Wpisy 3 846 105 – 3 846 204
14 maja 2020 00:16 → 14 maja 2020 09:31, 100 wpisów
Masakra
3 846 094. Sebastian_M co do liczby 36 to niekoniecznie musi byc dzisiaj chyba wyszła nie ale to nieznaczy ze bedzie codziennie wychodzila, moze z 2 razy pod rzad wyjść ale nie wiecej, zauwaz ze zawsze pewna liczba sie powtarza po juz wczesniejszeym wyjsciu np w mini i nietylko w mini lotku bo w innych grach tez
gabriel dostrzegam anioły jeszcze wczesniej niz TY sie tu pojawiłes , na czacie, sa to dobre anioły jakj i też te złe anioły,
gabriel dostrzegam anioły jeszcze wczesniej niz TY sie tu pojawiłes , na czacie, sa to dobre anioły jakj i też te złe anioły,
QArczi liczba 36 wyszła po raz 3 z rzędu
3 846 105. GABRIEL dzieki ale taka jest prawdaanioł aniołowi nie jest równy kaxzdy ma znich coś za uszami
GABRIEL Nie chce Ci się spać ?
Arczi zadajesz się z diabłem teraz. Namawia Cię do złego abyś postawił całe swoje życie na jedną cyfrę
3 846 116. GABRIEL zdiabłem sie niezadaje bo bym mu konkurencje zrobił anie lubie znikim konkurować
Arczi i tu się mylisz. Gówno wiesz o Aniołach. Anioł to już ktoś dobry i ma misję
GABRIEL co Ty bierzesz ?
3 846 118. GABRIEL to zalezy oojakim aniele mówisz kazdy ma znich misje i wszystko robi aby ja wykonać a wiesz poco to aniolowie robia bo maja zato obiecane skrzydła w niebie, jesli niewypełni swojej misji i nieedostanie skrzydel i bedzie ze swojich czynów odpowiednoio rozliczony,
Nie można spokojnie wybrać liczb
I później są takie efekty że ciągle mamy 2/5 W Mini
Ja już rzadko piszę o tym ale prawie codziennie mam te 2/5
3 846 121. Sebastian_M spokojnie bez nerwów typujemy normalnie liczby dalejgrunt to zachować spokój i byc ć dobrej mysli , nie udało się dzisiaj , to uda sie jutro lub pojutrzeale grajac wkoncu i wygramy grunt to spokój i pozytywne myślenie
Jeszcze półtorej godziny i przyjdzie Zbogniew i powie że zaraz odbędzie się losowanie
Arczibalik73 ja myślę pozytywnie i wierzę zeże w końcu wygramy 5 w Mini
Dziś zadzwonił do mnie gość i namawiał mnie na kupno działki 13000 m2 blisko Warszawy.
Szeroka na 70 m i przylegające do ulicy. 15 minut do centrum
3 846 126. Sebastian_M ja nietylko wierzę w to ze trafimy to a wrecz wiem ze tak bedzie i to w niedługim czasie tylko spokojnie składamy liczby i nimi wygrywamy, niema co sie spieszyć wkoncu przyjdzie taki dzien ze ts wpadnie na nasze lic\zby i wtedy bedziemy wygrania nie przegrani, tylko na spokojniepomalutku i do celu
Arczibalik73 tak musimy zrobić
Masz rację. Nie ma co się spieszyć . Wygramy to pomyślimy o inwestycjach
Takich konkretnych
Masz rację. Nie ma co się spieszyć . Wygramy to pomyślimy o inwestycjach
Takich konkretnych
oczywiscie najpierw wygrana pózniej inwestycje nie inaczej co by sie niewpakować w jakiś kanał, a jesli chodzi o ta działke to musisz sie dobrze nad tym zastanowić czy w to wejsc czy nie
czy taka działka jest ci teraz potrzebna w tym czasie , zawsze zanim kupisz sprawdz lokalizacje i infaraskture tej ziemi , co tam ktos moze planuje postawić w okolicy , i tez co TY chcesz tam np postawić
Teraz nie mam na to kasy ale jak wygramy to zbudujemy takie małe osiedle
Gonzaga 15 minut to daleko ?
Dzis byłem na Starym Mieście i takich pustych uliczek jeszcze tam nie widziałem
Na rynku może 5 osób. Dziwnie to wyglądało
abys siew nie wpakował tak jak kolomnie niedaleko na wiosce, pewien gosc kupił ziemie na uboczu, gdzie miał miec spokojnie daleko od ulicy, gosc postawił sobie domek w ustronym miejscu zainwestował niezle w niby ten swój spokój, nie wiedział tez co aglomercaja tam planowała, jeszcze dobrze nie skonczyl budowy domu, a zrobili mu pod domem tzw. lącznik i ulice szybkiego ruchu łaczacą kilka miejscowosci razem, juz po otwarciu nowej drogi wyladował mu tir w jego ogródku,a taki miał miec tam spokój koło domu , gosc wyprowadził sie z wrocławia w spokojne miejsce a tu pod domem ulice szybkiego ruchu wybudowali, i gosc ma tam teraz taki spokój ze szkoda gadać,jak tam kolo niego bynajmnie kilka razy w miesiacu jakiegos wypadku i ktos niezginie to jest święto lasu, gosciu wczesniej kupił ziemie na uboczu a niewiedział ze tam jest planowana jakas inwestycja noi kupił i wdepnol w kanał jak nic
3 846 134. Sebastian_M ok ale najpierw musimy wygrac kase co by bylo na ta inwestycje
Arczibalik73 to prawda najpierw wygramy A później będziemy się martwił co zrobić
dlatego narazie typujemy liczby i wysyłamyi czekamy nato abny kulki nam weszły takie jakie wytypowaliśmy na dane losowanie
Arczibalik73 przyjdzie czas że wejdą wszystkie
niema co sie żucać z motyką na księżyc, pomału i do celu zreszta w mini niema tak duzo liczb do wylosowania jak juz w multiku i mozna tez szybciej i trafić ta 5/5 tylko trzeba dobrze dobrac do siebie liczby i zagrać nimi, sebastian wystrczy ze 42 liczb podzielimy na 2 TY np, grasz pirwszymi 21 numerami, a ja gram druga 21 numerami, przez jakis czas i wtedy z nich ukladamy swoje uklady którymi gramy w kazdym losowaniu, powiedzmy z tych yukladów testujemy w danym losowaniu 2 uklady przez nas stworzonem,niewierze zew tedy nie trafimy tej 5/5w mini niema silnych ze niewpasdnie nam cós a moze i nawet 5/5
Bij
sebastian tu niema co czekać aby weszły wszystkie te liczby, tylko te jedyne nasze które maja nam przynieść wygrana realną, i dzienie gramy najwiecej 2 ukladami na dane losowanie , nie wiecej, niestety TS nie dowie sie jakimi ukladami akurat my gramy do póki nie trafimy tej 5/5w mini lotka
Tak trzeba zrobić
Cel wyznaczony
Trafić 5 w Mini
Trafić 5 w Mini
A teraz trzeba iść spać
Dobrej i spokojnej nocy A jutro wysokich wygranych
Dobrej i spokojnej nocy A jutro wysokich wygranych
sebastian M TY np grasz liczbami od 1-21 JA od 22 do 42 np i niemieszamy ich ze soba z zadnej tych 21 liczb, wtedy gramy i wygrywamy cos , jesli cos trafimy odkladamy jakas czesc kasy a za reszte gramy, gramy tak aby jak najmniej stracić a wiecej wygrać dlatego tylko 2 uklady liczb na losowanie , aby było na zaś jesli wygramy powyzej,3/5 tez nire zwiekszamy ilosci ukladów wysyłanych gramy za jak najmniejsza kase, wtedy zapewne bedziemy na plusieokej widze ze juz usypiasz wiec ja lece jeszcze w numerki, dobranoc, śpij słodko i snij o numerach i wysokich wygranych
Ampułko-szczepionki RFID w przygotowaniu. Będą na jesień 2020
https://www.youtube.com/watch?v=siii1d4ioS4
Bardzo ważny najnowszy film
https://www.youtube.com/watch?v=siii1d4ioS4
Bardzo ważny najnowszy film
waldus stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Trzeba pisać petycję do Pasko żeby zlikwidował te obostrzenia

witam
2,57,62
QmkaWitaj
Emi,widziałaś jak Qbraczkowego Watykanisty na GL zjechali i zablokowali mu tam kilkanaście kont? Każde forum pozbywa się tego psychicznego człowieka z ul.Rybnickiej
Okazja.
Można wygrać prawie 2x więcej płacąc 2x mniej.
Ej - 10 000 000
...........
Lotto de - 17 000 000 euro.
1 zakład - 1 euro.
Losowanie w sobotę.
Można wygrać prawie 2x więcej płacąc 2x mniej.
Ej - 10 000 000
...........
Lotto de - 17 000 000 euro.
1 zakład - 1 euro.
Losowanie w sobotę.
Nie gram ale patrzę uważnie profil o wieczornego losowaniana 10 liczb
O!.
Jest pani77.
Jest pani77.
Pada/leje na południowym wschodzie.
22,35,47
22,35,38
25,35,38
6,58,64
14,15,17
15,55,66
7,25,62
14,53,55
51,62,66
47,48,56
22,42,63
46,62,68
7,22,40
22,35,38
25,35,38
6,58,64
14,15,17
15,55,66
7,25,62
14,53,55
51,62,66
47,48,56
22,42,63
46,62,68
7,22,40
Mewa.
Mewa
22,42,63 - 42,62,68 - 7,22,40. Zestaw 9/9.
Prognoza???
Prognoza???
u mnie po 22 zł za kilo.czereśnie też ponad 40zł ,poszaleli z tymi cenami