Wpisy 3 879 438 – 3 879 537
16 czerwca 2020 14:09 → 16 czerwca 2020 16:02, 100 wpisów
dla wygrywajacych
witam wszystkich
Dziękuję wszystkim.
Wędrowca netowy
3 879 432. Sebastian_M witaj przyjacielu
co zagrałes dzisiaj na 5/5 , a miałes grac tylko na promocje nie inaczej
co zagrałes dzisiaj na 5/5 , a miałes grac tylko na promocje nie inaczej
za trafienie 3/5w multika
To też dobrze.
2/18 na N I E.
2/18 na N I E.
Brawo Sebastian.

Obiadmłode ziemniaki jajka sadzone na lejąco kapusta młoda duszona
Dopisano wygrane Super Szansa
Sebastian.
Jakbyś podzielił swój zestaw na pół, to w drugim byś miał 5/7.
Jakbyś podzielił swój zestaw na pół, to w drugim byś miał 5/7.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
sebastian popatz ja wczoraj na wieczór pusciłem sobie 1xmultik na 10/10 i 2xmini i wmini wszystko wyszło obok czyli lipa, a pousciłem multika 10/10 i odrazu wpadło 5/10 czy te 5 niemogło mi wpaść kilka dni wczesniej gdy była ta promocja 5/5 tylko akurat wczoraj gdy pusciłem 10/10 , teraz juz chyba wiesz ze jesli wysle na 5/5 to jest zawsze lipa a jeli zagram na 10/10 to zawsze jakiś ochłap wpadnie, dziś akurat nic na 14 nie grałem choc miałem zagrać miałem upatrzone cyferki ,których byłem pewny ze wyjda i wyszły ale nie wszystkie, tylko ich czesc,gdy bym wysłał znów by coś wlazło i była by kasa bo miałem puscić na uklad 7/7 juz nie na 10/10
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Arczi Witaj przyjacielu zagrałem podobnie tak jak ty dlatego że dzisiaj rano wpadł mi do głowy super pomysł na grę w multika a ponieważ nie lubię grać na sucho tylko wolę na wilgotno albo na mokro więc puściłem na dwa losowania i zobaczymy co wyjdzie bo muszę sprawdzić też system jak wyjdzie to będą wszyscy wygrywali bo wszystkim podam Jak nie będzie się sprawdzał może wymyśleć coś nowego w każdym razie dalej jestem za tym żeby grać tylko wtedy kiedy jest promocja na dane liczby ewentualnie jak komuś coś się przyśni lub w nadzwyczajnych sytuacjach a tak to jestem za tym żeby nie grać
Ale zobacz wymyśliłem 14 liczb i w tych 14 liczb trafiłem 6 ale jak puściłem to wyszło mi 3 na 5 więc wynik jest średni ale jednak coś wpadło jak do pracuje jeszcze trochę bardziej ten system wygrywania to może będzie mieć padało około 10 liczb na 14 i wtedy będziemy wszyscy wygrywali dużo pieniążków do tego dążę i tak bym chciał żeby tak było
3 879 469. Sebastian_M ok rozumie to graj i wygrywaj
3 879 470. Sebastian_M a w loto powaznie gracie z forsami tym ukladem 1,2,3,4,5,6,
Arczi to Forsami tak gra ja nie
Ts pozmieniał wszystko na pewniaki już nie losuje po skosie na prawo coś nic nie wychodzi
3 879 474. Sebastian_M przecierz ten układ liczb wchodzi raz na iles tam milionów kobinacji liczb na kilka lat, wiecej wy chodza inne uklady, jak bedzie tym grał tylko to nigdy tej 6/6 w lotto nietrafi bo ten zestaw ie jest na zbyt popularny i niewychodzi czesto
ja tez kiedyś tym zestawem grałem długo i zawsze była wtopa ile kasy na nim przewaliłem wychodzi raz na jakis czas raz na kilka lat i w róznych grach najczescie mozna go w keno trafić tez i przy dobrych wiatrach
3 879 475. Gosia__77 witaj,
teraz lepiej kreslić liczby nie po skosach czy poziomach, pionach tylko tak w kupie i grać srodkiem
teraz lepiej kreslić liczby nie po skosach czy poziomach, pionach tylko tak w kupie i grać srodkiem
Zgrywus A jak ty tego zeza robisz nauczysz mnie robić zeza ?
Grają zezami i wygrywają Wyobrażasz to sobie
3 879 477. zgrywus nie koniecznie zobacz jutro jest promocja na 9/9 ciekawe ile osób tak bedzie grało na tą promocje ale mozna tez i tak skreslic w okienku kreslac 5 liczb ze srodka i w kupie i i po jednej liczbie po rogach np tak aby dały te 9/9
3 879 482. Sebastian_M a jutro grasz na ta promocje na 9/9
Magda
Zgrywus ma zeza rozbieznego i jak chce zrobić normalnego to w tym czasie widzi normalnie
Magda a gdzie będziesz leżała powiedz to może ja przyjdę się położę
Zgrywus widzi ?
Zmieszczę się razem z tobą w tym fotelu?
3 879 494. Sebastian_M
Truskawki po 6 zł
Arczi
3 879 498. Sebastian_M 2020-06-16 (15:02) Atakujemy Mini Lotto !!!
Truskawki po 6 zł tak bo to te z koronovirusem sa to sa tańsze
Truskawki po 6 zł tak bo to te z koronovirusem sa to sa tańsze
Ale tylko o 1 zł?
sebastian kupujesz np 10kilo truskawek i do tego dostajesz gratis maseczke jednorazowa przeciw pademi koronowirusa
A to takie buty ?
Od jutra lata LOT
Od jutra lata LOT
Ja mam wycieczkę wykupioną już w zeszłym roku na wczasy zagraniczne
Teraz dzwoniła do mnie pani wilk pani Wilk prosiła żebym do niej przyjechał i wycenił pracę która jest do wykonania
3 879 503. Sebastian_M kiedys wszedłem sobie na strone alegro i coś tam ogladałem i przy prawie kazdej ofercie czy produkcie była dołanczana maseczka przeciw koronowirusie dobre nie kupujesz telewizor dostajesz maseczke

A pisali ze czeresnie po 50 zł

3 879 511. bogdan041 sebastian pracuje gdy dostaje zlecenie jedzie do klijenta robi wycene i oraz tworzy pożniej zarys wykonywanych robót dla swoich pracowników, nastepnie rozdziela im rózne prace, a sam zapewne jezdzi i załatwia materiały jakie sobie klijent wymaga, i to dowozi swoim pracownikom do miejsca i tak podejrzewam ze to tak wyglada .pozniej po skonczonej juz pracy ida na tzw odbiór tegego przedsiewziecia, , i wtedy wypłaca swoim pracownikom wypłate, a wiadomo ludzie teraz wymyslaja cuda na kiju chca miec w domach, wiec słono tez i za to płaca, na pewno te usługi i musza być drogie bo to w koncu jest warszawa nie,a niejakaś pikpidówa a teraz jeszcze jest taka zasada miedzy ludzmi ,, zastaw sie a postaw sie''to jeden chce mieć lepiej od drugiego, i sebastian moze wykonuje takie apartamenty, a zeby soie utrzymać na rynku to jego firma i pracownicy musza to robić solidnie i z sercem dlatego tez i dostaja za ta prace pozadne pieniadze, a sebastian jak jezdzi i wszystko załatwia np , to ma duzo czasu zeby zagladanać wszedzie jak koło tego przechodzi

Już jestem
To zdjęcie Sebastiana.
Zgrywus zgadłeś
Player
Player to jest strona poprawiajaca humor
I tak ma być a nie tylko się kłócić przekomarzać wyzywać po co to wszystkim nie lepiej się pośmiać i powygłupiać ?
Zgrywus
nie kazdy pracodawca zawsze siedzi z nosem tylko w komputerze i jest ostro zarobiony i robi rózne koszty i przeliczenia ma do tego ludzi ,którzy na niego zapierniczaja, a on raczej zbija baki,i np , w swojej firmie pokazuje sie tylko raz na jakis czas, w celu sprawdzenia jak jego podwładni wykonuja prace powierzona, a on sam tylko wypoczywa sobie w róznych kurortach na świecie,i prawie go niema w w jego firmie, kiedys pracowałem w takiej niemieckiej firmie dosć znanej też przy aluminium , pracowałem tam 4,5roku, tylko bo zachorowałem i mnie zwolnili , ale tam dyrektora firmy przez te 4,5 roku widziałem moze tylko z 10 razy , zawsze gdzieś jeżdził nigdy go nie było , a z tego co sie dowiedziałem to jezdzil po całym świecie i zbijał baki był cały czas na urlopie miał pochodzenie polsko niemieckie, wiecej go niebyło niz był , tak ze niewszyscy biznesmeni, i dyrektorzy na miejscu siedza wraz z pracownikami, i razem pracuja niektuzi tez i zdalnie pracuja a tu od czasu do czasu tylko wpadaja aby sprawdzić czy wszystkoo idzie tak jak powinno iść, wiec np sebastian jajko biznesmen tez moze i tak robić bo kto mu zabroni, wazne ze firma sie utrzymuje na rynku i dobrze tez prosperuje i on jak i pracownicy sa zadowoleni i osoba która np zleca jakies prace tej firmie
Jak zobaczycie kiedyś człowieka jadącego na hulajnodze przyczepą wiodącego bardzo dużo materiałów budowlanych to znaczy że to jestem ja
Arczi
sebastian tak tylko pisze hulajnaga podejrzewam ze to niejest wcale zadna hulajnagaa jakiś samochód moze a na hulajnodze jezdi juz w wolnym czasie, teraz ztymi hulajnogami to jest przegiecie juz co rówymyslaja tajkie zeczy aby wrócić do dzieciństwa, chyba , kiedys kuzyna syn piszac domnie z niemiec zadal mi takie pytanie, czy chciałbym taka elektryczna hulajnoge, zapytałem jaka bo wtedy niewiedziałem jeszcze ze cos takie go jest, poprostu nigdt sie takim czyms nie interesowałem i zawsze hulajnoge to kojarzyłem z małymi dziecmi, i pomyslałem poco mi staremu hulajnoga, jaja sobie zemnie robi czy jak, a on faktycznie kupil taka tam w niemczech najdroższa hulajnoge jaka tylko była bo go na taka stać, zreszta on zawsze wszystko kupuje co jest najdrozsze i co tylko wyjdzie, ale to juz pomijam, wiec mu odpisałem ze nie ze niechce zadnehj hulajnogi wole rower i mam rower a nie bede na hilajnodze jedził on mi zaraz wysłal zfilmik i pokazał mi ta hulajnoge, jaka to jest zaprezentowal mi ja , poprostu bajka jak dla mnie , i powiedzaił mi ze kupil ja dla swojej mamy na urodziny i tu jej do polski przywiezie i jesli jja chce to on mi tez taka kupi, odpisałem ze nie dziekuje i ze mam takie małe pomieszczenia ze ledwo mi sie tam rower zmiesci i niemam gdzie tego postawić, ja nielubie nikogo onic prosić, i niechce aby ktos namnie wydawal ciezko zarobione pieniadze , zreszta mi taka hulajnoga nie jest do niczego potrzebna wystarczy mi rowery które mam, i tego mojego kuzyna syn przywiózl tu do polski mamie ta hulajnoge i nawet wysłałmi film jak jegoi mama ze swojim wnukiem juz jezdzi w kolo domu na tej hulajnodze smiechu co niemiara jest tam 68kobieta na hulajnodze