Wpisy 3 848 492 – 3 848 591
16 maja 2020 21:46 → 16 maja 2020 23:23, 100 wpisów
Dopisano wyniki ekstra pensja - 05,10,11,28,32 oraz dodatkowa liczba 02
Stałe zestawy liczbowe Ekstra Pensja
gelius 4/5 + 0/1
Dopisano wyniki ekstra premia - 02,04,08,15,16 oraz dodatkowa liczba 03
Typowania Ekstra Premia
leszcz 3/5 + 0/1 - wygrana 10 zł=rob= 3/5 + 0/1 - wygrana 10 zł
lech 3/5 + 1/1 - wygrana 15 zł
halinkanie 3/5 + 0/1 - wygrana 10 zł
monikk 3/5 + 0/1 - wygrana 10 zł
Kumulacja Lotto przekroczyła 6 000 000 zł
Dopisano wyniki Lotto - 01,09,17,30,31,38
Dopisano wyniki Lotto Plus - 10,15,26,28,37,40
A mogłem mieć 16 pkt a tu lipabiorę się zaraz za to.. Jutro jednak maszynana 4 trafiłem 3/6
We wtorek kumulacja, pewnie zwiększą do 8 milionów ale realnie będzie koło 7 mln
Nie chwaląc się:
czwartek lotto 3/6 i 4/12
sobota lotto 3/6 i 4/12
ale numer
czwartek lotto 3/6 i 4/12
sobota lotto 3/6 i 4/12
ale numer
Wysyp wygranych, czwórka w Lotto około 128 zł lub mniej a piątka 3800
nawet treningu nie będzie po co się denerwować co by było gdyby
Madzia chyba mnie dogonisz... Stoję w miejscujuż wypadłem z wszystkich 100...
MCSI:
"Jak zwykle mocno przeszacowana kumulacja"
Nie pierwszy raz...
Miało być 7 mln jest lekko ponad 6 mln czyli np. 6 001 001
Jeśli będę we Wtorek, to w wysokości około 8 mln PLN
"Jak zwykle mocno przeszacowana kumulacja"
Nie pierwszy raz...
Miało być 7 mln jest lekko ponad 6 mln czyli np. 6 001 001
Jeśli będę we Wtorek, to w wysokości około 8 mln PLN
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 100 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 335 022,00 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Zgrywus jak nie będziesz wiedział jakie liczby do lotto skreślić to śmiało ode mnie spisuj
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Kumulacja Lotto: 8 000 000 zł
magda wpisz yotu tube kabaret mydełko fa
o konawirusie tam jest
3 848 467. Marian303 2020-05-16 (21:37)
Arczi załatwileś recepty?
witaj nie nie załatwiłem nic, zle sie czuje ostatnio, bardzo wysoki cukier jeszcze dzisiaj dopadł mnie ból zębów i głowa cały dzień leze, nigdzie niebylem, i nic tez niegrałem i niewysyłałem, wogóle dzisiaj tez miałem dziwny bardzo sen, który czuje ze wróży coś chyba i złego,sen był zwiazany zemna iośrodkiem zdrowia, w którym widziałem swja lekarke ubrana na biało jakby za szyba i lezaca na kozetce nieznajoma naga bardzo ładna dziewczyne, która sie domnie cały czas uśmiechała co prawda nie znam tej dziewczyny, z reala to byl ktos jakby i nieznajomy i troche jakby i znajoma, pamietam ze była to piekna dziewczyna o miłym usmiechu, czarnych długich włosach i czarnych oczach , leżała na kozetce głowa w dół widziałem jej usmiech na twarzy, a lekarka kładła jej na plecach plasterki ogórków, niby na wzomocnienie i odnowe skóry,
Arczi załatwileś recepty?
witaj nie nie załatwiłem nic, zle sie czuje ostatnio, bardzo wysoki cukier jeszcze dzisiaj dopadł mnie ból zębów i głowa cały dzień leze, nigdzie niebylem, i nic tez niegrałem i niewysyłałem, wogóle dzisiaj tez miałem dziwny bardzo sen, który czuje ze wróży coś chyba i złego,sen był zwiazany zemna iośrodkiem zdrowia, w którym widziałem swja lekarke ubrana na biało jakby za szyba i lezaca na kozetce nieznajoma naga bardzo ładna dziewczyne, która sie domnie cały czas uśmiechała co prawda nie znam tej dziewczyny, z reala to byl ktos jakby i nieznajomy i troche jakby i znajoma, pamietam ze była to piekna dziewczyna o miłym usmiechu, czarnych długich włosach i czarnych oczach , leżała na kozetce głowa w dół widziałem jej usmiech na twarzy, a lekarka kładła jej na plecach plasterki ogórków, niby na wzomocnienie i odnowe skóry,
po jakims czasie wyszła od lekarki gdy sie juz ubrała podeszła domnie na korytarzu i usiadła mi na koloana obejmujac mnie reka za głowe, ubrana była w taki biały kombinezon, jak ubiera sie małe dzieci w takie kombinezony dla dzieci do wózka pamietam ze wygladała jak małe dziecko ubrane w skafander i kapturktóry byłod srodka otoczony takim jakby lisem białym, wtedy tez objeła mnie i pocałowała , byłem w szoku, po myśla lem nieznam cie co ty robisz, zapytałem, wtedy popatrzyłem jakby na sciane gabinetu lekarskiego, ta sciana byla z szyby, pocałunek we śnie to zdrada jest, wtedy dziewczyna owa powiedziała mi ze jej sie bardzo podobam, ze ma na imie Monika, i chciałaby abysmy byli razem,byłem w szoku, pamietam ze wstałem z krzesła ,a ja wziółem na rece tak jak to rodzice biora swoje małe dzieci i wyszedłem z osrodka, pozniej nagle widze we śnie ze trzymam ta dziewczyne na kolonach ,ale siedze juz pod kosciołem na ławce,
a obok mnie siedza jakies starsze kobiety i jedna z nich trzyma w reku różaniec i liczy paciorki w pewnym momencie odzywa sie do tej dziewczyny, dziewczynki, niby i pyta moniko czego ty siedzisz u tego pana na kolanach, a ona mowi do niej mamo, poznaj to jest moj nowy chłopak,ta kobieta z rózancem , wygladał bardziej na tej dziewczyny babcie niz na mame, była to starsza kobiecta ze zmarszczkami na twarzy i rózancem,wtedy kobieta odpowiedziała domnie w idzeze wybrałas sobie wporzadku chłopaka imam nadzieje ze bedzie o ciebie dbał , bylem w szoku bo niebylismy para iniebyłem jejchłopakiem, tylko znajomym z przychodni lekarskiej, choć niepowiem ze ta dziewczynka m, dziewczyna mi sie bardzo tez i podobała, a pomyslałem taka duza miedzy nami róznica wieku jest, ze ona by mogła być moja córka a nie partnerka do zycia, tymbardzej gdy zapytałem jej wczesniej ile ma lat, powiedziała mi ze brakuje jej 5 do pełnoletnosci, czyli wychodziło ze ona ma chyba 13 lat a ja 47, wiec nie mozemy byc chłopakiem i dziewczyna, tym bardziej, wkoncu weszlismy do koscioła , widziałem w kosciele pełno ludzi siedzacych w ławkach a monika ciagneła mnie za reke do ławki,pamietam ze rozgladałem sie w tym kościele patrzyłem na sklepienie u góry widziałem tez ludzi na chórze słyszałem tez anielski śpiew,monika byla zadowolona ze siedzez nia w kosciele w ławce, i niestety gdy byłem w tym kosciele z ta monika obudziłem sie i niewiem co dalej sie stało, po przebudzeniu sie szybko sen sobie zapisałem, i troszke rozpisałem,obudziłem sie po godzinie 14 z bolem zebów i silnym bólem głowy , i z myslami co to za dziewczyna jest, kim byla jej matka, dlaczrego śnila sie mi lekarka ,kosciół i w dodatkiu ta monika niby mbyła juz jako dorosła, a tu niby jako małe dziecko które trzymam na rekui w dodatku ubrana cała na biało jak taki mały eskimosik jeszcze w dodatku powiedziala mi ze jej sie podobam chce abysmy byli para i chłopakiem i dziewczyna, aha i ze mieszka na ulicy ceglanej,
co prawda w mojej miejscowoscui jest taka ulica, znam tam duzo ludzi, mam tak kolegow i koleezanekk duzo, ale nieznam z tamtad zadnej moniki tez , choć byla kiedys taka jedna ale w wieku chyba tak gdzies okolo 13 lat bawiła sie w podchody z dzieciakami na podwórku , przyszła do domu, usiadła w fotelu i po chwili zmarła okazało sie pozniej ze zmarła na serce, ale ja wtedy tez byłem mlody i widziałem ja tylko raz w zyciu, za jej ztcia miała ładny uśmiech, ale niebtyła wcale podobna do tej ze snu. cpo mi sie dzisiaj przysniła, niewiemm co tenn sen oznacza ale niewyglada mi to na nic dobrego, dziewczyna jako małe dziecko, koscciól spiew churzystów, rózaniec, strsza kobieta ze zmarszczkami, lekarka, osrodek zdrowia kosciól i malowidła na suficie sklepien9ia w kościele, czyzby to był nastepny sen proroczy ,lub jakiś anioł prosi mnie znów o modlitwe za spokój jego duszy, za duzo tutaj w tym śnie jest niewyjasnionych sytuacji i zagadek, i czuje ze to nniewrózy nic dobrego
Witam wszystkich Wczoraj w tv leciał film "Epidemia strachu", bardzo na czasie choć z 2011 roku.
Można obejrzeć np. tu https://www.cda.pl/video/51570757f
pozdrawiam
Można obejrzeć np. tu https://www.cda.pl/video/51570757f
pozdrawiam
niewiem co to oznacza ale z bólem niejest dobrze,i kim byla ta dziewczyna monika ze snu jakas masakra normalnieczyzby nadchodził niedługo mój koniec zzycia tu na ziemi, lub dopadłl mnie coronovirus
Arczi życzę dużo zdrowia. Nie bierz tych wszystkich snów tak do siebie bo jak człowiek za dużo myśli to różne pierdoły lubią się śnić.
co prawda niemam goraczki ale bardzo boli mnie szczenka gorna i dolna i zeby oraz głowa, mało mi głowy n8ierozwali,
3 848 576. tomi77 moze i pozyje kto wie ,a moze i nie zreszta kto to wie co go jeszcze czeka
3 848 576. tomi77 moze i pozyje kto wie ,a moze i nie zreszta kto to wie co go jeszcze czeka
tomi wpisz mydłełko fa kabaret zmienilili wersjje na covid-19 ytoby tybe
3 848 578. Marian303 dzieki, widzisz ja nie mysle duzo i sny nieraz i mi sie snia rózne , tez i sprawdzaja mi sie te sny, choć nie zawwsze, ale w wiekszosci, czesto śni mi sie cmentarz na którym nigdy niebyłem widze krzyze ,pomniki stare, aja ide tym cmentarzem we mgle, i szukam jakiegos niby grobu ale nigdy go nieznajduje ,czego szukam i kogo niewiem
dzisiaj gdybym posłał multika trafiłbym jedyne 8/10 w multika ale niestety nie wysłałem choć widze mije wylosowane 8 liczb na które polowałem od kilku dni, w mini tez by była 3/5 wyszła data moich urodzin
a tu nic nieposłane
a tu nic nieposłane