Wpisy 3 845 978 – 3 846 077
13 maja 2020 23:13 → 14 maja 2020 00:05, 100 wpisów
45 973. Tobiasz89 to prawda szczera
GABRIEL Smutne nie smutne ale ma.
Nie tak jak Ty
Nie tak jak Ty
Arczibalik73
Pora spać bo pobudka o 2:30.Gsbriel, widzę że wyobraźnia działa u Ciebie
Tobiasz89 Po co wstajesz w nocy ?
Tobiasz. Wstawanie tak wczesne wszystko tłumaczy. Musisz odpocząć
Zanim uśniesz to będziesz miał 2 godziny snu
Tobiasz. Obawiam się , że spać szybko nie pójdziesz. Seba zaczyna Cię pytać
Tobiasz89 o 2 w nocy to GABRIEL dopiero przychodzi na czat
GABRIEL Ty nie ucz ojca robić dzieci ok ?
GABRIEL I znowu się mylisz.
Nigdy nie spadłem z rusztowania
Nigdy nie spadłem z rusztowania
GABRIEL Ty masz czasami rozdwojenie z urojeniem wiesz o tym ?
Dziś dużo pisali o imieniu Kasia
GABRIEL Kiedy w końcu zmądrzejesz ?
https://www.youtube.com/watch?v=hjvKcuQdMbw
Spokój,cisza,zaduma.
Spokój,cisza,zaduma.
3 845 975. tomi77 a co CI tak zalezy aby byc w pierwszej 50-tce wygrywajacych na czacie? mi bardziej zalezy na wygranej w realu niz na tym czy bede tu na 1 pozycji czy w 1 ej 50 osób na czacie typujacych
czy na ostaniej pozycji
Arczi. Rozumiem, że jak już będziesz bogaty to nie pogada z Tobą ?
3 846 006. GABRIEL no wy razem z sebastianem M ,jak sie spotkacie to wogóle nieżle tu razem dajecie do pieca, jaja jak balony
3 846 010. GABRIEL 2020-05-13 (23:42)
kto niby nie pogada zemna, gabriel mnie pieniadze nie zmieniaja, ja jestem, cały czas taki sam, pieniadze to tylko papier jest który pomaga w zyciu, jesli sie go niewydaje na pierdoły, a człowiek powinien byc człowiekiem a nie materialista, kasa to nie wszystko jest
kto niby nie pogada zemna, gabriel mnie pieniadze nie zmieniaja, ja jestem, cały czas taki sam, pieniadze to tylko papier jest który pomaga w zyciu, jesli sie go niewydaje na pierdoły, a człowiek powinien byc człowiekiem a nie materialista, kasa to nie wszystko jest
Arczi. Pewnie zauważyłeś, że jak jestem tu przed Sebą to fajni ludzie się do mnie odzywają a jak tylko Seba wejdzie, to gdzieś się zaszywają bo wiedzą co z tego będzie. Ja nie dam durnia z siebie robić, tak jak Ty piszesz, że nie znasz języka polskiego
Arczi ? Zadałeś Tommiemu pytanie, które mi się nie spodobało. Nie typujesz w rankingach ?
GABRIEL Teraz dokuczasz Arczibalik73 ?
GABRIEL Znajdź sobie jakieś intratne zajęcie i nie dokuczaj ludziom ok ?
GABRIEL Nudzisz się bo zona poszła spać ?
GABRIEL Czy Pani Jadzia już poszła do siebie ?
GABRIEL Nie dość że dokucza to jeszcze słabo widzi
Okulista się kłania ale wiesz który ?
GABRIEL Ten co lubi wyziewy
GABRIEL Dla Ciebie fajny rozmówca to taki któremu możesz podokuczać
A Tu trzeba być człowiekiem
Zrozum to raz na całe życie
Bo nie będę w kółko tego powtarzał
Pani Jadzia to ma do Ciebie cierpliwość
Ta kobieta to istny skarb
Ona ma mini i nie tylko
GABRIEL Czekaj tatka latka
3 846 014. GABRIEL wszystko rozumiem co piszesz ale co ja nato poradze ze tak nieraz jest, powinniscie sie pogodzić, i dac sobie spokój miedzy soba, a widze ze lubicie sie razem przekomarzać , a tak niepowinno byc, powinniscie sie tu razem bardziej zakolegować a nie walczyc na słowa miedzy soba, a jesli chodzi o niekórych tu ludzi co tu wchodza i wychodza to róznie z tym tez bywa, jest duzo róznych ludzi co sie lubia i nielubia a wrecz niektórych nietrawia, tutaj, ale takniepowinno byc, wiadomo kazdy ma jakies swoje poglady na jakiś temat i ma do tego prawo, a ja to szanuję, ale przez to niepowinniscie sie miedzy soba sprzeczać i dogryzać sobie wzajemnie, dajcie sobie chłopaki poprostu na wstrzymanie ,ja was lubie obydwu jak i wiele tu innych tez ludzi, duzo fajnych i tez ludzi z tond odeszło na inne portale ,ale to niejest wina nikogo, chcieli i odeszli
Ja czekam na 5 w Mini
Lewy to się kończy a nie zaczyna
Kto poda jakieś liczby na jutro ?
Może lepiej stwórzmy razem Trzon
Tak będzie milej i może coś wygramy
Trzon to podstawa
GABRIEL Z Tobą nie można normalnie sam widzisz
Ja o liczbach a ten o łopacie
GABRIEL Pracujesz łopatą ?
3 846 042. Sebastian_M ja nie czekam tylko gram aby wygrać, teraz trzeba kreslic takie liczby w mini , zeby to ts chciał je trafic nie my mamy przegrywac tylko wygrywać pozwólmy TS wpaść do n\as wygrana w mini
GABRIEL Ja się z tego nie śmieję bo każdą pracę trzeba szanować
arczibalik73 Dlatego chcę coś razem stworzyć
3 846 044. GABRIEL
Tak aby każdy mógł wygrać
3 846 057. Sebastian_M ja do mini proponuje 2 liczby 39,i 40 na jutrzejsze losowanie czuje ze sie niedługo pojawia
Arczi też myślałem o liczbie 40
Arczi coś czuję że niedługo wpadnie liczba 23
3 846 057. Sebastian_M j co bys do tych liczb dołozył , oprocz tego co ja podaje, jesli myslałes o 40 to widac ze myslimy podobnie a moze oi tak samo tez a to juz jest coś
Liczba 4 też jest oczekiwana
3 846 069. Sebastian_M nie powiem ze niemyslałem o tej liczbie do tych mojich, ale tez moze z nimi wyjsc
Arczi coś Ci powiem