Wpisy 3 873 950 – 3 874 049
11 czerwca 2020 20:38 → 11 czerwca 2020 21:49, 100 wpisów
Angierski że tak zapytam jak stronka jest czat i czy jest coś nowego
Nic nie jest dziwne
Seb
JA Ci wszystko wytłumaczę
No to już kum
Ni mom casu jutro na 6, idę się kapac
Angierski masz rację trzeba grać pewnymi liczbami aż wejda
Mulag chata nie bedzie bo po co jak nie ma typowan uzytkownikow
to jest strona dla fanow, ale tresc jest autouzupelniana
to jest strona dla fanow, ale tresc jest autouzupelniana
Kąpać?
Daj foto jak się kąpiesz
Daj foto jak się kąpiesz
Mulag
sebArczibalik73 Miałem kiedyś taki przypadek na chybił-trafił, około 2 latka temu. Poszedłem do kolektury i panie mi wylosowała 1 zakłady na chybił z stawką 10 takie numreki 01-03-04-05-72-73-74-76-78-80.Ja mówi do niej o boże co to niewierze ona tylko się uśmiechneła.
Osa
3 873 952. Angiersk a nie mugłbyś tez np, w tym swojim programie kuleczki zmienić z żóltych na jakis inny ciemniejszy kolor bo te żółte kulki raza w oczy,i niewidac liczb na nich co zaś chodzi o ta stronke Twoja to robisz tez kawał dobrej roboty, jak tutaj na stronce wiele osób np, gosia 77, i inni jeszcze, podoba mi sie to też bardzo,ja twoja stronke tez nieraz pdwiedzam choć sporadycznie i porównuje ztymi swoijimi typami, liczb na dane losowanie, i powiem CI ze podobnie typujesz jak ja, niektóre moje liczby pokrywaja sie z tymi co ty tam podajesz np, na dane losowanie i tez i tak wychodza, dlatego tez i szczerze moge polecić wszystkim to co robisz, tak samo jest ze strona gdzie jest korn, tam tez gość robi dobra roboite z tymi arkuszami, wielki szacun odemnie dla was tu wszystkich, nieraz zagladam na te stronki, wasze choć sporadycznie ale zagladam,
Osa już jadę pomoge Ci sie kąpać
arczibalik73 da sie jeszcze poprawić kolory, warto tez czasami patrzec na gorace liczby
no bo to wiesz, jak ktos lubi sobie porownac swoje liczby ze statystyka to polecam spojrzec na moje liczby
teraz jest w dziaale najlepsze trafienia ostatnie najlpesze wyniki mozna sobie wybrac statystyki
teraz jest w dziaale najlepsze trafienia ostatnie najlpesze wyniki mozna sobie wybrac statystyki
3 873 968. Jacek007 rozumie a wiesz dlaczego sie uśmiechła bo sa w tym układzie takie liczby które lubia ze soba nieraz wychodzić, a tutaj sa takie liczby , akórat w tym ukladzie jest ich kilka
dobrze ze jestes zadowolony bo praktycznie to strona dla wszystkich chetnych, nie tylko dla mnie
No tak ale dlaczego ze stawką 10 to troche dziwne i tak czy siak nic nie było.
3 873 973. Angierski rozumie, ale ja np te żółte kulki na ekranie komputera to widze ale takie ostre ale niewidze na nich cyferek zabardzo a te kulki az mnie rażą pomimo ze mam na minitorze kolory bardziej stonowane i zlekka przyciemnione, co do statystyk to ja sam sobie tworze swoja ststystyke taka liczvb czy gram czy niegram np ale swoje zapiski mam i dość czesto z tego tez i korzystam, tak jestem zadowolony z tego co podajesz i kazdemu tez te s tropnki wasze w ciemno polecam
3 873 973. Angierski tak to prawda co piszesz o tzw, goracych liczbach, to tez nieraz i sie zgadza ale zaówaz zre te gorace liczby sa to najczesciej liczby wykazane które juz wczesniej wyszły w jakimś tam wczesniejszym losowaniu, a nie np, przed danym losowaniem, ja za gorace liczby to uwarzam tam u ciebie te własnie żółte kulki, bo raża jak słońce anic na nich zabardzo niewidać, no ale spoko jest
no troche za bardzo jaskrawe to chyba trzeba bedzie poprawić na trochę ciemniejsze
arczibalik73 czasami jest tak ze z poprzedniego losowania typowane kulki wchodza
3 873 981. Angierski spokojnie tym sie nie przejmuj wazne jest teraz to tylko aby typowane przez nas liczby które uważamy tez i za tzw,pewniaki i gorace nam tylko weszły i przybiosły realne wygrany tego zycze i Tobie i wszystkim innym graczom bez wyjatków, grajmy i wygrywajmy
arczibalik73 najlepiej jakby bylo wiecej zoltych niz niebieskich i to zycze kazdemu
Angierski fajna stronka i gorące liczby lubię gorące liczby i gorące kobiety
Marian303 dlatego tak jak arczi mowil najwazniejsze to trafianie a reszta przyjdzie samo nawet gorace kobiety przyjda
3 873 982. Angierski 2020-06-11 (21:00) typowania.5v.pl
arczibalik73 czasami jest tak ze z poprzedniego losowania typowane kulki wchodza
tak bo liczby sie powtarzaja nieraz lub sie mieszaja i wychodza troszke inaczej anizeli bysmy chcieli,i dlatego tez duzo osób gra na powtórki m, na parki liczb na rozne wykreslanki, czy np jak tu jeden z kolegów ze stronki na wahadełka, itd itd najlepiej to jest jeszcze zadzwonić do wróza macieja i poprosić go oszcześliwe numerki, do gry, kiedys sie usmiałem, ogladajac nocny program, jakis tam ogfladałem film jakis i nagle film sie skonczył i wszedł na antene gwróż maciej, a ja cos akurat tam robiłem na komputerze, i tak jednym okiem spogladałem na TV, i faktycznie zadwoonila jakas kobieta i poprosiła o numerki do lotto, wróz maciej poprosił o date urodzenia kobiety , i podał cos jej tam, na tego chyba lotka, ja rez je zapisałem te liczby, pozniej pomysłalem sprawdze czy wyjda niestety przez kolejne 10 losowan lotto ani 1 liczba z tych podanych niewyszła i jak tu wiezyć wrózbitom,
tak bo liczby sie powtarzaja nieraz lub sie mieszaja i wychodza troszke inaczej anizeli bysmy chcieli,i dlatego tez duzo osób gra na powtórki m, na parki liczb na rozne wykreslanki, czy np jak tu jeden z kolegów ze stronki na wahadełka, itd itd najlepiej to jest jeszcze zadzwonić do wróza macieja i poprosić go oszcześliwe numerki, do gry, kiedys sie usmiałem, ogladajac nocny program, jakis tam ogfladałem film jakis i nagle film sie skonczył i wszedł na antene gwróż maciej, a ja cos akurat tam robiłem na komputerze, i tak jednym okiem spogladałem na TV, i faktycznie zadwoonila jakas kobieta i poprosiła o numerki do lotto, wróz maciej poprosił o date urodzenia kobiety , i podał cos jej tam, na tego chyba lotka, ja rez je zapisałem te liczby, pozniej pomysłalem sprawdze czy wyjda niestety przez kolejne 10 losowan lotto ani 1 liczba z tych podanych niewyszła i jak tu wiezyć wrózbitom,
uwazam ze lepiej skorzystać z usług cyganki tylko nie takiej która wróży z a kase bo takiie to tylko łgaja inigdy niemówia prawdy, trzeba isc do takiej która niewezmie za ta wrózbe nic, a najlepiej , to samemu wywrózyc swoje liczby sobie na kuponie i imi zagrać, wtedy bedziemy wiedziec ze to my te liczby i uklady stworzyliśmy a nie jakis tam wrózbita z tv, no tak jak to kiedys ten energoterapeuta z moskwy, anatolij kaszpirowski, jak bylem małym chłopcem lubiałem go ogladać zawsze w TV i zawsze wydawało mi sie ze on jest nawalony bo mu sie oczy śweiecily, i te jego odliczanie tez pamietam, adin, dwa tri , czytytrie zakrywasz swoju głaza, itd i idiosz adsjuda, sorki ze niepisze tu cyrulica rosyjska tylko po polsku,
no to takie wrozenie jak na daty urodzin szczesliwe liczby ktore moga kiedys wejsc ale nie wiadomo kiedy
ja ogolnie nie wierze w takie wrozenie bo liczby sa jedyne i kazda osoba inna ma inne numery bo inne daty urodzenia inne sprawy
arczibalik73 coprawda jeden magik podobno trafil wszystkie liczby ale wiadomo jak to jest z programem telewizyjnym moze byc montowany na rozne sposoby
ale kaszpirowski mnie zawsze rozwalał tym swojim przekazem energi bo ja tez tak jak on to potrafie robić jezyk rosyjski tez znam bo sie uczyłem w podstawówce kiedyś a mam tez kuzyna który urodził sie w rosji, i tam mieszka tam sie ochajtał, nieraz domnie tu przyjedzie wq odwiedziny i rozmawiamy tez w jego jezyku, bo on jest na wpół rosjaninem n awpół polakiem, jego mama byla rosjankom a jego tato a moj wujek polakiem, on rozumi nasz jezyk , ale nie umi w nim odpowiedzieć ale tonic mi to nieprzeszkadza bo rozmawiam po rosyjsku, jak i moja mama tez, która zna 6 jezyków i dzieki jezykowi niemieckiemu nauczyła sie po polsku mowić i pisać, bo tam gdzie kiedys dawniej sie urodziła teraz jest ukraina kiedys to byla polska,ale wymagane był jezyk niemiecki, w domu mówili po polsku a wszkole tylko po niemiecku , ale to juz historia,
no z kaszpirowskim to byly jaja, on jak uzdrowiciel byl traktowany przed ekranem
tak samo Piotr Nowak z podkowy lesnej tez uzdrawial ale najlepsze bylo to ze duzo osob wierzylo i chyba wedlug opini lekarzy byla uzdrowiona
Dodano losowanie nr 911 000 Keno
jest cos takiego jak energia witalna che i ona wedlug tajskiej religii uzdrawia dusze i cialo
3 874 004. Angierski powiem tak tak to prawda kazdy ma swoja date urodzenia , kazdy ma inne swoje numery w dacie urodzenia, i to sa tylko jego numery , krtóre towarzaszą mu od narodzin przez całe zycie, i te numery własnie kazdy powinien pilnowac i na nich grać, ,zas jesli chodzi o tegjakiegokolwiek wróżbite to oni zawswze prosza o podanie na tv date urodzenia danej osoby dzwoniacej aby dla tej osoby poprostu utworzyc dana prognoze i przepowiedzieć przyszłość i niby odczytać jego aure, i co go spotka, oni zawsze mówia to co chcesz wiedziec, niezawsze sie to sprawdza poniewaz oni tworza tzw portret psychologiczny danej osoby, nieraz trafia a nieraz nie to tak samo jest jak my trafiamy w gry TS identyko tylko ze tutaj my sami placimy taka stawke za kupony iloma kuponami gramy, a tam minuta do tego wróża kosztuje np, 4,70zł za minute, lub sms , za 37zł , wybór nalezy do Ciebie co robisz czy dzwonisz i do wróza czy wrózki czy np, idziesz zagrac doo kolektórki i grasz za ile chcesz
3 874 011. Angiersk tak tak , jest \zgadzam sie z tym, energia witakna kinetyczna czakry, itd itd wszystko ico kto tylko lubi
arczibalik73 no dokladnie jakby trafiali to by cena telefonu kosztowala krocie
chociaz jesli chodzi o energie witalna itp czakry to troche daja te telefony bo oczyszczaja kanaly energetyczne
Dopisano wyniki Multi Multi
01, 06, 08, 10, 12, 13, 15, 19, 20, 22, 23, 32, 35, 39, 40, 42, 44, 54, 69, 80
Plusem jest liczba: 13
01, 06, 08, 10, 12, 13, 15, 19, 20, 22, 23, 32, 35, 39, 40, 42, 44, 54, 69, 80
Plusem jest liczba: 13
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 12952 zestawów od 1679 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 31 776 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 66 444 zł
TOP 13 zestawów Multi Multi:
- dziadekkarola - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 520 zł = 208,00 x koszt gry
- star wars - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 1 520 zł = 152,00 x koszt gry
- twojkwiat77 - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 9 128 zł = 91,28 x koszt gry
- Tomi1981 - koszt gry: 27,50 zł, wygrana: 2 004 zł = 72,87 x koszt gry
- stanley-58 - koszt gry: 60,00 zł, wygrana: 3 692 zł = 61,53 x koszt gry
- maifiem2 - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 1 538 zł = 61,52 x koszt gry
- copi - koszt gry: 75,00 zł, wygrana: 3 836 zł = 51,15 x koszt gry
- kr3ch4 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 2 002 zł = 40,04 x koszt gry
- marczella - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 384 zł = 38,40 x koszt gry
- janek2018 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 1 536 zł = 30,72 x koszt gry
- speedriver - koszt gry: 17,50 zł, wygrana: 522 zł = 29,83 x koszt gry
- arturro385 - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 380 zł = 25,33 x koszt gry
- loti - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 380 zł = 25,33 x koszt gry
Dopisano wyniki Mini Lotto - 04,17,23,32,39
Typowania Mini Lotto
obuziara 3/5
PRIMAFACET 4/5
mirek58 3/5
KACZOR001 3/5
Sledzik860 3/5
Retired 3/5
Dopisano wyniki Kaskady - 03,06,08,09,10,11,12,13,15,18,20,21
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 5496052
Wylosowany numer to: 5496052
Dopisano wyniki ekstra pensja - 06,13,17,21,34 oraz dodatkowa liczba 03
Typowania Ekstra Pensja
gawes22 3/5 + 1/1 - wygrana 80 złgawlos64 3/5 + 1/1 - wygrana 80 zł
markopolon 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
mariano 3/5 + 1/1 - wygrana 80 zł
grzegorzg75 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
macsur 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
Klopusik 3/5 + 1/1 - wygrana 80 zł
obuziara 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
ale polecfieli z liczbami, nic niemam chyba w multika pomimo ze widze ze wyszły senne , ale ich nie pusciłem bo niebyłem ich tez pewny na 100% i mi sie tez tu niektóre nie widziały, a widze ze wyszły, np 20 , ale tonic jutro beda lepsze ,
dla wygranych
dla wygranych
ladnie sypnelo w multi zwykle jak duzo wpadnie 1-40 albo 41-80 to jest wysyp
Dopisano wyniki ekstra premia - 16,18,24,31,35 oraz dodatkowa liczba 02
Typowania Ekstra Premia
waldek55 3/5 + 0/1 - wygrana 10 złszczepek 3/5 + 0/1 - wygrana 10 zł
marzec42 3/5 + 0/1 - wygrana 10 zł
JAGODZIANKA 3/5 + 0/1 - wygrana 10 zł
Franc75 3/5 + 0/1 - wygrana 10 zł
Dopisano wyniki Lotto - 06,08,09,23,44,49
Analiza stałych zestawów liczbowych Lotto
damian6935 4/6