Wpisy 3 835 097 – 3 835 196
2 maja 2020 11:45 → 2 maja 2020 13:06, 100 wpisów
Czemu oni cisną na te ligi aby tak wznowić ? Francja skończyła a u nas bo Europa każe do końca lipca to trzeba rozegrać. Bo my podnóżkiem Europy w piłce.
Dodano losowanie nr 24 000 Szybkie 600
A po co komu piłka teraz potrzebna, ja nie gram w zakłady i jakoś żyje.
zgrywusie a ty nie bądź taki mądry, to weź piłkę i graj.
Ludzie pandemia jest, odwołać ligi i zacząć sezon od września i tyle. Macie problem.
Człowieku aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa brak słów.
magdo do ciebie kochanie.
magdo ożeń się ze mną.
Pandemia jaka gdzie aczkolwiek dzieki temu chaosowi mniej wypadków śmiertelnych różnych dziwnych operacji firmy pogrzebowe maja nawet gorzej wiecej luzy higieny ostroznosci bez paniki to tylko poligon doświadczalny jak daleko moga się posunąć w tej w cudzysłowiu innej wojnie kosztem zwyklych uczciwie pracujacych ludzi którzy traca jak nie czesc pensji i tak małej to pracę

Krzysztof C daj sobie spokój zagraj w Lotto kumulacja w Lotto a to weź wywal do kosza
Ty chłopie nie wiesz że zaczyna się od pierścionka akończy na kajdankach I kuli u nogi
Islandorka z mojego lasu zatypowac się da sprawdziłem teraz
Forsami idziesz do kabiny
Zbigniew graj przez internet
Sport to zdrowie
Słońce a miało łac
Zbigniew bede sie scigalw maja z Toba na punkty
Pamiętaj półtora metra
2 bezpieczniej
4 to już ok
Mam nadzieje ze bede pamietac typowac
Damian ja juz moge osocze oddawać żartuje
Pani z lotto ostatnio mnie spotkala i pytala czy grac przestalem bo mnie widac wa ja mowie ze stalem sie mobilny i gram przez neta
bo mnie nie widac *
Ja sobie zagram w Multi Multi z Plusem trzy zakłady 10/10 ale dopiero na 21:40 na trzy losowania
Wiec tak pani nie zarobi
Juz zarobi bo tlumy tam sa zawsze , centrum miasta
Damian no widzisz co straciłeś jak przychodziłeś to nic a jak Cię nie ma to odrazu gdzie Damianek gdzie
Forsa traf 6/6 w lotto
Forsami wtym roku dopiero 2 browary wygrałem
Zbigniew a ile wypiles?
Jedna 10 multi i 2 zaklady na 3 liczby
Tyle samo co rok temu
wczoraj mialem 10EP i tylko 5zl trafilem
Zbigniew G to słabo słuchaj...podobno w biedronce była promocja 12 piw kupiłeś a drugie 12 gratis I to prawda kolejki od samego rana
Gram caly czas jeszcze za darmo
Po cholerę wspominają tych za granicą oni pojechali za kasą i w dupie mają PolskęAle jak wirus wszedł to zaczęli kochać ojczyznę i pchać się na łóżka zamiast naszych chorychtam pracują tam mieszkają tam umierają
Magda przyjedz do mnie do lasu bo osa się boi
Waldus tylko do wieczora ostrożnie z piwami....bo na grillu bedziesz dentka
Magda wczoraj o 14 mialem 3/3 ponownie