Wpisy 3 875 417 – 3 875 516
13 czerwca 2020 02:35 → 13 czerwca 2020 09:15, 100 wpisów
Przerwa na kawę.
no może i tak i jak piszesz, ale dziekuje z góry za poddany pomysł wyboru z wiekszej ilosci cyferek i za tzw, eksperyment ja juz uciekam spać i zycze równiesz CI dobrej nocy
dobranoc do jutra
Jasnowidz Jackowski?szkoda tylko,że ci jasnowidze nie są milionerami,czy to działa tylko na innych,a na nich nie
krzysztof jackowski kiedys powiedział ze on niezna numerów wygrwajacych na loteriach inikomu takich liczb nie podaje, gosciu jest wporzadkui powiedzuial ze jakby je znał to byłby juz milionerem ale on w takie zeczy sie nie bawi, i wielki szacun za to odemnie nic narazie do jutra
Jackowski wielokrotnie powtarzał, że nie jest wstanie przewidzieć liczb do lotto bo istnieje jakaś blokada co na to nie pozwala.
.........
Ale nie ma blokady gdy się sprawdza cudze liczby.
.........
Ale nie ma blokady gdy się sprawdza cudze liczby.
Wystarczy przeczytać artykuły pod czatem.
--> zobacz wszystkie artykuły.
Koniec buszowania.
Możesz w takim wypadku generować sobie liczby w generatorach liczb i je sprawdzać,przecież Ty ich nie piszesz tylko generator Ci to robi,wtedy możesz dla siebie bić kasę jeżeli masz takie umiejętności
W dodatku zakres trzy liczbowy z czternastu liczb to nie jest jasnowidzenie,to jest statystyka,bo prawie 90% wyników będzie się zgadzać
Ciekawe,w jaki sposób ona to napisała jak on nie ma nawet księgi gości i został zablokowany
Księga gości użytkownika: 4poryroku
Treść wpisu:
osobniku o 108 nickach,ty możesz swoją opinię włożyć między bajki i czytać ją co wieczór,przed pójściem do łóżka.
Autor wpisu: emerytka 46
Data wpisu: 2020-06-12 19:59:26
Księga gości użytkownika: 4poryroku
Treść wpisu:
osobniku o 108 nickach,ty możesz swoją opinię włożyć między bajki i czytać ją co wieczór,przed pójściem do łóżka.
Autor wpisu: emerytka 46
Data wpisu: 2020-06-12 19:59:26
TO jest wytłumaczenie,Pasko zablokował go później,chociaż nie wiem za co?zachowywał się w porządku i dostał bana,w takim wypadku powinien admin napisać chociaż jaki był powód blokady,bo tak to jest nieładnie blokować kogoś bez przyczyny,a jeżeli była,to trzeba napisać
3 875 153. multipasko 2020-06-12 (21:54)
Użytkownik 4poryroku stracił możliwość wypowiedzi.
3 875 153. multipasko 2020-06-12 (21:54)
Użytkownik 4poryroku stracił możliwość wypowiedzi.

Witam wszystkich i pozdrawiam z pociągu do Świnoujścia
Hej emerytko miła tak do końca nie będzie ale pikna pagada napewno i to upalna sobota już duszno gorąco choć nie którzy w kurtkach no to miłego emerytka, forsami, mulag, jacunn, kędzior, tomi, isa, johno
Mewa
waldus
jagawisia
dusia
dusia
3 875 434. Biedroneczka1977 Świnoujscie - jest wymagane test potwierdzajacy negatywny na covid19 przed odprawą promową dziś ruszają granice
na granicy z Czechami ludzie ze śląska mają zakaz wjazdu (tz czerwona strefa) najwyższy stopień zarażeń nie przekroczą granicy
Biedroneczka1977
Szczęśliwej podróży
Szczęśliwej podróży
emerytka dziękuję
waldus dziś siedemdziesiątki
multijune ja wysiadam w Kołobrzegu przesiada w goleniowie jadę konkretnie do Mrzeżyno tam gdzie jadę tylko miesza temperaturę i ankieta
Dzisiaj ostatni dzień na 5 skreśleń 100% !
Mierzą temperaturę miałam napisać trzęsie w tym pociągu
3 875 455. Biedroneczka1977
Mam nadzieję że trafię 5 /5 tak ja wczoraj wieczorem
ja nic nie trafiam w tą promocję dziś puszczę ale nie na 5 liczb ciężko wygrać nawet trójkę
Multijune dziękuję za
dziwi mnie że przed wyborami granicę otworzyli
Ja na chybił wczoraj miałam nową kolektura w Zabce to na zachętę
Też się dziwię
coś skubłaś konkretnego?
1400 zł Bo 100 procent za pięć trafnych w Multi
Szkoda że nie gralam z plusem bo był wśród trafnych ale skąd mogłam wiedzieć
Brawo super
jak tam masz taką kolekturę to tylko grać
w tych kolekturach to takie kobiety nieraz są że normalnie nie chce się grać
Wczoraj poszłam kupić wodę na podróż patrzę i oczom nie wierzę jest toto w mojej zabce ?
wole grać w "żabce" ale znowu nie można płacić kartą
Tak zgadza się mam w Poznaniu taka kolekture z galerii po drodze jak wracam z pracy to już jak widzę te kobiety co prawie patrzą , ta znów przyszła to zaraz mi się nie chce grać
Koniec upału.
Znad Skandynawii napłynie do Polski zimne powietrze.
Znad Skandynawii napłynie do Polski zimne powietrze.
No teraz zimne powietrze jak ja nad morze jade
ale zdrowe ,czyste dużo jodu
Teraz.
Suwałki +18.
Rzeszów +24.
Suwałki +18.
Rzeszów +24.
Znajomy mieszka w Świnoujściu to mówi że umiera miasto bez Niemców jak nie otworzą granicy to będzie bankrutem -pustki na ulicach
To w Szczecinie:
+19.
+19.
A ja siedzę w tym sygmatyzowanym Jastrzębiu-Zdroju i nigdzie nie mogę pojechać, choćby z powodu takiego ,że mi auto zniszczą
U mnie nie ma... zarazy.
Dotam to jest przykre
Ale tak to wygląda , wystarczy poczytać , o stygmatyzowaniu Śląska
jak ludzie chcieli zamawiać nad morzem i innych rejonach wczasy i imodmawiano
Nikt gębochronów nie nosi, dobrze jest ale... licho nie śpi.
Ciekawe czy się... sprawdzi?
Trzynastego losują liczbę... 13.
Trzynastego losują liczbę... 13.
A zaraza jest w wielu regionach , tylko tam nie robi się na taką skalę testowania
To prawda
też słyszałem że ludzie przyjeżdzajacy nad morze Bałtyckie to są okropnie traktowani ,niszczą im samochody rzucają kamieniami itp żeby tylko nie przyjeżdżali do nich
Mnie się wydaję że zaraza była już w styczniu.
W małej miejscowości w ciągu tygodnia zmarło 11 osób.
W małej miejscowości w ciągu tygodnia zmarło 11 osób.
ale jak to jest że w kopalniach niby tyle górników zarażonych a w sklepach na śląsku wszystko działa żadne ekspedientki ni sklepy nie mają kwarantanny
wydaje się że zależy im na zamknieciu kopalń
wydaje się że zależy im na zamknieciu kopalń
dotam głowa do góry jeszcze będzie przepięknie jeszcze będzie normalnie trzeba z to wierzyć
Przerwa na
syn w tamten piątek jechał do RZeszowa odebrać psa ,owczarka niemieckiego/2 miesięcznego /to auto zostawili przed miastem i na piechotkę szli ...chociaż tam jego przyszła żona ma całą rodzinę....auto nowe to szkoda by było jak by je zniszczyli ....
aż trudno uwierzyć że polak polakowi tak robi a jak jadą za granicę i coś nie wiedzą to są mili dla siebie
jakby porobili wszystkim większym zakładom testy to by wiedzieli ile tam jest zarażonych ,a tak to śląsk jest hejtowany na każdym kroku ,i nie prawda,jest że 3 tygodnie postoju bo każą brać l-4 ,lub urlop
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
pisali że jakiś facet na śląsku robił niby test z zakładu pracy ale w tym dniu miał wole i nie szedł do roboty.To jak mógł zrobić test w zakładzie pracy.
za przysłowiową bułkę to by cię zabili ....ojca i matkę by sprzedalinie ma jedności w narodzie...
masz rację .
Tak nie powinno być szkoda każdego człowieka.
Tak nie powinno być szkoda każdego człowieka.
u mnie już dzisiaj żabka ma być otwarta ...bo była zamknięta ...bo ją prowadzi żona ,górnika
to jest okropne
przecież ekspedientka w Lidlu,Biedrze i innym sklepie też może być zarażona a wszystko działa
czy sie różni kobieta z lidla od tej w żabce...w głowie sięto nie mieści
czy sie różni kobieta z lidla od tej w żabce...w głowie sięto nie mieści
oni wszystko robia by kopalnie zamknąć tak ludzi na śląsku
magda hej
Reklama jest w internecie Żabki-Gwarantowany dochód 16000zł przez rok.