Wpisy 3 845 467 – 3 845 566
13 maja 2020 15:13 → 13 maja 2020 17:37, 100 wpisów
no
fajnie
a gdzie 1,2,i 7 ,4,55 ,58
fajnie
a gdzie 1,2,i 7 ,4,55 ,58
23,24,37 weszło po super szansie 2/3 miało byc 1/3 ts leżysz jusz
3 845 367. iza1976 2020-05-13 (12:18) NIUNIA NL
23,24,37 z super szansy byla jedna cyfra czyli bedzie 1/3 sprawdzimy to o 14;00
23,24,37 z super szansy byla jedna cyfra czyli bedzie 1/3 sprawdzimy to o 14;00
23,24,37 typowałem ze wejdzie 37 po super szansie weszly az dwie 24,37
dać ci iza kupony trzy ostatnie SS? Bo mam po wieczornym losowaniu
może nie przekręt a system liczby tam są numery ss im odpowiadają
15,73,76 po super szansie wychodziły dwie liczby jest dwie liczby
Pustka odnosnie liczb---Chyba zadzwonie do Wróżbity Macieja
multijune177 widzę oczekujesz skanów z wylosowanych dzisiaj liczb od portalowiczów , i piszesz to widze z taka ironia, to moze TY pokaz co dzisiaj trafiłeś, pokaż wszystkim swoje skany z dzisiejszego losowania
nie gram czekam na 26 maj na promocję 100%
wszystkie wygrane Multi Multi oraz Multi Multi Plus przy grze na 5 skreśleń, będą powiększane o 100% !od 25 Maja
Od 18 Maja otwarte Restauracje ,kawiarnie i fryzjer
a od lipca granice z niemcami i czechami ,słowakami węgrami
czas rozejżeć się za wczasami hura wakacje
czas rozejżeć się za wczasami hura wakacje
3 845 485. Andreas3864 dobre, jesli masz pustke co do liczb to moze przerwij gre, na jeden dzień, i obserwuj, zrób tak jak i ja robie kiedy niemam weny na wytypowanie liczb,napewno wtedy bedziesz wygrany, ja dzisiaj na 14 tez nie grałem pomimo ze mnie ciagneło na kilka liczb, które i niestety i tez i wyszły ale ja niezagrałem w realu, ale to nic, jeszcze nie raz je i trafie
liczby po super szansie takie wyszły
41,14,13,20,10,1,2
TS leżysz rozłożony szykuj kase na wieczór
41,14,13,20,10,1,2
TS leżysz rozłożony szykuj kase na wieczór
3 845 506. Mewa
Mewa
Krasnalka-gwiadeczka
Od niedzieli (17 maja) zmniejszone zostają też restrykcje związane z przebywaniem wiernych w miejscach kultu religijnego.Od 18 maja możliwe będą m.in.: działalność kin plenerowych (w tym samochodowych),zostają zmienione reguły funkcjonowania komunikacji miejskiej. Autobusem, metrem i tramwajem będzie mogło jeździć równocześnie więcej osób. od 25 maja rząd przywraca też możliwość prowadzenia na uczelniach zajęć dydaktycznych (dla studentów ostatnich lat studiów)
Od 25 maja rozpoczną się też zajęcia opiekuńczo-dydaktyczne dla uczniów klas 1-3 szkół podstawowych.
Od 18 maja zostają też zwiększone limity osób, które mogą ćwiczyć na otwartych obiektach sportowych. Na stadionach, boiskach, skoczniach, torach, orlikach, skateparkach.
A kiedy można wyprowadzać Halyne na smyczy bez kagańca?

do wyborów do 28 czerwca skonczy sie covid -19 dlatego tez oboszczenia sa odpierane,i wszystko jest odpuszczane, bo zblizaja sie wybory prezydenckie, tak to wyglada ja pojutrze miałem jechac do PUP a juz dzisiaj zadzwonili domnie abym nieprzyjezdzał pojutrze tylko pod koniec miesiaca czerwca dopiero jak juz bedzie po wyborach
boja sie chyba abym nie przyjezdzał i ich nie opluł aby sie niezarazili coronovirusem odemnie, którego niemam
boja sie chyba abym nie przyjezdzał i ich nie opluł aby sie niezarazili coronovirusem odemnie, którego niemam

3 845 518. multijune177 o to to dobrze wkoncu wróce na siłownie pod chmurka , przy orliku i bo ile morzna siedziec i czekac na ćwiczenia na wolnym powietrzu,jakas paranoja z tymi zakazami,jest w tym kraju, restauracje fryzjerów otwieraja , a zeby isc do lekarza po recepte na leki to nieda rady , bo w osrodku tylko rechabilitacja pracuje,i nikt pozatym, a recepty mozna załatwić tylko na telefon,, 3 tygodnie temu dzwonilem do osrodka zdrowia po leki dla siebie i dla mamy bo sie juz koncza,i miało to byc załatwione, na drugi dzien zadzwoniła pani doktor podała jakies tam kody dla mamy nas leki, , wiec poszedłem do apteki i wykupiłem te leki dla mamy, jesli chodzi zas omnie to mi nie wypisano lekow, ktore biore codziennie, juz kilku tabletek insuliny niemam, a w osrodek nieodpowiada, pytam gdzie jest recepta z lekami i kod do apteki dlamnie, juz 3 tygodnie jestem, bez niektórych leków, tak pracuje słuzba zdrowia,ale rechabilitacje mona otworzyc inni lekarze nie przyjmuja
moze pan premier znióasł by zaostrzena dla słuzby zdrowia a nie otwieraja zakłady fryzjerskie szkoly inne zeczy a tam gdzie powinnien byc dostep to niestety niema a lekarze tez leca sobie w uja, bo zgłaszam i m ze mi sie kincza leki ze juz niemam, a oni masja to w dupie, po całosci a jak cos to oni wszystko robia dla pacjentów, tak ci coi pracuja w szpitalach na zakaznym, to trobia moze ale ci w osrodkach to tylko robia dobre wrazenie i nic pozatym
Waldi nie kłam, dopiero weszlam
200 w spożywczym, ts proszę o zwrot
Dziś mam mini i mm
szok
Wypłata
Jaki
jutro bede jeszcze raz atakował osrodek zdrowia o leki dla siebie na cukrzyce, a jesli niedostane nadal to chyba napisze meila do ministra zdrowia i zapytam jak to wkoncu jest z ta słuzba zdrowia,jak ci lekarze pracuja nawet w teym czasie coronovirusa przecierz pacjentów nie morzna pozostawiac bez leków, kórcze skonczyły mi sie leki na nadcisnienie tetnicze, na cukrzyce oraz insulina,które sa niezbedne, a lekarze w osrodku leca sobie w kulki z pacjentami widac to na moim przykladzie
arczi co Ty za gupoty piszesz?u mnie wszystkie lekarstwa przez telefon zamawiam w przychodni.
No co ty ja taki wypasiony dodałam
Oddałam...
Bo nie używałam składał za kupę kasy
ale dobra koniec juz na temat słuzby zdrowia, i lekow, bo to jakas zenada jest, poprostu, co macie , a raczej cio propunujecie na Multika i na mini na wieczór?
Idę na tv
Przed chwilą padło 15 x 356,70 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
3 845 543. kaz to nie głupoty 3 tygodnie temu dzwonilem do s osrodka zdrowia po leki dla swojej mamy i dla siebie, tez, nwtedy pielegniarka zprzekazała mi ze jutro zadwoni domnie pani doktor i podfa mi kod na leki dlamamy i dlamnie, i tez i tak bylo tylko xze pani doktor podała lkod na leki dla mamy a juz dlamnie nie i szybko sie rozłaczyła, czyzby zapomniała omnie, ? na drugi dzień zadwobnilem ponownie do osrodka nikt nieodbiera telefonu, zawsze gdy wypisuje leki dla mammy wypisuje i dla siebie, tez bo nieraz jest tak ze niektóre jeszcze mam, a niektóre sie szybciej koncza, wiec wypidsujre tyklko te ktore mi sie akurat koncza, rozumisz?. i od 3 tygodni ja niemoge dostac dla siebie lekow, oto tu chodzi azadnego lekarza w osrodku niema zebym poszedł dał kartke z zamowieniem i aby mi je wypisali,oto chodzi, i to nie sa zadsne pierdoly iczy jakies głupoty, niewiem jak to jest ze jednym osobom wypisuja drugim nie, tak powinno byc jak jest tam u ciebie w przychodni umnie w miescie niestety tak niema widac bo gdyby tak bylo to miałbym juz leki, tymbardziej ze ja tych leko niedostaje za darmo tylko za nie płace ciezkie pieniadze,