Wpisy 386 062 – 386 161
8 lipca 2011 22:24 → 8 lipca 2011 22:46, 100 wpisów
lila żart nie żart ban był i został po minucie odblokowany a Ci co powinni dostać bana klikaja sobie dalej
a kto powinien dostać? Dariuszu: nickami proszę, a nie tak tajemniczo
I co najgorsze w tym próbują dokuczyć innym
anzu ja nie żartuje jestem za stary na żarty
anzu ja nie żartuje jestem za stary na żarty
@Dariuszu: najważniejsze to zachować w sobie dziecko
Dorośli są nudni 
Dorośli są nudni 
pan pasko
jezeli chcesz kogoś zablokuje , to ja sam wyobrazam na chacie , powazny jestem ok
jezeli chcesz kogoś zablokuje , to ja sam wyobrazam na chacie , powazny jestem ok
Aby nie podgrzewać atmosfery Dla dobra toczącej się już sparawy nie mogę tego zrobić

dla wygranych
ja niestety 2zł

lestek mam gratulować

boję się żeby znów nie było tak jak poprzednio...miesiąc czekania na wygraną

wrzućcie na luzik

Zmieńmy temat. Smyko15 dzisiaj 7/10. Trzeba rozpocząć tradycję, że Ci o największym szczęściu wchodzą na chat po losowaniu i przynajmniej kilka słów do publiczności 

Karolku

będę typowała-wiesz że najlepiej mnie wychodzi przed samym gwizdkiem
nie dawno dotarłam do domu od 13

będę typowała-wiesz że najlepiej mnie wychodzi przed samym gwizdkiem

nie dawno dotarłam do domu od 13

Jak Pan doskonale wie o kogo chodzi bo rozmawialiśmy tel o tym ale przeszło bez echa.Codzinnie pod adresm różnych użytkowników czata słane są domysły kto z kim po co i na co gdzie A to ja a to ktoś komuś zawiniła ja wiem o kogo chodzi i to mi wystarcza do tego aby podejrzewac spasek.Nigdy nikogo nie obraziłem z niku nigdy nie szydziłem a pod moim adresem sa wpisy i domysły powiem że to troszkę nie wporządku.
dajcie spokój ,chwalić się co kto wygrał.Pablo-

milan co masz w tej paczuszce?
pewniaki na jutro

korn o 11 masz podane na tacy może być
pewniaki na jutro

korn o 11 masz podane na tacy może być

Dariuszu. Taki jest już ten świat. Nawet jeśli zostaniesz papieżem i nigdy nikogo nie obrazisz, to są inaczej wychowani...
Darek >>> nie pisz nic o "spisku" bo Ci zaraz chorobę umysłową przypiszą ...

Panie Januszu bądzmy powazni choć raz zachowajmy sie uczciwie wobec innych .Sa osoby co szydzą sobie z kazdego i nie ma reakcji tu pojawił sie wpis i odrazu blokada a Ci co powinni śmieją się w twarz tym co ich boli
madzia77 ja i tak jestem czarna owcą więc wiesz co napiszą to i tak nie ma znaczenia
madzia77 ja i tak jestem czarna owcą więc wiesz co napiszą to i tak nie ma znaczenia
Pozdrawiam wszystkich - dzisiaj na czacie jest szef strony i bardzo mi się to podoba - ktoś musi rządzić
ojeju a ile mnie razy zaatakowano na tym czacie..chyba miałam najwiecej ataków..a jakoś kocham Wszystkich z tąd..
to ja jestem czarną owcą to mnie tak kochają

to ja jestem czarną owcą to mnie tak kochają

Ja sama do Pasko odesłałam pare nikow...i co miałam zrobić jak mnie ktoś zaaatakował??? wziełam to na luzzzz

Andra to na pastwisko

@Great typer: jestem częściej niż myślisz, ale zwykle nie wchodzę w dyskusję, tylko doglądam...
andromeda nie wszyscy Ty dobrze wiesz o co chodzi więc bardzo Cię proszę wyluzuj
tak jakoś mnie się wydaję,że....
no chciałam pogratulować szczerze ale nie odpowiedziałeś
może to nowa metoda jeśli tak sorry za babską ciekawość
no chciałam pogratulować szczerze ale nie odpowiedziałeś
może to nowa metoda jeśli tak sorry za babską ciekawość

>>>monet- dobre mam wrażenie, ale i tak idziemy na Monciak świetować i Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiććććććććććć
własnie o to chodzi Dariuszu ze nie mam bladego pojęcia o co Tobie chodzi..bo to ze ja Cie nie lubie to jestem odpowedzialna za ataki na CIebie bo ja nie odpowiadam ze te ataki na Ciebie bardzo mi przykro
lila
wiem

wiem

bella34 mogłem przegapić bo poleciałem pod prysznic namidlić swoje boskie ciało! I ochłonąć. Tak nowa metoda. Tzn nie nowa a zmodyfikowana poprzednia.
Dariuszu: ja jestem jednak za konkretami. Rozumiem, że kobietom się często wydaje, że mamy się wszystkiego domyślać, ale że Ty?
Belusiu bardzo Cię przepraszam że nie odpowiedziałem, dziękuję zatem. Dziś 6/8+

Wiem Dariuszu ze ktoś wykorzystuje fakt ze sie okresiłam ze Cie nie lubie ale ani razu nie zrobiłam na Ciebie wpisu od tego jak Ci powiedzialam ze Cie nie lubie..
Bardzo prosze idz na policje i zgłos tę osobe co CIe przesladuje ja tez chetnie sie dowiem kto to do diabła
Bardzo prosze idz na policje i zgłos tę osobe co CIe przesladuje ja tez chetnie sie dowiem kto to do diabła
adromedo jak wolisz abym napisał moze czarodziejka83 co albo po imieniu zamiast 2 imienia wpiszę 1 Monika chcesz
Lestek wiec gratuluję i 
za wygraną...
zawsze staram się kierować 11 przykazaniem

za wygraną...zawsze staram się kierować 11 przykazaniem

Dariuszu Witkowski nie odpowiadam za to co sobie uroiłes nie robiłam do Ciebie zadnych wpisów rozumiesz ze to nie ja!
Witaj Andromeda
Dawno mnie tu nie było? Ciekawie widzę teraz się dzieje

Dawno mnie tu nie było? Ciekawie widzę teraz się dzieje

najbardziej obawiam się Ilony, szkoda że w drugim zakładzie niewiele było bo razem z Iloną go robiłem.
Bella34 oczywiście, za miesiąc wygrywamy!
Bella34 oczywiście, za miesiąc wygrywamy!
Dobranoc wszystkim do jutra

Ja wiem swoje Ty wiesz swoje fajki pokoju nie zapalimy i nie spalimy chyba ze powiesz mi prawdę sama od a do zet sparawa się zamknie.

wykończy mnie ta siatka