komentarz w temacie:
Od 18 czerwca Studio Lotto na antenie TVP3 o godz. 21:50
Od 18 czerwca Studio Lotto na antenie TVP3 o godz. 21:50
no ale sie niema co martwić dzisiaj jest znów kolejna promocja na 9/9 wiec zapraszam wszystkich do kolektur i do gry, pozostawmy za soba te wszystkie brudy, i grajmy i wygrywajmy jak najwiecej kasiory, od dzisiaj mozna trafić kolosalną kasiorke, popatrzcie 9/9 , wystarczy tylko puscić 8 x 9/9 na kazde losowanie przeez 3 dni , i jestescie wszyscy wygrani, a jeszcze jak ktos pusci kazde te 8 okienek na 3dni na stawce 10 krotnej to dopiero bedzie bogaty tylko ze z takich prpomocji to przewaznie sa wysokie wygrane w kwocie 2zł albo w drodze wyjatku nic
3 880 573. Forsami witaj
ja sie tak zastanawiam nieraz poco to grać wte 9/9 jak mozna juz zagrać na te 10/10 co za róznica na ile gramy wazne jest tu tylko to aby wygrać, a tu o jakiś wiekszych wygranych ani słychu ani dychu, wygrywaja tylko nieliczni , CI którzy w nic nie graja
Kaj juz grać to o wszystko czyli w 10 bo i latwiej wygrac zwrot kosztow...tak uwazam.
no tak trzeba i sie nieraz i pośmiać też i pożartować
3 880 581. kaz witaj tak przy 10/10 przewaznie mozna trafić zwrot kosztów
Masz racje arczi ,jak bym nie mial kasy i poczucia humoru to bym nie grał.
Cześć Co robicie ?
Już jestem
Idę teraz do fioletowej budki puścić Multilotka
Ale Wam powiem,ja się tu męcze analizuje w programie Pasko roznorodne warianty i wile mi z tego nie wychodzi a poszedlem do pani w kiosku kupilem 10 na chybil i wygralem 12zl trafnych 6 czy to jest sprawiedliwe hihi chyba nie.
ja tam np próbowałem grac na te uklady 5/5 nie i nigdy mi nic nie wpadało wiekszego jak 1/5 lub 2/5 normalnie jakas masakra , a widze inni trafiaja i to duzo i jeszcze przy promocjach , a jak wysle np, te 10/10 to przewaznie łapie te takie 5/10 6/10 7/10 czy nawet i 8/10, i sie zastanawiam no jak to jest z tym, dlaczego jeskliłapie tyle liczb z 10/10 a tu niemoge wygrac nic z 5/5
Zgadzam sie arczi dlatego nie gram na mniej niz 9 liczb bo jest szansa przynajmniej zwrotu a z tą mniejsza iloscia liczb to cholernie trudno trafic nawet ta 3 za 2zl.
Dobra u mnie sie burza skonczyla wiec bede mogl skoczyc do lottomatu narka.
3 880 591. kaz ja nieurzywam zadnych programów ani symulatorów do gier , generatorów losowych tez nie choć wiem ze takowe zeczy sa,ja typuje sobie sam, liczby i nimi gram, i albvo cos wpada albo nie i nieszale jak tutaj co niektóre osoby, wysyłaja widze po kilka kuponów za jeszcze stawke odraz 10 krotna bo chca szybko nagle wygrać g, ja gram za stawke podstawowa i gram 1 góra 2 okienkami, na losowanie , oczywiscie tez i z przerwami, i zawsze twierdze ze jesli mam wygrac to wygram tym jednym kupponem i tym 1 okienkiem, a jesli nie to nie, a i polecam grać jeszcze tym zestawem 7/7 poniewaz sa tez i zwroty, ciut wieksze nieraz jak 10/10, wystarczy zafgracw dniu 2x7/7 aby trafic powiedzmy te 5/7 i juz cos jest
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
narazie tez na chwilke uciekam od czata
prawo natury wzywa
Walduś kombinuj
Walduś jedziesz do Magdy czy się migasz?
Zaraz sprawdzę
23
Truteń
Walduś ty mieszkasz w Bobrowej ?
Gosia
3 880 599. waldus 2020-06-17 (12:54) lotto 8,16,18,24,25,37
dzis czeba zakombinowac z liczba 24
mozesz śmiało wysłac ta liczbe poniewaz według mojich rozpisejk jest dziś na tak
dzis czeba zakombinowac z liczba 24
mozesz śmiało wysłac ta liczbe poniewaz według mojich rozpisejk jest dziś na tak
Jak to jest że nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie ma pracy a ja jadę do pracy na drugą zmianę
Walduś zrobimy tak ty mi przywieźć kotka do Warszawy a ja pojadę z Warszawy do Magdy i zawiozę jej tego kotka pasuje ?
880 619. Forsam bo tam w tym rejonie gdzie ty mieszkasz widocznie jest praca a tu gdzie ja mieszkam to niema pracy a jesli juz jest coś gdzies to nie dla nas tylko dla braci ze wschodu
ostatnio w mojej miejscowosci w jednym z zakładów który istnieje od 160 lat była pani minister i rozmawiała z deyrekcja tej firmy, jak sie utrzymuja w dobie pandemi , itd, zakład dostal dofinansowanie jakies tam od rzadu ,tez niby, oni z tego zakladu chwalili sie ze ich obroty spadły teraz duzo przez ta pandemie ale pracuje u nich teraz tylko 470 osób i jakoś pszeda ale obnizyli wynagrodzenia o 1% i skrócili godziny pracy, troche, znam ten zakład bo przez chwile tam pracowałem kiedyś to jest obóz pracy w zapyleniu, co róz kogos przyjmuja co róz kogos zwalniaja,biora tylko do pracy mlodych ludzi,a teraz polowa zatrudnionych to bracia ze wschodu za tzw miske ryzu
kiedys ta firma dawniej cieszyła sie na rynku zbytu bardzo dobra opinia jest to zakład z tradycjami, oni kiedys zatrudniali okolo 3000 pracowników, ibyło ok teraz przeda cieniutko z tego co słysze tu od kolegów i znajomych co niektorych co jeszcze tam pracuja, a oni tam tez pracuja na zasadzie rodziny spoza rodziny tam sie niek nie dostaje dp pracy, czyli np kiedys pracowała jakas tam babcia to pracuje babci córka, corki córka, syn i wnuczek i prawnuczek, takimi rodzinami, tylko nikogo nie przyjma tam kogo tam ktos z rodziny nie pracował a kadrowa z tej firmy przyjmuje wyułacznie osoby ie z miasta tu gdszie jest zakład tylko ze swojej miejscowosci skad i ona jest, ja tam kiedys pracowałem prerzez inna całkiem firme a mianowicie w ochronie chciałem sie tam przeniesc na produkcje ale potraktowano mnie tak w kadrach jakbym był jakiś trędowaty, a jest to zakład gdzie jest wysokie tez i zapylenie, ja co prawda nie moge pracowac w zapyleniu aale próbowałem sie tam przeniesc kiedys bo lepiej placili niż w ochronie
35, 09, 21, 54, 06, 11, 31, 32, 76, 69
32, 22, 76, 06, 80, 04, 35, 11, 24, 43
61, 31, 10, 09, 06, 70, 43, 45, 75, 01
21, 12, 69, 75, 10, 11, 61, 01, 05, 70
75, 76, 01, 35, 11, 54, 43, 05, 09, 04
11, 03, 13, 76, 61, 65, 32, 45, 09, 05
32, 43, 45, 22, 09, 56, 10, 13, 04, 80
76, 04, 54, 70, 05, 61, 35, 31, 80, 11
69, 21, 65, 80, 09, 06, 13, 54, 04, 31
61, 75, 70, 69, 32, 24, 10, 45, 31, 56
32, 22, 76, 06, 80, 04, 35, 11, 24, 43
61, 31, 10, 09, 06, 70, 43, 45, 75, 01
21, 12, 69, 75, 10, 11, 61, 01, 05, 70
75, 76, 01, 35, 11, 54, 43, 05, 09, 04
11, 03, 13, 76, 61, 65, 32, 45, 09, 05
32, 43, 45, 22, 09, 56, 10, 13, 04, 80
76, 04, 54, 70, 05, 61, 35, 31, 80, 11
69, 21, 65, 80, 09, 06, 13, 54, 04, 31
61, 75, 70, 69, 32, 24, 10, 45, 31, 56
i tak jest przewaznie wszedzie w tych zakladach, jesli chodzi zas o takie juz powazniejsze firmy na rynku, np. tzw. te strefy to juz sie upodabniaja do tych starych zakladów z tradycjami, które jeszcze nie padły, umnie ten zaklad bardzo duzo stracił na rynku to prawdaw ciagu tych 3 miesiecy bo głownie ich towary wysyłali do wloch hiszpani, tam gdzie najwieksze bylo skupisko koronovirusa,ale klany rodzine tam nadal pracuja jak i tania sila robocza ze wschodu, a ja np ,jako nie zrodziny i polakniemoge sie tam dostac do pracy i od taka to jest polityka
Chyba bedzie pech w losowaniu bo spadłam ze schodów jak szłam wysłać kupony
Zapatrzyłam się w telefonie a tu był jeszcze jeden stopie? ale nic mi się nie stało dobrze że sam parter już był
Zapatrzyłam się w telefonie a tu był jeszcze jeden stopie? ale nic mi się nie stało dobrze że sam parter już był
nianiek_52 typował(a) za 4 zł w Keno na losowanie nr 912450 i trafił(a) 500 zł
przez ix lat tam prEURuowałem sie dostac do pracy bo na miejscu , nie stetyty zawsze byłem odrzucany,i tak jest do dzisiaj, dlatego jezeklli nawet widze gdzies jakies ogłoszenie z tej firmy ze kogos potrzeboja to nawet juz tam nieide, bo i niema po co niemam tam rodziny wiec nie przyjma mnie, dlatego chodze po inyych firmach i szukam, nie jest wcale tak słodko na rynku pracy jak to pieknie mówia w tv,ci od pierniczenia w tv te dane z ministerstwa o spadajacym bezrobociu to jest jeden wielki blef zeby pokazac jak to sie status ludzi podniósł w naszym kraju, jak to jest dobrze, jak by tak bylo dobrze to by instyucje typu posredniakk juz nie istniały na naszym rynku pracy,oraz zadne inne agencje pracy czy ich pochodne takie agencje pracy sa dostepne głownie dla obywateli z innych krajów, i takie buty,
ale koniec juz tego tematu z mojej strony, ide dalej szukac pracy, gdzie indziej,a jeszcze jedno kiedys tu forsami pisał ze jakis tam minister zapraszał ludzi aby gdzies tam przyjezdzali na zbiory truskawek, ta kbo niby niema kto zbierac tego, tak, to prawda widziałem to jego wystapienie tylko tam nic niemowili gdzie te ludzie do pracy sie moga zatrzymać i ukogo i le placa za zbiór tróskawek, jesli niewolno było wychodzic z domu, by.ły oboszczenia z tym tez zwiazane to kto pojdzie w dobie pandemi zbierac truskawki , i powiedzmy za grosze, wyobrazcaci sobie zeby ktos jechał z jednego konca polski do pracy przy truskawkach na drugi koniec polski, jesli wiecej wyda kasy na bilet niz zarobi na truskawkach ja gdybym tam mieszkał blizej czy np by to bylo tu gdzies kolomnie taka plantacja to bym pojechał czego nie ale nie gdzies w nieznane, a to zetam sie nikt do takiej pracy niegarnie , wcale sie niedziwie jak mało płaca a chcieli by odrazu kokosy zarabiac to tak maja , dlaczego obywateli za wschodu nie przyjma do takich prac, sezonowych, tylko do zakładów pracy przyjmuja a polakow chca tylko na sezon do pracy od taka mamy tu polityke
a moze trzeba zlozyc taka propozycje rzadzacym zeby oni tylko pracowali tam w sejmie raz na sezon i dostawali uposarzenie sezonowe ,niech dalej tak robia jak robia to sie niedługio wto wszystko rozleci
ale dobra konireec juz tym , widzeze walduś tu zaszalal z ukladami 9/9