Wpisy 3 873 850 – 3 873 949
11 czerwca 2020 19:26 → 11 czerwca 2020 20:38, 100 wpisów
wzięłam inny telefon bo na swoim na głośniku przez blutacz słucham armina van Bayer a na Multibank nie mogłam na jednym
Co ten Sebastian zrobił bo nie temacie jestem pasuje czat przewinąć
Arczibalik73 Ostatnio dużo przeglądałem na Pasco Pewnikaki,parki,trójki,pi@ątki .Jakie numery mają inni,i wychodzi z tego ze ci o mają stałe numery to właśnie trafiają i wygrywają
3 873 833. Jacek007 ja tak kiedys zrobiłem w multiku, wysłałem swoje liczby na tydzień to był uklad chyba na 7/7 liczb w multiku,i nic tez nie wpadło wkurzyłem sie bo wysłałem za ostatnia kase, pomyslałem to teraz wysle inne numery odczekałem chyba z 2 dni i posłałem inne liczby i to byl mój bład, poniewaz całe 7/7 weszło po 2 dniach przerwy, to naczym grałem wcześniej, myślałem ze mnie krew zaleje tak sie wkurzyłem,grałem tyle dni na tym kuponie i nic dlatego uwarzam ze trzeba grac dłuzej tymi liczbami, i nic niezmieniac, bo niewiadomo co i kiedy wyjdzie lepiej trzuymać sie jednych liczb, po jakimś czasie znów wysłałem ten kupon na którym gdybym wysłał miałbym te 7/7, ale pozniej to juz na nim łapałem tylko drobnice a mianowicie 3/7,4/7, 5/7, 6/7 a to był rok wtedy kjak pamietam 2009 chyba,
Nic z tego nie będzie trzeba kupić rządową drukarkę z certyfikatem i drukować kapustę z grania w ts nic nie będzie
3 873 855. Gosia__77 2020-06-11 (19:28) Nowy Rok Na Bogato z TS
Armin van buuer
super muzyka
Armin van buuer
super muzyka
Arczibalik73 Ja grałem właśnie w lotto i MM na chybił-trafił i czesto zmieniałem numery na inne, i żadnych wygranych i to chyba był błąd.
Moja 2 letnia córka słucha czasami 20 razy dziennie Armin van Buur Blah Blah Blah
3 873 867. Jacek007 tak wiem ze tak niektórzy własnie robia podgladaja czyjes typy, no ja sam układam sobie zestawy, do gier i nimi gram, nie polegam bnna czichś ukladach, bo sie kilka razy zparzyłem ,na tym, kiedys jedna osoba podała mi pewne numerki do jednej z gier, skresliłem je prawdopodobnie ta osoaba na tych numerkach wygrywała codziennie jakas kase, i powiedziała wyprEURbój wiec poszedłem do kolektory i posłałem te numerki, niestety w ciagu niespelna 30min popłynolem na okolo 70 zł, a miałem to miec na miesiac na mini lotka przeznaczone, dlatego nie lakomie sie na czyjeźżś typy liczb, w ukladach jakiś zawsze kresle swoje, no chyba ze np, typuje z kimś poza czatem liczby i ustalamy razem ze gramy na pewnych liczbach przez nas wybranych to wtedy tak, wtedy korzystam, z tych liczb wszystkich, , uwarzam tez ze najlepiej jest grac na jednych i tych samych, to po 1 i niezucać sie z motyka na ksiezyc i za wielokrotnośc stawki, niewolno być chciwym, tylko grać na spokojnie, i np 1 gora 2zakladami, ,niema co dawać zarabniac tyle TS owi jesli on nam niechce nic dać wygrać, a jesli masz wygrać to wygrasz nawet tym jednym ukladem liczb poniewaz liczby sie czesto mieszaja i iewiadomo co w danej chwili wyjdzie, nie wygrywaja tylko CI co niegraja
Marian
https://www.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tTP1Tcwzo3PKTdg9BJILMrNzFMoS8xTSCotLUrNAwCGMgmp&q=armin+van+buuren&oq=armin&aqs=chrome.1.69i59j46j69i57j46.3256j0j7&client=ms-android-tmobile-pl&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
https://www.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tTP1Tcwzo3PKTdg9BJILMrNzFMoS8xTSCotLUrNAwCGMgmp&q=armin+van+buuren&oq=armin&aqs=chrome.1.69i59j46j69i57j46.3256j0j7&client=ms-android-tmobile-pl&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Arczibalik73 Ja zrobiłem sobie wyliczenie z ostatnich 322 losowanich z mapy w Pasco i wytypowałem sobie numery na kolejne losowania.To będą stałe numerki
3 873 875. Jacek007 nie dziwie sie córce bo ta muzyka wciaga zreszta jak kazda ja np uwielbiam muzyke elektroniczna techno trance, muzyke powazna, szczegolni słucham jak typuje liczby do jakiejs z gier, muzyke sakralna, organowa, kościelna lubie tez i disco polo, zreszta słucham wszystkiego oprócz jazzu, tresz metalu, metalu,rocka rapu papu, to akurat nie sa moje klimaty ale uwielbiam muzyke organowa koscielna, trens techno oraz folklor szczególnie niemiecki typu volksmiusik oraz jodling
Arczibalik73 Ooooooo jedziesz na bogato pewnie w końcu muzyka to lekarstwo na wszystko.
3 873 880. Jacek007 rozumie ok, co do tej wyliczeń z mapek, ja nie korzystam z zadnych mapek, ani zadnych symulatorów czy programów do gier, choć wiem ze duzo osób z tego korzysta, na tych ich wyliczeniach tez sie kiedys przejechałem a liczby z mapek nie zawsze wychodza tak jak tam jest podane, nieraz, dlatego gram tylko na liczbach typowanych przez siebie, i tym gram, nieraz mam takie dni ze niegram nic tez i ze wzgledów finansowych, lub , gram wtedy gdy mnie usilnie na jakies liczby ciagnie, wtedy je wysyłam i tez np nie na 1 losowanie anp na 4 losowania, bo niewiadomo kiedy i tez wpadna te numerki do mnie, zawsze lepiej być przygotowanym, nie jesli widzeze długo mi cos niewchodzi w multika wtedy przezucam sie na mini lotka, i tak na przemian,
dobra lece zatypowac cos tu na profilu w lotto bo juz mi sie znudziły te liczby w profilku, trzeba je zmienić na inne coi niektóre
Arczibalik73 Chcę tylko spróbować czy coś to daje, i czy moje prognozy się sprawdzą.
I tak dziś jestem osłabiony wróciłem z pracy rano i do dziś taki jestem osłabiony
Ostatnia szansa dziś na wygranie bo zakład do 11 ważny i tak nic nie będzie jak zawsze
3 873 873. Jacek007 aha i jeszcze jedno nigdy niegram na chybił trafił , według mnie gra na chybił trafił to jest wyrzucenie kasy w błoto, lnieraz sie tam komus coś uda trafić ,ale to tylko przypadek jest, lepiej skreśl swoje jakies numery, niz wysyłać na chybil trafił, wiem ze jest tu tez grono zwolenników takiej gry i wysyłaja liczby z pośpiechu na ostatnia chwilke lub tez\ bo niechce im sie myśleć nad liczbami i korzystaja z maszyny z lenistwa , mysla ze nmaszyna zaraz im wybierze te szczęsliwe numery którymi zaraz wygraja,niestety nic wiecej mylnego, niestety tak niejest maszyna tak dobiera numery z soba aby niewyszły ,, i pożźniej jest rozczarowanie jak zaufamy maszynie i popłyniemy na kilka stówek, , dlatego mam zasde niegram nigdy z maszyny, i kreślę sam, i to tez wszystkim polecam, ja grć to grac na swojich liczbach wytypowanych anie na chybil trafił bo to jest maszynka do robienia własnie kasy tylko nie dlanas a dla TS zreszta kazdy gra jak che,
3 873 900. Jacek007 ok rób jak chesz oczywiscie kto nie próbuje ten sie nigdy nic nie dowie, ja sam tworze sobie uklady i jakis czas je testuje sporadycznie co iles tam losowań
3 873 922. Mulag witaj i masz racje tak trzymać poco mamy mieć tak jak wszyscy jak możemy mieć lepiej nie
ja jakbym wygral w totka to kupuje dom poznaje kobiete i tyle bez dzieci
3 873 923. Mulag 2020-06-11 (20:27) ???
Nie wygram nic nie mam szczęścia
wypluj to słowo , masz szcześciew napewno tylko go niewykorzystujesz odpowiednio chyba, jesli bedziesz tak sobie wmawiał ze niemasz szczescia to nigdy nic nie trafisz, pozwoł temu szczesciu wpaść do ciebie i na długo u ciebie pozostać, nigdy niemów hoop
Nie wygram nic nie mam szczęścia
wypluj to słowo , masz szcześciew napewno tylko go niewykorzystujesz odpowiednio chyba, jesli bedziesz tak sobie wmawiał ze niemasz szczescia to nigdy nic nie trafisz, pozwoł temu szczesciu wpaść do ciebie i na długo u ciebie pozostać, nigdy niemów hoop
tak zeby z kimś byc i i go utrzymac najpierw trzeba coś zarobić lub wygrać, dzisiejsze kobitki bardziej zwracaja uwage na nie faceta a na jego portwel i na konta, o innych niechca nawet słyszeć, zdazaja sie tez i wyjatki, ale tych jest mało, nikt niechce sie razem dorabiać tylko odrazu miec wszystko na już odrazu na dana chwile,nigdy niepowinno sie nic planować bo z planów zawsze wychodza nici
Angierski w programie wc3 wersjach masz ciągle te same liczby...
20,23...itd dlaczego?
Mulag
W 3..
3 873 933. Mulag
tylko ostatnio trafila 3/6 w lotto to ta nie graj bo chyba 3 nie wejda
Angierski o tym mówię ciągle te same
3 873 940. islandorka30,5 podejrzewam ze system strony sie zacioł albo, poprostu sa to tylko liczby pogladowe jako typy
Jakie z tego wygrane?
a te same ale np. ostatnio w lotto trafila 4/6 3/6 3/6
wejdz w najlepsze trafienia i tam masz jaka statystyka sie oplaca grac
wejdz w najlepsze trafienia i tam masz jaka statystyka sie oplaca grac
Mówię o mm innych nie patrzę..
Osa
Angierski
Po prostu trochę dziwne...