Wpisy 3 859 379 – 3 859 480
28 maja 2020 23:09 → 29 maja 2020 08:50, 100 wpisów
witamn wszystkich co tam słychć jak gra i ci kto i ile wygrał
3 859 386. Marian303 witaj a ja dałem dzis do pieca, miałem isc wysłac kupony na wieczór i nieposzedłem, bo zadzwonila kuzunka i tak sie rozgadała przez telefon ze mna ze naweet nie zaówazyłem kiedy mineło losowanie ponad 2 h rozmawialismy przez telefon a tu takie piekne liczby wyszły, jakbym wysłał to co skreslilem to bym trafil na tych liczbach hnajmniej 9/10 na jednym kuponie a na 2 drugim z 7/7 bylo by 5/7 ale niewysłałem w mini tez bym dzisiaj jakjk i wczoraj mial 4/5 ale sie wkurzyłem liczby które wyszły teraz wieczorem prawie wszystkie wysłałem na 14 trzeba bylo tylko isc i powtórzyc te same kupony, ale nieposzedłem przez ta rozmowe telefoniczna na stascjonasrke
znów wszystko poszło sie ebać, bo juz by wpadło troche grosza, to zawsze w nieodpowiednim momencie ktos zadzwoni i dupe zawraca
3 859 395. zgrywus nic nie pojdzie, poprostu nie lubie jak cos robie waznego a tu nagle ktos zadzwoni i pierniczy głupoty o wszystkim i niczym, dupe mi zawraca a ja sie gdzies spiesze
zgrywus sory za błąd musiałam na klawiaturze przeciągnąć chyba
myslisz zadzwoni na kilka minut i sie zaraz rozłaczy a tu gada i gada i gada a czas ucieka, mam wychodzić do kolektury a tu juz 22,45 i juz lotki posłałema były by jeszcze i wygrane a takniema nic
arczibalik pewnie by było tak jakbyś wysłał byś nie trafił
System nieźle kombinuje by ominąć nasze liczby z kuponu
System nieźle kombinuje by ominąć nasze liczby z kuponu
Często tak jest wysyłasz to omija liczby z kuponu nie wyślesz wpada i tu jest pies pogrzebany bo to jest celowe działanie aby zachęcić do gry
aby wyskubać z kasy
aby wyskubać z kasy
3 859 396. zgrywus ja mam stacjonarke i kiedys miałem komórke, ,stacjonarny zostawilem mamie bo ja kiedys miałem tez i komórke, komórke zlikwidować musiałem z pewnych powodów, finansowych, wiec zostałmi tylko stacjonarny telefon, na stacjonarke teraz mniej ludzi dzwoni, niz na komorke, na komórce musisz byc 24 na 24 uchwytny, ludzie majacy kinaczej korzystajacy z telefoni komórkowej niechca dzwonic na telefony stacjonarne dzwonic bo mowia ze maja drozsze rozmowy jak zkomorki na komorke, ta kuzynka zawsz dzwoni i przewaznie z mama długo rozmawia asdzisiaj chciała tylko zemna pogadac i tak sie rozgadała ze szkoda gadac, inie wysłałem, i to mnie wkurzyło
gosiu 77 te liczby które wysłałem o godzinie 14 wyszły teraz prawie wszystkie z tego co wytypowałem na godzine 14, a miałem isc i je powtórzyc, tak sobie załozyłem po godzinie 14 ze pojde jeszcze raz je wysłac bo o 14 z nich tylko jedna liczba mi wpadła, i widzisz niewysłałem bo ktos mi przeszkodzil w tym,a niewypada komuds powiedziec rozłacz sie bo niemam czasu teraz, dla ciebie , gdy by to była komorka to bym wziol telefon ze soba i poszedł ale to jest stcajonarka niesteety
gosiu 77 te liczby które wysłałem o godzinie 14 wyszły teraz prawie wszystkie z tego co wytypowałem na godzine 14, a miałem isc i je powtórzyc, tak sobie załozyłem po godzinie 14 ze pojde jeszcze raz je wysłac bo o 14 z nich tylko jedna liczba mi wpadła, i widzisz niewysłałem bo ktos mi przeszkodzil w tym,a niewypada komuds powiedziec rozłacz sie bo niemam czasu teraz, dla ciebie , gdy by to była komorka to bym wziol telefon ze soba i poszedł ale to jest stcajonarka niesteety
3 859 403. Gosia__77 gosiu tak i nieraz jest tez sie z tym zgadzam, ale ja te liczby przeczółem co wyszły dzisiaj wieczorem tylko ze wysłałem je na 14 i wtopiłem a teraz jesli bym je wysłał jak wczesniej sobie zaplanowałe,m to bym odzyskał o wiele wiecej i to jeszcze z nawiazka , a tak nie posłałem niewygrałem,, ja kiedys tutaj pisałem ze nieraz mam takie przeczucie ze dane liczby wyjda na ktore mnie tez i zbyt cholernie ciagnie wtedy je ide i wysyłam zeby sie waliło i palilo i nnieopowiem nieraz tez i lapie je wszystki lub ich wieksza cześć i dzisiaj byly takie liczby własnie, juz od rana tutaj na byłem ich pewny, jeszcze sebastian upierał sie przy liczbie 38 a ja pisałemn ze według mnie wyjdzie ale 36 i 37 szybciej jak 38 stronce, sugerowalem pewne liczby ze wejda, jak 8,48,36,80,78,i inne, i wyszły a ja ich nie powtórzyłem
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Sebastian_M - 176 wpisów
- magda - 161 wpisów
- GABRIEL - 141 wpisów
- arczibalik73 - 61 wpisów
- Gosia__77 - 58 wpisów
- tomi77 - 53 wpisów
- lorey - 51 wpisów
- megamocny - 47 wpisów
- zgrywus - 45 wpisów
- waldus - 34 wpisów
- dionicos - 30 wpisów
- Forsami - 29 wpisów
- Marian303 - 28 wpisów
- zbigniew g - 28 wpisów
- Biedroneczka1977 - 22 wpisów
- hades - 20 wpisów
- emerytka 46 - 19 wpisów
- dotam - 17 wpisów
- bolek31 - 16 wpisów
- multilotek - 15 wpisów
- panoramix - 13 wpisów
- BrandImage - 11 wpisów
- Pasko - 11 wpisów
- multijune177 - 11 wpisów
- Andreas3864 - 10 wpisów
- Wojtt - 9 wpisów
- Angierski - 7 wpisów
- lewy - 5 wpisów
- zosiasamosia - 5 wpisów
- krzysztof 24 - 4 wpisów
ale coż tak widocznie miało być , widac, od 2 miesiacy nic w realu mi niewpada wiekszego tak jak tu ostatnio wpada co niektórym osobom, trafia ta 3/3 czy nawet 5/5 zeby miec na dalsza gre umnie wszystko idzie tylko z kieszewni, ,a dziasiaj to mogło sie odwrócić i juz by wpadlo cos, na dalsza gre a tak niemaw nic, wczoraj ta kuzynka tez dzwonila, do mamy, ja zaś sie zle czólem i tez nie poszedłem na wieczór nic wysłac xchoc wczesniej juz skreslilem kupon na mini lotka i tez przeszlo mo kolo nosa 4/5 liczb, dzisiaj sprawdzam teraz co wyszło w mini i co widze 4/5 liczb na ktore poluje od tygodnia czasu, czyli wyszła moja kolejna 4/5 i znów niweposłane to jak tu sie niewkurzyć
tak kiedys wygramy alboi nigdy niewiem czy doszyje do tego kiedyś
tak kiedys wygramy alboi nigdy niewiem czy doszyje do tego kiedyś
ale pozyjemy zobaczymy grunt to sie niepoddawać i grać zeby wygrać tylko gorzej jak niema zaco grać bo np , sie człowiek spluka ze wszystkiego
Witam
Arczi za złudzenia nie musisz płacić ,pieniadze ,które wydajesz na złodziei
odkładaj do skarbonki
Arczi za złudzenia nie musisz płacić ,pieniadze ,które wydajesz na złodziei
odkładaj do skarbonki
I po pewnym czasie zobaczysz ile byś stracił wydając dla tych co napisałam wcześniej
O głównych wygranych zapomnijcie ,a jeżeli chcecie zbierać ochłapy z Pańskiego stołu
w postaci 4/5 czy 5/5 to grajcie i traćcie
w postaci 4/5 czy 5/5 to grajcie i traćcie
To prosta metoda na odzwyczajenie się od bezsensownego grania
ja tak zrobiłam i dobrze na tym wyszłam.
Ale każdy robi jak uważa.
ja tak zrobiłam i dobrze na tym wyszłam.
Ale każdy robi jak uważa.
3 859 415. Aya witaj to prawda jest tez i co piszesz ale ja niemam z czego i odkladać to po 1 po 2 to jest moja jedyna rozrywka na obecny czasm i chciałbym chociarz raz wygrac tyle kasiorki aby mieć do końca swoich dni pożniej mi juz wiecej nie potrzebne bedzie nic, ale poki zjeszcze zyje to gram , co prawda niecodziennie ale gram,
3 859 419. Aya ja kiedys co dzienie jak grałem to na oba losowania czyli na 14 czy to na 21 zawsze e wysyłałem tak miniimumum 4 kupony na kazda gre,m pozniej gdy nagle straciłem prace, grałem juz na mniej kupoonów, nieraz i niegrałem wogóle, obserwowałem tylko liczby jak chodza, albo i zagrałem np 2 uklady mini i 32 uklady multika 1 lecial układ na godz ,14 drugi na 21 w multika, ale gdy zauwazyłem ze przyszedłl tzw, pomór na wygrane , splukałem sie juz z tego co wygrałem to przestałem grać i tylko tutaj zaczołem typowac liczby, pózniej jak cos uzbierałem kasy to znow zagrałem i albo cos złapałemn albo i nie, kiedys grałemn systematycznie teraz gram juz tylko nieraz testowo i wyrywkowo, nieraz jestze cos tam złapie w realu ale to juz sa wygrane sporadyczne, imniejsze jqak jeszcze 2 lata temu,
sorki miało byc nie 32 tylko 3 lub 2 uklady
mistrz bzdetów potłuczonych na czele jedna z madrosci : bezrobocie spadło oglosili siemowira firmy upadły ludzi pozwlniali ale bezrobocie spadło pluja nie to deszcz pada zdecydowałem sie na refleksie pasko dzieki za odpowiedz w sumie ja znam no to do
3 859 429. Mewa kto jest mistrzem bzdetów, ?
w tv rózne głupoty gadaja o spadajacym bezrobociu i jak to sie wszystkim super zyje w tym kraju, a to jest zwykla fikcjai wizja rzadzacych i ich reodzin, niedługo ludzie jak soie wkurza to wyjda na ulice i rzad padnie na kolana , chyba ze wczesniej wytruja spoeczeństwo tym koronovirusem, brawo granice juz otwieraja, otwiewraja kluby, znosza maseczki, dzieci wracaja do szkól konczy sie pademia w polsce, bo zblizaja sie wybory 28 a pozniej bedzie kryzys gospodarczybo tak rzad oglosi, i ze dalej jest pademia, teraz sie to zmienia nagle szybko, słyszeliscie jakie machlojiki były robione na tym koronowirusie ile i gdzie kasy zostało wypompowanez budzetu panstwqa
ale dobra juz koniec na temat tego kryzysu w panstwa w państwie chorób róznych, niema co otym pisac kazdy widzi co sie i jak dzieje,wszedzie w ko.lło gdzie sie nieogladniesz to jest tykllko zadzrosc i wyzysksk 2 człowieka przez człowieka, teraz wszystkie niepowodzenia rzad zwala na koronovirusa, tak samo i pracowacy robia, zwalniaja ludzi na potege aby od zadzacych wyciagnac jak najwiecej kasy bo biznez musi sie krecić, a tarcza musi działać
MOCNA ROZMOWA Z BYŁYM POLICJANTEM
https://www.youtube.com/watch?v=6Ggu_UDi82I
Zajebisty materiał niech cały naród tego słucha
https://www.youtube.com/watch?v=6Ggu_UDi82I
Zajebisty materiał niech cały naród tego słucha
Ramki czarne są od niedawna w miejscach gdzie się wpisuje tekst lub liczby ale to nie przeszkadza,przeszkadza gdy przy typowaniu strona leci na dół i trzeba ją cały czas podciągać do góry,zauważyłem że po południu było już dobrze i teraz znowu jest ten szeroki zielony pas u góry przez który to wszystko się dzieje
3 859 438. Wojtt witaj
Witam wszystkich
9 24 26
Trzon na dziś
11,24,36,39,68
11,24,36,39,68
dodaj liczbę 9 pewniaczek

dionicos
waldus
dionicos
W ramach przeprosin
W ramach przeprosin
191979
Paradoks tej strony polega na tym,że wszyscy wiedzą że gry są poustawiane, ale każdy udaję że nie wie o co chodzi, A wystarczy spojrzeć na mapki albo pomyśleć ,że kiedyś się jednak coś wygrywało w tych grach, ale takie czasy i dalej wszyscy będą udawać że nie wiedzą o co chodzi, Pozdrawiam i zdrowia życzę , bo na wygrane to raczej trudno
dotam
Czasem lepiej żyć w nieświadomości.
Czasem lepiej żyć w nieświadomości.
dotam
Mecze też często są ustawiane.
Mecze też często są ustawiane.
Wiesz mi już się nawet niechce
Wczoraj z liczb do mini miałabym 4 nawet nie poszłam wysłać
Wczoraj z liczb do mini miałabym 4 nawet nie poszłam wysłać