Wpisy 384 862 – 384 961
8 lipca 2011 11:41 → 8 lipca 2011 12:17, 100 wpisów
cardinale..jakbym miała w domu takich idiotów jak Ty to dawno by leżeli na cmentarzysku

lila

cardinale.. Jak dorośniesz, to zrozumiesz, że GRA nie jest dla ciebie! GRA to jesteśmy my, tu, na tym chacie! Rozumiesz?!! Rozumiesz, ***a, czy nie? Wczorajszymi twoimi typami nie można nawet dupy wytrzeć..Rozumiesz idioto ??
Prosze nie karmić trola

Nie karmcie trola

Lepiej parówe

jestescie banda zboczencow, wykolejencow i chorych psychicznie!
andro wiem o co chodzi blokada

jak ktoś nie chce Twojego systemu to nie znaczy ze musisz sie wyżywać za to na kim popadnie
cardinale...chory psychicznie na tym czacie to jesteś właśnie ty,na twoim miejscu już dawno zgłosiłabym się do jakiegos specjalisty
Lila..
..jak mozna sie tak zachowywac..i ublizac
innym..bez zadnej odpowiedzialnosci..to ze jest sie.."najlepszym typerem"
ponoc)..nie upowaznia do.."samowolki".. Tu jest wielu Swietnych Typerow..
..ktorzy zachowuja sie normalnie..i pomagaja jeszcze innym..
..a nie jak..cardinale..(wyzwiska i ponizanie)..
..KTO DAL CI TAKIE PRAWO..WYODREBNIONA I CHORA KREATURO..

Hej..Profesor..

..jak mozna sie tak zachowywac..i ublizac innym..bez zadnej odpowiedzialnosci..to ze jest sie.."najlepszym typerem"
ponoc)..nie upowaznia do.."samowolki".. Tu jest wielu Swietnych Typerow....ktorzy zachowuja sie normalnie..i pomagaja jeszcze innym..
..a nie jak..cardinale..(wyzwiska i ponizanie)..
..KTO DAL CI TAKIE PRAWO..WYODREBNIONA I CHORA KREATURO..

Hej..Profesor..

ulexxa

ulexxa najlepiej nie zwracac uwagi i nie reeagowac..bo sie tylko nakręca krytyką

cardinale >>> typuj sobie,śmiej się i kłóć nawet ale nie w ten sposób ...
Toć przecież mówiłem nie karmić trola

Dziś lottomat wybrał mi takie numery MM -2,5,16,29,36,58-

pozytywka

Czarny kot mi przeleciał dziś drogę ... tak sobie myślę, że albo wygram, albo nogę złamię 
Jedno z dwóch!

Jedno z dwóch!
4,69

pozytywka..lepiej żeby to pierwsze bo noga w gipsie w lecie to koszmar

Lila, możliwe, ja nigdy nie miałam nic złamane 
66 mi się podoba, ale 69 też kusi

66 mi się podoba, ale 69 też kusi

Witam Wszystkich - wtrącę swoje 3 grosze - byc może mamy do czynienia z "Geniuszem" wśród typerów i cardinale jako wytrawny typer ma skany swoich kuponów "zwycięskich" bo ja choć jestem zaledwie "średnim typerem" zawsze zbieram swoje "ustrzelone" kupony i zachowuję jak trofea
Więc może je pokaże na forum czym potwierdzi swoją klasę i utnie niedowiarkom argumenty
Pozdrawiam
Więc może je pokaże na forum czym potwierdzi swoją klasę i utnie niedowiarkom argumenty
Pozdrawiam

5,29,80

I jest przy okazji nauczka na przyszłość
Takim silnie cwanym nie można dać się rozbujać
Przecież od jego pierwszych wpisów wałkiem śmierdziało.
Trzeba tępić,zanim na dobre się wykluje gad.
Dla reszty - pozdrówka
Takim silnie cwanym nie można dać się rozbujać
Przecież od jego pierwszych wpisów wałkiem śmierdziało.
Trzeba tępić,zanim na dobre się wykluje gad.
Dla reszty - pozdrówka

Cześć Perkun
pytaliśmy już o skany, ale skoro on "żyje" z tego, że inni grają jego liczbami - kuponów mieć nie będzie.
Monet
pytaliśmy już o skany, ale skoro on "żyje" z tego, że inni grają jego liczbami - kuponów mieć nie będzie.Monet

perkun,jedno nie ma nic wspólnego z drugim.Jeżeli nawet ktoś jest "dobrym " typerem, niema prawa obrażać innych ludzi na forum

Lila nie... Ale jak my stoimy przed centrum i czekamy ash nam otworza to ona nadjezdza tym swoim wózkiem 

na 14:00 -2,5,16,29,36,58-
Witajcie. Hej!
Wiadomość, żeby zablokować Cardinale została wysłana. HEJ!
Wiadomość, żeby zablokować Cardinale została wysłana. HEJ!

andro

... Borutaaa
przcuje