Wpisy 3 840 857 – 3 840 956
8 maja 2020 08:08 → 8 maja 2020 09:49, 100 wpisów
Angierski możemy tak zrobić
a daj...
ja mam skonczony system w multi i daje przy dobrym sortowaniu ponad 100% zwrotu kosztow a czasami nawet 200%
ja mam skonczony system w multi i daje przy dobrym sortowaniu ponad 100% zwrotu kosztow a czasami nawet 200%
i 50/50 % tak ?
Walduś piona
Przed chwilą padło 1 x 4250,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Zaq.
Do końca roku 237 dni.
Angielski no ale profil wczoraj już przestało mnie bawić typowanie i biorę się za grę Multi
Cisza wszędzie, głucho wszędzie
TS bankrutem, TS nie będzie.
TS bankrutem, TS nie będzie.
Wędrowca
Tomi
Tomi
Podzieliłem na pary ale chyba końce parzyste trzeba ustawić osobno a nieparzyste osobno
Sebastian.
Witam wszystkich
wedrowca wczoraj zapowiadali maksymalnie 20 centymetrów śniegu
Biedroneczka1977
Wczoraj wysłałam w mini siedem zakładów miałam tylko jedną cyfrę trafna , zapisałam te liczy i myślę sobie to one osoby jednej na nie były , trzeba wysłać z 10 zakładów i te które maszyna nie losuje wysłać jako swoje ?
Hej Sebastian wreszcie dziś mam wolne jadę na rynek trochę waszym kupić
Warzyw
Zbigniew.
Chyba upadłeś na mózg.
Nic o śniegu nie pisałem.
Chyba upadłeś na mózg.
Nic o śniegu nie pisałem.
nie ty my czytali strona twoja pogoda
twoja pogoda wczoraj
ednak mróz to nie jedyne zagrożenie, ponieważ wraz z nim nadciągną też wyjątkowo obfite opady. Szczególnie mocno padać będzie w południowych i centralnych regionach naszego kraju, gdzie w ciągu tylko jednej doby może spaść nawet od 20 do 50 mm deszczu, a miejscami nawet od 10 do 20 cm śniegu.
ednak mróz to nie jedyne zagrożenie, ponieważ wraz z nim nadciągną też wyjątkowo obfite opady. Szczególnie mocno padać będzie w południowych i centralnych regionach naszego kraju, gdzie w ciągu tylko jednej doby może spaść nawet od 20 do 50 mm deszczu, a miejscami nawet od 10 do 20 cm śniegu.
poniedziałek wtorek
Na północy Europy czai się... mróz.
Jutro będzie wiadomo czy ruszy do Polski.
Jutro będzie wiadomo czy ruszy do Polski.
Ta prognoza to chyba z marca była

waldus
Walduś gdzie Ty tu widzisz Emila lub Emilię ?
Przeglądając czat natknęłam się na ciekawą fotkę.Wyposażenie mieszkania jak z lat 70tych.
Gumolit na podłodze,narzuta na tapczan,talerz.Wszystko made in PRL.Czy teraz jest taka moda?
Powrót do PRL?
Bo fotka była wklejona przez "młodzieńca"
Gumolit na podłodze,narzuta na tapczan,talerz.Wszystko made in PRL.Czy teraz jest taka moda?
Powrót do PRL?
Bo fotka była wklejona przez "młodzieńca"
Idę do pracy
dusia
Wszystko wylądowało na hasioku.Szkoda.
Emi no i po co zmieniać...
znowu wracają dawne czasy, ubiory, meble
znowu wracają dawne czasy, ubiory, meble
dotam
Jeśli wszystko się wyrzuca na hasiok, nie ma się co dziwić, że oplaty za wywóz śmieci zostały podwyższone
Gdyby było sortowanie śmieci, i postawiono kontener na przegrane kupony różnych gier lotto i zdrapek, oj,byloby tego w tonach
dobrze że wczoraj zakupy zrobiłam ,bo bym nie wyszła....bo mąż w pracy ..a małego nie będę
Siedź na swojej żelaznej d.... i się nie wtrącaj.Nie do ciebie to było pisane.
Zajmij się wymyślaniem nowych nicków.
Emi/Emerytka46,ja też nie pisze do Ciebie.Kto mazelazna d...,ma miękkie serce i zdrowy umysł,z czego się cieszę Udanego piątku życzę
Emerytka46,to już ...fobia Popatrz na typujących w Keno, są dziesiątki nowych nicków , w tym prawie jednakowych po kilkanacie.Roznia się tylko literkami i cyferkami
Dusia nie jesteś sama jak by zaśpiewał Niemen mam tak samo jak ty...
Mewa
6,7,19,22,29,45
4,6,7,11,16,25
5,24,25,26,29,49
7,10,19,31,34,48
13,22,39,41,43,47
4,6,7,11,16,25
5,24,25,26,29,49
7,10,19,31,34,48
13,22,39,41,43,47
Ciekawe czy rusza w maskach czy bez jak w zmiana co parę minut ehto już nie to
Ten wielonikowiec może się zmienic tylko "z papucia na lać"
Na jedno wychodzi.
Na jedno wychodzi.
Emerytka46, jest jeszcze jedno powiedzenie o papuciu, kojarzy się z niewyparzonym , tym, no...
Zauważyłem, że jeśli ktoś ma szczęście w typowamiach i grach w realu , to jest atakowany ...
Zelaznad
A kto ma takie szczęście ? Ty?
A kto ma takie szczęście ? Ty?
To zalezy od skojarzeń, a te mają zwiazek z potrzebami charakteru - temperamentu.Głównemu chleb na myśli.Wszystkim Bogdanom
, , , , , z okazji Imienin , wszystkiego najpepszego.
, , , , , z okazji Imienin , wszystkiego najpepszego.