Wpisy 3 865 285 – 3 865 384
4 czerwca 2020 01:10 → 4 czerwca 2020 08:10, 100 wpisów
3 865 283. Sebastian_M moze nie tyle tańcze, co słucham muzyki poważnej, lubie tak w nocy posłuchać siedzac nad liczbami wesoło to bedzie dopiero jak coś ustrzelę w gry totalizatora na razie , to z tym jest kiepsko znaczy sie z wygranymi zeby tak choć wpadło jakies marne z 700zł to juz by coś było
narazie jest bardzo kipsko z kasa
Gosia tak już jestem w domu
wszystko w domu wysiada, i trzeba by było coś kupić nowe, a tu nic niemożna tez i trafić ale to nic pomalutku i do przodu pojdziemy ,jak to mowie pomału i do celu
Arczi ustrzelisz 700 zł tylko musisz grać na 5 liczb A nie na 10
Gosia a co martwiłaś się o mnie ?
zawieszam gre nic nie można w multi trafić mini nie szło lotto tymbardziej
3 865 290. Sebastian_M własnie wiem ze trzeba grac na 5/5 , dzisiaj grałem tylko mini lotek iniestety tylko 2/5 było x2
Gosia miło
Arczi ja jeszcze nie sprawdzałem kuponu A pusciłem go w Katowicach
Na 7 liczb ?
Tl gramy i to i to
3 865 299. Sebastian_M rozumie, ja narazie gram tylko w mini lotka dziennie 2 ukladziki, multik narazie stop moze na dzisiaj jaka 1 7/7 puszcze choć sie tez i zastanawiam czy jest wogóle jakiś sens jak i tak nic niemoge nic trafić
Gramy jak jest promocja. Jak jej nie ma to gramy w Mini
To trzeba się zastanowić
widze ze w multika beda tez pewne powtórki, liczb, o 14 jezeli wogóle wyjda
Gosia jak idziesz sypać do miłych snów Ci życzę
Tak powtórki będą
3 865 307. Gosia__77 dobranoc kolorowych snów
A po co machacie tymi chusteczkami?
3 865 311. Sebastian_M powtórzy sie liczba 43 z tego co tu widze i jeszcze pare innych
To wygląda tak jakbyście nie mogli się rozstać
wyjda powtórki jeśli nam totalizator jakiego kawału nie wywinie podczas losowania ,
Totalizatora nigdy nie wybija kawału
3 865 317. Sebastian_M wywija wywija i to nie raz, wiesz jestes pewny pewnych liczb, wiesz ze one musza wyjść, skreślasz je,i wysyłasz je ,a tu nagkle wychodza zupełnie inne ,a nie te co wysłałeś i pozamiatane po całosci jest, jak by było inaczej to byś co losowanie wygrywał ale tak niestety nie jest, niewygrywasz co losowanie prawda?
Nie wygrywam co losowanie A wiesz dlaczego ? Po pierwsze dlatego że nie gram ba każde losowanie. Po drugie upieram się na pewne liczby które nie powinny wejść bo są np. Spiochami. A po 3 nie nauczyłem się dobrze typować
3 865 317. Sebastian_M no chyba ze TY masz inaczej i trafiasz co losowanie głowna wygrana co? a nic tu nie piszesz, ja tak niemam, ostatnio nic nie trafiam co by coś przyniosłozchyba zejde z 10/10 na 7/7 i 5/5, ale jeszcze nie teraz , teraz pogram w mini tylko moze tu sie coś ustrzeli
Arczibalik73 graj w Mini bo skoro trafisz przeważnie 2/5 W Mini to znaczy że dobrze typujesz i wygrana wcześniej czy później przyjdzie
To są gry losowe i nie ma mocnego na to aby za każdym razem wygrywać
Ale uważam że jak nie trafiamy z liczbami to sami sobie robimy psikusa A nie Totalizatora nam to robi
3 865 321. Sebastian_M wiem wiem,dlatego tez i gram pomału i do celu
Ja mam do tego takie podejście
Tu trzeba podejść bez emocji A my je mamy i one nas gubią
Podejście do tematu bez emocji to 50 % sukcesu
3 865 326. Sebastian_M to prawda tu trzeba wiecej skupienia nad liczbami,
Tak więcej skupienia i bez upierania się na pewne liczby
3 865 329. Sebastian_M dokładnie
My podchodzimy do tego w ten sposób ze jak liczba wypadla to już jej nie bierzemy pod uwagę. I to jest błąd dość poważny
Popelniamy za dużo błędów dlatego mizerne efekty
Jak podchodzę do tego bez emocji i bez presji to są wyniki i wygrane. Jak się staram wtedy robię sam sobie psikusa. A jak piszesz że to Totalizatora robi to jest chęć wytłumaczenia sie6przed samym soba6z porażki
Dlatego nauczymy się typować na zimno jak roboty
jutro w a raczej dzisiaj powinny wejsć ładne liczby w mini lotka z tego co tu widze, dawno jich juz niebyło , moga sie pojawić sie albo dzisiaj , albo dopiero jutro ale napewno wyjda, ja uwarzam ze jesli juz dana liczba raz wyszła to nieznaczy ze sie nie może powtórzyć bo moze i to jeszcze nieraz niewiem czy zaóważyłes ale ostatnio w mini lotku liczba 40 powtórzyła sie pod rzad dwa razy z jednodniowa przerwa i potem znów ponowna powtórka była 2 krotna , czyżby to był przypadek, nie wydaje mi sie tak,
Inaczej przepadniemy z powodu małych wygranych i co za tym idzie zniechęcenia
Arczi tu masz rację.
3 865 337. Sebastian_M dlamnie to jest ustawka jak nic
sebastian M niewierze w to ze tak automat pod rząd losuje w 5 losowaniach w mini lotka 4 razy liczbę 40,niewierze ze to był przypadek
A kiedy tak było?
Jutro w Mini cos6z tego
11,35
11,35
6,11,35
28,5 -1 raz padła 40
29,5,-2 padła 40
przerwa 2 dni i ponownie
1,6,-3raz padła 40
2,6,-4 raz padła 40 ,
to teraz nato wychodzi ze wczoraj 1 dzien i dzisiaj bedzie przerwa i jutro 40 znów sie pojawi w mini z innymi liczbami,lub zrobia nam psikusa po przeczytanuiu tego tu tekstu
29,5,-2 padła 40
przerwa 2 dni i ponownie
1,6,-3raz padła 40
2,6,-4 raz padła 40 ,
to teraz nato wychodzi ze wczoraj 1 dzien i dzisiaj bedzie przerwa i jutro 40 znów sie pojawi w mini z innymi liczbami,lub zrobia nam psikusa po przeczytanuiu tego tu tekstu
Raczej książkowo nie wejdzie
Czyli była przerwa
co do tych liczb co tu piszesz jestem na tak tylko za 1 liczba a mianowicie 35
Nie weszło 4 razy pod rząd
Arczi nie mogę wszystkiego dokładnie pisać
2 razy pod rzad z z 2 dniowa przerwa i znów powtórka 2razy pod rzad
Musimy czasami pisać szyfrem
3 865 348. Sebastian_Mrozumię
I czego się teraz spodziewasz ?
Ale cieszę sie że mnie rozumiesz bez słów
3 865 352. Sebastian_M ze niedługo trafimy ta 5/5 jak tak bedziemy obserwować i i wymieniać miedzy sobas swoje spostrzezenia
Też tak myślę
Teraz już idę spać
Dobrej nocy
Dobrej nocy
3 865 356. Sebastian_M wzajemnie , ja jeszcze troszke posiedze w liczbach i cos posprawdzam cos czuje ze dzisiaj ponownie moze sie pokazac w mini liczba 38, Dobrej nocy

Pozdrawiam
Emerytka 46
Forsami
Kędzior
Islandorka30-5
Mulag
Jacunn
johno
Wojtt
bo dziewczyny lubią brąz
Emerytka 46
Forsami