Wpisy 3 838 695 – 3 838 794
5 maja 2020 17:58 → 5 maja 2020 21:19, 100 wpisów
Waldi
Gdzie nasz kolega k vell arab
Arab sorry
Wygral
Tyle czasu
Niech czujność was nie zmyli 7,17,27na dniach choć było 7,17,37 mi brakuje kompletu
Pasko dlaczego nie ma rankingu w Ekstra Premię,mógłbyś zrobić tak jak jest lotto i lotto plus
Fajnie jest być celebryta idziesz ze swoją żoną a myślą że to Twoja corkaidziesz ze swoją córkąA myślą że to Twoja wnuczka
Tomi77 a jak zwykły człowiek idzie z laska to myślą że.... zboczony
Cześć
Dziś kupiłem coś takiego

Aniu
Walduś czego nie będzie?
Aniu ładne mam owoce i orzechy ?
Walduś wiem
Aniu jak się czujesz ?
jchojnacki zatypował(a) za 6 zł w Keno na losowanie nr 901300 i trafił(a) 512 zł
Jak od owoców dupa rośnie to nie dobrze bo ja ostatnio jadłam ciasto o 3.00 ad ranem
Na olx jakoś głupio zrobiliwolałem po staremu choć niby wszystko pod kciukiem
Jutro będzie mój pierwszy razzagram wszystko z profilanie wiem czy na 14 czy wieczór ale na bank
No taknigdy nie grałem całością z profilukilka razy na 1,2,3 Ale była lipa kiedyś
w buka nie gram bo tam wszystkie sporty wirtualne z powodu koronawirusa

nawet moje imie
Kiedyś widziałem emerytke na N Max 125 Yamaha taki skuter maxi choć moralnych rozmiarów według mnie

Zb
Mewa o jak się wstydze

Gosia
sherlokmarysia zatypował(a) za 12 zł w Keno na losowanie nr 901328 i trafił(a) 750 zł
przepisa na szybkie 7
we wtorek wez calego Mateusza, do tego dodaj 20, wez cala rodzicielke, i koniec wojny
we wtorek wez calego Mateusza, do tego dodaj 20, wez cala rodzicielke, i koniec wojny
Cześć jestem na 15 miejscu. A kupię sobie przyłbice do pracy, bo wróciłem od poniedziałku.
Czesc Wszystkim
Mam pytanko dostalem kiedys na email ze wygralem a teraz mimo tego ze cos weszlo nie przychodzi nic od czego to zalezy ??
To zalezy od wybranych gier czy wszystkich??
Przed chwilą padło 4 x 1 075 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
ile w tego tsa wlozylem kasy od poczatku i narazie nic wielkieog sie nei zwrocilo
Ale ok.. Do końca miesiąca ciężko się będzie w 100 zmiescicwięc cieszę się chociaż z tych kilku dni
zle gralem bo o male kwoty na 3 5 i 8 liczb, jakbym tak przez zalozmy pol roku tu wysylal to bym cos wygral pewnie