Wpisy 3 847 062 – 3 847 161
14 maja 2020 22:27 → 15 maja 2020 09:11, 100 wpisów
Jutro piatek
Wojtt
3 847 046. Sebastian ja dzisiaj skorzystałem z pomysłu marc1978 który pieknie trafil dzisiaj 5x6/6 w multiku, ale ja wysłałem tylko 1x 7/7 i tutaj wpadła tylko 3/7 ale widze ze to działa co napisał mi marc1978, wpadło tylko 3 liczby z tych 7 co wytypowałem, bardzo dawno niegrałem na 7 liczb, dzisiaj poszedł testowy 7/7 z metoda MARCA 1987
3 847 064. Wojtt trzymaj sie ciepło
Pierwszy lewy kupon dwie liczby
wylosowano 21 28 ss się sprawdza
wylosowano 21 28 ss się sprawdza
3 847 069. Gosia__77 i jak tam z wygranymi, trafiłas na moich numerach coś czy nie?
Arczibalik73 rozumiem i też tak zrobię
Gosiu Przeczytałem właśnie przed chwilą i też napisałem
Tobiasz
Tobiasz nie jest tak łatwo wygrać
O 14.00 trafiłem 4/6 W Multi
Zgrywus ile wygrałeś?
Zgrywus i w co zainwestujesz wygraną?
Zgrywus masz duży brzuszek ?
A co lubisz zjeść?
3 847 093. Tobiasz89 2020-05-14 (23:12)
Gabriel, ten kupon to reklama z Tesco?
Tobiasz89
Gabriel, ten kupon to reklama z Tesco?
Tobiasz89
Gosiu z Twoich wyszedł Trzon
49 56 41 69 71
49 56 41 69 71
Tylko nie wiem czy na jutro czy dopiero na promocję 5 + 100%
Zobaczymy
Zapisz sobie te liczby i będziemy obserwowali co się dzieje
Super
Gosia latasz z kąta w kąt ?
Ja też ostatnio nie mogę się skupić
Ja też ostatnio nie mogę się skupić
Gosia dobrej nocy
Też idę
Też idę
to jest dobry sposob , kiedys tak trafilem 7/7 mialem 7 numerow i obserwowalem, jak jakis wlazl to podmianka i po kilki dniach wszystkie 7 razem
trzeba sie wziazc za tego multi nie ma co odkladac na pozniej, w maju musi byc przelom w grze
mozesz jeszcze uratowac swiat, wszystkie twoje winy beda przebaczone, przeszlosc sie nie bedzie juz liczyc, zostanie wymazana, ale tylko jedno ale, teraz w maju trzeba ebnac
Tobiaszkto wymyślił takie imię,ja bym miał pretensję do rodziców jakby mi takie dali,no ale można zmienić,albo z drugiego imienia się nazywać
MIKROCZIPY W POLSCE ? / UMOWA Z 10 MAJA / POLSKA AGENCJA PRASOWA
https://www.youtube.com/watch?v=ui4Urb-IPk0
No i mamy nawet produkcję tego gó..a w Polsce,no i jak można nazwać taki rząd i prezydenta w Polsce?
https://www.youtube.com/watch?v=ui4Urb-IPk0
No i mamy nawet produkcję tego gó..a w Polsce,no i jak można nazwać taki rząd i prezydenta w Polsce?
Operacja " Warp Speed" | Prezydent Trump uruchamia masowe szczepienia w USA!
https://www.youtube.com/watch?v=D2havuwjOY4
https://www.youtube.com/watch?v=D2havuwjOY4
Projekt, zatytułowany ,,Operacja Warp Speed", ma na celu wyprodukowanie setek milionów dawek szczepionek, które mogą być udostępnione Amerykanom do końca tego roku Żadna szczepionka przeciwko korona wirusowi nie została jeszcze stworzona, choć wiele projektów jest w trakcie realizacji na całym świecie ale w USA prezydent Trump chce użyć wojska do logistycznego rozmieszczenia i administracyjnego zaszczepienia milionów Amerykanów w jak najkrótszym czasie.
Czy prezydent Trump sprzedał nas przemysłowi szczepionek i zamierza wprowadzić dyktaturę medyczno-wojskową w całej Ameryce?
Czy prezydent Trump sprzedał nas przemysłowi szczepionek i zamierza wprowadzić dyktaturę medyczno-wojskową w całej Ameryce?

witam
fake newsy od rana do wieczora.....
ludzie więcej wiary i optymizmu
Miłego dnia życzę
ludzie więcej wiary i optymizmu
Miłego dnia życzę
za dużo tego w sieci jest a co mnie bawi najbardziej to to że pan minister pierw śmiał się z masek nakazał je później nosić a sam nie nosi gdyż jak uważa w niczym nie pomagaja (chyba że zakupione w od nie dawno powstałej firmie w której ma udziały) na dodatek osoby zdrowe nie powiny nosic by nie nabawic się między innymi grzybicy pluc itp powiklan pomijając fakt że te maski rak chronia jak w opisie w mym profilu niech każdy robi jak uważa jego zdrowie mnie dusi dużo zdrowia nam życzę
Przed chwilą padło 1 x 1550,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
43,49,56,57,62,64,68
56,61,64,68,70,74,79
57,61,66,69,70,73,80
43,50,57,61,62,64,68
Parę 7/7 chyba w takiej postaci wyślę
56,61,64,68,70,74,79
57,61,66,69,70,73,80
43,50,57,61,62,64,68
Parę 7/7 chyba w takiej postaci wyślę
Walduś... jasnowidz.
Rzecz w tym że prawdziwy jasnowidz nie korzysta z takiego wynalazku.
Kula - narzędzie... oszustów.
Kula - narzędzie... oszustów.
Wczoraj Gosia została uratowana przed... katastrofą finansową.
Nie wysłała kuponu z prognozą 1-2/6.
Brawo.
Nie wysłała kuponu z prognozą 1-2/6.
Brawo.
Panorama.
witam
a propo maseczek ..wczoraj jak szłam do wnusi ubrałam maseczkę kupioną taką jak noszą pielęgniarki z flizeliny i cały czas mnie oczy bolały,łzawiły i szczypała mnie twarz ,,,swędziało """"jestem alergikiem ...z czego to dziadostwo jest zrobione ....domowe szyte z materiału które nosiłam do tej pory ,nic się nie działo
a propo maseczek ..wczoraj jak szłam do wnusi ubrałam maseczkę kupioną taką jak noszą pielęgniarki z flizeliny i cały czas mnie oczy bolały,łzawiły i szczypała mnie twarz ,,,swędziało """"jestem alergikiem ...z czego to dziadostwo jest zrobione ....domowe szyte z materiału które nosiłam do tej pory ,nic się nie działo
Wczoraj sprawdziłem zestaw do Lotto naszego Prezydenta Portalu Multipasko pl.
Prognoza była.
> 1-3/7 <
Tylko jedna trafiona liczba.
1/7. /41/.
Prognoza była.
> 1-3/7 <
Tylko jedna trafiona liczba.
1/7. /41/.
szczepan71 typował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 903765 i trafił(a) 504 zł
Dusia.
Przerwa.
Dusia