Wpisy użytkownika p641530
Łącznie 237 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 866 514. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
Przecież można nie pisać na czacie i nie czytać. To proste. Te wiadomości nie są nikomu potrzebne. Wskazana dieta informacyjna.
Jeśli jest pisane wygrać, wygrasz jednym zakładem, jak w Lublinie, i nie tylko w Lublinie, szóstkę
To dzisiaj jeszcze jest promocja na 7 - ki? Wczoraj wydane 12,50, wygrane 9.A więc na minusie
Jak ma cos wpaść, to wpadnie na te 2 zakłady w urodziny teściowej piątego w piątek 

Na ten ostatni nie liczę bo widzę, że w pierwszym jest aż 5 liczb z ostatniego losowania
Dwieskarpety, ja mam 5 kuponów po w zakłady Mini na 3 losowania, dzisiaj koniec, w każdym, z każdego losowania po 2 liczby i po 2 oboki, to dopiero boli
Jeśli dzisiaj nie będzie zwrotów, to na pewien czas szlaban z grami
Ale za nadzieję trzeba płacić i wiadomo czyją jest pocieszycielka, a nie chce być jednym z nich
Ile to już jest tych dni z nadzieją na wygrane? Około mnóstwo i same straty, dlatego po dzisiejszych losowaniach, jeśli nie będzie zwrotów, koniec z grą.
Tu się należą wyrazy współczucia, nie gratulacje. Szlaban na promocje!
Z takich zbiorów T. S jest dumny. Od każdego kilograma przegranych kuponów powinni dać chociaż kilogram banknotów po 20 zł
Zauważyłem, że w pewnym momencie na czacie wkradla się nerwówka, ale po co ona tutaj?
Doszedłem do ostatecznego wniosku, że czytanie wszelkich komentarzy, między innymi na Twitterze, inie tylko, szkosza zdrowiu :=)
Kupiłem 2 zakłady Lotto z plusem. W każdym zakładzie po 3 powtórki, a w jednym aż 5 wtorku
Mam znajomego, który już 2 lata jest na państwowym sikcie na wczasach
Wędrowca netowy, kandydat na darmowe wczasy do Zakladow Kasprzaka
8767358, zanosi się na to, że dzięki Twojej pomocy T. S. zostanie oskubany?
Wczoraj kupiłem 10 zakladow Mini z maszyny. W dwóch zakładach po 2 liczby + 2 oboki. Zagram nimi jeszcze raz Zakupione w Kole a drugi w Koninie :=)
Z tymi skanami bywa różnie. Wczoraj dałem skan wygranej w Szybkie 600, a zaraz za nim posypały się niesmaczne komentarze
Walduś, uważam, że nie ilość, a jakość - wartość - przydatność komentarzy ma znaczenie. Wpis, ciągle powtarzający się ' już jestem', jest bezesnsowny. O obecności takiego portalowicza decyduje sam wpis
3867394, nie wiem o co Ci biega? Ale skoro mówisz o jakimś maceniu, to wczoraj znalazłem chyba trafna opinie Mewa
3867403, proszę, tylko nie takie teksty. Wszyscy jesteśmy, a raczej powinniśmy być równi. Każdemu należy się szacunek, i o to proszę
3867409, proszę, zajmij się typowaniami, a nie insuacjami Podtrzymam apel Mewa. Jego treść jest znana
3867414, raczej zostaw mnie w spokoju, bo mogę Cie naprowadzić na bardziej interesujące profile, na które, i o których jakoś nie wspominasz Na tym moja rozmowa z Tobą się kończy. Z grzeczności ten zwrot napisałem z wielkiej litery
Mamy urodziny miesiąca, więc stawiamy na 6, 16,26, 36,46,56,76 + "- 7
Zupa pieczarkowa, młode ziemniaki, młoda kapusta i... własne mielone
Mak1Nero, lepiej teraz niż później. Daj jej błogosławienstwo na drogę. Nie ta, będzie inna. Szkoda, że piszesz tutaj o tym problemie Wien, że to boli. Nie rób radości innym z osobistego problemu
Jakoś nikt nie podnosi ważnej sprawy. Pozwolę sobie na informacje. Mam pytanie. Czy dzisiaj ktoś dawal na czacie skan kuponów na chybil trafił, którymi zagrała zespołowo pewna grupa z Multi Multi? Jeśli nie, niech ta osoba, która narobiła zamieszania na FB i messenger, odważy się na sprostowanie. To właśnie ona wkleja na FB skany zamieszczane na naszym portalu.
Koniec z wklejaniem skanów tutaj, bo pewna osoba z tego portalu kopiuje nie tylko skany, ale i komentarze, publikując je na innych portalach
Pragnę poinformować, że się nie jąkam. Jestem zdrowy jak TUR :=)
« PoprzednieKolejne 100 »