Wpisy 3 834 512 – 3 834 611
1 maja 2020 14:37 → 1 maja 2020 18:50, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej

styl.fm ?
samo to, że dzieci nie tyka można powiedzieć, a średnia wieku osób, które zmarło niby na niego jest podobna do wieku śmiertelnego jak bywało do tej pory (czyli około 75 lat), pokazują że chyba jednak nie jest aż tak groźny
Pasko ja nie nikogo nie znam z konorawirus by mial wirusa ale znam pełno bab co są w ciazy
Pasko dlaczego zlikwidowales konorawiros
Pasko mam wrażenie że jesteśmy na poligonie doświadczalnym przez co dużo ludzi traci pracę zdrowie no i te maski ludzie nosza by mandatu nie oberwać a nosza jak nosza dotykaja wszystko potem maske Wszystko na niej osiada
Mewa, masz rację.Dziwie się, że Gosia nie udzieliła Ci nagany , jak mi wcześniej, właśnie za brak wyobraźni pewnej osoby, której nie zrozumiała.Pasko, chciałoby się odpowiedzieć na zadane pytanie dot.' czy zna ktoś przypadek zakazenia koronawirusem wśród rodziny lub znajomych '.Przeciez na forum były podawane takie przypadki. ( Radom - fizjoterapeuta i Niedabel k.Bialobrzegow Radomskich ).
Krzysztof C znów zaczyna! Ty nie możesz znaleźć sobie kobiety w realu?
Było po prawej stronie
Pasko, wstyd mi za Pańska opinie , że umierają starsze osoby.Nie masz szacunku za grosz wobec rodzin osób, które straciły członków rodzin w wieku 31, 42 , czy 52 lata - pielęgniarki i fizjoteraputa z Radomia, że o innych nie wspomnę ).
Ile miał lat kierowca z Niedabyla k.Bislobrzegow? Ile lat miał medyk ze szpitala w Radomiu?
Dt27: codziennie w Polsce umiera 1100 osób (i tak powinno być, jak ktoś nie wie dlaczego to wytłumaczę) ... wśród nich mały odsetek to są również osoby młode, czyli właśnie około 30 roku życia. Najczęściej są to samobójstwa, czy też wypadki drogowe w tym przypadku, ale nie tylko. I takie przypadki są każdego jednego dnia.
Tak więc jest na prawdę komu współczuć ... koronawirus w ten cały problem śmiertelności wpisuje się jakby go nie było.
Tak więc jest na prawdę komu współczuć ... koronawirus w ten cały problem śmiertelności wpisuje się jakby go nie było.
Mewa, rozpocząłeś temat, teraz każesz ' olać koronę 'Jesli ' olać ' to ' olać ' maseczki,nakazy i zakazy ?
Młode małżeństwo z Seattle spędzało miesiąc miodowy na meksykańskim pograniczu. Pewnego wieczora przyjechali do motelu na środku pustyni. Właściciel powiada:
- Oczywiście, mam mnóstwo miejsca, ale muszę państwa ostrzec - w okolicy grasuje Szybki Lopez, nieuchwytny gwałciciel kobiet, więc miejcie się na baczności!
Małżonkowie wynajęli pokój i położyli się spać. Mężczyzna, zdecydowany cała noc czuwać nad małżonką, leżał na plecach, prawą ręką trzymał nabity sztucer a lewa położył na łonie zony.
Nic się nie działo.
Wszędzie było cicho i spokojnie.
Minęła godzina...
Później druga...
I trzecia...
Nadeszła północ.
Dokładnie o północy na czole mężczyzny usiadła mucha.
Nie puszczając sztucera, zabił ją lewą ręką, po czym położył ją z powrotem..... ale już na dupie Lopeza...
- Oczywiście, mam mnóstwo miejsca, ale muszę państwa ostrzec - w okolicy grasuje Szybki Lopez, nieuchwytny gwałciciel kobiet, więc miejcie się na baczności!
Małżonkowie wynajęli pokój i położyli się spać. Mężczyzna, zdecydowany cała noc czuwać nad małżonką, leżał na plecach, prawą ręką trzymał nabity sztucer a lewa położył na łonie zony.
Nic się nie działo.
Wszędzie było cicho i spokojnie.
Minęła godzina...
Później druga...
I trzecia...
Nadeszła północ.
Dokładnie o północy na czole mężczyzny usiadła mucha.
Nie puszczając sztucera, zabił ją lewą ręką, po czym położył ją z powrotem..... ale już na dupie Lopeza...
Mewa, jeśli atakujesz ' watykanista' , dlaczego nie ganisz ' K30/K300, czy ' Marek79' ? Czy Ty masz trochę poczucia sprawiedliwości ? A pamiętasz popisy ' Gryks76'?
Kc co z tego że nspisala ogarnij się chopie
Waldek co zrobiłeś z Magdą
3 834 549. Dt27
3 834 550. Dt27
3 834 550. Dt27
Witam wszystkich
Ja się pytam ciebie
Przeca od 3 dni nie przeżywa 40 zl
3/3Te byly akurat za pierwszym rozdaniem
Pasko a ty gdzie jedziesz na wczasy wtym roku 

Idę do lasu
Na wieczor jeszcze pomysle co puscic

Idę
zbigniewg-czyli podtekst że Dupa z wygranymi,jak na zdjęciu
Nie wiem jak grac na wieczor za 50zl
Chyba wysle EP 10 zakladow
Jeśli ktoś gra
7,37,57
11,31,61
33,53,63
Nie dziękujcie mam dobry trop
7,37,57
11,31,61
33,53,63
Nie dziękujcie mam dobry trop
Lewy nic to nie daje... Jak bidujesz nawet flaga nie pomozea u mnie beczą bo VW zwalnia 2000 ludzi... zwolil 700 +200 choć to nie koniec bo nastawili się na elektryki a tu... Dupa
Dziś zagrałem sobie w takim miejscu że nawet nie wiedziałem że jest kolektura tom się dowiedział
Zbyszek tam chyba pod .... kryje się ta Kumulacja w Lotto na 6 Milionów
Zapomniałem dziś 1 więc 1 na bank wieczorem a to pasuje z
1,11,31nie dziękujcie
1,11,31nie dziękujcie
Ja gram jutrow maju muszę częściej grać by poczuć gorycz porażkialbo albo smak zwycięstwa
Hejka potencjalnym Milionerom
Ludzie w Polsce są cholernie bogaci ja szukam czegoś do 25000 a tu większość 45 do 80000 zł
Witam wszystkich