Wpisy 3 873 522 – 3 873 621
11 czerwca 2020 14:10 → 11 czerwca 2020 15:44, 100 wpisów
PKO BP Ekstraklasę
Piwo dzisiaj ?
A ja spadłem i jestem na 10. Ale tak wysoko co Pasko ? Ile dajecie procent, że na podium będę tak nie ?
Dla ciebie, bo trzeba się znać.
I mieć szczęście.
Zgrywus.
Popieram Twoje... zdanie.
Krzysztof c zna się na wszystkim czyli na... niczym.
Popieram Twoje... zdanie.
Krzysztof c zna się na wszystkim czyli na... niczym.
To jutro ludzie do pracy, a ja wolne, nawet dzisiaj do pracy.
4/5 z chybika z plusem trafionym, 3x3/5 1x4/5 2xkosz i można dalej remontować później coś podumam
Dopisano wygrane Super Szansa
Krzysztof c jest kierowcą... rajdowym.
Wozi traktorem kartony w pracy.
Wozi traktorem kartony w pracy.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Koniec żartów.
Ja chcę jeździć w F1, a miałem być: bokserem, tenisistą i kim tam jeszcze.
Prezydentem.
A co.
A co.
Dzisiaj było tak.
> 3/16 <
> 3/16 <
Zgrywus.
Witam
Krzysztofc jak ktoś inne zdanie niż Ty to nie znaczy że jest głupi , weź się człowieku do pracy , a nie siedzisz na multipasko i bzdury piszesz , czas się wyprowadzić od mamusi i żyć na własny rachunek
Ile Ty masz lat ? Bo zachowujesz się jak szesnastolatek
28
Biedroneczka rzadko Ty bywam, ale masz świętą rację. Facet prawie 30 lat, a zachowuje się jak ........ dobrze, że już odczepił się od nastolatek! Mam przynajmniej taką nadzieję
Nie odczepiłem.
Moja córka ma 10 lat i jeżeli byś do niej pisał i doładowywał jej konto to uwierz mi ..... znalazłbym C?ę, nawet u twojej mamusi
Ja 16+.
I uważasz to za normalne? Stary baran próbuje wyrwać małolatę! Co chcesz jej bajki czytac?
Ona do 8 klasy chodzi, co pisze, a ma podane 20.
Masakra 15.
Inni też szukają tak i co. Chłopie w jakim ty Świecie żyjesz ? No dobra od 18. A starsze zajęte.
Za młoda. I kartę chce.
Trudno do końca życia na ręcznym będziesz jechał, jak jesteś fu....ra
Nie jeżdżę !!!
Odwal się.
Wójcie a ty tutaj ? Koronawirusa miałeś.
Naszej gminy. Pamiętasz jak pisałem tak do ciebie dla beki ?
nic
Pisze, oglądam.
No ale jesteś w najlepszym wieku , ja jestem 8 lat starszy i nie wyobrażam sobie życia bez seksu! Oczywiście tyłko i wyłącznie z własną żoną
Aha no tak oczywiście. Ale to pewnie dla niej fajne. A jakie to uczycie jest ? Aha wiesz tak tylko pytam, bo ja w śnie miałem. Sny są bardzo realne.
Bo ty porządny gość jesteś.
Mój kolega tak samo nie jest z kobietą, a znamy się 22 lata.
Witam wszystkich. Szukam takich 8 liczb w Multi Multi aby najwięcej dawały trafionych 5 w 8 i 6 w 8. Ktoś ? Coś ?
Technikum Agrobiznesu, bo studia nie, bo pracy licencjackiej Pani Promotor nie przyjęła, brak poprawić.
Nie
Uważajcie, bo znad Ukrainy do Polski zbliża się groźna burza.
Panorama.