Wpisy 3 839 571 – 3 839 670
6 maja 2020 21:54 → 6 maja 2020 23:52, 100 wpisów
3 839 565. Gosia__77 dziekuje byłem wiecej niz pewny ze w multiku bedzie dzis `1 tak samo jak ze w mini beda 30 tki , tylko akurat wyszły ale nie wta strone co miały wyjsc, zw dzisijszym kuponie w mini złapałem tylko po 2x32,czyli 2/5x2
i 2 x36
3 839 563. Scenic wydaje mi sie ze dzisiaj niepadnie 5/5 w mini , no chyba ze jest jakiś cudotwórca który gra takim ukladem liczb ale cienko to nazbyt widze
NA c/t może pasc 5/5 Na swoje liczby raczej nikt nie gra takimi zakładami.
nic nie da się ugrac w Multi...coraz więcej zaadek i w Mini tez już cuda wianki
nie no wiadomo to tak jak i umnie w mini 2/5 x2 uklady i 1x10/10 multik trafione z tego niestety ale tylko 3/10 czyli lipa
ja jutro proponuje w mini lotka 30 w druga strone
albo 20 w prawo wszystkie
skreslac zalozmy 10 z 20 to tez lipa bo jak wejdzie 10 czy na 20 liczb to i tak nie traficie 10/10
a zeby codziennie wygrywać miliony proponuje w gry lotto grać tylko wirtual nie w realu a wirtualu i tylko w keno i szybkie 600wtedy na bank bedziecie wygrani a TS nie zarobi nic
3 839 585. jareq08 prezes
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 3 x 92 585,00 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 1 x EKSTRA PENSJA
Dopisano wygrane Ekstra Premii - odnotowano 1 x 100 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
3 839 588. kamil84 no cos Ty na takie numery ? ktos tak gra wogóle no prosze a jednak graja
3 839 599. gonzaga
3 839 600. kamil84 skad to wiesz?
ładna suma w mini się zebrała Dzwine ,ze tyle osób trafiło na takie liczbby
3 839 604. Scenic to pewnie sebastian trafił i sie teraz nieprzyznaje
Wczoraj też wiedziałem, że padną szóstki w Lotto. O Wodzislawiu SL wiedziałem już wczoraj
dobra narazie wszystkim do potem
No i 7,5 poszło się jeale jutro to samo na rano albo wieczormoże totek nie slyszy
No kur71,75,76,66 też miałem z przepisanych ale je$anapromocja... i by było 4/4
Kur... To muszą te układy też wejść na dniach... Chyba że to przypadek
Dobra ostatnie dwa losowania w promocji.. I tak tył i takwięc gram to samoale to nauczka by wysyłać wszystkie 4 opcje
Arczibalik73 widzisz pisałem że będzie 77 i rano było
Wieczorem trafiłem pewniaka Kosy 66
Rano były Kosy lustrzanki 69
Jutro 55
Gosia masz coś na jutro ?
Piszę z inteligentnym facetem na FB, który też trafił 5 w Mini.Ważna zasada ....
Gosia tylko 61 ?
Ci, którzy chcą trafić na sile , nigdy nie wygraja. Kto podawał przed losowaniem peeniaki: 1,2,3 ? I, pudło!
A 6,9,10 ?
6,9,34
No tak ale co trafił?
Gdzie jest Gonzaga ?
Jak coś wygrał to
No kur Ale były podane Pasko pisał po prawej stronie i spisałem w pionie ale wysłałem pierwsze 3 bo na 4 liczby nie wierzyłem że coś wpadnie a tu masz tam gowno a z 4 wpadły wszystkie
Apel Lotto maniacy przeciwnicy obecnej władzy, ograniczcie do wyborów wysyłanie wszystkich gier LOTTO do niezbędnego minimum nie wspierajmy finansowo tej chorej władzy
3 839 648. klonek
dlatego ile wygrywamy tyle w to inwestujemy bynajmniej teraz w erze koronowirusa
Tu nie chodzi o kasę ale satysfakcję a tu maszmoże przy kolejnej zmianie będzie jakiś odpad
I tak gramy małoludzie wolą sobie piw kupić i się nie dziwię bo nie dosyć że nic nie wypilem to jeszcze się wkur+@*#
Klimek, nie popieram Twojego apelu.Kupując produkty Lotto , sponsorujesz sport, Sejm i Senat.Gram dla w sobie i dla Polski!
3 839 648. klonek
Niczego bardziej niedorzecznego nie czytałam do tej pory.To wręcz śmieszne
Dobranoc
Niczego bardziej niedorzecznego nie czytałam do tej pory.To wręcz śmieszne
Dobranoc
Klonek, powtarzam: - Nie musisz grać , a swoją opinię wloz sobie ...
ostatnie 5 losowań Szybkie 600 ... może jeszcze padnie Premia dziś
Nasi portsloeicze grają systemem w Mini.Widziałem 50 ich kuponów. Nawet trójka im nie wpadla. No, cóż - każdemu według jego zasług
Admin przed losowaniem podawal przykładowo 1,2,3, a wpadly pod rząd 29,30,31,32
3 839 656. Zelaznad a ja gram tylko dla siebie, senat i sejm mnie nieobchodzi,