Wpisy 386 808 – 386 907
9 lipca 2011 14:55 → 9 lipca 2011 17:38, 100 wpisów
profesor1980
na pewno 69 na dziś
jak nie spadło zostaniesz to

na pewno 69 na dziś
jak nie spadło zostaniesz to

>>>mag.-to nie migawa- po prostu są koła pilotów, do których biura turystyczne kierują zapotrzebowanie i dalej idzie to dalej, kto ma czas, niektórzy dorywczo, niektórym nie pasuje, niektórzy nie chca jechać z danym zakładem pracy itd., niektórzy dostaja po znajomości te imprezy, niektórzy wybierają itd. PANIATNO ?
kiedyś jak rozpoczynałem to Orbis, turysta, Juventur, Sport-Tourist, Gromada, Przemysław, w zależności kto zamawiał; terz to namniozyło się biur, że w Poznaiu jest jak ostatnio słyszałem 182, nawet nie wiem czu nie więcej
kiedyś jak rozpoczynałem to Orbis, turysta, Juventur, Sport-Tourist, Gromada, Przemysław, w zależności kto zamawiał; terz to namniozyło się biur, że w Poznaiu jest jak ostatnio słyszałem 182, nawet nie wiem czu nie więcej
1--nie....11--tak....49--tak

Lestek > ale z ograniczeniem do działań na planecie ziemia . pojazdy poza ziemskie to już może być problem 

Kumulacja € 185 000 000 w Euromillions! Szczegóły
>>>lila-w tańcu to naprawdę mniej, ale idę już na Monciak, bo koledzy trenerzy czekają z piwem przed dzisiejszą siatkówką, a więc laptop out za chwilę
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 740 000 złotych
to dopiero kumulacja

lila

jociu

Trafnych wieczorem Wszystkim
Leszek Ty już nigdzie nie odlatuj.. zostań bo wiesz

Trafnych wieczorem Wszystkim
Leszek Ty już nigdzie nie odlatuj.. zostań bo wiesz

Lestek > żeby wysłać kamerę poza stratosferę zastosowanie mogłaby mieć rakieta i należałoby zgłębić tajniki wykonania napędu i sterowania
spook ale wówczas nie nagra się tak długiego filmu z kosmosu bo rakieta szybko wyleci i wróci a balon długo dryfuje.
generic >>> przy***alasz się o to,że "kusy" to mój pomysł?
Jeszcze raz i poproszę Pasko o ujawnienie IP kusego - zobaczymy czy miałeś racje czy tylko ***olisz bez sensu klonie ty jeden ....
Jeszcze raz i poproszę Pasko o ujawnienie IP kusego - zobaczymy czy miałeś racje czy tylko ***olisz bez sensu klonie ty jeden ....
Lestek > ale można schować spadochron, żeby się rozwinął jak rakieta będzie na odpowiedniej wysokości a moduł z kamerą może być odłączony od rakiety i połączony ze spadochronem
@Lestek: jesteś pewny, że w Polsce tak można i że nie ma zagrożenia, np. spadający aparat spada na małe dziecko i je zabija, albo wpada komuś przez okno. W końcu rozrzut jest kilkadziesiąt kilometrów... W Polsce trudno o takie pustkowia...
myślę że coś wieczorem trafię bo zagrałem w lotto na 10 zakładów i w mini lotto na 10 zakładów mam jedną kaskadę i powtórka liczb z godziny 14:00 w multi multi plus

8,13,28,43,56,60,77
2,14,31,45,53,69,74
7,9,19,41,71,72
1,23,44,79
11,33,49
2,14,31,45,53,69,74
7,9,19,41,71,72
1,23,44,79
11,33,49
dzięsiątka 
3,8,14,19,21,26,27,32,49,52

3,8,14,19,21,26,27,32,49,52

Lestek > to by trzeba jeszcze pomyśleć o samozniszczeniu żeby na ziemie nic nie spadło, jak film będzie przesłany drogą radiową już na ziemię; mała kostka sentexu powinna wystarzyć
ooo i sam Admin jest - to może wyjaśnimy sprawę "kusego"
Pasko czy któreś/a wiem,że było ich kilka/ IP "kusego" pokrywa się z IP moim ?
Pasko czy któreś/a wiem,że było ich kilka/ IP "kusego" pokrywa się z IP moim ?

ja uciekam już do wieczora narka

ja też uciekam . wstawię sobie wstawić 2 silnik w tylne koło od roweru i przetestuje wieczorkiem nowy akumulator 

pasko co to znaczy wykryto spam
Typy na dzisiaj na Lotto w dziale typowaniu.
Kto chce cos wygrac to niech zagra.
Kto chce cos wygrac to niech zagra.
bo u mnie przez chwilę tak pisało i przez to nie mogłem wejść na czat i nadal mam problem
pasko na stronie multipasko nie mam 2 nicków
pasko na stronie multipasko nie mam 2 nicków
ale chyba już wiem w czym jest problem
Czekaj... być może coś algorytm się zepsuł, bo właśnie go uaktualniłem. Tak, że możliwe że informacja była błędna. Zaraz to sprawdzę...
bo wyszukiwarka między małymi a dużymi literami uznaje to za 2 nicki
Zgadza się... to mógł być problem. Postaram się to sprawdzić, czy można tego uniknąć.
pasko jakbyś mógł rozwiązać ten problem na przyszłość i dzięki za podpowiedz
a wracają do wysłania moich kuponów to zobaczę ile się uda wygrać ale nie zapeszam sprawy

życzę wszystkim powodzenia w wieczornych losowaniach
dzięki pasko

cześć wszystkim

Witajcie. Hej!
Do widzenia. Hej!
Witam w słoneczny dzień życzę Wszystkim ogrania bukmachera w ten weekend idę się dalej prażyć
teraz powiadomiono nas z biura Ligi Światowej, że mecz Polska-Rosja miał być tylko w Polsacie Sport, będzie również w polsacie i nie będzie zapowiadanego filmu "miłość, szmaragd i krkodyl"
POD ROZWAGĘ ludziom myślącym
ostrzegam ludzi chcących grać w kaskadę;
już w pierwszym dniu zagrałem /pierwszy i ostatni raz/ na 24 zakłady, zakładając, że gdybym wygrał 2x10 = 2x25 zł to i tak byłby chociaż zwrot wkładu
i wiadomo że losuje komputer, ale śledzę "na sucho" do teraz te zakłady wylosowane przez komp i dotychczas trafiłbym 3x10=75 zł, nie liczę 8 i 9 trafnych bo wygrane 2 i 8 zł to wtórny debilizm, jawne oszustwo
a koszt byłby 53 losowania x 24 zakłady x 2 zł = 2544 zł
więc wniosek sam się nasuwa, czy grać ???? to jawne oszustwo i meldunki o wygranych
ostrzegam ludzi chcących grać w kaskadę;
już w pierwszym dniu zagrałem /pierwszy i ostatni raz/ na 24 zakłady, zakładając, że gdybym wygrał 2x10 = 2x25 zł to i tak byłby chociaż zwrot wkładu
i wiadomo że losuje komputer, ale śledzę "na sucho" do teraz te zakłady wylosowane przez komp i dotychczas trafiłbym 3x10=75 zł, nie liczę 8 i 9 trafnych bo wygrane 2 i 8 zł to wtórny debilizm, jawne oszustwo
a koszt byłby 53 losowania x 24 zakłady x 2 zł = 2544 zł
więc wniosek sam się nasuwa, czy grać ???? to jawne oszustwo i meldunki o wygranych
emeryt, Kaskada to loteria pieniezna (tak jak Zdrapki) i mozna ciagle kupowac puste losy.