Wpisy 3 862 213 – 3 862 312
31 maja 2020 22:06 → 31 maja 2020 23:27, 100 wpisów
I popatrzyłem że powtórki muszą być i od niechcenia jak Zbigniew..najdłużej oczekiwana para plus parka 55/56 oczekiwane i 66 do tego najdłużej 75
Fest kosicie sianko od Tesika
54 sl lacznie nawet nie dalo 5/6
54zl
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Jutro poniedziałek
Gramy ostro
Gramy ostro
Ja wczoraj zagrałem w Multi Multi z Plusem za 40 zwrot 38 i tyle z tego grania tyle że się było w grze
Scenic czyli tylko 3 zł na minus
Forsami to tylko 2 zł do tyłu nie masz się o co martwić
ostatnio nie zagrałem w niedziele no i 4/5 przepadło Teraz gram codziennie na mniej zakładów
W Mini ?
forsami dla ciebie by sie przywitac warto wejsc szkoda ze takich jak ty mało a i islandorka chyba przejzala na oczka i nie wchodzi czesto nie dziwie sie pozdro forsami u mnie o 14h kosz 4/5 wieczorem 3/5 mini 4/6 i kosz do... forsami
INFORMACJA PARKI MULTI MULTI -: Parki Multi Multi - 76 parek - niewylosowanych w Maju w 2020
https://www.facebook.com/typowanieparkami/
Powodzenia w czerwcu
w mm nie gram Tylko mini + jeden zakład dużego i starczy Ogólnie to poluję na 5/5 w mini Jak się trafi to przerzucę się na systemy No ale to może nigdy się nie wydarzyć
Ja dziś tylko mini oczywiście przestrzelone liczby nie te co trzeba cztery miałem z tych wylosowanych ale po dwie były w innych zakładach
Nic nie warto robić tylko warto grać
Pić codziennie browar
No A czasem spać
Pić codziennie browar
No A czasem spać
Wojtt
3 862 175. 191979
3 862 283. Myvictory nspoko nie beda witaj
Żartuje gratulacje jak najbardziej pozytywna rzecz jeśli wygrali w realu
Ale co ?
I gdzie ?
Też tak myślę
isa masz racje po co jak widac brawo pasko brawo nie ma po co gdy jest
A gdzie jest osa ?
Tak?
Viktor urzędy pracy otwierają
Nie wiedziałeś o tym ?
Wiktor pracy jest bardzo dużo
Ty tego nie widzisz ?
Nie mów głupot dobrze ?
Co tu się Dzieje ?
Jeden pisze o prowokacjach A sam je stosuje i uskutecznia A drugi o bezrobociu którego nie ma . Zmówiliscie sie czy co ?
Jeden pisze o prowokacjach A sam je stosuje i uskutecznia A drugi o bezrobociu którego nie ma . Zmówiliscie sie czy co ?
Kto Ciebie słucha ?
Czyli ten Twój przedmówca jest bezrobotny ?
Prowokator sam twierdzi że ktoś prowokuje czyżby odbicje w lustrze różowej pacynki... Jacunn pozdrawiam jak co kg tu nie ma po co agresja chamstwo brak szacunku admin na to pozwala najwidoczniej szczególnie temu co prowokuje by ten później krzyczał że jest atakowany ide niech biegalinska pobiega w różowych sandalkach po zamkowym