Wpisy 3 854 515 – 3 854 614
24 maja 2020 17:01 → 24 maja 2020 18:07, 100 wpisów
zawsze byłem dobrowolność wolność kto chcę trzyma w banku kto chcę się szczepi taki rząd mi się marzy partia nie ma takiego to są przebierańcy wszyscy
tak dziekuje udalo mi sie ekstra pensji 4/5 i dodatkowa liczba
dobra a le teraz juz koniec z tym co nas otacza bo widzeze tu co niektórzy jak kolega MEWA znów zaczyna miec chyba jakieś żale do Pasko , niewiem ale jak to czytam to chyba pije do mnie w tym wpisie 3 854 505. Mewa, i zawsze mu sie coś niepodoba czy ja pisze czy sebastian m., wiec moze przejdzmy teraz do meritum stronki i zacznijmy cos rzazem ukladac na kolejne losowania, bo nasz kolega tu ze stronki niemoze tu nic popisać bo zaraz uwaza ze go wszyscy prowokuja do czegoś a nikt tu nic takiego w stosunku co do jego osoby nie robi, jesli przezemnie tu ktos ze strony ucieka , to przepraszam bardzo bede tu żadziej zagladał lub inaczej bedeu tu mniej aktywny, niż moze i jestem, i oddaje teraz głos koledze z wpisu 3 854 505. wypowiedz sie chłopie wkońcu czekam
Mulag wychodzi na to , że wszyscy światowi politycy są marjonetkami jedynie

Arczibalik73 po 1 nie jesteśmy kolegami po 2 nie roznawiam z takimi jak ty po 2 czy tamte wpisy były do ciebie jak masz problemy ze zrozumieniem tekstu który nie jest di ciebie nie rozumiesz co widać nie ydzielaj się lub wróć do szkoły najlepiej 1 klasy żegnam cie człowieku i zapisz nie jesteśmy kolegami ba nawet znajomymi nie odpisuj no chyba że zrozumiałes żegnam po co być aktywnym jak...
3 854 500. Mulag 2020-05-24 (16:52) ???
Arczi nie zapominaj że jesteś wyjątkowym człowiekiem petentem dla nich
tak tak tak jestem dla nich tylko petentem i nikim wiecej, ale juz niedługo, bpo planuje wygrać cos i sie od nich uwolnić,narazie to inwestuje w swoje zdrowie, przedwczoraj wykupiłem część leków zaległych,mniej lotkow a, leki musza być, bo bez tego nieda rady, a na druga czesc leków musze dopiero uzbierać
Arczi nie zapominaj że jesteś wyjątkowym człowiekiem petentem dla nich
tak tak tak jestem dla nich tylko petentem i nikim wiecej, ale juz niedługo, bpo planuje wygrać cos i sie od nich uwolnić,narazie to inwestuje w swoje zdrowie, przedwczoraj wykupiłem część leków zaległych,mniej lotkow a, leki musza być, bo bez tego nieda rady, a na druga czesc leków musze dopiero uzbierać
jak gram agresywnie na stawke x10 to nic nie wchodzi a tu sie zawachalem i weszlo ale stawka x1 ale dobre i to
3 854 501. Mulag 2020-05-24 (16:53) ???
to teraz możesz być spokojny że ci nie będą teraz zawracać głowy pracą
mulag tu masz racje ale to teraz ja im zawracam m tym głowe ,juz mi wyznaczyli termin na po wyborach zaraz, bo chyba czuja ze ich koniec sie juz chyba tam zbliza
to teraz możesz być spokojny że ci nie będą teraz zawracać głowy pracą
mulag tu masz racje ale to teraz ja im zawracam m tym głowe ,juz mi wyznaczyli termin na po wyborach zaraz, bo chyba czuja ze ich koniec sie juz chyba tam zbliza
promocje 100% to od jutra na 5 liczb cos proponujecie ?
opuszczam was gdyż mam prawie zrobiony bo się smaży mięso kebab domowy i piwo jak będzie wszystko gotowe strzele fotkę
27,33,53,64,37
3 854 523. Mewa jesli to niebyło do mnie to bardzo przepraszam cie, ale tak to odczytałem, i niewysyłaj mnie do szkoly i do 1 klasy, bo jak czytam tez twoje wpisy to odnosze wrazenie jakbys nie był merzczyzna tylko obojniakiem , bo też i inie tak piszesz po polsku , i skladniowo na zbyt , piszesz o roznych zeczach, ale tak jakbys odjezdzał z danego kontekstu wypowiedzi , zaczynasz cos a pozniej szybko to kończysz jak by nazbyt i wielokropkujesz, pisz normalnie o co CI chodzi i jasno, wciaz bna coś narzekasz do admina, wiecznie CI ktoś niepasuje lub jego wpisy,tu na czcie, piszezsz ze ludzie z stad uciekaja niechca tu pisać, a niepomyslałes ze to moze przez ciebie z stad odchodza bo wiecznie masz o soc pretensje, ja dlatego cie nazwałem i nazywam kolega ze stronki, bo juz tyle razy CI pisałem ze niejestem Twoim zadnym wrogiem i toleruje twoja innosć i poglady twoje w róznych tematach, jakie tu nieraz i podejmujesz, ale widze ze ty tewgo nieszanujesz chyba tez, kiedys napisałem
CI ze lubie Cie jak o tu kolege z czatu i tego nadal sie trzymam, niezwracam sie do cuiebie jakoś tgam wyzywajco czy obrazliwie tylko jako kolega ze stronki, pomimo ze w realnym świecie ,nie jesteśmy prawdziwymi kamratami, czy kolegami, a tylko tutaj na stronce bo w realu sie niestety nieznamy, ale to nic , ja CIEBIE tu toleruje i szanuje jak kazdego, TY mnie niemusisz tu lubiec nie musisz mi tez na nic odpoisywać jak niechcesz,nie oczekuje na to wcale, ale badz człowiekiem i zaówaz ze ja niejestem jakimś tam Twoim wrogiem i co złego to nie ja bywaj zdrów kolego z dolnegośląska
Gosia ty lubisz nicka Sebastian m ja nie nie mam zamiaru bawić się w jego dzieciństwa pytaniowe nie odpowiadac mu a ten prowokuje i po co się udzielać być aktywny jak pisać mu pasko pisal byśmy się nie widzieli a ten jak dziecko to strona dla dorosłych dojrzałych ludzi czy nie bo mi się nie chce nawet na czata zaglądać ostatnio jak widzę ten nick ide wolę typic i forum niż nie pisać z dzieckiem a do kogos a ten już musi aktywność w moim przypadku będzie mizerna dzięki takim ludzia jak Sebastian m jak pasko nic w tym nie widzi nie reaguje niech tak będzie niech będą tylko ci co go kochają ja spadam
smacznego
Ze Ci sie chce robic kebabaJa wole isc zaplacic 15zeta i mam gotowy w 5 minut
co???????
A zreszta jak kto lubi
Sos czosnkowy podstawa do kebaba i pizzy
Mulag to muszę wypróbować twój przepis na kebaba wrzuć kiedyś
Mulag jak robot już zwijasz te kebaby niedawno był placek a już gotowy
Chyba ,że masz pomocników
Chyba ,że masz pomocników
Brawo wyglada bardzo smacznie
apetytu zrobiles ze az slinka cieknie
3 854 549. Mewa aha i jeszcze jedno bo bym zapomniał zatopcie juz w koncu ten, topór wojenny z sebastianem M, pogódżcie się w koncu razem lub poprostu jesli niechcecie tyej tzw jednosci i zgody miedzy soba to bynajmniej nie wchodzcie sobie w droge, i sie na wzajem nie prowokujcie i nie skakajcie sobie do oczu bo to juz nieraz jest nudne też i ludzie własnie przez takie osoby sz stą odchodza, przez wasze głupoty i kłótnie ja was lubie obydwóch pomimo ze wy sie razem nieznosicie i tyle z mojej strony, prosze tu o spokój miedzy wami a bedzie tu wiecej ludzi zaglądało nie poto aby czytać wasze waśnie, a poto aby to mile spedzać czas i typować razem liczby w wolnych chwilach
Mulag
Za kebaba szkoda ,że nie mogę spróbować napewno pyszny bo apetycznie wygląda
Zostaje zrobić
Za kebaba szkoda ,że nie mogę spróbować napewno pyszny bo apetycznie wygląda
Zostaje zrobić
Zaraz dzwonie po pizzeMoglbym jesc codziennie pizze i spagethi, w zasadzie tylko to jadam na obiad
Ziemniakow prawie w cale nie jem bo nie lubie ziemniakow
Mulag jak ty to zwijasz ,że się nie rozłazi
Ostatnio robiłam tortille z szynką sałatą pomidor szczypior ogórek ketchup i mi wszystko wyłazi jest jakiś sposób
Ostatnio robiłam tortille z szynką sałatą pomidor szczypior ogórek ketchup i mi wszystko wyłazi jest jakiś sposób
ZartowalemSlabo z tym 3/3 ostatnio
Gram codziennie EP jeden zaklad , jak cos wejdzie to gram wiecej za to. Dzis mam 2 zaklady
Najlepsza gra chyba jednak
jeszcze mi nie dopisali wygranej, cos strona swiruje
musze pilnowac, jak nie dopisza do wieczora nie gram i zglaszam na policje
musze pilnowac, jak nie dopisza do wieczora nie gram i zglaszam na policje
a ep na chybil czy swoje liczby masz?
3 854 564. Mulag ale pyszności wrzucasz mniam
3 854 521. Marian303
Arczi zakończmy te wojne polsko polskie
alez oczywiśćie ze kończymy te wojne polsko polskie niema sprawy
3 854 521. Marian303
Arczi zakończmy te wojne polsko polskie
alez oczywiśćie ze kończymy te wojne polsko polskie niema sprawy
na chybil
3 854 525. dwieskarpety i tak trzymaj graj tak abys wygrał i niczym sie niemarw przyjdzie czas na kazdego ze kazdy z nas wczesniej czy póżniej coś trafi, poto gramy a by wygrać
ja tez lubie ta gre ale gram na swoje liczby ogolnie wybieram z posrod liczb 1 4 7 15 19 26 29 czyli swoje standardowe 4 7 15 19 26 ale dodatkowo ostatnio 2 11 17 18 22 i 1 19 25 28 29
te 3 zestawy wyslalem na stawke x 3
3 854 602. dwieskarpety itak trzymaj tylko twoje stałe liczby przyniosa ci w niedługim czasie realne i wysokie wygrane, oto tu chodzi trzeba grac ttylko swoimi liczbamia wtedy wygrasz
dzieki i wiem o tym nie raz na nich wygralem
3 854 605. dwieskarpety nie dziekuj a graj i wygrywaj jak najwiecej
juz dostali zjepki gdziem moje 4 zl, za co mam grac wieczorem
wy przegrywacie to nawet nie zauwazyliscie ze nie wyplacaja kasy za wygrane
dobra ja tez narazie uciekam juz z stad, bo trzeba cos zrobić z wczorajszymi i dzisiejszymi liczbami które wyszły we wszystkie gry, narazie wszystkim do losowania wieczornego