Wpisy 3 849 500 – 3 849 599
18 maja 2020 10:26 → 18 maja 2020 10:56, 100 wpisów
Magda pamiętaj jutro wtorek
W Lotto będą 40 - dziestki
W Lotto będą 40 - dziestki
Wojtt
Nie musieli tego ruszać a teraz sami chcą dawać jakieś 1000 dla pracowników zakładowych by rozruszać turystykę i tak jest droga i nie każdy dostanie 1000 bo ze swoich trzeba dołożyć sporo
Magda tak myślę
Muszę się przyłożyć do typowań w profilu bo Tomi mnie już o prezent ściga.
Słoneczko trzeba za chwilkę wyjść trawę skosić i posiedzieć na powietrzu w śród przyrody
Pomyśl o liczbie 10
Na jedną osobę to wystarczy ,ale dla całej rodziny na wyjazd to mało troche.
Każdy ma dostać niby do 5200 dochodu nie więcej ale to nie weszło jeszcze rząd nad tym pracuje ja czekam na pieniążki pod gruszą
Jest fajna oferta pracy w Holandii to co kiedyś robiłem w poprzednim zakładzie zapisałem sobie kontakt do tej firmy w razie czego zwrot na zachód do Holandii
To jest warunek obowiązkowy by wejść do wody przed wejściem do wody sprawdzenie temperatury ciała by nie zarazić ryb ludzkim koronowirusem
Jakie ceny walą nad morzem za kwatery prywatne w głowie się nie mieści ,upadli na łeb
Myślą że po pandemii zaraz ludzie przyjadą im i Bóg wie ile zapłacą
Myślą że po pandemii zaraz ludzie przyjadą im i Bóg wie ile zapłacą
Będą chcieli nadrobić stracone miesiące....jak dowalą ceny to faktycznie lepiej pod gruszą siedzieć.
po 3 miesięcznym siedzeniu w domu to ludzie nowe biznesy układają i patrzą zarobić
Co to za problem nakazać wszystkim chodzić w takich jak dałem zdjęcie rękawiczki nic prosta sprawa plus zakup takich od kolegi co ma firmę za ileś milionów zawyżą cenę reszta do kieszeni tak było z maskami
nie chodzę w rękawiczkach ani w masce
Siedzieć w domu szkoda kaski na turystykę jak se robię turystę w domu koło podwórka
fryzjerstwo dział tz.podziemie dobrze przedzie
Masz rację Mulag
Walduś za podcięcie końcówek ponoć 60 zł ktoś zapłacił,to ja chyba ze 2000zł zapłacę za prostowanie.
Kary się posypią wszyscy mają mieć maski rękawiczki grube i w temperaturze 39 stopni chodzić jak nie mandaty pacyfikacja
ja czekam aż ludzie zubożeją i pokupuję trochę ziemi i nieruchomosci
Jest szał teraz na działki rodzinne...ludzie kupują jak szaleni.U nas już nie ma żadnej wolnej.
Nawet ostatnio facet do mnie dzwonił,że chce kupić działkę.Pomylił numery.
Oglądaliście film Sekielskiego "Zabawa w chowanego"
Ciekawe czy Jan Paweł II wiedział
Ciekawe czy Jan Paweł II wiedział
Ogarnęli by się w końcu na jakiego grzyba maska na drodze a nikt nie przechodzi koło mnie rozumiem sklepy zbiorowiska ludzi przestrzeń zamknięta
teraz afera z radiem jest to trochę przysłonią koronawirusa
Hejka! Magda a ja namawiałam mojego M. z 7 lat temu zeby kupic pare Rodos ale nie chciałDurak jeden i to w Szczecinie.
60 zł to ja za to mam 3 zakłady na 10 losowań w mini i zostaje 15 zł na lotto i plus ludzie opamiętajcie się
Po tych otwarciach wszystkiego bedziemy mieli jeszcze z 10 fal. Kto jedzie do Italii?
przede wszystkim fryzjer chce dane osobowe od klientów
Teraz są te płyny do włosów farbowanie se samemu można zrobić jaki tam kolor się chce
i w restauracjach też tak ma być -dane osobowe ,adres itd na piwo ,obiad
Kiedyś to patrzyli jak ubrany albo jakim autem podjezdżasz a teraz wsio rawno strzygą
nie zarobią jak tak będą ludzi podgladać ,kamery na ulicach ,czipy w głowach już nie długo szczepionki
Wyprostować aha no to trzeba pomyśleć a to se weź prostownice do włosów
Mulag ale prostownicą to codziennie bym musiała...a u fryzjera na kilka miesięcy spokój.
jeszcze moda na te proste włoski