Wpisy 3 873 022 – 3 873 121
10 czerwca 2020 22:16 → 10 czerwca 2020 23:56, 100 wpisów
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Multi Multi - odnotowano 145 wygrane 5/5
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 166 231,10 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Popatrzcie na stale zestawy... Korna.
21,23,27 - 22,62,72 - 47,47,77.
Liczby z bloga Janosika.
Wieczorem niestety nie sprawdzane.
Liczby z bloga Janosika.
Wieczorem niestety nie sprawdzane.
3 873 014. mak1nero nie to nie jest ściema z tymi wygranymi, troche szczescia i wygrasz trzymaj sie 1 i tych samych numerków graj nimi codzienie i na losowanie po losowaniu, wkoncu je trafisz, tylko tu trzeba wierzyć ze sie udai trzeba być wytrwałym w swoim postanowieniu, dla mnie ściema to jest jak ktos wygrywa z miejscowosci lotto.pl gdzie jest taka miejscowość ja nie znam, i nigdy tam niebyłem, widzisz megamocny tu podaje liczby tzw parki które albo wychodza nieraz razemalbo sie zmieniaja losowanie po losowaniu, ale nie jest tak zawsze, metoda gry na parki tez jest ok, nieraz tak wychodza a nieraz nie,
arczibalik73 - puscielem ze 6 zakladow na 10 losowac, t5ule kasy wydalem i wygralem tylko 2 zl, normalnie mnie krew o malo nie zalala
3 873 028. Wędrowca netowy 2020-06-10 (22:17)
Liczby z bloga Janosika.
Wieczorem niestety nie sprawdzane
tak te liczby sa ok co tu korn podaje tylko ze ja bym do tego ukladu liczb 21,23,27, dozucił jeszcze 25 liczbe poniewaz te liczby lubia czesto z soba wychodzic, we wszystkich grach
to samo jest w drugiej 3, czyli 22,,62,72 do tego dorzucic trzeba 64m
tu zas w 3 ukladzie 3/3 jest pomyłka 47,47,77 tu chyba miało byc wczesniej 37 a nie 2xpo 47 , tu bym dorzucił do tego ukladu liczbe 27
Liczby z bloga Janosika.
Wieczorem niestety nie sprawdzane
tak te liczby sa ok co tu korn podaje tylko ze ja bym do tego ukladu liczb 21,23,27, dozucił jeszcze 25 liczbe poniewaz te liczby lubia czesto z soba wychodzic, we wszystkich grach
to samo jest w drugiej 3, czyli 22,,62,72 do tego dorzucic trzeba 64m
tu zas w 3 ukladzie 3/3 jest pomyłka 47,47,77 tu chyba miało byc wczesniej 37 a nie 2xpo 47 , tu bym dorzucił do tego ukladu liczbe 27
47,57,77.tak powinno być.
Marianku co tam z wieczora znaczy o poranku ja się cieszę bo mam Weekend do niedzieli
3 873 031. mak1nero wiem o czym mówisz skąś to tez znam, miałem tak wiele juz razy, dlatego uwazam ze lepiej grac na mniejsze kwoty, 1 gora 2 ukladami jakichs liczb i wygrywac te mniejsze wygrane jak np żucać sie z motykom na ksiezyc i grac za wielokrotnosc stawki, i mysleć a moze sie trafi, a co jak sie nietrafi nic i wilokrotnosc stawki pojdzie do kosza, , mnie smiesza takie podbijanie stawki, wszyscy by sie chcieli szybko wzbogacić, a tu los sie odwraca, i niejest tak jak bysmy chcieli.los płata nam figla dlatego uwarzam ze lepiej grac jednym kuponem czy ukladem, liczb czy 1 okienkiem , ale nie za stawke wielokrotnosci tylko za stawke podstawowa na kilka dmni, zeby ten jeden . np, nasz uklad liczb był cały czas w grze, wkoncu te liczby wpadna i wtedy bedzie wygrana
Arczi.
Przy przepisywaniu zrobiłem błąd.
> 47,57,77 <
Teraz jest dobrze.
Przy przepisywaniu zrobiłem błąd.
> 47,57,77 <
Teraz jest dobrze.
witam wszystkich witanych i niewitanych,forsami, wójtt, marian3030 i innych
wędrowca netowy spoko jest nic sie niestało pomyłki sie zawsze zdarzaja i to wszystkim, niema osób na świeciee które się nie mylą
wędrowca netowy spoko jest nic sie niestało pomyłki sie zawsze zdarzaja i to wszystkim, niema osób na świeciee które się nie mylą
Uchciwiłem się dzisiaj zagrać liczby z Profilu Multi Multi z Plusem i porażka 8,10,16,22,26,28,36,43,46,60
Arczibalik co tu się działo jak mnie nie było kto malował płot na biało sztachety
Wojtt rano coś tam musze komuś zawieść niestety a takto bym naparzał
ja dzisiaj tak sie tu rozpisałem troszke na czacie ze zapomniałem wogóle mna wieczór cos zatyppowac ale w ostatniej chwili przed losowaniem poleciałem do kolektóry liczby kreśliłem na pałe i na prędce
3 873 064. Forsami o jaki płot ci chodzi nic niewiem na ten temat i o jakimś malowaniu , jak ja wszedłem tu na czat to tylko cos sebastian pisał z emerytka,coś tam wymieniali miedzy soba jakies wiadomosci, ale nic oplocie białym niewiem aby ktos tu coś malował
3 873 064. Forsami o jaki płot ci chodzi nic niewiem na ten temat i o jakimś malowaniu , jak ja wszedłem tu na czat to tylko cos sebastian pisał z emerytka,coś tam wymieniali miedzy soba jakies wiadomosci, ale nic oplocie białym niewiem aby ktos tu coś malował
3 873 073. Forsami 2020-06-10 (22:43) Ikona Lotto Ikona Lotto Ikona
forsami jakie wiadreko z kapusta jaki biały płot i malowanie sztachet
zobacz gram nie wygrywam nie żałuje żalu do t-sa nie mam niech inni wygruwają
makinero jeśli nie możesz trafić w multika nic zagraj mini lotka, 1 okienko np. , wybierz sobie 5 liczb jakichś jakie tam sobie chcesz i wyslij je na kilka losowań, co losowanie sprawdzaj czy coś wpadło z tych numerów jesli nie to graj nimi nadal az wpadnie, nigdy sie nie poddawaj, one w końcu wyjda a TY bedziesz wtedy wygrany,liczby sie czesto powtarzaja wystarczy je tylko obserwować i czekac az wpadna
Jeśliby nagle cała czarna populacja Stanów Zjednoczonych, niezależnie od wieku i płci, opuściła kraj, to:
- Populacja USA zmniejszy się o 11.3 %;
- liczba pracowników zmniejszy się o 1.4 %;
- liczba więźniów w więzieniach zmniejszy się o 48 %;
- liczba gangów i innych grup przestępczych będzie mniejsza o 53 %;
- przeciętny IQ krajowe wzrośnie o 7,4 %, co stawia Stany Zjednoczone na trzecim miejscu w świecie, tak samo jak Japonia;
- średni wynik SAT (2016) wzrośnie do 1100 punktów (teraz jest równy 1000);
- liczba chorych na AIDS zmniejszy się o 65 %;
- liczba pacjentów z chlamydiozą zmniejszy się o 59 %;
- liczba chorych na rzeżączkę zmniejszy się o 69 %;
- liczba chorych na kiłę zmniejszy się o 57 %;
- średni roczny dochód w całym kraju wzrośnie o ponad 20,000 USD;
- liczba osób żyjących w ubóstwie zmniejszy się o 54 %;
- liczba bezdomnych spadnie o 65 %;
- liczba odbiorców opieki społecznej zmniejszy się o 52 %;
- Partia Demokratyczna USA straci 26 % swoich wyborców.
- Populacja USA zmniejszy się o 11.3 %;
- liczba pracowników zmniejszy się o 1.4 %;
- liczba więźniów w więzieniach zmniejszy się o 48 %;
- liczba gangów i innych grup przestępczych będzie mniejsza o 53 %;
- przeciętny IQ krajowe wzrośnie o 7,4 %, co stawia Stany Zjednoczone na trzecim miejscu w świecie, tak samo jak Japonia;
- średni wynik SAT (2016) wzrośnie do 1100 punktów (teraz jest równy 1000);
- liczba chorych na AIDS zmniejszy się o 65 %;
- liczba pacjentów z chlamydiozą zmniejszy się o 59 %;
- liczba chorych na rzeżączkę zmniejszy się o 69 %;
- liczba chorych na kiłę zmniejszy się o 57 %;
- średni roczny dochód w całym kraju wzrośnie o ponad 20,000 USD;
- liczba osób żyjących w ubóstwie zmniejszy się o 54 %;
- liczba bezdomnych spadnie o 65 %;
- liczba odbiorców opieki społecznej zmniejszy się o 52 %;
- Partia Demokratyczna USA straci 26 % swoich wyborców.
zgrywus jutro pomidory z serkiem mozzarella
A obiad pierogi będę lepić ruskie
A odbijam piłke
A obiad pierogi będę lepić ruskie
A odbijam piłke
jesli zas zmieniamy na kazde losowanie swoje numer i wysyłamy inne prubójąc na siłe coś wygrać wtedy los płata nam figle i nie wchodza nam nasze typowane liczby ,a coś zupełnie innego i wtedy niestety , dlatego nalezy wybrać i skreslić liczby wysłać je i zapomnieć o nich
i wtedy niestety ale przegrywamy
no a ja teraz tez konsumuje chlebek z serkiem topionym o smaku szynki, który leżał chyba tylko koło szynki
pisze ser kremowy z szynka tak chyba drewnianom niema tu szynki nic a nic
3 873 100. Forsami i to jeszcze pewnie te jaja z czekoladą co? umnie by juz tyle nielezały juz by dawno niebyło po nich śladu, ja uwielbiam jajka
ale jak jajka z czekolady to poleza dłuzej bo takie kurze to juz by sie zepsóły co
coż to dziś tomi77 nie nadaje dziś nie widziałam jego wpisów chyba
3 873 109. Gosia__77 był tomi wczesniej był bo pisałem z nim chwilkeale jeszcze przed losowaniem troszke
teraz tutaj jakaś taka cisza niema sebastiana nikt sie z nikim nie kłoci nie sprzecza jakoś tak dziwnie czyzby wszyscy juz szykowali sie do jutrzejszego dnia do procesji
ściągłam fotki Sebastiana idę oglądać bo też nie widziałam dziś nie było mnie na czat dłuższy czas
3 873 114. kamyk21
3 873 112. lukaszp witaj
3 873 118. lukaszp a wco grasz w która z gier?