Wpisy 3 869 182 – 3 869 281
7 czerwca 2020 11:16 → 7 czerwca 2020 12:27, 100 wpisów
Gosia zaraz zobaczę
Andreas bateria wybuchła?
Magda
No, wpisz se w necie
Milan
Właśnie wróciłam od weterynarza.Zapłaciłam 80 zł,zastrzyk z antybiotykiem kot dostał.
Uważajcie dzisiaj na pogodę.
Nad południowymi Niemcami powstały już wielkie chmury burzowe które w po godz. 14 dotrą do zachodniej Polski.
Nad południowymi Niemcami powstały już wielkie chmury burzowe które w po godz. 14 dotrą do zachodniej Polski.
Magda.
3,6 wczoraj w lotto uk warte 300 zl za kazde 5 zl
6,6 w sobote 6, = 3,6
6,6 w sobote 6, = 3,6
Wędrowca
Gosia z pierwszego wyszło mi coś takiego
Trzon
16,17,20,46,54
Trzon
16,17,20,46,54
Gosia.
Sebastian.
Gosia moment
Drugi Trzon
11,13,27,31,42
Drugi Trzon
11,13,27,31,42
U mnie świeci słońce
chciałabym wygraną z lotto pomnożyć stawka 10 razy a nie wiem jakie liczby wybrać nawet 4/5 mile widziane
Zastanawiam się dlaczego jeszcze nie ma alertu na komórki przed groźną pogodą???
Postawcie wyżej autka aby się nie potopiły.
Przy takiej różnicy w temperaturze może padać grad wielkości... piłek tenisowych. Taki grad wybije szyby w samochodach i zniszczy ogrody.
To tyle na temat pogody.
Gosia.
Nie gram z niedziele ale ten 1 na 7 liczb maszyna na wieczór plus pelikan
Już jestem. Miałem tel
Magda nie przyjadę do Ciebie na ciasto truskawkowe
Niniejszy zawarty zakład MM dedykuję dla pewnej pani o skłonnościach kopiowania i zamieszczania skanów na innych profilach. Z pozdrowieniami 

Magda sama tyworzyłaś to ciacho
Czy to ten Kk30, który ma konto bankowe na 12 milionów i szuka żony na portalach typu Lotto?
Dzisiaj jak pajac gra na trąbce z Kościoła Mariackiego w południe.
Medycyna nadal bezsilna w niektórych przypadkach
jutro popchne moich czarodziejow o kilka stowek wyzej na dzis styknie
Wizard/Megamocny/Montezuma1.
a teraz w aptece dali mi na recepte jakas witaminke co bierze sie 1 na 2 tyg i kosztuje 20 zl sztuka. podobno na wszystko
obys zyl wiecznie ramzesie
obys zyl wiecznie ramzesie
magda-
3869237, czy chodzi Ci o partnera Abdul6669? Coś kojarzę. Pozdrowienia dla rodziny Państwa Klonów
montezuma-krew czyści żyły prości co to za cudowny eliksir
Forsami-dzisiaj tylko to będzie pite

Multipasko Popularna Strona Gier Liczbowych
Niech Żyje Multipasko
Niech Żyje Multipasko
Jeszcze lepszy od wszelkich specyfików jest ruch na świeżym powietrzu, pływanie, jazda na rowerze, bieganie po lesie, tylko nie w dżinsach bo dziki atakują tych w dżinsach. No, i koniecznie biegać z geizdkiem na szyi lub w ręce
Na 5 liczb nie gram nawet promocja bo mnie ukarało wolę na 7 choć też cudów nie ma ale łatwiej ten odpad 2 zł trafić
tomi77-jazda samochodem rano ,a człowieka kusi,smak piwa jest tylko bez alkocholu
zadanie na dzis. jak z komorki grac w lotto zagranica. ktos wie?
angierski wie. on mi to powie a wtedy
Magda siedze w domu ale 1600 km od ciebie i chce rznac totka