Wpisy 3 834 997 – 3 835 096
2 maja 2020 10:02 → 2 maja 2020 11:45, 100 wpisów
Slabo biora ide na spining zobacze moze jakiegos szczupaka wychacze
też żałuje że nie dałam na stawce ale nie gram tak dużo nigdy raz się sparzyłam ostatnio dałam x10 i nic nie wpadło
Wędrowca... Trza analizować każde losowanie i grać kazdeale ja tego nie uniosę.. Gram 3 x w tyg multi to wystarczy
Magda gdzieś byla
dzisiaj mi się sniło,że pomalowałam ściany na rózowo....co to znaczy?
Chlalas
Magda zaraz zerkne

Róż 4,78
Gralas?
Kolor różowy to ulubiony kolor małych dziewczynek, odzwierciedla niewinność i słodycz dzieciństwa, kiedy jesteśmy przytulani i otoczeni czułością. Sen o kolorze różowym odzwierciedla tęsknotę, za bliskością, ciepłem i przytulaniem.
Różowy kolor we śnie, pojawiający się pod postacią przedmiotów lub strojów, mówi, że być może czujemy się samotni i tęsknimy za ciepłem drugiej osoby. Samotność doskwiera nam w codziennym życiu co bardzo negatywnie przekłada się na nasze samopoczucie i dobry sen. Sennik zwraca szczególną uwagę, że to prowadzi do depresji. Dlatego jeśli istnieje możliwość, to skorzystaj koniecznie z pomocy psychologa. Nikt nie powinien czuć się samotny.
Różowy kolor we śnie, pojawiający się pod postacią przedmiotów lub strojów, mówi, że być może czujemy się samotni i tęsknimy za ciepłem drugiej osoby. Samotność doskwiera nam w codziennym życiu co bardzo negatywnie przekłada się na nasze samopoczucie i dobry sen. Sennik zwraca szczególną uwagę, że to prowadzi do depresji. Dlatego jeśli istnieje możliwość, to skorzystaj koniecznie z pomocy psychologa. Nikt nie powinien czuć się samotny.
Ale przez te dni...
Waldi róż to nieszczera kolezanka
Ubolewalas te 40 dychy
Dziś k. 1 czy 6??
To graj
Nie no ino tak
No to ci pomoge
Za mało emotek...
To gramy czy nie
Dziś sobota to coś z 6...
26 66 6 16
11,51...
Islandorka gonie cie 3 punkty to znaczy metry
Zb
Osa u mnie jest piękny las przyjedz w tym lesie jest nawet zasięg
Zb ja
Nie Magda
Najpierw mnie wyzywa od starych. Potem zaprasza
No to Magda jedz
Sorry źle zrozumiałam
Ok już jasne
Zb co grasz
Coś czuję że nie pojadę na 14
Wtym tygodniu 2 raz zagrane wrealu dziś na 14sta 3/3 10 57 71
Zb zagraj za mnie
Idę prasowac potem obiad
Wczoraj i przedwczoraj w mini kupiłem nicccccc
Islandorka kto ci robi obiad
Cześć Pan Kowalczyk, że trzeba grać w czerwcu i lipcu. Nikt nie będzie musiał grać !!! Najważniejsze jest zdrowie. Co ich tak ciśnie na grę ?
U mnie zamordowano dziewczynę
Znam chlopaks
Pocwiartowal ja
Wiem gdzie mieszkasz jadę do ciebie
Jej zdj. Są na fb, aż tu dotarła...
Zb
Żartuje covid_19
Nie ta... 23
Taka czarna