Wpisy 3 865 253 – 3 865 352
4 czerwca 2020 00:00 → 4 czerwca 2020 02:14, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Sebastian_M - 83 wpisów
- waldus - 72 wpisów
- Myvictory - 69 wpisów
- Forsami - 60 wpisów
- Angierski - 53 wpisów
- tomi77 - 51 wpisów
- ABDUL6669 - 50 wpisów
- Marian303 - 38 wpisów
- Wędrowca netowy - 35 wpisów
- meganka - 31 wpisów
- bogdan041 - 28 wpisów
- Gosia__77 - 24 wpisów
- zgrywus - 23 wpisów
- Pasko - 21 wpisów
- arczibalik73 - 20 wpisów
- bolek31 - 13 wpisów
- RT1 - 12 wpisów
- Wojtt - 9 wpisów
- tczewianka - 8 wpisów
- jagawisia - 6 wpisów
- lewy - 6 wpisów
- Madman - 5 wpisów
- dotam - 5 wpisów
- Mort - 5 wpisów
- milan1980 - 4 wpisów
- 191979 - 3 wpisów
- greg - 3 wpisów
- zbigniew g - 3 wpisów
- Mewa - 3 wpisów
- kedzior13 - 3 wpisów
Cześć
Już jestem
Macie jakieś liczby ?
Jest tu ktoś?
witaj
sebastian też dopiero teraz tu wszedłem zobaczyć co tu słychać ale tu pustki widać chyba są juz wszyscy śpią
Arczi
Nie wszyscy śpią ale się nie udzielają to na czacie
Myślę że nie mają żadnych pomysłów na liczby i może czekają aż my coś podamy sam już nie wiem
Możemy im podać kilka liczb żeby żeby wygrali
Gosia
Gosia A gdzie ty widzisz listę kandydatów na prezydenta ?
Gosia Dlaczego jeszcze nie śpisz ?
Ja byłem dzisiaj na wyjeździe i właśnie dojeżdżam do domu
3 865 263. Sebastian_M moze i tak jak i mówisz
Gosia ja bardzo lubię sezamki Podziel się ze mną
Będziemy jedli razem sezamki
3 865 269. Gosia__77 witaj
A najlepiej jednego sezamka jednocześnie będziemy jedli
Takich sezamków to ja jeszcze nie jadłem
https://youtu.be/hLj20fbYM8Q
Arczi widzę że Tobie jest wesoło i tańczysz
ale żeście mi smaku narobili na żurawinę , zaraz chyba sobie zrobie herbatke żurawinową bo chyba mi jeszcze tylko jedna została
3 865 283. Sebastian_M moze nie tyle tańcze, co słucham muzyki poważnej, lubie tak w nocy posłuchać siedzac nad liczbami wesoło to bedzie dopiero jak coś ustrzelę w gry totalizatora na razie , to z tym jest kiepsko znaczy sie z wygranymi zeby tak choć wpadło jakies marne z 700zł to juz by coś było
narazie jest bardzo kipsko z kasa
Gosia tak już jestem w domu
wszystko w domu wysiada, i trzeba by było coś kupić nowe, a tu nic niemożna tez i trafić ale to nic pomalutku i do przodu pojdziemy ,jak to mowie pomału i do celu
Arczi ustrzelisz 700 zł tylko musisz grać na 5 liczb A nie na 10
Gosia a co martwiłaś się o mnie ?
zawieszam gre nic nie można w multi trafić mini nie szło lotto tymbardziej
3 865 290. Sebastian_M własnie wiem ze trzeba grac na 5/5 , dzisiaj grałem tylko mini lotek iniestety tylko 2/5 było x2
Gosia miło
Arczi ja jeszcze nie sprawdzałem kuponu A pusciłem go w Katowicach
Na 7 liczb ?
Tl gramy i to i to
3 865 299. Sebastian_M rozumie, ja narazie gram tylko w mini lotka dziennie 2 ukladziki, multik narazie stop moze na dzisiaj jaka 1 7/7 puszcze choć sie tez i zastanawiam czy jest wogóle jakiś sens jak i tak nic niemoge nic trafić
Gramy jak jest promocja. Jak jej nie ma to gramy w Mini
To trzeba się zastanowić
widze ze w multika beda tez pewne powtórki, liczb, o 14 jezeli wogóle wyjda
Gosia jak idziesz sypać do miłych snów Ci życzę
Tak powtórki będą
3 865 307. Gosia__77 dobranoc kolorowych snów
A po co machacie tymi chusteczkami?
3 865 311. Sebastian_M powtórzy sie liczba 43 z tego co tu widze i jeszcze pare innych
To wygląda tak jakbyście nie mogli się rozstać
wyjda powtórki jeśli nam totalizator jakiego kawału nie wywinie podczas losowania ,
Totalizatora nigdy nie wybija kawału
3 865 317. Sebastian_M wywija wywija i to nie raz, wiesz jestes pewny pewnych liczb, wiesz ze one musza wyjść, skreślasz je,i wysyłasz je ,a tu nagkle wychodza zupełnie inne ,a nie te co wysłałeś i pozamiatane po całosci jest, jak by było inaczej to byś co losowanie wygrywał ale tak niestety nie jest, niewygrywasz co losowanie prawda?
Nie wygrywam co losowanie A wiesz dlaczego ? Po pierwsze dlatego że nie gram ba każde losowanie. Po drugie upieram się na pewne liczby które nie powinny wejść bo są np. Spiochami. A po 3 nie nauczyłem się dobrze typować
3 865 317. Sebastian_M no chyba ze TY masz inaczej i trafiasz co losowanie głowna wygrana co? a nic tu nie piszesz, ja tak niemam, ostatnio nic nie trafiam co by coś przyniosłozchyba zejde z 10/10 na 7/7 i 5/5, ale jeszcze nie teraz , teraz pogram w mini tylko moze tu sie coś ustrzeli
Arczibalik73 graj w Mini bo skoro trafisz przeważnie 2/5 W Mini to znaczy że dobrze typujesz i wygrana wcześniej czy później przyjdzie
To są gry losowe i nie ma mocnego na to aby za każdym razem wygrywać
Ale uważam że jak nie trafiamy z liczbami to sami sobie robimy psikusa A nie Totalizatora nam to robi
3 865 321. Sebastian_M wiem wiem,dlatego tez i gram pomału i do celu
Ja mam do tego takie podejście
Tu trzeba podejść bez emocji A my je mamy i one nas gubią
Podejście do tematu bez emocji to 50 % sukcesu
3 865 326. Sebastian_M to prawda tu trzeba wiecej skupienia nad liczbami,
Tak więcej skupienia i bez upierania się na pewne liczby
3 865 329. Sebastian_M dokładnie
My podchodzimy do tego w ten sposób ze jak liczba wypadla to już jej nie bierzemy pod uwagę. I to jest błąd dość poważny
Popelniamy za dużo błędów dlatego mizerne efekty
Jak podchodzę do tego bez emocji i bez presji to są wyniki i wygrane. Jak się staram wtedy robię sam sobie psikusa. A jak piszesz że to Totalizatora robi to jest chęć wytłumaczenia sie6przed samym soba6z porażki
Dlatego nauczymy się typować na zimno jak roboty
jutro w a raczej dzisiaj powinny wejsć ładne liczby w mini lotka z tego co tu widze, dawno jich juz niebyło , moga sie pojawić sie albo dzisiaj , albo dopiero jutro ale napewno wyjda, ja uwarzam ze jesli juz dana liczba raz wyszła to nieznaczy ze sie nie może powtórzyć bo moze i to jeszcze nieraz niewiem czy zaóważyłes ale ostatnio w mini lotku liczba 40 powtórzyła sie pod rzad dwa razy z jednodniowa przerwa i potem znów ponowna powtórka była 2 krotna , czyżby to był przypadek, nie wydaje mi sie tak,
Inaczej przepadniemy z powodu małych wygranych i co za tym idzie zniechęcenia
Arczi tu masz rację.
3 865 337. Sebastian_M dlamnie to jest ustawka jak nic
sebastian M niewierze w to ze tak automat pod rząd losuje w 5 losowaniach w mini lotka 4 razy liczbę 40,niewierze ze to był przypadek
A kiedy tak było?
Jutro w Mini cos6z tego
11,35
11,35
6,11,35
28,5 -1 raz padła 40
29,5,-2 padła 40
przerwa 2 dni i ponownie
1,6,-3raz padła 40
2,6,-4 raz padła 40 ,
to teraz nato wychodzi ze wczoraj 1 dzien i dzisiaj bedzie przerwa i jutro 40 znów sie pojawi w mini z innymi liczbami,lub zrobia nam psikusa po przeczytanuiu tego tu tekstu
29,5,-2 padła 40
przerwa 2 dni i ponownie
1,6,-3raz padła 40
2,6,-4 raz padła 40 ,
to teraz nato wychodzi ze wczoraj 1 dzien i dzisiaj bedzie przerwa i jutro 40 znów sie pojawi w mini z innymi liczbami,lub zrobia nam psikusa po przeczytanuiu tego tu tekstu
Raczej książkowo nie wejdzie
Czyli była przerwa
co do tych liczb co tu piszesz jestem na tak tylko za 1 liczba a mianowicie 35
Nie weszło 4 razy pod rząd
Arczi nie mogę wszystkiego dokładnie pisać
2 razy pod rzad z z 2 dniowa przerwa i znów powtórka 2razy pod rzad
Musimy czasami pisać szyfrem
3 865 348. Sebastian_Mrozumię
I czego się teraz spodziewasz ?