Wpisy 3 865 885 – 3 865 984
4 czerwca 2020 14:43 → 4 czerwca 2020 16:57, 100 wpisów
Ty dziecko sam zaczepiasz boli ze nie do ciebie nie z toba masakra ide po co pisac jak tu agresor rzadzi brawo pasko
Cześć po wypłacie. 

Mewa głównym prowokatorem tej strony jesteś Ty.
Z przykrością muszę to stwierdzić.
Prowokatorem i donosicielem
Prowokujesz z ukrycia a później płaczesz do naszego admina jaki to ja jestem niedobry .
Przyznaj się w końcu do tego bo naprawdę już na to czas.
I proszę Cię bardzo przestań mnie prowokować i zaczepiać
Z przykrością muszę to stwierdzić.
Prowokatorem i donosicielem
Prowokujesz z ukrycia a później płaczesz do naszego admina jaki to ja jestem niedobry .
Przyznaj się w końcu do tego bo naprawdę już na to czas.
I proszę Cię bardzo przestań mnie prowokować i zaczepiać

Iwet kto mnie tu nie lubi ?
Krzysztof to jest Twoja cała wypłata czy tylko część ?
Zreszta jakie to ma znaczenie. Najważniejsze że masz pracę i chce Ci się pracować
Przed chwilą padło 17 x 291,20 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
I chcę kupić kierownicę za ponad 1400.
Do F1.
Kup sobie... rower, będziesz miał na czym jechać do kolektury.
Stary chłop a ma zachcianki dziecinę.
Marian prawdę napisał.
A mój kolega tak samo, aha i pomagam rodzicom z kasą. Nie wymądrzaj się i ogólnie pomagam. A taka dziewczynę chcę vip, kasę, co daje zdjęcia, filmy, spotyka się. Jak inne tak samo. Ale idzcie co to się dzieje, ba ona 16 la i robiła to z 48 latkiem.
Zgrabna bardzo. Co napisać jej ?
A chcę z nią być. Aha czy inną dziewczyną. Aha jakie typy na Ekstraklasę i Bundesligę ?
I ja też.
Przed chwilą padło 2 x 31200,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Witam wszystkich Postawiłem na siódemki i tylko:4/7 wydane 10zł wygrana 6zł
Coś,mi się widzi,że TS,daje podpuche,na promocję 7/7
Zagram 7\7,po promocji
Zagram 7\7,po promocji
Ja to czułem,że po wczorajszych wygranych, nie będzie farta i zagrałem skromnie,za 10zł
Cześć
Pasko nawet Ci na telefonie spokoju nie dają.Rób swoje niech konkurencje boli że Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier
Forsami zaszalałeś
ale w londonie tez malo, puste pociagi
wystraszyli sie
corony beer
wystraszyli sie
corony beer
Forsami zycze6Ci wygrania 6 w Lotto
Sebastian wzajemnie niech wyjdą te wiesz które bo jak by wszyscy zagrali naszymi to by było jak na tym Filmie Bruce Wszechmogący za 6/6 w Lotto było 17 dolarów a tego niechcemy
Te kupony Lotto z Plusem leżą na pustych workach liczę że po dzisiejszym losowaniu zapełnie je obficie prze obficie

Znad Czech w kierunki Opola, Wrocławia zmierza burza z ulewnym deszczem.
Pasko znam tego hejtera który do Ciebie napisał
To jest wredna istota i wiem co piszę. Jego nr tel kończy się na 05 lub 72 . Ma ich kilka i zmienia je w zależności od potrzeb.
To jest wredna istota i wiem co piszę. Jego nr tel kończy się na 05 lub 72 . Ma ich kilka i zmienia je w zależności od potrzeb.
Pasko jeśli jesteś to potwierdź mi czy mam rację
Gosia worki po zbożu 50 kg wchodzi np pszenicy a 50 kilo pieniędzy oj matko. Ile by tam wlazło a worków kilka czeka pustych
. ... 916.
3-5/10.
3-5/10.
ABDUL