Wpisy 3 879 680 – 3 879 779
16 czerwca 2020 18:23 → 16 czerwca 2020 19:30, 100 wpisów
Tylko tarty imbir i spirytus , wstawić do lodówki. Dodawać do herbaty
Rturowski a Ty pijesz i nie wypuszczasz żony z łóżka?a jak działa na kobiety?
Magdzie wczoraj do ucha mucha wleciała a u mnie o 5.00 rano dziś też mucha nie dawała spać zrobiła mi pobudkę
pająki u mnie są na porządku dziennym często wychodzą ostatnio w zlewie jakiś mały ale ze sreberkiem i skaczący
Dobrze robisz .Ja kiedyś wynidlem w pudełku za okno , trafiłem 8/9 w Multi
tylko potem l
Plama zostaje zawsze biore latarke i wypraszam z pokoju
Plama zostaje zawsze biore latarke i wypraszam z pokoju
mi już na kolanie siedział ten koomar duży co to ukąszenie daje śmierć
Gdy usiądzie na kobiecie , żaden problem. Gorzej gdy usiądzie facetowi na ..to jak go zabijesz ?
Jagawisia w tamtym roku mi siedział na kolanie a taką broszkę miałam
Wygląd:duży ciemne długie odnogi na grzbiecie pomarańczowe paski ma długą trąbke jest jakby brunatny nie czarny ale coś w brudny brąz
Wygląd:duży ciemne długie odnogi na grzbiecie pomarańczowe paski ma długą trąbke jest jakby brunatny nie czarny ale coś w brudny brąz
Hodowcy pająków z B.uciekly setki jadowitych pająków. Była akcja
siedział mi akurat na prawej nodze na plisie spodenek jeans ale zobaczyłam go i odtrąciłam i zdeptałam go
Nauczyciel powinien mówić, nie krzyczeć jak pewien gostek z...
Ktoś chce do keno:wczoraj nimi pod rząd po 2 zeta liczby z multi
7 8 24 35 37 65
7 8 24 35 37 65

Gosia ładnie?
też lubię tak suszone owoce ,że jak się dosiąde to wszystko wyjem a potem się tyje bo suszone owoce mają więcej cukru a że są wysuszone i skurczone to się je i je i nie liczy co zje
A ja jem po trochu . Po kilka listków
Też lubię. Najlepsze daktyle są na tarce A nie na wagę
Na tacce
też mam żurawine i rodzynki żurawine jeszcze nie otwierałam a rodzynki jedną paczkę zjadłam uwielbiam rodzynki orzechy nie za bardzo mogę jeść chyba mam alergie na orzechy
No właśnie