Wpisy 3 848 392 – 3 848 491
16 maja 2020 19:56 → 16 maja 2020 21:46, 100 wpisów
Zb jaki doświadczony

Tomi77, te zamalowane wyjdą o 21:40.Znow ten sam mem. To staje się nudne
Tobiasz to wyjdź

Zaraz to od Pasko.
Za co

Przelali na konto zł 5.20 i kupił pół kilo kaszanki.Szczęście nie ma granic.
Tobiasz

A mozdzek

Pijaki i zboki opanowały Mp.
Zbigniewg-w Lesie,albo poleciał do sklepu po papier toaletowy
Wn

3848402, nie wiem co ma kaszanka wspólnego z tym portalem, ale pozdrawiam. Nie jadam kaszanki i innych wędlin z tablica Mendelejewa i zasobem cholesterolu. Faktycznie, stałe te same memy 

Widocznie coś ma wspólnego.
Islandorka.za fotki.
3848408, móżdżku też nie jadam i nie polecam. Tam jest mnóstwo cholesterolu
Pięknie wygląda islandorka na zdjęciu 413.
Za te fotki to wyrazy współczucia, nie gratulacje. Mnie one nie bawią, ale uważam, że to prymityw

Ładne, super, piękne, jest na co popatrzeć. Nie widziałem takich w życiu

Musze kompa przeskanować bo wrzuca mi to samo
Polecam jarzyny i owoce zamiast wędlin, móżdżku i podlej kaszanki
Jakie ładne liczby wylosowali w Lotto de.
Małe i duże: średnich brak.
mam lotto bez plusa mini multi
ostatni dzień jutro bez grania
Niedziela
ostatni dzień jutro bez grania
Niedziela
Nie można legalnie grać.
nie ma sensu grać jak można tylko liczyć na wygraną równą lub czasem mniejszą niż wkład większe wygrane przypisane są szczęściu to samo tyczy się w zdrapkach czasem jest fart ale więcej się wyda niż wygra
A szczęścia nie mam w grach jedynie jak czasem pomoge to się trafi
A szczęścia nie mam w grach jedynie jak czasem pomoge to się trafi
Gosia.
Nie gram już 10 lat, i niech tak dalej zostanie
Nie gram już 10 lat, i niech tak dalej zostanie
Gosia 77-a gdzie kupiłaś te ogony wędzone,bo u mnie w sklepie nawet świeżych niema,a tez mi sie marzy fajna grochówka
HITy sejmowe 2019 roku (najlepsze akcje) you tube aha jestem pod wpływem
To jest podatek od głupoty,nieda się zarobic to człowiek mysli o wygranych
Andreas kupiłam niedaleko w sumie pierwszy raz akurat weszłam dostawe mieli swojskie wyroby i tak się skusiłam na nie bo ładnie wyglądały a surowych też nigdy nigdzie nie widziałam ponoć to rarytas te surowe
U nas w leviatan
U nas w leviatan
zbigniewg-reset brak fonii i wizji jak jutro wolne
Przed chwilą padło 6 x 2783,40 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Aż 6razy
3 848 441. Andreas3864 2020-05-16 (20:42) Wydymać TS plan na 2020.
To jest podatek od głupoty co trzeba kobinować jak coś trafić jutro wolne 7 dni pracować nie wolno
To jest podatek od głupoty co trzeba kobinować jak coś trafić jutro wolne 7 dni pracować nie wolno
No napewno bede musiał poszukać
znam osobnika chorego na Covid-19 jednego znam go osobiście powaga
zbigniewg-to będziesz ratował budzet
Górnicy do roboty po niedzieli,a reszta grup zawodowych się nie liczy
dzisiaj po godzinie 15stej dowiedziałem się
ja miałem kiedys takiego wujka już śwp. był z pochodzenia niemcem, ale nigdy sie do tego narodu nieprzyznawał ,nienawidził ich, pomimo ze w nim płyneła tez ich krew, poniewaz gdy był mały a trwała wtedy wojna, własnie niemcy zabili mu rodziców na jego oczach , wujek bardzo był serdeczny dla wszystkich ,a ja go uwielbiałem jako dzieciak jeszcze , wujek uwielbial dzieci i był bardzo rodzinny i kochany lubiał, tez piwo mógł tego wypić nawet beczke, pamietam jego brzuszek na którym swtawiał nietylko flaszke a kanke z piwem taka 5 litrowa, to był gość do niedopodrobienia, miał az 5 córek,i 1 synka który po porodzie zmarł zaraz, jak zobaczyłem te zdziecie przypomniał mi sie wujek z bańka na brzuchu, pamietam tez ze wujek był łysy a na srodku glowy miał chyba z 3 włosy pamietam ze jak wypil ,juz troszke za duzo to zawsze prosil abym wzioł grzebień i mu te 3 włoski przeczesał ,i ja to robilem ile wtedy bylo smiechu, wujek był bardzo dobrym człowiekiem, dbał o innych tez ludzi, którym sie nieprzelewało,na wiosce obok swojego miasta, pracował w sklepie, wujek czesto tez nie brał pieniedzy od ludzi na wiosce rozumiał co znaczy bieda bo za dziecka ja przeszedł tez,pracował w jedynym sklepie na wsi, ludzie go tam bardzo tez i lubili,kiedys feralnego dnia a byla to sobota, w dniu wolnym od pracy, pojechał na komarku do pracy, niemusiał wtedy jechac ale pojechał bo bał sie ze komus moze coś zabraknie i niebedzie na niedziele co jeść , w sklepie spedził troche czasu , zrobił podliczenie
utargu sprzedał kilka zeczy , jeszcze jakiś drobny chlopina chciał piwo,powiedział wujkowi ze go suszy i czy moze go wujek poratować , wujek wzioł ze skrzynki piwo i dał mu nie biorac za to pieniedzy, wtedy tez zamknoł sklep, wzioł utarg i dla cioci wode anke do torby i pojechał do domu,komarkiem wujek nigdy niepił gdy siadał na komarka,w drodze powrotnej z pracy w polowie zginoł .
utargu sprzedał kilka zeczy , jeszcze jakiś drobny chlopina chciał piwo,powiedział wujkowi ze go suszy i czy moze go wujek poratować , wujek wzioł ze skrzynki piwo i dał mu nie biorac za to pieniedzy, wtedy tez zamknoł sklep, wzioł utarg i dla cioci wode anke do torby i pojechał do domu,komarkiem wujek nigdy niepił gdy siadał na komarka,w drodze powrotnej z pracy w polowie zginoł .
zabił go polak niemieckiego pochodzenia który wyjechał na saksy do niemiec, bylo mówione ze był to hanys,polskiego pochodzenia ktory zapłacił tylko mandat i wyjechał do niemiec bez przeszkód, policja nic nie zrobiła aby goscia zatrzymnać , kierowca który zabił wójka mandart zapłacił od reki, i byl wolny, pamietam ze gdy wujek zginol miał 55 lat dobry człowiek zginoł niepotrzebnie, oczywiscie cały utarg zginoł nikt niewie co sie stało z kasa za cały tydzień , kiedy wujek długo nie przyjezdzał do domu ciocia sie zmartwiła wtedy wsiadła z córka i przyszłym zieciem w samochód i pojechali do wujka do sklepu, jednak w polowie drogi zatrzymał ich patrol policji i niepuscili ich tamtedy tylko powiedzieli ze musza jechac inna droga bo byl wypadek, imusza jechać inna droga,moja ciocia wtedy zobaczyła i rozpoznała wujka komarka wtedy juz wiedziała ze cos sie stało niedobrego i tragicznego, od itaka to historia, jestes dobrym człowiekiem dajesz z siebie wszystko innym i giniesz w niewyjasnionych okolicznosciach i w drodze do domu, rodzina sprawe zgłosiła do uni europejskiej i po kilku miesiacach dostali pismo z sądu tam ze sprawa została umorzona, a takich spraw oni tam maja multum i nie wszystkimi sie moga zajać i zabójca wujka jest na wolnosci, pytanie ile jeszcze takich ludzi zabije i bedzie bezkarny tak sądy miedzynarodowe działaja zero szacunku dla jakiegokolwiek człowieka,
wtedy gdy to sie stało polacy masowo wyzjezdzali do niemiec ze wzgledu na pochodzenie, sprawa została skierowana do sadu miedzynarodowego ,który olał te sprawe i odpisali ze gdyby to sie stało po ich stronie to by sie sprawa zajeli a ze stało sie to w polsce to oni sprawe umazaja,zreszta polska policja tez tu dała dupy wtedy, bo powinni takiego delikwenta zatrzymac i niepozwolić mu wyjechac do niemiec, a on bezkarnie wyjechał
po zapłaceniu mandatu, tak traktuje sie ludzi z polski, wujek pomimo ze pochodził z niemiec a mieszkał w polsce mial tez 3 mlodszych braci którzy sie do niego nieprzyznawali bo ozenił sie z polka, jak to mowili a wujek nosił niemieckie nazwisko , braci swoich pamietal jako dzieci tylko tez, kiedys szukał ich, , moja mam odnalazła jednego z braci który przed smiercia wujka odwiedził go chyba z raz,pozostali bracia sie do wujka nie przyznawali pomimo ze sa bardzo bogaci w niemczech, wujek zmienił sobie w nazwisku ostatnia litere przed smiercia aby pokazac im ze nie uznaje ich za swoja rodzine, i tak też został pochowany z polskim nazwiskiem, wujek kochał ludzi tu z polski i jak mowil zawsze ze on nieczuje sie niemcem a polakiem, bo niemcy mu zwyrzadzili duzo krzywdy za życia
3 848 458. tomi77 2020-05-16 (21:18)
No to woda z ogórków kiszonych z kompotem z truskawek i sraczka gotowa
No to woda z ogórków kiszonych z kompotem z truskawek i sraczka gotowa
W USA zanosi się na porządne trzęsienie ziemi.
Zagrożony jest stan Nevada.
Zagrożony jest stan Nevada.
zaraz cyrk zaraz rodeo na 102 islandorka śpi
Od 2 dni trzęsie sie tam ziemia.
Dopisano wyniki Multi Multi
06, 10, 19, 24, 32, 41, 44, 50, 51, 57, 59, 61, 64, 65, 67, 72, 73, 74, 77, 80
Plusem jest liczba: 61
06, 10, 19, 24, 32, 41, 44, 50, 51, 57, 59, 61, 64, 65, 67, 72, 73, 74, 77, 80
Plusem jest liczba: 61
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 12805 zestawów od 1673 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 9 876 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 18 234 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- krisgra - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 120 zł = 48,00 x koszt gry
- ziuta1981krk - koszt gry: 30,00 zł, wygrana: 750 zł = 25,00 x koszt gry
- sisi22 - koszt gry: 30,00 zł, wygrana: 380 zł = 12,67 x koszt gry
- Minek3 - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 120 zł = 12,00 x koszt gry
- Adam1975 - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 194 zł = 9,70 x koszt gry
Zb
Dopisano wyniki Mini Lotto - 02,06,12,26,38
Analiza stałych zestawów liczbowych Mini Lotto
KrissA 4/6
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,05,06,08,12,14,15,16,17,18,23