Wpisy 3 875 317 – 3 875 416
13 czerwca 2020 00:00 → 13 czerwca 2020 02:33, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Sebastian_M - 184 wpisów
- 4poryroku - 103 wpisów
- waldus - 95 wpisów
- arczibalik73 - 63 wpisów
- tomi77 - 47 wpisów
- Wędrowca netowy - 46 wpisów
- Monika2 - 43 wpisów
- Mulag - 42 wpisów
- krasnalek - 42 wpisów
- Gosia__77 - 41 wpisów
- Forsami - 40 wpisów
- emerytka 46 - 36 wpisów
- zgrywus - 36 wpisów
- Jacek007 - 32 wpisów
- dotam - 28 wpisów
- Marian303 - 28 wpisów
- Biedroneczka1977 - 25 wpisów
- Wojtt - 19 wpisów
- krzysztof c - 19 wpisów
- panoramix - 18 wpisów
- multijune177 - 15 wpisów
- zbigniew g - 14 wpisów
- johno - 13 wpisów
- TeoS - 12 wpisów
- Mewa - 10 wpisów
- islandorka30,5 - 10 wpisów
- Scenic - 9 wpisów
- lewy - 6 wpisów
- wilkor - 5 wpisów
- jagawisia - 5 wpisów
Puściłem i nie muszę już o tym myśleć
3 875 312. Sebastian_M spoko jest bo tak i jest popatrz kiedys tu pisałem ze jedna z liczb wyszła 2 razy z 2 dniowym odstepem, dzisia j wyszła 2 liczba do kolekcji ktora tez sie pokazała 2 raz pod rzad, czy to przypadek jest chyba jednak nie co?
3 875 318. Sebastian_M bo tak jest najlepiej i póżniej tylko czekamy na wygrana
Tak masz rację
liczby w mini lotka obserwujem nadal ciekawe jak a teraz dojdzie trzecia która wyjdzie tez dwa razy pod rzad
Jutro powinno wejść 79
3 875 323. Sebastian_M ale to podajesz w multiku a nie w mini ale ok moze i być
Liczę też na Kosy
Teraz podaję w Multi bo chcę żeby każdy mógł wygrać
66 i 69 może razem
3 875 325. Sebastian_M nie no kosy to juz bez dwoćh zdań musza być musowo w końcu to sobota jest nie, , a kosy wtedy sie zawsze pojawiaja
Tak tylko pytanie czy kosy lustrzanki czy zwykłe czy razem
Do tego bym dołożył liczbę 68 i może byśmy złożyli niezły trzon
dzisiaj wieczorem tez wyszły w multiku fajne cyferkiale nieposlałem ich bo tylko na mini mi starczyło, itak byla w topa, jutro tez zagram chyba tylko mini ale juz jeden uklad i puszcze go na 2 dni czyli sobota i niedziela
niewiem czy akurat 68 wejdzoie bo niewidze jej jeszcze za jakies poł godzinki moze mi sie ukaze chociarz jrest juz po północy i jest godzina duchów
Arczi chcesz Trzon ?
Arczi wiesz kto nas teraz Obserwuje co piszemy ?
zasze mozesz podac jesli chcesz , wtedy mozemy to sprawdzić tez i czy wyjdzie to co wymyśliłeś narazie niezagram i tak w multika bo niemam nato kasy juz musze to trzymac na mini lotka, albo jedno albo drugie coś trzeba wybrać i poświecić któraś gre dla kturejś innej gry, ja wybieram mini lotka
3 875 334. Sebastian_M teraz nasza rozmowe obserwuje grono 20 osób anonimowych czatowiczów
Bluzki Jak zmienił
To im się tylko wydaje że są anonimowi część jest rzeczywiście anonimowych A część jest takich którzy znamy
Ale dobrze nie zajmujemy się tymi ludźmi zajmijmy się liczbami
wszyscy czekaja na trzon który podasz aby jutro nim zagrać o prosze juz jest 26 czatowiczów
Jak będzie 40 osób Wtedy podam
a pózniej napisza że to oni go wymyślili jesli wyjdzie cały
Jak jest 26 osób To brakuje tylko 14 i podaję trzon
Jak będzie 40 osób na czacie to mi powiedz
3 875 341. Sebastian_M daj sobie spokój z tym trzonem pozwół tym innym graczom, pomysleć sobie samym, niech troszke rusza sami głowka a nie czekaja tylko na gotowe
Tak myślisz ?
narazie jest tylko 19 juz 18 poprostu wymiekaja pomału teraz 17 juz znów 22
A skąd ty to wiesz Masz liczydło czy co
Jak jutro jest 13 to może wyjdzie liczba 13 powtórzy się jak to może wyjdzie liczba 13 powtórzy się jak myślisz
3 875 348. Sebastian_M widze jak sie aktywnosc zmienia i gapowiczów
To spraw im bilety czy mają bilety jeżeli są gapowicza mi to znaczy że nie mają biletów
narazie jeszcze nic niewiem, musze spisac sobie dzisiejsze losowania i chwilke bnnad nimi podumac i zobaczyc co jutro bedzie ale bez tego nie ma zadnej wizji
3 875 351. Sebastian_M
3 875 351. Sebastian_M
Kanary?
Arczi po co pisać,co ty w starożytności żyjesz?ściągnij sobie multiparis i możesz wszystko programowo liczyć,a pisać w notatniku,szkoda czasu na pisanie ręczne
Jak Arczi woli sobie napisać w wielkiej księdze wszystkie liczby i wtedy ma pewność że nie ma żadnego błędu
Bogdan ciebie widziałem że jesteś tutaj na czacie
3 875 354. bogdan041 dobry pomysł , ale wole recznie, co do multiparisa ale nikorzystam z niego kiedys dawno to sobie ściagnolem, ale fakt faktem wolezapisac w swojej wielkiej ksiedze, i tak jak mówi sebastian wtedy niema żadnego błedu, a jak wyłacza prąd to multiparis nie działa a wielka ksiega zostaje i zawszejest do odczytania
Arczi
Kiedyś też bawiłem się w te pisanie,ale to było w tamtym wieku,teraz bardziej szczegółowe obliczenia robi się na programie i nie musisz nawet pisać,wystarczy kopiuj wklej
Jak masz zapisane to nawet jak wyłączą Ci prąd to dalej to masz
Ale bez prądu nie ma jak z tego skorzystać
Arczi ma rację
A ja kiedyś to nie grałem w żadne gry
Agregator ?
ja nieużywam zadnych programow tylko długopis ołowek i gumke , i tyle mi wystarcza, o kurcze własnie mi sie gumka zacieła niechce cos mazać ja wole starodruk jak jakies programy które i tak nigdy niedaja porzadanych efektów
Może aligator ?
Arczi jak wygramy dużą sumę to założysz sobie baterie słoneczne
Bogdan my idziemy z postępem
Bogdan ale dałeś porównanie
Bogdan lepiej idź juzjuż spać A jak Ty nie idziesz to idę ja. Dobrej nocy
Arczi.
Ja mam lepszy pomysł.
42 : 3 = 14.
Dzielimy Mini na 3 części.
Wybierz 14 liczb do Mini, a z tych co zostanie niech Sebastian wybierze 14 liczb. Te co zostaną to będzie trzecia grupa.
Trzeba zrobić ze 3 takie testy. Czyje liczby będą najlepsze to sprawdzi się je metodą jasnowidzenia.
Ja mam lepszy pomysł.
42 : 3 = 14.
Dzielimy Mini na 3 części.
Wybierz 14 liczb do Mini, a z tych co zostanie niech Sebastian wybierze 14 liczb. Te co zostaną to będzie trzecia grupa.
Trzeba zrobić ze 3 takie testy. Czyje liczby będą najlepsze to sprawdzi się je metodą jasnowidzenia.
Przy odrobinie szczęścia można w 14 liczbach dobrać 5 do Mini.
Takich eksperymentów nikt jeszcze nie robił na świecie.
Takich eksperymentów nikt jeszcze nie robił na świecie.
Pierwsza osoba może wybierać liczby na Tak lub Nie, to nie ma znaczenia.
Tyle miałem napisać jako objaśnienie do eksperymentu.
Mini praktycznie jest kosmosem,lepsze wyniki można uzyskać w multi przy dobrej selekcji liczb i tylko opierając się na statystykach,oczywiście nie zaraz dziesiątka,ale te mniejsze są w zasięgu
3 875 377. Wędrowca netowy witaj swezme to pod uwage co tu napisałes ale dopiero jutro sie tym pobawie ale dzieki za pomysł
Nie lubię Mini, ale to dlatego że Arczi lubi ten wynalazek.
3 875 369. Sebastian_M 2020-06-13 (00:53) Atakujemy Mini Lotto !!!
o tak tak najpierw kupie sobie dom a na dachu zamontuje kolektory słoneczne, ale najpierw musze wygrać naten dom, bo jesli bym zaczol na ten dom zarabiac to bym go nigdy niekupił bo by mi zycisa brakło, dlatego musze wygrać zeby mieć swoj własny domek
o tak tak najpierw kupie sobie dom a na dachu zamontuje kolektory słoneczne, ale najpierw musze wygrać naten dom, bo jesli bym zaczol na ten dom zarabiac to bym go nigdy niekupił bo by mi zycisa brakło, dlatego musze wygrać zeby mieć swoj własny domek
Arczi.
Wybierz 14 liczb z całości i się nie zastanawiaj.
Możesz zamknąć oczy i ołówkiem trafiać w liczby.
Tu tylko chodzi aby liczby rozdzielić po 14 w zestawie.
Przygotuj liczby na niedzielę.
3 875 380. bogdan041 to tez jest prawda co tu piszesz o multiku , ale mini to niejest taki kosmos jaki sie niby wydaje wystarczy z tych 42 liczb zrobić sobie rozpiske liczb, powiedzmy 15liczb , albo jak tu wedrowca netowy podzielić te 42 na 3 czesci i ze tych 14 liczb utworzyć sobie pewne ukladziki, nastepnie z pozostałych 14 liczb tez utworzyc nastepne ukladziki i z tego co zostalo tez utworzyć nastepne uklady i to wszystko co losowanie puszczać wtedy napewno cos sie trafi moze i nawet 5/5 tylko ze na to wszystko trzeba muiec kase aby rtak co losowanie to puszczać ja w mini lotku mam pewne przez siebie opracowane uklady liczb , które nieraz mi cos tam łapia ale to tez zalezy od tego czy to wysle czy nie, czy aby w tym czasie jest tez i na to kasa, mam upatrzone pewne liczby swoje ktore co jakiś czas wychodza, tylko szkopół tkwi w tym ze nie zawzze moge to wysłać
Przy najgorszym równomiernym rozpisaniu może być tak.
A. 2/14.
B. 2/14
C. 1/14.
A. 2/14.
B. 2/14
C. 1/14.
3 875 384. Wędrowca netowy 2020-06-13 (01:26)
Arczi.
nie nie to tak niedziała,próbowałem kiedyś tez tak robić, mozna tez uzyc do tego wahadełka jak to kiedys tu megamocny insynułował, co do ołowka tez tak mozna ale,ja patrze na liczby , przygladam sie im i jesli widze ze na któreś mnie bardzo ciagnie ,to wtedy te numery kresle i wysylam, i wtedy przewaznie coś wpada, lub nie ale najczesciej niestety albo i stety jednak wchodzi coś,
Arczi.
nie nie to tak niedziała,próbowałem kiedyś tez tak robić, mozna tez uzyc do tego wahadełka jak to kiedys tu megamocny insynułował, co do ołowka tez tak mozna ale,ja patrze na liczby , przygladam sie im i jesli widze ze na któreś mnie bardzo ciagnie ,to wtedy te numery kresle i wysylam, i wtedy przewaznie coś wpada, lub nie ale najczesciej niestety albo i stety jednak wchodzi coś,
Arczi.
Nic nie trzeba wysyłać
Jak będą podzielone liczby to zestawy się sprawdzi metodą jasnowidzenia.
Najlepszy zestaw zostanie dokładnie sprawdzony.
Przy prognozie 1-2/14 zestaw jest odrzucany.
Dobra prognoza to.
2-4/14, 3-5/14.
Nic nie trzeba wysyłać
Jak będą podzielone liczby to zestawy się sprawdzi metodą jasnowidzenia.
Najlepszy zestaw zostanie dokładnie sprawdzony.
Przy prognozie 1-2/14 zestaw jest odrzucany.
Dobra prognoza to.
2-4/14, 3-5/14.
3 875 390. Wędrowca netowy jesli wytypujesz liczby i je skreslisz anie wyslesz to niewygrasz bo niby jak?
Arczi nie rozumiesz o co mi chodzi.
3 875 392. Wędrowca netowy moze i nierozumie do konca, mi chodzi aby utworzyc takk i zestaw liczb , którym mógłbym trafic wymarzona wygrana czyli te 5/5,
Wytłumaczę Tobie to tak.
Krasnalka dała zestaw do sprawdzenia do Loterii EJ.
5 liczb + 2 liczby.
Prognoza była 1-2/7.
I było 2/7.
Taki zestaw jest bezużyteczny bo jest za mało trafionych liczb.
Krasnalka dała zestaw do sprawdzenia do Loterii EJ.
5 liczb + 2 liczby.
Prognoza była 1-2/7.
I było 2/7.
Taki zestaw jest bezużyteczny bo jest za mało trafionych liczb.
no ok a jak to sprawdziłes ze ta prognoza byla własnie 1-2/7
co trafiła 2liczby z tych 5 i 1 z tych dodatkowych oto chodzi?
Żadna znaną metodą matematyczną nie da się sprawdzić ile liczb może być trafionych w zestawie.
Tylko przy pomocy jasnowidzenia w prosty sposób można to sprawdzić.
Tylko przy pomocy jasnowidzenia w prosty sposób można to sprawdzić.
czyli jesli tak piszesz to znaczy ze musze zajac sie jasnowidzeniem tak?
zeby trafić dany uklad liczb
zeby trafić dany uklad liczb
Arczi.
Prognoza jest dla całości zestawu.
Np. 2/7 oznacza że jest trafione 2 liczby nie wnikając czy to jest 2 z 5 czy 2 z 2.
Nie ma wygranej, taki zestaw się odrzuca
Prognoza jest dla całości zestawu.
Np. 2/7 oznacza że jest trafione 2 liczby nie wnikając czy to jest 2 z 5 czy 2 z 2.
Nie ma wygranej, taki zestaw się odrzuca
ok rozumie, teraz co do zestawu takiego
Arczi.
N I E.
Tylko wybierz 14 liczb. Tylko tyle i nic więcej. Resztę zostaw mnie.
N I E.
Tylko wybierz 14 liczb. Tylko tyle i nic więcej. Resztę zostaw mnie.
acha rozumie ze chcesz aabym wybrał 14 liczb tylko i podał CI je ,a TY je sprawdzisz tak czy mam jakies szanse na wygranie ich tak , chcesz mi pomóc wygrać dobrze rozumiem?
Sposób wyboru należy do Ciebie.
Liczby możesz wybrać nowe, wygrzebać stare z archiwum... .
To nie ma znaczenia.
Liczby możesz wybrać nowe, wygrzebać stare z archiwum... .
To nie ma znaczenia.
3 875 403. Wędrowca netow ok rozumie
Wreszcie zrozumiałeś.
Ale jeszcze musi być druga osoba, bo musi być wybrane 2 zestawy. W trzecim zostają liczby nie wybrane.
To zadanie dla Sebastiana
3 875 405. Wędrowca netowy dobra ok , ale to juz jutro pomyslimy nad tym,okej? bo dzisiaj juz mi sie niechce terasz grzebać w tych liczbach choć mozemy i wybrać teraz cos np, 1,2,3,5,10,14,15,17,22,26,28,35,37,40
3 875 408. arczibalik73 to sa moje tzw przykladowe liczby nie mówoieze akurat nini gram ale takie teraz zatypowałem i wybrałem z posród wszystkich 42 akurat
Dzisiaj żadnych eksperymentów nie będzie.
Druga osoba już tych liczb nie wybiera, mają być inne.
Żadna liczba nie może sie powtarzać.
Ma powstać 3 zestawy w każdym z innymi liczbami.
Ma powstać 3 zestawy w każdym z innymi liczbami.
To tyle na temat eksperymentu.
3 875 410. Wędrowca netowy 2020-06-13 (02:20)
tak wiem on musi wybrac inne niz ja, kiedys tak tez i robiliśmy tylko na mnie liczb nie az 14 tcie, i nimi gralismy przez jakis czasale z wygranymi było róznie
tak wiem on musi wybrac inne niz ja, kiedys tak tez i robiliśmy tylko na mnie liczb nie az 14 tcie, i nimi gralismy przez jakis czasale z wygranymi było róznie
Arczi.
Zestaw dopiero będzie użyty jak prognoza będzie nie gorsza niż 2-4/14. Przy niższych prognozach zestaw jest odrzucany.
Zestaw dopiero będzie użyty jak prognoza będzie nie gorsza niż 2-4/14. Przy niższych prognozach zestaw jest odrzucany.
3 875 412. Wędrowca netowy oczywiscie zobaczymy co jutro wybierze sebastian,
875 414. Wędrowca netowy 2020-06-13 (02:28)
Arczi.
ok rozumie
875 414. Wędrowca netowy 2020-06-13 (02:28)
Arczi.
ok rozumie
Nie warto się bawić w 8 zestawów po 5 liczb.
Dlatego lepiej jest jak mniej, bo w 14 liczbach łatwiej jest coś większego trafić.
Dlatego lepiej jest jak mniej, bo w 14 liczbach łatwiej jest coś większego trafić.