Wpisy 3 845 667 – 3 845 766
13 maja 2020 19:16 → 13 maja 2020 21:20, 100 wpisów
3 845 654. Sebastian_M pytasz gdzie bede na toi zarabiał , jeszcze niewiem, moze mnie gdzies po tej pademi zatrudnia , jak wczesniej nie zejde z tego świata wtedy już mi niebedzie nic potrzebne zaden komputer, ani zadna wygrana,{{hahaha} ale dopóki żyje to musze o wszystko jeszcze walczyć i grać aby coś wygrać
uwazajcie dzisiaj wieczorem na 50 tki moga sie pojawić w wiekszej ilosci
3 845 669. Marian303 witaj
3 845 669. Marian303 witaj
3 845 671. Marian303 niestety akle te dwie liczby nie wejda szybciej- 51,55,56,57
3 845 674. Wojtt witaj
Marian
Ja jeszcze pomyślę nad liczbami
Arczibalik73 w tym roku wygramy 5 w Mini
3 845 677. Marian303 2020-05-13 (19:28)
Arczi obstawiam też 53 mozesz dodac do tych liczb ale niewidze raczej tej liczby z tymi 50 tkaki ale kto nie ryzykuje ten nie wygrywa nie?prubój i wygrywaj
Arczi obstawiam też 53 mozesz dodac do tych liczb ale niewidze raczej tej liczby z tymi 50 tkaki ale kto nie ryzykuje ten nie wygrywa nie?prubój i wygrywaj
3 845 681. Sebastian_M 2020-05-13 (19:29) Atakujemy Mini Lotto !!!
Arczibalik73 w tym roku wygramy 5 w Mini oczywiscie musimy trafic choć jedna te 5/5 w mini no chyba ze uda sie wiecej , narazie musimy grac i wytypować te szczesliwe tak jak tu wczoraj wójtt zrobił
Arczibalik73 w tym roku wygramy 5 w Mini oczywiscie musimy trafic choć jedna te 5/5 w mini no chyba ze uda sie wiecej , narazie musimy grac i wytypować te szczesliwe tak jak tu wczoraj wójtt zrobił
podejrzewam ze dzisiaj wyjda ciekawe liczby i beda tez i powtórki niektórych liczb z 14 godziny
Wojtt
3 845 687. Wojtt a na co łowisz? na jaka przynente, ? czy moze na dwa kable
Wojtt ja jeszcze w pracy
Nie nie na kable,łowie przewaznie na sztuczne przynety na drapiezniki
Już mi się nie chce i zaraz kończę
Wojtt jeszcze nie. Najpierw muszę zreperować podmurówkę
3 845 692. Wojtt nie no z tymi kablami to taki tylko żart , rozumie czyli na sztuczna przynete, dlatego niechca brać, na muche tez łapiesz?
3 845 701. Wojtt aha to na gorskich rzekach łapisz no to co innego myślałem ze moze jeżdzisz na jakies jeziora albo akweny wodne albo nad morze
3 845 705. Wojtt
Wójtt wiesz ja tam niejestem jakimś wedkarzem ten sport to nie dla mnie, mnie by tam szlak trafił jakbym miał tak siedzieć i czekac i patrzec na ta wode kiedy ta rybka łyknie ten haczyk z ta przyneta, ja to wole takie sporty bardziej ekstremalne,jak jazda na rowerze, gra w kosza, choć niepowiem za łepka chodziłem nieraz z sasiadem i i jego synem na ryby na akwen wodny, ale to nie dla mnie jest a czesto widziałem tez jak takie polowy sie konczyły wsród sasiadów wedkarzy na rybach zaczynali od piwka potem leciala 1 flaszeczka wódki , potem 2 potem 3 a na koniec to juz był zgon, i najczesciej do domu wracali z polowów nastepnego dnia po poludniu, bez rtybek i z kacemno wtedy tez łowili na robaka
3 845 708. Marian303 2020-05-13 (19:52)
Ja łowie na robaka ale najpierw go zalewam
no takich jest wiecej
Ja łowie na robaka ale najpierw go zalewam
no takich jest wiecej
Arczi dlatego ja spininguje bardziej czyli chodze i zarzucam i zwijam przynete nie siedze i nie czekam
3 845 715. Wojtt aha no mozna i tak, a łowisz moze zimą robisz przerembel zarzucasz wedke i czekasz az cos sie pojawi, wtedy rybki wiecej pływaja blisko kry
3 845 718. Wojtt no tak teraz te ostatnie zimy to tak jest gdzie teraz zrobisz i z czego ten przerembel iśniegu nawet na lekarstwo niema no chyba ze tylko z armatek sniegowych w górach ale tam niema znów stawów z rybkami, teraz zime to mozemy tylko poogladac na necie no ja przedwczoraj widziałem śnieg gdy wracałem wieczorem ze sklepu umnie blal deszcz apozniej sypało śniegiem, platy to leciały takie z nieba jak pieść reki dziecka, jak wróciłem do domu to wygladałem tak jakbym przepłynoł morze, wszystko bylo mokre nawet kórtka podobno nieprzemakalna przemoklai koszulka namnie to niebyl deszcz a grad i snieg potem,wszedzie woda i wbotach tez, a zapowiadali ze bedzie deszcz tylko padał w calej polsce, itak mialo być do piatku,niestety rano juz na drugi dzien niepadało byla piekna pogoda tylko ze zimno juz troszke ale bez deszczy a osniegu niewspomne odrazu zniknol, a myslałem ze cos zostanie i bedzie bialo a tu niestet y zielono
Arczybalik ty lepiej napisz książkę niż pisać tu te bajery
zbigniew g pusciłeś wczoraj tą swoją trójkę
Ale miałem inna i 2/3
Wiem wpadła znowu
no
Nie mow ze zagrales
3 845 721. zbigniew g tak no co Ty nie powiesz, a może odrazu bestseler co? a TY moze pochwal sie co tam ostatnio wygrałeś w gry lotto
W niedziele 540 zł arczibalik
na razie nie gram czekam na promocję na 5 skreśleń
3 845 728. zbigniew g to na ile liczb?
W poniedziałek strajk wczoraj 2/3 arczybalik
Arczibalik nie pamiętam byłem wtedy w lesie Magda potwierdzi
3 845 733. zbigniew g rozumie w lesie byliscie
Idę spać zapodajcie za mie kabaret
widze ze w mini losuja fajnie liczby ostatnio to ja tez zagram fajnymi liczbami dzisiaj ciekawe czy beben na takie liczby wpadnie które dzisiaj puszcze jesli tak to bedzie trafione wkońcu te 5/5ale najpierw komsisja musi to zatwierdzići trafić mój układ
dzisiaj gram testowo po 1 ukladzie tylko w mini i multika tyle wystarczy , tylko ciekawe czy moje numery trafiawiec zabieram sie teraz za multika mini juz skreslone i czeka na wysłanie
zanim pojde na wycieczke do kolektury
3 845 739. bolek31 witaj
3 845 739. bolek31 witaj
3 845 743. Marian303 umnie nie leje na razie tylko delikatnie kropi, tak jak ksiadz kropidłem
Znałem kiedyś jednego księdza on był prawdziwym kropidłem lubił te%
Gosia nie martw się jeszcze będą takie promocje,że świat nie widział
dobra lece na wycieczke
Dodano losowanie nr 27 000 Szybkie 600

Gosia.
Trzynastego losują liczbę... 13.
Marian.
Zapowiada się niezła ulewa na południu Polski.
Może padać/lać do rana.
Może padać/lać do rana.