Wpisy 3 849 600 – 3 849 699
18 maja 2020 10:57 → 18 maja 2020 13:14, 100 wpisów
A gdzie opłaty i jedzenia widzicie chyba w jakiej korporacji mieszkamy bo państwowym tego nie nazwę
Żeby człowiek pracujący nie mógł sobie raz w miesiącu na takie proste rzeczy nie mógł pozwolić to i czym my wogóle mówimy jak ktoś pisze że się nie da to niech wylatują z tej wiejskiej z Warszawy
Ja mam darmowego dentyste tylko musze wk...ć męża i się odpowiednio nastawić
Zamiast dwóch zębów można sobie dokleić gumy w drażetkach.....jak w filmie Denis Rozrabiaka.
Życie mamy jedno i drugie mieć nie będziemy szanujmy się niby 21 wiek a dużo ludzi żyje w 19
U nas w mieście jest jakiś szał na nowe kolektury,już kilka nowych powstaje.Chyba Ts dobrze prosperuje.
To tak można się pocieszać zębów nie trzeba tego nie trzeba w końcu i życia nie potrzeba
Inne sklepy upadają ,a za chwilę na ich miejsce nowe kolektury powstają...
Mulag chodż otworzymy kolekturę.
Mulag chodż otworzymy kolekturę.
Niezadługo ludzie jak nie będą mieć dochodów to kolektury również odchodów mieć nie będą a na pewno się zmniejszą wszystko do czasu
Chodzi oto co realnie za to można kupić czyli to co mamy do realnych cen na rynku w sklepach za żywność itp
To żałosne że tabloidy podniecają się tym co mają Lewandowscyzwykły obywatel cieszy się że ma samochód dach nad głową i co do gara włożyćA to czy ktoś na 100 cali tu czy 40 zobaczy ten sam obrazrządzących I opozycji
robie dziś kotlet schabowy młode ziemniaki z koprem sałata ze szczypiorkiem rzodkiewką w śmietanie
Uważajcie na fałszywe wiadomości. Coś takiego otrzymałem na @

a skąd ty masz takie emaile ,nie lata się po nieznanych stronach w necie
moze ktos emaila twojego przechwycił i teraz takie klocki
moze ktos emaila twojego przechwycił i teraz takie klocki
a ty grasz przez internet ....ups
najgorsze jak się obcym podaje emaila a potem takie coś mozna się spodziewać
Podejrzewam, że to z powodu zakupów przez internet i rezerwację hoteli w USA
Z powodu tego musiałem zmienić hasła i karty płatnicze, i to drugi raz. Nie kupowałem nic w Chinach a otrzymałem rachunek do zapłaty z Chin. Potrącona kwotę bank mi zwrócił w ramach reklamacji.
Dzień JP2 stał się niewypałemwszyscy wiedzą że nie zrobił nic by zwalczyć pedofilie w kościele a przecież na bank ktoś go informował dopiero Franciszek się ugiął i nie zamiata pod dywan
3 849 671. tomi77 Masz rację
Sekielski jeszcze nagrywa 3cz.o Janie Pawle ii
Przecież Franciszek zdębiał jak się dowiedział że u nas w polsce za wszystko trzeba płacić ...chrzciny ,komunie,pogrzeby ,msze itd
Sekielski jeszcze nagrywa 3cz.o Janie Pawle ii
Przecież Franciszek zdębiał jak się dowiedział że u nas w polsce za wszystko trzeba płacić ...chrzciny ,komunie,pogrzeby ,msze itd
pokazuje prawdę i dramat ludzi
Walduś jesteś jeszcze bo zaraz idę wysłać a mam sto pomysłow i nie wiem co wybrać.
18 maj dzień jak każdy inny
daj 18 i 5 stawka razy 1000 na pewno wpadnie