Wpisy 3 843 328 – 3 843 427
10 maja 2020 22:26 → 11 maja 2020 08:49, 100 wpisów
Żadnych promocji to Fikcja z wygranymi ludzie dają się naciagać na te promocje a oni mają zyski dla siebie a ludzie są po to zeby tylko puszczać i tracić swoją kasę i łudzić się dalej
Masz rację... Choć ostatnio na 6 liczb włożone 30 zł 3 losowania... 26zl zwrotu
Szkoda ze tak malo wczoraj placili za trojke w mini mialem trzy trojki
nie narzekac tylko grać i wygrywać
3 843 320. tytoniasz12
Arczi.
Gosia.
Ochłodzenie się trochę spóźni.
Jest dopiero na północy Niemiec.
Jest dopiero na północy Niemiec.
witam wszystkich na czacie Gosia__77 ,Wędrowca netowy
sebastian M
3 843 330. Wojttza wczoraj , czyli tak wójtt juz swoje trafił, sebasrtian dzisiaj widze tez czyli teraz czas na mnie chyba zeby cosś przytulić co ? umnie jak narazie niestety ale lipa, ale moze dlatego ze narazie niegram w nic w realu

Jutro promocja na 6 skreśleń.
Wczoraj wieczorem podane liczby bo od razu po losowaniu przerobiłam dwa ostatnie losowania a dziś już mi się nie chce

To z radia:
"Zimno w Polsce potrwa do... piątku"
Nieciekawie to wygląda.
Nie gram 6 liczb to trudne a też 50 % za mało by ryzykować całe 10 zł

Najlepiej nie grać.
Przerwa do jutra.
4/6 w szybkim tylko blisko 5/6 łoboczek zawsze eh w multi 4/6 i kosz w mini 2 kosz
Czy ktoś zauważył fenomen lotto plus?wychodzą prawie same duże numerymożna sprawdzić i zrobić statystykę,to poraża,nie piszcie mi że to przypadek
Sebastian ale masz kwarantanne
Ale wtypowaniach trafił 5/5
Seba dobry jest w te klockiteraz trafi 5/5 w mini,a później 6/6 w lotto,i pojedzie na Baleary
Mnie osobiście podobają się losowane liczby w Lotto i Lotto Plus, a najbardziej w MM.Kocham promocje Jednak wolę EJ - system
zelaznato są drogie zabawki,tylko dla bogatych,a jak jesteś bogaty to poco ci grać,koło się zamyka
chciałbym takie łóżko jako materac fajnie by się spało,tylko aby się nie ruszała

dotam
Wzajemnie.
Wzajemnie.
Życzenia złożyłem wcześniej, z gwarancją bezterminowa :
szczere, bardzo szczere, i co ważne - sprawdzają się, co będzie widoczne podczas kolejnych losowań
szczere, bardzo szczere, i co ważne - sprawdzają się, co będzie widoczne podczas kolejnych losowań

Oczywiście,że Duda a kto inny ? Tylka Pan Prezydent nasz kochany wchodzi w grę.
Kto pozna, gdzie są takie cuda natury? Bogdan041, nie zabieram głosu co do Twojej prognozy. Jeśli 100 %, ta są sfałszowane, bo ja głosowałem wiadomo na kogo 

Województwo wielkopolskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
oj naiwniacy,gdyby wybory były sprawiedliwe to byłyby zakazane