Wpisy 3 839 671 – 3 839 770
7 maja 2020 01:21 → 7 maja 2020 09:26, 100 wpisów
Co robicie

Ciekawa jestem jaka fotka się znowu wkleiła.
"Dzień dobry w Czwartek"
Miłego Dnia!
Taka fotka.
Miłego Dnia!
Taka fotka.
Wędrowca netowy
Dzięki
Dzięki
Wędrowca
zaczyna sie coś dziać w Bukmacherce pomalutkui całe szczęście, bo z tymi promocjami w TSie nie da się grać
szału zapewne nie będzie, ale chociaż strat też tak dużych nie będzie
Zbigniewg-ty nie w Lesie
Jak wam idzie w promocji na 7 bo umnie porażka max,1,2liczby
Na 14 nie grampo południu 2 Multi z maszyny i tyle koniec tygodniakoniec gry
było już tu parę osób , które zgodziło się ze mną ,że delikatnie mówiąc że promocję są porażką
ja twierdzę że to jest takie zamulanie graczom MM , grania i wrzutki różnych promocji
Okazja.
Można wygrać... WIĘCEJ, płacąc... mniej.
Lotto de - 12 000 000 euro
EJ - 10 000 000 euro.
Można wygrać... WIĘCEJ, płacąc... mniej.
Lotto de - 12 000 000 euro
EJ - 10 000 000 euro.
jest takie zamulanie graczom MM , jedno M to pewnie będzie Makówek ale drugie M co to jest ? nie wiem
witam ja wczoraj zagralem na 7 na dwa losowania i tylko o 2140 weszlo3/7 tak ze porazka
Farty sie zdarzają,żonka dostała wczoraj rano kupon,wystarczyło przepisać na 14tą i 30zeta byłoby przytulone

Lotto de - 1 zakład - 1 euro w Niemczech.
EJ - 2 euro.
EJ - 2 euro.
Można grać z Polski.
Wystarczy się spytać Korna, to napisze.
Wystarczy się spytać Korna, to napisze.
Na TP był podany sposób jak grać z Polski.
Ale... .
Trzeba uważać, aby za dużo nie wygrać bo mogą być kłopoty z naszą izbą skarbową.
Trzeba uważać, aby za dużo nie wygrać bo mogą być kłopoty z naszą izbą skarbową.
Witam wszystkich
Dziś 7 Maja Czwartek
Nigdy się nie wkujak wczoraj... Na tacy podane skreślone i wysłane 3 inne
tomi77-ale zauważ już TS wiedział o 9tej.co puści o 14tej.liczby
To dobrze jak ludzie coś mogą uskubać z tortu TS
To jak ja i warcaby z komputerem... Myślałem że wygrana w kieszeni bo miałem przewagę dwóch pionow
Zaraza w kopalniach - 400 osób.
tomi77-Lepsze są szachy
Andreas grasz w szachy ?
Przerwa na
Wn-to było do przewidzenia,miliony ton wegla na zwałach kopalnianych,a ci się bawią w wydobycie
Seba-gram,obecnie z komputerem bo nie mam z kim
24,29,33
A gdzie grasz w te szachy ?
Dobrze grasz ?
ten licznik czasu w TVP , to tak działa jak maszyna losująca w TS
kebaik
A takie na necieale to warcaby bo szachy nie umiem... Przyznaje sie
Licznik czasu ?
Źle ustawiony ?
Zaraz poprawię
Źle ustawiony ?
Zaraz poprawię
Walduś piona
To śmieszne że Gowin i Kaczyński rządzą wyboramiszeregowi posłowie... To jakby szeregowiec zarządzał wojskiem w koszarach
Seba-tak sie gra jak przeciwnik pozwala,zależy od poziomu przeciwnika
Hołownia-Małgoska cienka,Kosiniak też
Tomi to nie jest tak
Musi być człowiek który rządzi bo inaczej grozi rozpadem jak w po. Tam nie było i nie ma osoby która rozsądnie myśli i sam widzisz co się stało
Musi być człowiek który rządzi bo inaczej grozi rozpadem jak w po. Tam nie było i nie ma osoby która rozsądnie myśli i sam widzisz co się stało
Andreas musimy kiedyś zagrać w szachy
Czesi posuwają się do przodu , a My w wielkiej awanturze wyborczej
Dotam po wyborach też wrócimy na dobry tor
Z Gowinem to była ściema-bo wiedzieli że termin 10.05-jest niemozliwy,opozycja poraz kolejny dała sie zrobić w jajo
Dotam jak chcesz przeprowadź się do Czech
Pisałem dużo wcześniej że wybory 10 maja się nie odbędą
Prawda jest oczywistaDotam znasz siesię na polityce czy nie ?
Wczoraj była 70vrocznica urodzin Zbigniewa Wodeckiego... Trochę żal że media tak mało poswiecily miejsca temu znakomitemu artyscie
Seba-na prezydenta cała strona MP cie poprze
Elektorat juz masz
Kaczyński zrobi głupa z Gowina choć ten się postawilale kto ma media... A Witek już takie głupoty opowiada publicznie ze Bareja by nie wymyslil
Andreas przecież napisałem opozycja cały czas daję się wrobic bo oni się nie nadają ani do rządzenia ani do samodzielnego myślenia. To jest przykre.
Gosia ja mam być prezydentem ?
Tomi widzę że Ty też się nie znasz
tomii77-to było taktyczne zagranie Kaczynskiego,zeby zyskać na czasie
Gosia77-jak typowanie,są wyniki
Sebastian:
Masz 35 lat?
Wykształcenie wyższe?
nie karany.
Tylko tyle aby zostać... Prezydentem.
Masz 35 lat?
Wykształcenie wyższe?
nie karany.
Tylko tyle aby zostać... Prezydentem.
Gosia dzięki ale uważam że Andrzej Duda jest naprawdę dobrym prezydentem i nie zmieniajmy dobrego i sprawdzonego człowieka na wielką niewiadomą
Tu trzeba kogoś takiego jak Marszałek Piłsudzki i przewrót majowy,złapać towarzystwo krótko za mo.de
Sebastian, gdybyś samodzielnie myślał, nie pisałbyś głupot. Powtarzasz to, co ktoś powiedział. Lepiej nie pisz o polityce, a rób to co Ci dobrze wychodzi : pieczenie, smażenie, gotowanie i 'trzonowanie' liczb. Polityka jatrzy na portalu. Sprawdźcie te zestawy od 2.04.20.Grala nimi żona, dzisiaj też gra do końca dnia. Pozdrawiam. Dnia bez polityki życzę, a jeśli chcesz politykować, zmień portal 

Seba chciałeś powiedzieć Jarosław Kaczynski-bo ton ma najwiecej do powiedzenia i bez niego nic się nie dzieje