Wpisy 3 858 379 – 3 858 478
28 maja 2020 01:40 → 28 maja 2020 10:00, 100 wpisów
Loretka ? Wiesz ...? Straszyli nas ptasią grypą a ja sobie teraz tak myślę, że ta zaraza od ludzi wyszła
Tak większość ptaków ma teraz swój czas...
widziałam za o młode wróbelki dokarmiane przez rodzicow na moim balkonie
i o jest cudne
widziałam za o młode wróbelki dokarmiane przez rodzicow na moim balkonie
i o jest cudne
https://www.youtube.com/watch?v=3QBOHK0YsGI&list=TLPQMjcwNTIwMjD6TNJcx5c-BA&index=3&ab_channel=KatieColeOfficial
Open Secrets - Rush cover by Katie Cole
Też ładne
Open Secrets - Rush cover by Katie Cole
Też ładne
Ja tylko zakładam tutaj maseczkę, jak ktoś podejrzany do mnie zagaduje
Loretka, ja bardzo Cię przepraszam bo tak się muzycznie narzucam Tobie dziś a może coś masz dla mnie
?
?
Wiesz co mnie cieszy oglądając coś takiego. Ogromna radocha, że młodzi ludzie się tym interesują
https://www.youtube.com/watch?v=pSFU2X2xkks&list=TLPQMjcwNTIwMjD6TNJcx5c-BA&index=4&ab_channel=SurrealOfficial
Time Stand Still - Rush [Cover By Surreal]
https://www.youtube.com/watch?v=pSFU2X2xkks&list=TLPQMjcwNTIwMjD6TNJcx5c-BA&index=4&ab_channel=SurrealOfficial
Time Stand Still - Rush [Cover By Surreal]
chyba pora na spanie niebawem widno będzie...
ja tym razem nie mam nic..troche jestem nadal smutna
ale miło ze miałeś tyle ciekawostek
ja tym razem nie mam nic..troche jestem nadal smutna
ale miło ze miałeś tyle ciekawostek
Mam nadzieję, że się nie obrazisz za te covery Rush bo wiem, jak sobie ich cenisz ale to taki hołd dla Pearta'ea w niebie
Cała przyjemność po mojej stronie zatem, że mogłem choć troszkę pocieszyć Twe zasmucone Serduszko
To świadczy tylko o tym, że młodzi też dostrzegają piękno i są tacy i to cieszy
Dzięki za muze...to mnie zawsze pociesza...a Rash tez ostatnio mało słuchałam
wiesz...jakos było mi trudno...
wiesz...jakos było mi trudno...
3 858 337. GABRIEL to prawda, one nigdy niezadja zadnych pytań i sa zawsze przynas czuy jest dobrze czy złe one poswiecaja nam swój czas , i daja swoje serce i miłosć niekazdy człowiek to tez i potrafi, wystarczy popatrzeć im głeboko w oczy,i widzisz ta ich miłość i przywiazanie do ciebie pamietam jak kiedys hycle wyłapywali psy i koty,ma miescie, my tu na podwórku przygarnelismu 2 psy bezdomne które ktoś wyzucvil , ja i 2 starszyxh odemnie sasiadów zrobilismy ,tym 2 pieskom 2 budy,i postawilismy je przed blokiem na trawniku, te budy stały kilka lat wszyscy pieskom przynosili jedzenie, nikt obojetnie nie przechodził obok tych zwierzat, te pieski miały super, czesto tez i wymienialismy im w budzie posłanie, ludzie co mogli to przynosili ,koce itd, to byly nasz osiedlowe pieski, pieski były wdzieczne wszystkim, zawsze jak ktos wychodzil z której z bramy z bloku wtedy pies podbiegał i sie cieszył ze jest jakby jego pan, wszyscy lubieli te 2 psy, a bram w bloku jest 5 i w kazej po 15 rodzin lokatorów
nasze 2 miski byly nam chyba i wdzieczne tez, ale jak pech to pech, ja niezdazyłem niestety juz uciec złapał mnie ochroniarz, i zadzwonil na policje, ,moji koledzy i kolezanki uciekli ja juz nie zdazyłem, kiedy przeskakiwałem przez płot złapał mnie ochroniarz, i był w szoku bo nagle zgineły wszystkiew zwierzeta, zapytal mnie co ty tu robisz czego tu szukasz itd, ja sie nixc nieodzywałem na poczatku, gdy przyjechała milicja dopiero sie odezwałem kiedy pytali co ja tu robie i coi niby ukradłem wiec odpowiedziałem mililicjantowi ,ze nic nie ukradłem bo niejestem złodziejem wtedy ochroniarz zapytał mnie a gdzie sa zwierxzeta zapytałem go o jakie zwierzeta mu chodzi bo ja tu żadnych zwierzat nie widziałem, udawałem głupka ze niewiem oco chodzi, wtedy ochroniarz zaczol mi grozić jakims poprawczakiem, wiezieniem itd, milicjant sie tylko uśmiechnoł i zapyta a gdzie sa sa zwierzeta,
a ja mu nato ze jesli ich tu niema to chyba odeszły , on pyta ,a gdzie, odpowiadam do nieba chyba, milicjant się zaczoł śmiać, i zapytał mnie czy to ty chłopaku otworzyłes wszystkie klatki i wypusciłes wszystkie psiaki i koty, powiedziałem tak ja a co? , miałem patrzyc jak wiezicie bezbronne i biedne zwierzeta, powiedziałem milicjantom ze zrobilem to tylko dlatego ze tam były moje 2 miski które któs bezpodstawnie mi je wczesniej ukradł z przed domu,z przed bloku , wtedy milicjant zapytal a jak te twoje miski wygladaja wiec opowiedziałem miej wiecej i pokazałem zdiecie które miałem z tymi 2 psiakami, co prawda jeszcze czarno białe, wtedy milicjant zobaczył na zdiecie, i widziałem jego oczach łzy
wtedy rozpoznał tez i na zdieciu swojego jakby kompana , okazało sie ze owy duzy misiek , był to juz wysłuzony, pies z policji, który przeszedł juz jakby w stan spoczynku, i on go wzioł do siebie do domu,do swojego ojca, i tam jakis czas mieszkał, gdy milicjanta ojciec zmarł misiek uciekkł,i ślad ponim zaginoł, milocjant go nie szukal juz, a my go wtedy z sąsiadami przygarnelismy ,i sie nim zaopiekowaliśmy,wtedy milicjant powiedział ze to juz jest niewazne nteraz i ze bardzo dobrze zrobiłem, ze je uratowałem wtedy tez poznałem i opowiesc tego milicjanta o tym miśku który słuzył w milicji,, jeszcze mi podziekował a ochroniarzowi polecil aby napisał ze psy i koty uciekły,a mi powiedział zebym nigdy wiecej tak juz nie robil , urtowalo mnie to zdiecie tylko z 2 miskami,i ze akurat trafiłem na zwykłego i dobrego milicjanta ,taki byłem kiedyś urwiszawsze robiłem cos co mnie draznilo, choc i nieraz z tego bylo wiele kłópotów, pamietam ze w domu pozniej dostałem niezły opiernicz od matulki za te kotlety, ale warto było co tam opiernicz, wżzny był cel misji, i uwolnienie zwierząt
TEATRY III WOJNY - ATAK BIOLOGICZNY TRWA - dr hab. inż. Jerzy Pisarek
https://www.youtube.com/watch?v=VmpqaiT0f78
Wartościowy materiał.Wspaniały wykład naukowca z Polski
https://www.youtube.com/watch?v=VmpqaiT0f78
Wartościowy materiał.Wspaniały wykład naukowca z Polski
Coś jest nie tak przy typowaniu,gdyż cały czas przy przełączaniu gry strona leci na dół i trzeba ją podciągać kółkiem,jest to uciążliwe,wcześniej było lepiej,Pasko zrób coś z tym

Witam wszystkich
Dziś jest czwartek i gramy w Mini
bogdan041: będziesz mi to musiał dokładniej opisać. Czy to na laptopie tak masz czy na smartfonie i o jakie typowania chodzi ...
dotam
Pasko.
U mnie jest ten sam problem jak u Bogdana 041.
Klikając na "podaj swoje typy"stronka leci w dół i trzeba ją podciągać do góry
U mnie jest ten sam problem jak u Bogdana 041.
Klikając na "podaj swoje typy"stronka leci w dół i trzeba ją podciągać do góry
To czekam do 10.06 i gram na 5 w MM
Dużo osób grało na 5 w MM,to dowodzi chyba tego,że ludzie nie oczekują milionowych wygranych,ale takich w granicach .
To znaczy milionowych też oczekują,ale bez wiary.
1 9 w multi pilnować tegooooo
Gdzie Osa Magda
Waldek

Waldek wczoraj o 14 padło 57 59 jak by padło 58 14000 by było
Pasko.Na laptopie
Tak.
a pozostałe linki jak np. "Typowania" jak klikniesz to też przewija na dół strony?
Teraz sprawdziłam.Też.
Waldek 400 zł mam mało ale bez promocji było by 200
Pasko na promocji w typowaniach nikt chyba w typowaniach nie trafił 5/5
Oprócz "zdrapki" i "forum" wszędzie
Idę
no dziwne .... ale linki otwiera poprawnie, tylko zjeżdża na dół strony?
Tak.pokazuje się zielony pas i trzeba podciągnąć do góry.
To niewielki kłopot.
Chyba od trzech dni.
witam wszystkich
zbigniew
u mnie 6/10 i 3 pustaki
Witka... Ta promocja na 6 jest 100 % to warto grać... Jak na 50 to lepiej na 5
Pasko.OK.
emerytka_46: pokazują Ci się jakiekolwiek reklamy na stronie, czy stosujesz mechanizmy blokujące?
Mechanizm blokujący jest chyba zastosowany.
laptop był u mechanika w czyszczeniu i chyba te mechanizmy zastosował.Reklam nie widzę.
A ten zielony pas,to chyba miejsce na reklamy?
Sprawa się wyjaśniła.
Warto włączyć reklamy... Przez pomyłkę zablokowałem na Jednoślad pl i testu skutera nie zobaczylempozdro Leszek...