Wpisy 3 838 699 – 3 838 798
5 maja 2020 18:01 → 5 maja 2020 21:27, 100 wpisów
Arab sorry
Wygral
Tyle czasu
Niech czujność was nie zmyli 7,17,27na dniach choć było 7,17,37 mi brakuje kompletu
Pasko dlaczego nie ma rankingu w Ekstra Premię,mógłbyś zrobić tak jak jest lotto i lotto plus
Fajnie jest być celebryta idziesz ze swoją żoną a myślą że to Twoja corkaidziesz ze swoją córkąA myślą że to Twoja wnuczka
Tomi77 a jak zwykły człowiek idzie z laska to myślą że.... zboczony
Cześć
Dziś kupiłem coś takiego

Aniu
Walduś czego nie będzie?
Aniu ładne mam owoce i orzechy ?
Walduś wiem
Aniu jak się czujesz ?
jchojnacki zatypował(a) za 6 zł w Keno na losowanie nr 901300 i trafił(a) 512 zł
Jak od owoców dupa rośnie to nie dobrze bo ja ostatnio jadłam ciasto o 3.00 ad ranem
Na olx jakoś głupio zrobiliwolałem po staremu choć niby wszystko pod kciukiem
Jutro będzie mój pierwszy razzagram wszystko z profilanie wiem czy na 14 czy wieczór ale na bank
No taknigdy nie grałem całością z profilukilka razy na 1,2,3 Ale była lipa kiedyś
w buka nie gram bo tam wszystkie sporty wirtualne z powodu koronawirusa

nawet moje imie
Kiedyś widziałem emerytke na N Max 125 Yamaha taki skuter maxi choć moralnych rozmiarów według mnie

Zb
Mewa o jak się wstydze

Gosia
sherlokmarysia zatypował(a) za 12 zł w Keno na losowanie nr 901328 i trafił(a) 750 zł
przepisa na szybkie 7
we wtorek wez calego Mateusza, do tego dodaj 20, wez cala rodzicielke, i koniec wojny
we wtorek wez calego Mateusza, do tego dodaj 20, wez cala rodzicielke, i koniec wojny
Cześć jestem na 15 miejscu. A kupię sobie przyłbice do pracy, bo wróciłem od poniedziałku.
Czesc Wszystkim
Mam pytanko dostalem kiedys na email ze wygralem a teraz mimo tego ze cos weszlo nie przychodzi nic od czego to zalezy ??
To zalezy od wybranych gier czy wszystkich??
Przed chwilą padło 4 x 1 075 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
ile w tego tsa wlozylem kasy od poczatku i narazie nic wielkieog sie nei zwrocilo
Ale ok.. Do końca miesiąca ciężko się będzie w 100 zmiescicwięc cieszę się chociaż z tych kilku dni
zle gralem bo o male kwoty na 3 5 i 8 liczb, jakbym tak przez zalozmy pol roku tu wysylal to bym cos wygral pewnie
Jutro coś na bank.. Dziś widziałem że mizeriażadnej liczby... Nawetnie pamiętam bym kiedyś nic nie trafil
Witam wszystkich